-
Σε συνεργασία με το περιοδικο (φυσικά!) τι λέτε?Ψηφίζουμε για το ποιός πιστεύουμε οτι θα είναι Πρωταθλητής φέτος?
Απο τους νικητές,θα κληρωθούν τρείς (3) που θα οδηγήσουν στο Παραλληλοδρόμιο,τα Παραπρό (Skoda) δωρεάν.
Η ψηφοφορία θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου,Σάββατο, στις 18:00.
Πέρα απο την ψήφο σας,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να το δηλώσετε κιόλας,για να μπορέσουμε να ξέρουμε ποιός ψήφισε τι!
Οσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο!
-
Σε συνεργασία με το περιοδικο (φυσικά!) τι λέτε?Ψηφίζουμε για το ποιός πιστεύουμε οτι θα είναι Πρωταθλητής φέτος?
Απο τους νικητές,θα κληρωθούν τρείς (3) που θα οδηγήσουν στο Παραλληλοδρόμιο,τα Παραπρό (Skoda) δωρεάν.
Πέρα απο την ψήφο σας,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να το δηλώσετε κιόλας,για να μπορέσουμε να ξέρουμε ποιός ψήφισε τι!
-
-
**Burns **κατά την γνώμη μου.
-
Gronholm
-
Νομίζω ότι με λίγη εξέλιξη των Πιρέλι στην άσφαλτο (να δίνουν βαθμούς), ο Πέτρος θα έχει ανάλογη πορεία με το περσινό τελείωμα.Έτσι όπως ξεκίνησε, αυτό θα σημαίνει πρωτάθλημα.
Peter Solberg λοιπόν.
-
Κάποιος ψήφισε Burns,αλλά δεν το δήλωσε!Επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιός είναι,παρακαλώ να το δηλώσει εδω!!
-
Πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει, αλλά Μπερνς...
Βαθμοθήρας η όχι ο βρετανός θα πάρει αυτό που θέλει αφού ειδικά σε Αυστραλία και σε RAC δεν έχει να φοβηθεί κανέναν..
στην΄άσφαλτο δεν είναι Πανι, ι Λεμπ αλλά μπορεί να παίξει με τον βασιλιά π[ου φαίνεται πως τον κυνηγάει πάλι η ατυχία τουλάχιστον σε επίπεδο μικροσυμπτώσεων...
Για να δούμε τι θα δούμε...
Στρ -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάποιος ψήφισε Burns,αλλά δεν το δήλωσε!Επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιός είναι,παρακαλώ να το δηλώσει εδω!!ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Κάποιος ψήφισε Burns,αλλά δεν το δήλωσε!Επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιός είναι,παρακαλώ να το δηλώσει εδω!!
ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ!
-
Θελω να το παρει ο BURNS
Μου αρεσει ο SAINZ
Ψηφισα τον SOLBERG
Γιατι θεε μου ειμαι τοσο σταθερος στις ιδεες μου ??? -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ!
ναι μωρέ...καμία ψήφος δεν είναι ντροπή
ψήφισα μακρεϊ
-
Ψήφισα αλλά και θέλω να το πάρει ο Gronholm. Αν και εχει τις ατυχίες του πιστεύο ότι από τις 1000 λιμνες θα πάρει τα πάνω του. Ο Burns και ο Sainz μου φαίνονται λίγοι φέτος και δεν το αξίζουν.
-
χαλαρα gronholm
-
Stathera BOSS!!!
GRONHOLM!!!!!!
-
Burns
-
Burns
-
Ο αρχηγός θα δείξει ποιος είναι....ο Ριχάρχος χωρίς νίκη να πάρει πρωτάθλημα είναι σαν σαν σουβλάκι χωρίς κρέας.
Gronholm λοιπόν , αν και βλέπω πολύ κοντά και τον Loeb. -
Kαι γω DAP ετσι ειμαι:
Μου αρεσει ο Martin
Θελω να το παρει ο Gronholm
Αλλα πιστευω θα το παρει και ψηφιζω ΒURNS !!!(Γιατι δεν βαλατε στην ψηφοφορια και τον Makinen??? )
-
LOEB
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΔΙΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ BURNS...................
Προβλέψτε τον Πρωταθλητή 2003!