-
Βασικά τόσα χρόνια ήμουν με την σκέψη να το πάρω ή όχι και τώρα που πήρα απόφαση, δεν μπορώ να το βγάλω κανονικές πινακίδες.... Αν το ήξερα πιο νωρίς θα έπαιρνα κανένα με πολύ χαμηλή τιμή και θα το έκανα αντίκα.... Θα το κυνηγήσω όμως, να δούμε τι άλλα κουλά πράγματα θα μου ζητήσουν...
-
Πιο παλιά είχα βρει στο mobile.de ή στο autoscout24.de (δε θυμάμαι πιο από τα δύο) 3 delorean στη Γερμανία. Μάλλον είναι πίο εύκολο να τα φέρεις από εκεί.
-
οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα ξαναβγεί σε παραγωγή, περίπου 20 κομμάτια το χρόνο. το διάβασα πρίν κάποιες μέρες,αν βρώ το δεσμό θα το ανεβάσω.
για μένα, το απόλυτο σχέδιο αυτοκινήτου, συγχαρητήρια για τήν επιλογή και καλή τύχη -
Ο χρήστης stratospuma έγραψε:
οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα ξαναβγεί σε παραγωγή, περίπου 20 κομμάτια το χρόνο. το διάβασα πρίν κάποιες μέρες,αν βρώ το δεσμό θα το ανεβάσω.
για μένα, το απόλυτο σχέδιο αυτοκινήτου, συγχαρητήρια για τήν επιλογή και καλή τύχηTo διάβασα κι εγώ σε περιοδικό.
http://www.edmunds.com/insideline/do/Ne ... eId=121929
-
το βρήκα . είναι στα Ιταλικά όμως
http://www.repubblica.it/2007/06/motori ... orean.html
εν ολίγοις λέει ότι η εταιρία που έχει αγοράσει τα δικαιώματα από τη πτωχεύσασα αρχική εταιρία, και αχολείται με την τεχνική υποστήριξη των κυκλοφορούντων DeLorean αποφάσισε να ξαναπαράγει το αυτοκίνητο σε περιορισμένο αριθμό, περίπου 20 το χρόνο.
τί σχεδίαζε ο Giugiaro το 80!!! Διαστημόπλοιο... -
Ο χρήστης Aris Gardelis έγραψε:
Βασικά τόσα χρόνια ήμουν με την σκέψη να το πάρω ή όχι και τώρα που πήρα απόφαση, δεν μπορώ να το βγάλω κανονικές πινακίδες.... Αν το ήξερα πιο νωρίς θα έπαιρνα κανένα με πολύ χαμηλή τιμή και θα το έκανα αντίκα.... Θα το κυνηγήσω όμως, να δούμε τι άλλα κουλά πράγματα θα μου ζητήσουν...Είναι πολύ καινούργιο για να το κάνεις εισαγωγή σαν ιστορικό νόμιμα.
Την έχεις αγοράσει δλδ και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη; Το τιμολόγιο αγοράς ή το πωλητήριο το έχεις; -
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Πιο παλιά είχα βρει στο mobile.de ή στο autoscout24.de (δε θυμάμαι πιο από τα δύο) 3 delorean στη Γερμανία. Μάλλον είναι πίο εύκολο να τα φέρεις από εκεί.Υπαρχει μια τωρα στο mobile
link -
Ευχαριστώ για την ανταποκριση... Καταρχήν, η εταιρία που πήρε τα δικαιώματα απο το εργοστάσιο και βγάζει εδώ και πολλά χρόνια ανακατασκευασμένα αυτοκίνητα, χρησιμοποιώντας καινούργια original DMC ανταλακτικά. Αυτό που λένε οτι θα ξαναξεκινήσει η παραγωγή, ενοούν αυτό ακριβως. Όλα τα καλούπια, οι πρέσες και τα υπόλοιπα εργαλεία του εργοστασίου εχουν καταστραφεί. Μάλιστα, απ' ότι θυμάμαι, ένα καράβι χρισιμοποιούσε ένα καλούπι απο την πρέσα που κατασκεύαζαν το σώμα, για άγγυρα...
Είχα μπει στο λούκι, να αγοράσω ένα τέτοιο ανακατασκευασμένο, αλλά δεν υπολόγισα τα κολλήματα με το κράτος... Οπότε για να μη μπλέκω υπερβολικά, θα κοιτάξω να φέρω κανένα σε μέτρια κατάσταση από Γερμανία και θα το ξαναφτιάξω μόνος μου. Το ήθελα για καθημερινό, αλλά επειδή επείγουν άλλα πιο σημαντικά πράγματα, θα το καθυστερήσω για κανένα εξάμηνο.... -
DeLorean on Its Way Back
http://www.worldcarfans.com/2070822.002/delorean-on-its-way-back
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ακόμη πιο εύκολο είναι στο Μακρύ Τοίχο, στο φανάρι της αντιπροσωπείας της Opel όπως πας για Αγίους Αποστόλους. Εκεί, ακόμη και ξανθούλα αφήνει πρώτη και δευτέρα στο σαπούνι (εεεε... sorry, άσφαλτο εννοούσα).Εκει αγαπημενε συντοπίτη εβαλα πριν καιρο απο κατω ενα 'μαγκα-καγκουρα' με ενα 4τροχο αντικειμενο που αυτος δεν ντρεποταν να βγαζει εξω απο το σπιτι του κ να το επιδεικνυει τραβώντας χειροφρενα κ αναγκαζοντας ολους εμας απο πισω να κραταμε αποστασεις κ την αναπνοη μας για το ποτε θα ερθει η μουρη του στην δικη μου!
Δεν του στέρησα λοιπον την χαρά κ εγω, κ τα προστατευτικα καγκελα απο το Φροντερα αγκιξαν την τρυφερη πορτα του! Τι αμαρτια Θεε μου...Ι know...
-
Κινητήρα πάντως φοράει PRV. Peugeot/Renault/Volvo. Τον επισκευάζουν όλες οι αντιπροσωπίες. Η Peugeot μάλιστα, μπορεί να σου βρει και ανταλακτικά.. 120 HP και με κάποιες βελτιώσεις μπορεί να βγάλει 190 HP χωρίς turbo.
De Lorean...