-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι γουσταρουμε και οι 2 γυναικες!Οχι.Γουσταρετε κι οι δυο το ιδιο φυλο με σας...(ειμαι σιγουρος οτι το φυλο αν το εγραφες εσυ θα το εγραφες 'φιλο' )
tazio Μηπως σε φωναζει η ΦΛΑΠ;
-
Πλέον τελώ υπό το mode 'ΔΙΑΚΟΠΕΣ'
Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!
Πρώτη καλή βόλτα μετά από πολύυυυυυυυυυυυυυ καιρό, η κούραση όμως έκανε την εμφάνισή της, οπότε πλησιάζει η ώρα του ύπνου
-
μεράάάάάάάάά
επιτέλους μια μέρα ξεκούρασης
που έχουν εξαφανιστεί όλοι απο το msn??
εδώ έμεινε κανένας ή μόνος θα το βγάλω το ΣΚ?? -
Καλημερα! Καφεεεεεεεεεεεε καποιος...
-
Καλημέρα!
Εκδρομούλα για μπάνιο, όχι σαν εμάς τους σαπίλες εδώ... -
Ασε βασιλη μονοι μειναμε!
-
Καλημέρα παίδες...
-
-
Ωραίος....
-
Και φυσικα το ποστ του Φαρμακοποιου σε πρωτο πλανο... Αυτα ειναι!!
-
Καλημέρα!
εγώ πίνω τσάιοι 4Τ βρίσκονται παντού όμως!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Καλημέρα!
εγώ πίνω τσάιAκούς και Sting?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Καλημέρααααα!
Μόλις ξύπνησα Χαλκιδική στο σπίτι, φραπεδούμπα, dire straits, 4tforum και θέα στον κήπο. 'Ντάξει' που λέει και ο rantanplan μην με βρίζετε... !
Υ.Γ. Νά'χαμε και καμιά dsl δεν θα μας χαλούσε
Χαίρομαι που από σήμερα το απόγευμα θα ξυπνάω και γω μ' αυτή τη θέα:
(χωρίς τη βροχή ελπίζω ) -
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Καλημέρα!
εγώ πίνω τσάιAκούς και Sting?
μπα kiss fm ακούω, προσπαθώ να περιορίσω τους καφέδες, έτσι το πρωί τσάι και στη δουλειά ή στην παραλία μια φραπεδιά επιβάλλεται
-
konstantinosV ετοιμάζομαι να πάω Χανιώτη ως τη Δευτέρα, κ το βραδάκι Angels...! Μπορεί κ να τα πούμε σε κανένα Μόλο...
θα ήθελα συμβουλές για πέδιλα του σκι... μετά τις μπ΄ποτες, ήρθε η ώρα κ για τα πέδιλα... ελπίζω να βρεθούμε κάποτε ως τα τέλη Αυγούστου!
-
-
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
konstantinosV ετοιμάζομαι να πάω Χανιώτη ως τη Δευτέρα, κ το βραδάκι Angels...! Μπορεί κ να τα πούμε σε κανένα Μόλο...θα ήθελα συμβουλές για πέδιλα του σκι... μετά τις μπ΄ποτες, ήρθε η ώρα κ για τα πέδιλα... ελπίζω να βρεθούμε κάποτε ως τα τέλη Αυγούστου!
Πέτρο όχι Μόλο πάνε Ναυαγό (Παλιούρι) θα με θυμηθείς .
Για τα ski εδώ είμαστε! Ότι θέλεις πες μου. Στείλε μου με pm το κινητό σου μπας και τα πούμε!
-
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]