-
Σήμερα γύρισα από Νάξο! Ωραίο νησάκι, καλές παραλίες (μία για την ακρίβεια- Αγ. Προκόπιος ),
μέτρια νυχτερινή ζωήΌμορφες παρουσίες, καλό παιχνίδι , αλλά καθόλου τόπλες
ΥΓ. Μου έλλειψε φέτος η Μύκονος
-
-
ε κι εσύ Νάξο πήγες για κοκό????
Μύκονος, `Ιος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κρήτη, Κέρκυρα
Με αντροπαρέα πήγες? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ε κι εσύ Νάξο πήγες για κοκό????
Μύκονος, `Ιος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κρήτη, Κέρκυρα
Με αντροπαρέα πήγες?όχι, με γυναίκα
Κρήτη πήγα 2 συνεχόμενες χρονιές - Χανιά, πέρασα πολύ καλά.
Μύκονο -άψογα- αρχές Ιουλίου μόνο, τα 3 τελευταία χρόνια (εκτός από φέτος ) για 3 βράδια
Ίος, δε μου κάνει το κοινό της
Κέρκυρα-πολύ καλή, είμαι δίπλα, έχω πάει 125.321 φορές και θα πάω πάλι αυτό το ΣΚ
Σαντορίνη, άγνωστο κεφάλαιο ακόμα -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σήμερα γύρισα από Νάξο! Ωραίο νησάκι, καλές παραλίες (μία για την ακρίβεια- Αγ. Προκόπιος ),
Mallon tote den gyrises, i den gnorizes tis paralies tis naxou..O agios prokopios einai epiikos mia apo tis pio metries paralies..
-
Και γω πίσω απο Ελαφόνησο και Σαντορινη ................ όλα τέλεια......... η μόνη παραφωνία στην Ελαφόνησο ... ένα νησι με 3000+ κόσμο το καλοκαίρι δεν υπάρχει ένα ATM και πρέπει να πας στην Νεάπολη 20 Euro προμήθεια στο καράβι.
Το αστείο σε ψαροταρβένα στην Σαντορίνη ...στο Αμούδι κάτω από την Οια
..... λογαριασμό παρακαλώ
... βεβαιως
... 100 euro στο δελτιο παραγγελίας
........ Ξέρετε επειδή θέλω από ταμειακή μηχανή με σφραγίδα, μπορείτε να μου φέρετε την κανονική!!!!Κήρυγμα ότι κόβουν αποδείξεις και είναι νομοταγείς
έρχεται η απόδειξη , η ωρα 11 το βράδυ .... και αύξων αριθμός της απόδειξης Νο 1
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Mallon tote den gyrises, i den gnorizes tis paralies tis naxou..O agios prokopios einai epiikos mia apo tis pio metries paralies..
δηλαδή ποιές παραλίες αξίζουν στη Νάξο; (προσβάσιμες)
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τι τοθελες το προσβασμες ? μια ειναι και μοναδικη , αλλα επειδη ειναι μεγαλη σε μηκος εχει τρια-τεσσερα ονοματα για να φαινονται πολλες
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Τι τοθελες το προσβασμες ? μια ειναι και μοναδικη , αλλα επειδη ειναι μεγαλη σε μηκος εχει τρια-τεσσερα ονοματα για να φαινονται πολλες
Γιατί μπορεί να έχει καμιά πραλια πολύ καλη που να πηγαίνεις μόνο με καραβάκι. Γιατί άλλη καλή πλήν τον Αγ. Προκόπιο δε βρήκα
-
Mipos piges mikri vigla? Pyrgaki? Moutsouna? Limnari?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
έρχεται η απόδειξη , η ωρα 11 το βράδυ .... και αύξων αριθμός της απόδειξης Νο 1Σίγουρα θα τους τέλειωσε το μπλόκ/ταινία
-
μπορεί να έβγαλαν Ζ στις 11, ό,τι ώρα θέλει το βγάζει ο καθένας εξαρτάται τις βάρδιες που έχει το ταμείο και τη συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη & λογιστή
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Mipos piges mikri vigla? Pyrgaki? Moutsouna? Limnari?-Μικρή βίγλα πήγα, ήταν εκεί που έκαναν windsurfing - ψιλοχάλια η θάλασσα για μπάνιο, για τους σέφερ καλή ήταν λόγω αέρα.
-Πυργάκι επίσης πήγα, όχι ιδιαίτερη εντύπωση.
-Μουτσούνα και λιμενάρι δεν πήγα, αν και έφτασα μέχρι και Απείρανθο.Γενικά, σύμφωνα με κατοίκους και επισκέπτες, ο Αγ. Προκόπιος είναι η καλύτερη παραλία της Νάξου, πράγμα στο οποίο συμφωνώ, βάσει όσων είδα.
ΥΓ. φταίνε βέβαια και τα υψηλά στάνταρ που έχω για τις παραλίες, λόγω διαμονής στο Ιόνιο
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Και γω πίσω απο Ελαφόνησο και Σαντορινη ................ όλα τέλεια......... η μόνη παραφωνία στην Ελαφόνησο ... ένα νησι με 3000+ κόσμο το καλοκαίρι δεν υπάρχει ένα ATM και πρέπει να πας στην Νεάπολη 20 Euro προμήθεια στο καράβι.Ελαφονησο θα παω τελος του μηνα.
Στο καμπινγκ λεω να μεινω. Για ριξε καμια χρησιμη πληροφορια αν υπαρχει. Απο δωματια (αν ειναι φουλ το καμπινγκ που δεν πιστευω) τι παιζει;
-
Άντε γεια. Τα ξαναλέμε σε μια εβδομάδα μέχρι τότε ...
'ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ'
-
καλα να περασεις...
αλι σε μας που δεν πηγαμε πουθενα αλλα εχουμε ξοδεψει του κοσμου τα λεφτα... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και γω πίσω απο Ελαφόνησο και Σαντορινη ................ όλα τέλεια......... η μόνη παραφωνία στην Ελαφόνησο ... ένα νησι με 3000+ κόσμο το καλοκαίρι δεν υπάρχει ένα ATM και πρέπει να πας στην Νεάπολη 20 Euro προμήθεια στο καράβι.
Ελαφονησο θα παω τελος του μηνα.
Στο καμπινγκ λεω να μεινω. Για ριξε καμια χρησιμη πληροφορια αν υπαρχει. Απο δωματια (αν ειναι φουλ το καμπινγκ που δεν πιστευω) τι παιζει;
Camping όλα τα λεφτά!!!!!! Όλη την μέρα την περνάς στην θάλασσα δίπλα στο camping που είναι ίσως η καλύτερη παραλία στην Ελλάδα. Μεσημεράκι στα σίγουρα τρώς στο camping όπως όλοι οι λουόμενοι και το φαγητό είναι πάρα πολύ καλό!!
Ενναλακτικά για φαγητό το βράδυ μπορείς να δοκιμάσεις την ταβέρνα τα νησιά της Παναγίας στο ομώνυμο 'χωριουδάκι' στα 4.5χλμ από την 'Χώρα'. Μέσα στην 'Χώρα' έχει δυο - τρεις ψαροτεβέρνες πολύ καλές.Τσεκαρε το site http://www.elafonisos.net (για δωμάτια εγώ έπαιξα ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ MARE πολύ καλό!!!!!!)
Πολύ προσοχή στο δρόμο κάπου έχει έργα μετά την Σπάρτη και κάτι παρακάμψεις που θέλουν προσοχή για να μην χαθείς. 9 στους 10 χάνονται !!!! Νομίζω, πρέπει να περάσεις από τα χωριά ΕΛΟΣ και ΕΛΙΑ για να γλυτώσεις κάμποσα χλμ.....
ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.... ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΥΚΟΝΟ!!!! ΠΟΛΥ CAYENNE
-
Καλημεριζω απο Νικαια!
Χθες ειχε St Tropez.. βολτα στον δρομο με τα φτωχομαγαζα (D&G, GA, LV) και υστερα φωτογραφιες στο λιμανι..
Ο κοσμος που κυκλοφορει απιστευτος.. εχω σιχαθει τα πορσικα ολων των ειδων.. Ειναι τα αντιστοιχα γκολφ της ελλαδος!
Αντιστοιχο των καγιεν εδω εχουν τα φερραρικα με ολων των ειδων τις πινακιδες.. Το πιο τσιπικο με πινακιδες πριγκιπατου ηταν ενα rs4.. με το ζορι θα τα βγαζει βολτα
Θεϊκη παραλια εκει που πηγαμε χθες..
Αντιθετα οι Καννες δεν λεγαν και τιποτα ιδιαιτερο... Οι γαλλοι εξακολουθουν να ειναι τρελλοι.. Πανε στις παραλιες και ο 1 στους 10 βουταει στη θαλασσα.. Οι υπολοιποι καθονται κατω απο την ομπρελα ή τον ηλιο και διαβαζουν.. μιλαμε για την απολυτη ησυχια!
σημερα ξανα μονακο και μια βολτιτσα στο μοντε καρλο..
Αδιανοητη η κινηση!!!!
Το Σαββατο απο Μιλανο μεχρι Νικαια ημουν στον δρομο 12 ωρες... (Απο ενα σημειο και μετα περασαμε ΑΠ' ΟΛΑ τα παραλιακα χωριουδακια της ιταλιας και υστερα της γαλλιας!) -
ερωτημα..
επιστρεφω παρασκευη βραδυ.. Καποιος προορισμος κοντα στην αθηνα (2-3 ωρες οδηγηση) που να ειναι ομορφα και παραλιακα για να περασω σ/κ εχετε να προτεινετε?
Σκεφτομουν καμμια ανδρο, αλλα σε περιπτωση που δεν κατσει να υπαρχει εναλλακτικη για ηπειρωτικη ελλαδα.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ερωτημα..
επιστρεφω παρασκευη βραδυ.. Καποιος προορισμος κοντα στην αθηνα (2-3 ωρες οδηγηση) που να ειναι ομορφα και παραλιακα για να περασω σ/κ εχετε να προτεινετε?
Σκεφτομουν καμμια ανδρο, αλλα σε περιπτωση που δεν κατσει να υπαρχει εναλλακτικη για ηπειρωτικη ελλαδα..Ναυπλιο δεν ειναι ασχημα , αλλα σε τρεις ωρες μπορεις να πας Μονεμβασια .
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007