-
σκουτερακιας χωρις κρανος μου παραβιασε κοκκινο (μαλιστα δεν διεσχισε καθετα το δρομο, αλλα μπηκε στο ρευμα μου , πως λεμε στ @@ μου ολα, καπως ετσι)
ο δρομος που λεω εχει χαλια ορατοτητα και για τους δυο, τον τυπα μαλλον τον βαρεσε η ζεστη στο κεφαλι γιατι σιγουρα ειχε δει το κοκκινο (επειδη εστριψε και ηρθε στο ρευμα μου, αν συνεχιζε ευθεια θα πιστευα οτι δεν το ειδε) και απλα πηγανε διχως αυριο..
το επομενο φαναρι ηταν κ αυτο κοκκινο, αλλα το περασε και αυτο φυσικα και δεν προλαβα να του πω οτι δεν εκτιμαει καθολου το ζωη του -
Ιταλός με τροχόσπιτο χθες το απόγευμα,βγήκε με όπισθεν από στενό σε κεντρικό δρόμο,χωρίς να ελέγξει αν ερχόταν κάποιος.Από πάνω ερχόταν Μercedes,o οδηγός της οποίας είδε ξαφνικά μπροστά του το τροχόσπιτο και κατάφερε στο τσακ να το αποφύγει,μπαίνοντας αναγκαστικά στο αντίθετο ρεύμα.Επειδή βρισκόμουν στο αντίθετο προς αυτούς ρεύμα,φρέναρα για να του αφήσω χώρο να περάσει.Στη συνέχεια φτάνοντας δίπλα στον Ιταλό,σταμάτησα και του φώναξα στα αγγλικά να προσέχει και αυτός ζήτησε συγγνώμη.Ευτυχώς που ο οδηγός της Mercedes κατάφερε να τον αποφύγει,αλλιώς θα βλέπαμε εγώ και τα αδέρφια μου ενα τραγικό τροχαίο.
-
Αυτος τουλαχιστον ζητησε συγγνωμη, αλλος μπορει να σε εβριζε κιολας
-
Σε αυτό έχεις δίκιο,το θέμα δεν είναι αν ζήτησε συγγνώμη,αλλά ότι από μια μαλακία του θα έπαιρνε στο λαιμό του τους τέσσερις που ήταν στη Μercedes.
Άσχετο,αλλά έπιασες τις χίλιες δημοσιεύσεις από ότι βλέπω.
-
Να κοψουμε τουρτα τοτε. καλα δε νομιζω οτι θα ηταν τραγιικο το ατυχημα. Αυτα τα τροχοσπιτα δεν ειναι καν μεταλλικα. Το πολυ πολυ να εβγαινε απο την αλλη πλευρα το μερκεντε
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Αυτα τα τροχοσπιτα δεν ειναι καν μεταλλικα. Το πολυ πολυ να εβγαινε απο την αλλη πλευρα το μερκεντεΠολύ Top Gear βλέπουμε!
Kill Caravans!!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Αυτα τα τροχοσπιτα δεν ειναι καν μεταλλικα. Το πολυ πολυ να εβγαινε απο την αλλη πλευρα το μερκεντε
Πολύ Top Gear βλέπουμε!
Kill Caravans!!
Καλα τους κανουν.....
Μου σπανε τα νευρα γρουπακια με Ιταλους, Γερμανους, Γαλλους κτλ με δαυτα που πανε ο ενας πισω απο τον αλλο....
Βγαινεις να προσπερασεις και δεν μπορεις να μετρησεις ποσα ειναι! -
Και τι φταίνε αυτοί ρε Άλεξ?
Ίσα-ίσα που πολλές φορές διευκολύνουν, όταν μπορούν.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και τι φταίνε αυτοί ρε Άλεξ?Ίσα-ίσα που πολλές φορές διευκολύνουν, όταν μπορούν.
Μα δεν ειπα οτι φταινε σε κατι.....
Ειπα οτι μου σπανε τα νευρα....
Γενικα τσαντιζομαι οταν μενω πισω απο μεγαλο οχημα, γιατι δεν βλεπω τον δρομο -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Και τι φταίνε αυτοί ρε Άλεξ?
Ίσα-ίσα που πολλές φορές διευκολύνουν, όταν μπορούν.
Μα δεν ειπα οτι φταινε σε κατι.....
Ειπα οτι μου σπανε τα νευρα....
Γενικα τσαντιζομαι οταν μενω πισω απο μεγαλο οχημα, γιατι δεν βλεπω τον δρομοκαι εγω το ιδιο προβλημα εχω... γιαυτο μου τη σπανε κ τα suv ....
πολυ σπαστικο να μη βλεπεις μπροστα κ αυτο που λεει ο αλεξ ειναι σπαστικο, που πανε ολοι αυτοι στη σειρα -χωρις να σημαινει οτι φταινε σε κατι. αυτο δεν τα κανει λιγοτερο σπαστικα ........ σπαστικη ειναι και η νταλικα που σε παει καροτσακι σε ολη τη νοτια ευβοια... -
Πολλοί νευρικοί οι χρήστες του 4TF τελικά......
-
Και ανορθογραφοι
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Αυτος τουλαχιστον ζητησε συγγνωμη, αλλος μπορει να σε εβριζε κιολαςΆν ήταν Έλληνας ....
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Αυτος τουλαχιστον ζητησε συγγνωμη, αλλος μπορει να σε εβριζε κιολας
Άν ήταν Έλληνας ....
...τι θα γινοταν?Μονο οι ξενοι ζητανε συγνωμη ή μονο οι Ελληνες βριζουν?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...τι θα γινοταν?Μονο οι ξενοι ζητανε συγνωμη ή μονο οι Ελληνες βριζουν?Σε μεγαλύτερη συχνότητα εννοούσα.
Πάντως η πράξη του αυτή ήταν αδιαφορία εγκληματικού βαθμού.
Του χρειαζόντουσαν πολλές κλωτσιές και πρόστιμα. -
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Σε μεγαλύτερη συχνότητα εννοούσα.
Του χρειαζόντουσαν πολλές κλωτσιές και πρόστιμα.Καλά, μόνο που τέτοιου είδους οχήματα δεν είναι ακριβώς ιχ και η ορατότητα προς τα πίσω είναι πολλές φορές μηδενική.
Ακόμα και σε μικρότερα βανάκια είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις όπισθεν και δεν είναι εφικτό να έχεις πάντα βοηθό να σου δίνει οδηγίες.Το αν έπρεπε να βγεί από το στενό με την όπισθεν αναγκαστικά επειδή δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς δεν αναφέρεται, οπότε καλύτερα να μην κατακρίνουμε αμέσως.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Του χρειαζόντουσαν πολλές κλωτσιές και πρόστιμα.Καλά, μόνο που τέτοιου είδους οχήματα δεν είναι ακριβώς ιχ και η ορατότητα προς τα πίσω είναι πολλές φορές μηδενική.
Ακόμα και σε μικρότερα βανάκια είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις όπισθεν και δεν είναι εφικτό να έχεις πάντα βοηθό να σου δίνει οδηγίες.Το αν έπρεπε να βγεί από το στενό με την όπισθεν αναγκαστικά επειδή δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς δεν αναφέρεται, οπότε καλύτερα να μην κατακρίνουμε αμέσως.
δηλαδή ήρθε διακοπές με το αυτοκινούμενο κατάμονος ; Και αφού ήρθε κατάμονος , δεν μπορούσε να ζητήσει από έναν περαστικό να τον βοηθήσει ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
δηλαδή ήρθε διακοπές με το αυτοκινούμενο κατάμονος ; Και αφού ήρθε κατάμονος , δεν μπορούσε να ζητήσει από έναν περαστικό να τον βοηθήσει ;
Δεν ξέρω αν ηρθε μόνος του διακοπές.
Δεν ξέρω αν υπήρχε κανείς να βοηθήσει εκεί γύρω.
Δεν ξέρω αν έψαξε για βοήθεια ο οδηγός.
Δεν ξέρω γιατί έπρεπε να βγεί με όπισθεν από το στενό.
Δεν ξέρω αν ο Ερμής είναι ανάδρομος και καβάλα στην Αφροδίτη.Στο φινάλε, δεν ήμουν εγώ παρών στην σκηνή.
Όλα τα πράματα έχουν δύο όψεις όμως .Απλά σχολιάζω το γεγονώς ότι χωρίς στοιχεία καλύτερα να μην κατακρίνουμε αμέσως.
-
Ζωο οποιος μαλακας εβαλε στην Πατρων-Πυργου τα ανακλαστικα ανα 5cm!!
Η θα σκοτωθουμε σε καμια προσπεραση ή θα διαλυθουν τα λαστιχα μας!
γτπτ
κ
γτχτ -
Για 'ματια της γατας' μιλάς Δημητρη;Αυτα που μπαίνουν στη διαχωριστική γραμμή;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]