Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ YAMAHA R1
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ YAMAHA R1
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 5 / 9
    Περί αυτοκίνησης
    55
    179
    582
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      megane98hp last edited by

Κριμα για τα παιδια. Το 'καλο' ειναι οτι δεν πηραν αλλο στο λαιμο τους.
      Ατιμα νιατα πού εχετε τα μυαλα σας;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • B
        billis100 last edited by

Οταν στα 20 αποφάσισα να αγοράσω μηχανή ο πατερας μου μού είπε: αν σκωτωθείς θα σε κλάψουμε ,1-2 η χ χρόνια.Αν γυρίσεις σε καροτσάκι η χωρίς χερια η ποδια τι θα κανουμε? Πήρα τη μηχανή αποφασισμένος οτι στο σπιτι δεν θα γυρνουσα αναπηρος.

• kubiak
          kubiak last edited by

O οδηγός ήταν 32 ετών και πίσω είχε την αρραβωνιαστικιά του...

Προ 10 περίπου ετών είχε χάσει την αδερφή του σε δυστύχημα με αυτοκίνητα που είχε γίνει στην Κόρινθο...

Ήταν γνωστό ότι έτρεχε αλλά όχι ότι έκανε τέτοιες ηλιθιότητες και μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο (που οι πεζοί και τα παιδάκια περνάνε ανεξέλεγκτα το δρόμο - για το λόγο αυτό έχουν μπει και τα κίτρινα φανάρια που αναβοσβήνουν μπας και γλυτώσει κανείς)...

Έφαγε το κεφάλι του όμως και μαζί του και η επιβάτις...

Τους γονείς λυπάμαι λίγο γιατί προφανώς στα 32 του χρόνια θα ήταν δύσκολο να τον πείσουν ότι οι μαλακείες σκοτώνουν - και όχι απαραίτητα μόνο αυτές όταν δε φοράς κράνος...

_

• B
            bujinkan last edited by

τελευταιες πληροφοριες απο το συμβαν.απο πισω ηταν και αλλα 2 παιδια με μηχανη παρεα και καλοι φιλοι και πηγαιναν για ποτο.
            το παιδι το ενα επαθε σοκ απο τη σκηνη που εκτιληχθηκε μπροστα του και μεταφερθηκε στο νοσοκομειο.Σημερα τον επισκεφθηκε η θεια του την οποια την ξερω και πιασαμε συζητηση.Της ειπε λοιπον σημερα ο ανηψιος της οτι φιλος του εκανε καθε βραδυ τα ιδια πραγματα.ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΟΥΖΕΣ.
            Κοινως κατ εμε καθε βραδυ ειχε ραντεβου με τον χαρο.Μονο που εχτες βραδυ ο χαρος ηταν συνεπεις στο ραντεβου αυτο

• R
              random last edited by

KATHΓΟΡΩ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ..

ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ως συνεπιβατης και τη γλυτωσα με σπασμενο ωμο και αρκετα ελαφρα τραυματα..ο οδηγος δυστυχως εχασε το ΑΡ του ματι απο τον καθρεφτη...
              Η μηχανη ηταν ενα suzuki bandit 400..φανταστειτε το φιλο μου τωρα που ειναι μονοφθαλμος..

Γιαυτο προσωπικα εγω φοραω παντα κρανος και κανω μαγκιες παντα χωρις συνεπιβατη και σε δρομο οπου δεν θα την πληρωσει κανενας αλλος αθωος πεζος η διερχομενος..

• T
                taurus last edited by

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:

Φαντάζεστε τους γονείς που τους παίρνουν τηλέφωνο να τους ανακοινώσουν το μοιραίο..Τρομακτικό ακόμη και στη σκέψη..

Oι γονείς πιστεύεις ότι δεν τους είχαν δει ΠΟΤΕ να κυκλοφορούν χωρίς κράνος; Απίθανο το βρίσκω

Ήταν φίλος εκει στο συμβάν, έγινε μπροστά του... το πιο τρομακτικό είναι οτι λίγο μετά πέρασε κατά τύχη (ατυχία) από εκεί και ο πατέρας του παιδιού. Καταλαβαίνετε τι έγινε... Όσο για το θέαμα, ανατριχιαστικό, τα παιδιά άδειασαν τα μυαλά τους στην άσφαλτο...

Όσο για το σχόλιο του Κrus, θα σας πω περίπτωση παιδιού στη δουλειά μου. Γιος παλιού υπαλλήλου, από τη μια μεγάλη μηχανή πάει συνεχώς στην μεγαλύτερη, χωρίς να πούμε οτι ξέρει και να οδηγεί κιόλας. Έχει καταστρέψει τουλάχιστον μία και οι λαμίτσες στο πόδι του ενθύμιο μαλακίας. Ε λοιπόν αυτός στην Αθήνα ΠΟΤΕ κράνος, ενώ και ο πατέρας του υποστηρίζει οτι 'σιγά καλέ, τι να το κάνει στη πόλη το κράνος, δε χρειάζεται' και κυκλοφορεί και αυτός με το δικό του μηχανάκι χύμα. Μάλιστα άλλος συνάδελφος τον προειδοποίησε στεγνά 'έτσι που του φέρεσαι και έτσι που οδηγεί, μια μέρα θα τον κλάψεις', αλλά πού μυαλό...

Τεσπα, μαλακία τους ήταν, και αυτού και της κοπέλας που δέχτηκε να ανέβει στη μηχανή με τον κάφρο. Το κακό ξέρετε ποιο είναι? Οτι αυτά τα πράγματα γίνονται τόσο ξαφνικά που την ώρα που είσαι στον αέρα δεν προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις τη μαλακία που έκανες... Απλά το επόμενο δευτερόλεπτο σβήνεις...

• K
                  kacey last edited by

Ο χρήστης tazz έγραψε:
                  Όλους εσάς που λέτε 'καλά να πάθει' κ.λπ. θέλω να σας δω μια μέρα στο δρόμο, πόσο άγιοι είστε και κατά πόσο έχετε επίγνωση των πράξεών σας.

Από μένα τέλος εδώ.

Απο εσενα τελος, απο εμενα συνεχεια γιατι δεν θες να καταλαβεις απλα ελληνικα.

α) δεν ειπε κανεις 'καλα να παθει'. Ειπε 'ας προσεχε' το οποιο οτι και να λες, ετσι ακριβως ειναι. Και για να το κανουμε πιο λιανα, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΛΚΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ. Τωρα καταλαβες?

β) Οπως επισης, αμα εγω παθω το ιδιο σε τετοια φαση (πχ κυνηγιεμαι στην Παρνηθα και καταληξω να κανω παρεα στα ελαφια), ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΩ. Ας προσεχες μαλακα, και καλα να παθεις (αυτο το κραταω για την παρτη μου).

• T
                    tractioner last edited by

Σε καθε δημοσιευση ενος αναλογου ποστ ,οι πλειοψηφια των περισσοτερων δημοσιευσεων εδω μεσα περιεχει μια καυστικοτητα χωρις προηγουμενο!!
                    Μιλαω για τα ποστ του τυπου-

''Καμία λύπηση για αυτούς που προ(σ)καλούν τον χάρο να τους επισκεφθεί.
                    Δικάβαλο και σούζα χωρίς κράνος; ''

''Αν τις οδηγούν τόσο ανεύθυνοι οδηγοί λογικό είναι να παρασύρονται από τα παραπάνω άλογα..''

''Όλα τα παραπάνω περιγράφουν ανεύθυνους ανθρώπους σε πολύ ισχυρό όχημα.'' κ.λ.π.

Υποθετω πως η πειθαρχεια κ ο καθοσπρεπισμος ειναι συνονιμο με την καθημερινοτητα σας ,υποθετω επισης πως εσεις ολοι που δικαζετε δυο νεες αδικοχαμενες ψυχες,οτι δεν υπηρξατε ποτε ''ανευθυνοι πιτσιρικαδες'' οτι γεννηθηκατε οριμοι και με απαραμηλη οδηγικη παιδια!

Σιγουρα εκ νεοτητος σας δεν προβηκατε σε καμια οδηγικη μ@λ@κι@ , κ σιγουρα δεν δοκιμασατε να εκτρεψετε το πισω μερος του 4 τροχου η 2κυκλου σας οχηματος που πρωτοδηγησατε,δεν υπερβηκατε ορια κ γενικοτερα δεν εκτεθηκατε σε κινδυνους, γιατι απλα γεννηθηκατε συνετοι κ χωρις νεανικες ''ορμες'' οδηγοι

Ειμαι 34 κ σιγουρα δεν ξεχασα πως οδηγουσα στα 14 κ πως στα 24!

Δυστηχως η εκρηκτικοτητα τις νοιοτης δεν σταθμιζεται κ δεν μπαινει σε καλουπια δεν μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο παρα μονο να το μειωσουμε κ να το καταστειλουμε συλλογικά εμεις κ η πολιτεια αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη συζητηση!

Βρισκω σκοπιμο τετοιες στιγμες να λυπαμαι για το χαμω τον παιδιων κ το δραμα των γονιων κ να μην κοιτω να αποδωσω τα του Καισαρος τω Καισαρι!
                    Ευχομαι αυτο τα κακα να περιοριστουν στο ελαχιστο γιατι να σταματησουν ειναι αδυνατο!
                    Δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινω αν ειναι ανωριμη η οχι η πραξη αυτων των παιδιων, γιατι απλα σεβομαι το χωμα που αυτη τη στιγμη τα σκεπαζει!

• T
                      taurus last edited by

Ο χρήστης tractioner έγραψε:
                      Σε καθε δημοσιευση ενος αναλογου ποστ ,οι πλειοψηφια των περισσοτερων δημοσιευσεων εδω μεσα περιεχει μια καυστικοτητα χωρις προηγουμενο!!

''Αν τις οδηγούν τόσο ανεύθυνοι οδηγοί λογικό είναι να παρασύρονται από τα παραπάνω άλογα..''

''Όλα τα παραπάνω περιγράφουν ανεύθυνους ανθρώπους σε πολύ ισχυρό όχημα.'' κ.λ.π.

Υποθετω πως η πειθαρχεια κ ο καθοσπρεπισμος ειναι συνονιμο με την καθημερινοτητα σας ,υποθετω επισης πως εσεις ολοι που δικαζετε δυο νεες αδικοχαμενες ψυχες,οτι δεν υπηρξατε ποτε ''ανευθυνοι πιτσιρικαδες'' οτι γεννηθηκατε οριμοι και με απαραμηλη οδηγικη παιδια!

Σιγουρα εκ νεοτητος σας δεν προβηκατε σε καμια οδηγικη μ@λ@κι@ , κ σιγουρα δεν δοκιμασατε να εκτρεψετε το πισω μερος του 4 τροχου η 2κυκλου σας οχηματος που πρωτοδηγησατε,δεν υπερβηκατε ορια κ γενικοτερα δεν εκτεθηκατε σε κινδυνους, γιατι απλα γεννηθηκατε συνετοι κ χωρις νεανικες ''ορμες'' οδηγοι

Δυστηχως η εκρηκτικοτητα τις νοιοτης δεν σταθμιζεται κ δεν μπαινει σε καλουπια δεν μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο παρα μονο να το μειωσουμε κ να το καταστειλουμε συλλογικά εμεις κ η πολιτεια αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη συζητηση!

Βρισκω σκοπιμο τετοιες στιγμες να λυπαμαι για το χαμω τον παιδιων κ το δραμα των γονιων κ να μην κοιτω να αποδωσω τα του Καισαρος τω Καισαρι!
                      Ευχομαι αυτο τα κακα να περιοριστουν στο ελαχιστο γιατι να σταματησουν ειναι αδυνατο!
                      Δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινω αν ειναι ανωριμη η οχι η πραξη αυτων των παιδιων, γιατι απλα σεβομαι το χωμα που αυτη τη στιγμη τα σκεπαζει!

Η διαφορά είναι οτι τις χοντράδες πιτσιρίκος τις έκανα σε σημεία που δεν είχε κόσμο, συνήθως μόνος στο αμάξι και ΠΑΝΤΑ με ζώνη.
                      Και δεν ήμουν 32, όπως ο αναβάτης της εν λόγω μηχανής...

• K
                        kouk last edited by

Δηλαδή είχες την ωριμότητα των 30 στα 20 ρε Κώστα? Μπράβο σου! Αλλά δεν είναι έτσι συνήθως!

• S
                          skye last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:
                          Πάντα, σε νεαρή ηλικία, λίγο από φόβο μην μας πουν ξενέρωτους, λίγο γιατί θέλουμε να δείξουμε κι εμείς είμαστε 'ατρόμητοι', λίγο η φούρια της ηλικίας, οδηγούμαστε σε κινήσεις εντυπωσιασμού που είναι από λίγο έως πολύ επικίνδυνες

Πριν καταλήξουμε πάλι σε αφορισμούς, σκεφτείτε λίγο...

Η κοπέλα μπορεί να παρακαλούσε για πιο σιγά και ο οδηγός να αδιαφορούσε.
                          Ο οδηγος μπορεί να έτρεχε αν η κοπέλα ήταν από αυτές που 'τσιγκλάνε'.

κλπ κλπ κλπ

Κρίμα για δύο νέους ανθρώπους και τις οικογένειες τους.

συμφωνω απολυτα (πιο απολυτα δεν γινεται)
                          σταματηστε πια το φορουμ-δικαστηριο για δυο ανθρωπους νεους που εφυγαν απ'τη ζωη.. λιγος σεβασμος δεν βλαπτει

• T
                            thanos last edited by

Να πω την αλήθεια… σέβομαι τους δυο αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, μόνο και μόνο γιατί δεν βρίσκονται τώρα μαζί μας.
                            Τους σέβομαι γιατί σέβομαι τον πατέρα αλλά και την μητέρας τους, που αυτή την στιγμή θα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά τους από την πίκρα.
                            Ποίος είναι αυτός που θα μπορέσει να πει στην μάνα να μην στεναχωριέται; Εγώ δεν θα τόλμαγα καν.

Λάθη όλοι έχουμε κάνει, αλλά πάντα με μέτρο… δεν είμαι αναμάρτητος στην πύρα έπρεπε να είχα καεί μαζί με πολλούς όπως οι μάγισσες στον μεσαίωνα… αλλά τεσπα.

Όμως δεν μπορώ να βρω κανένα δικαιολογητικό για τον οδηγό της μηχανής, όπου έκανε ότι έκανε μέσα σε έναν δρόμο που μπορεί να συμβούν τα πάντα.
                            32 χρονών παλικάρι… που θεωρητικά πάντα έπρεπε να είχαν πήξει τα μυαλά του… που είχε χάσει την αδερφή του από τροχαίο… που που που τι να το κάνω εγώ τώρα του που, όταν αυτός είναι δυο μέτρα κάτω από την γη με μισό κεφάλι; Τι να το κάνω τώρα εγώ το που, που η μάνα του δεν θα μπορέσει να του δώσει το τελευταίο φιλί;

Δεν είμαι αυτός που θα πει, ότι αφού δεν φόραγε κράνος καλά να πάθει… ποιος είμαι εγώ που θα πω μια τόσο βαριά κουβέντα…
                            Ούτε θα πω το ίδιο και για την κοπέλα, που από ότι ακούστηκε ήταν (είναι) αρραβωνιαστικιά του… ίσως να τον εμπιστεύτηκε, ίσως να μην μπορούσε να κάνει και αλλιώς, δεν ήξερα τα παιδιά δεν ήμουν παρών όταν ανέβαινε στην μηχανή.

Άμυαλοί υπήρχαν – υπάρχουν – και θα υπάρχουν τον αιώνα τον άπαντα…

Φτάνει η τύχη μας, να μην μας φέρει αντιμέτωπους τους…

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει…

• V
                              vasgti last edited by

Εγώ εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι να πεις ότι είναι μόνος, πάει στα κομμάτια. Το δικό του κεφάλι θα φάει (και αυτό παίζεται αν θα βρεθεί κανένας χριστιανός που ΔΕΝ φταίει στο διάβα του). Το να έχεις όμως και άλλο (ή άλλα) άτομα μαζί και να τα κάνεις, είναι πραγματικά απαράδεκτο!

Πάντα όταν θέλω να πάω γρήγορη διαδρομή πάω μόνος. Όταν έχω και άλλα άτομα μαζί, πάντα κόβω ρυθμό. Πάντα το έχω έννοια όταν είναι και άλλα άτομα στο αυτοκίνητο. Απορώ με κάποιους που κάνουν απίστευτες χαζομάρες στο δρόμο έχοντας ως συνεπιβάτες και άλλα άτομα και δεν σκέφτονται ούτε στιγμή αν γίνει το κακό ποιες θα είναι οι συνέπειες.

Δεν λέω ότι είμαι άγιος, αλλά όταν έχω και άλλα άτομα προτιμώ να φανώ κότα παρά να τσιμπήσω και να ανοίξω ή να κυνηγήσω ή ακόμα χειρότερα να κάνω επίδειξη ή οτιδήποτε άλλο. Οι άλλοι δεν μου φταίνε σε κάτι. Προχθες Σάββατο βράδυ με τσιγκλούσαν αρκετοί αλλά έχοντας 2 φίλες μαζί ούτε καν ασχολήθηκα με τον κάθε πικραμένο που ερχόταν και μου κολλούσε. Επειδή είχα κοπέλες μαζί θα έπρεπε δηλαδή να τους κάνω επίδειξη του πόσο γρήγορα μπορεί να πάει το αυτοκίνητο? Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω πως την βλέπουν μερικοί και το κάνουν. Αυτό το κρατάω για μένα να ξεδίνω όποτε και όταν θέλω εγώ. Όχι για τους άλλους.

Και αν κάποια πράγματα τα καυτηριάζουμε με τρόπο αυστηρό και με σκληρές κουβέντες ή εκφράσεις είναι γιατί έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια ΧΑΖΑ ατυχήματα με απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Στο συγκεκριμένο άτυχημα, μόνο αυτό το ρημαδοκράνος τους να φορούσαν, ίσως να ήταν σήμερα ακόμα στη ζωή και οι δυό τους!

• S
                                skye last edited by

τεσπα το πιο λυπηρο ειναι οτι ορισμενοι εκμεταλλευονται ενα τετοιο τραγικο γεγονος για να δειξουν την ανωτεροτητα τους..
                                υποθεσεις (μα τι θα γινοταν αν σκοτωνε και καποιον αλλο ή αν ολα πηγαιναν καλα), ξανα υποθεσεις, συμπερασματα, τι θα εκανε ο καθενας στη θεση του, απαντησεις ετοιμες (φταινε οι γονεις που δεν του εμαθαν σωστα) κ.α. ομορφα..
                                οι νοουντες ας νοησουν..

• S
                                  skye last edited by

Ο χρήστης PG220 έγραψε:
                                  Το κράτος μπορεί εύκολα να αποτρέψει τέτοια φαινόμενα..
                                  Με τη ίδια λογική που δε μπορείς να βγάλεις δίπλωμα στα 19 για 1000άρα θα έπρεπε να μην μπορείς ούτε στα 21..
                                  Θα έπρεπε να είσαι πχ 27 για να μπορείς να πάρεις πάνω απο 600cc..
                                  Και 24 για να πάρεις πάνω απο 400cc..

Όποιος νιώθει οτι αδικείται και είναι ο νέος rossi ας πάει στην πίστα να οδηγήσει 1000άρα στα 21..

βασικα δεν τοσο απλο
                                  στα χερια ενος ανικανου οδηγου, το ιδιο επικινδυνο μπορει να γινει μια CBR 600 με ενα aprilia rs 125 ακομα και με ενα παπι town mate.
                                  το προβλημα εχει πολλες αιτιες.
                                  αφενος η ανυπαρκτη κυκλοφοριακη παιδεια, τα χαβαλετζιδικα μαθηματα για διπλωμα και οι εξετασεις που δεν σου αφηνουν τιποτα απολυτως τη στιγμη που θα βγεις στο δρομο, γιατι -κακα τα ψεματα και οποιος εχει δωσει για μηχανη ξερει ειναι τοσο γελοια ολα που δεν υπαρχει κατι να σου αφησουν ...

εξ'αλλου δεν ειμαι σιγουρος τι ειναι πιο επικινδυνο, να βγαζει ενας 18χρονος διπλωμα για αυτοκινητο και να μπορει να οδηγησει ακομα και το μπατμομπιλ ξερω'γω με 0-100 μισο δευτερολεπτο, ή να βγαζει διπλωμα Α1 κατηγοριας (παλια ηταν μεχρι 125, τωρα νομιζω το εχουν κανει με την ιπποδυναμη, δεν θυμαμαι, κατι τετοιο ελεγαν παντως) στην ιδια ηλικια; ισως το ιδιο επικινδυνο ειναι, δεν ειμαι σιγουρος..

• B
                                    boofy last edited by

Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
                                    Να πω την αλήθεια… σέβομαι τους δυο αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, μόνο και μόνο γιατί δεν βρίσκονται τώρα μαζί μας.
                                    Τους σέβομαι γιατί σέβομαι τον πατέρα αλλά και την μητέρας τους, που αυτή την στιγμή θα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά τους από την πίκρα.
                                    Ποίος είναι αυτός που θα μπορέσει να πει στην μάνα να μην στεναχωριέται; Εγώ δεν θα τόλμαγα καν.

Λάθη όλοι έχουμε κάνει, αλλά πάντα με μέτρο… δεν είμαι αναμάρτητος στην πύρα έπρεπε να είχα καεί μαζί με πολλούς όπως οι μάγισσες στον μεσαίωνα… αλλά τεσπα.

Όμως δεν μπορώ να βρω κανένα δικαιολογητικό για τον οδηγό της μηχανής, όπου έκανε ότι έκανε μέσα σε έναν δρόμο που μπορεί να συμβούν τα πάντα.
                                    32 χρονών παλικάρι… που θεωρητικά πάντα έπρεπε να είχαν πήξει τα μυαλά του… που είχε χάσει την αδερφή του από τροχαίο… που που που τι να το κάνω εγώ τώρα του που, όταν αυτός είναι δυο μέτρα κάτω από την γη με μισό κεφάλι; Τι να το κάνω τώρα εγώ το που, που η μάνα του δεν θα μπορέσει να του δώσει το τελευταίο φιλί;

Δεν είμαι αυτός που θα πει, ότι αφού δεν φόραγε κράνος καλά να πάθει… ποιος είμαι εγώ που θα πω μια τόσο βαριά κουβέντα…
                                    Ούτε θα πω το ίδιο και για την κοπέλα, που από ότι ακούστηκε ήταν (είναι) αρραβωνιαστικιά του… ίσως να τον εμπιστεύτηκε, ίσως να μην μπορούσε να κάνει και αλλιώς, δεν ήξερα τα παιδιά δεν ήμουν παρών όταν ανέβαινε στην μηχανή.

Άμυαλοί υπήρχαν – υπάρχουν – και θα υπάρχουν τον αιώνα τον άπαντα…

Φτάνει η τύχη μας, να μην μας φέρει αντιμέτωπους τους…

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει…

+1

Για τις τόσο άδικα χαμένες ζωές δυο συνανθρώπων μας-

• G
                                      ginogsm last edited by

Ο χρήστης tractioner έγραψε:

Στα 14 δεν οδηγούσα μόνος και πολύ πεισσότερο στους δρόμους. Στα 24 οδηγούσα έχοντας λάβει μία υποδειγματική οδηγική παιδεία από τον μακαρίτη ( και ες αεί μνημονευόμενο από εμένα ) πατέρα μου με αποτέλεσμα τα συνολικά τέσσερα ατυχήματα που έχω εμπλακέι εκ των οποίων έχω ευθύνη για τα δύο ( έπεσα με περίπου 20 χάω στον μπροστινό μου ) και τα άλλα δύο με ευθύνη άλλου ( έπεσε ένας πάνω στο μηχανάκι μου στη Ρόδο και ένας που χτύπησε το Astra πέρισυ ) να περιορίζονται σε υλικές ζημιές αξίας το πολύ 1.000 ευρώ. Ούτε σκέψη για τραυματισμούς ή κάτι άλλο. Προσπαθώ να έχω υποδειγματική συμπεριφορά στο δρόμο είτε με το ΧΤ είτε με το Astra και εν πολλοίς τα καταφέρνω. Πιθανότατα έχω κάνει μία ή δύο βλακείες. Πχ στην Αυλώνα στην μεγάλη ευθεία έξω από το χωριό , έπιασε κάποτε 160++ χάω με ένα Ρενώ 16. Μόλις γύρισα από τη διαδρομή μου , ο πατέρας μου ( ήμουν στα 20 ) είδε τον χιλιομετρητή και βάσει του χρόνου που είχα κάνει , κατάλαβε ότι πήγαινα μαλιοκούβαρα. Το αμάξι το ξαναπήρα μετά από πάνω από ένα μήνα. Και ήξερα γιατί. Γιατί είχα κάνει μαλακία.Το παραπάνω περιστατικό περιγράφει έναν ανεύθυνο άνθρωπο με δύναμη κάτω από το δεξί του πόδι.Εάν είχα χτυπήσει κάποιον ή σκωτωθεί μόνος μου , δεν θα ήμουν ένας ανεύθυνος άνθρωπος ; Όταν είχα τις νεανικές ορμές ήμουν πολύ νεότερος από τα 33 μου που είμαι τώρα. και μπορείς εάν θες να με πεις παλιόγερο στο μυαλό αλλά να ξέρεις ότι 'παλαιόγεροι' στα 33 τους θα προσέξουν το παιδάκι σου που παίζει στο δρόμο και όχι ανεύθυνοι με πολλά άλογα στα 32 τους.

Το χώμα που τους σκεπάζει δεν το σέβομαι. Σέβομαι το γεγονός ότι είναι νεκροί δύο νεότατοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά για τη βελτίωση της ζωής όλων μας. Σέβομαι τα όνειρα που είχαν , τις ψυχές τους που τριγυρνούν εκεί που έζησαν ( σύμφωνα με τις παραδόσεις ). Τις πράξεις τους - έστω τις συγκεκριμένες - όμως θα τις ατοιμάζω με όλη μου τη δύναμη.

• G
                                        ginogsm last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:

Πάντα, σε νεαρή ηλικία, λίγο από φόβο μην μας πουν ξενέρωτους, λίγο γιατί θέλουμε να δείξουμε κι εμείς είμαστε 'ατρόμητοι', λίγο η φούρια της ηλικίας, οδηγούμαστε σε κινήσεις εντυπωσιασμού που είναι από λίγο έως πολύ επικίνδυνες

Πριν καταλήξουμε πάλι σε αφορισμούς, σκεφτείτε λίγο...

Η κοπέλα μπορεί να παρακαλούσε για πιο σιγά και ο οδηγός να αδιαφορούσε.
                                        Ο οδηγος μπορεί να έτρεχε αν η κοπέλα ήταν από αυτές που 'τσιγκλάνε'.

κλπ κλπ κλπ

Κρίμα για δύο νέους ανθρώπους και τις οικογένειες τους.

συμφωνω απολυτα (πιο απολυτα δεν γινεται)
                                        σταματηστε πια το φορουμ-δικαστηριο για δυο ανθρωπους νεους που εφυγαν απ'τη ζωη.. λιγος σεβασμος δεν βλαπτει

Ελέγχουμε τις πράξεις τους φίλε. Κανείς δεν δικάζει. Θεωρώ όμως αναφαίρετο δικαίωμά μου - χωρίς να προσβάλω τους νεκρούς - να λέω την άποψή μου σε ένα θέμα που επηρεάζει τόσο πολύ , τόσο πολύ κόσμο.

• G
                                          ginogsm last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:
                                          τεσπα το πιο λυπηρο ειναι οτι ορισμενοι εκμεταλλευονται ενα τετοιο τραγικο γεγονος για να δειξουν την ανωτεροτητα τους..
                                          υποθεσεις (μα τι θα γινοταν αν σκοτωνε και καποιον αλλο ή αν ολα πηγαιναν καλα), ξανα υποθεσεις, συμπερασματα, τι θα εκανε ο καθενας στη θεση του, απαντησεις ετοιμες (φταινε οι γονεις που δεν του εμαθαν σωστα) κ.α. ομορφα..
                                          οι νοουντες ας νοησουν..

Άρα δηλαδή στην όλη περίπτωση , πέρα από ευχολόγια και την κακιά στιγμή , δεν βλέπεις τίποτε άλλο μεμπτό ; Θυμίζω ότι τον Σ.Παπαδόπουλο ακόμη τον πετροβολούν. Όχι γιατί δεν τον σέβονται ως νεκρό αλλά για τις πράξεις του. Οι νεκροί , ό,τι και να γίνει δεν γυρνούν πίσω. Και μακάρι να είναι οι τελευταίοι. Δεν βλέπω που είναι το κακό να μιλήσει κάποιος ελεύθερα για το τι θα μπορούσε να βελτιωθεί προκειμένου , οι μετέχοντες στην συζήτηση τουλάχιστον , να προσπαθήσουν να αποφύγουν έναν παρόμοιο κακό.

Καλή η συναισθηματική φόρτιση αλλά μάλλον αρμόζει στους οικείους των νεκρών περισσότερο απ' ότι ταιριάζουν σε εμάς κροκοδίλεια δάκρυα. Θεωρώ σωστότερο να αναλυθεί η συμπεριφορά και να αποφύγουμε παρόμοιες στο μέλλον.

• M
                                            manosk last edited by

Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
                                            Εγώ εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι να πεις ότι είναι μόνος, πάει στα κομμάτια. Το δικό του κεφάλι θα φάει (και αυτό παίζεται αν θα βρεθεί κανένας χριστιανός που ΔΕΝ φταίει στο διάβα του). Το να έχεις όμως και άλλο (ή άλλα) άτομα μαζί και να τα κάνεις, είναι πραγματικά απαράδεκτο!

Γονείς με ακράνωτα παιδιά.
                                            Μάγκες με ακράνωτη γκόμενα.
                                            Easy riders με ακράνωτο κολλητό.

Υποψήφιοι δολοφόνοι όλοι τους._

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5