-
Μισό...
α. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι είμαι ερωτευμένος. Η ίδια δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτε.
β. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να γίνω αιτία για τσακωμό στο σπίτι της. Δεν είμαστε ούτε χρόνια μαζί, ούτε γνωριζόμαστε χρόνια. Τι θα πουν λοιπόν οι γονείς της;
γ. Ακόμη και για την Κοζάνη της ξεκαθάρισα ότι αν πρόκειται να έρθει σε δύσκολη θέση αναφορικά με το σπίτι της, καλό είναι να μην έρθει.Τη μητέρα της την έχω γνωρίσει στη Φλωρεντία (βλ. post σε προηγούμενο σουβλατζίδικο). Δε λέω, με συμπάθησε, τι θα πει όμως για αυτά τα πράγματα;
Edit: να μας δώσει τα φώτα της και μία εκ των γυναικών της παρέας (Funis ακούςςςςς;): θα έκανε ποτέ δώρο τέτοιας αξίας σε άτομο που το γνωρίζει ένα μόλις μήνα και δεν πρόλαβε να το μάθει καν;
-
Ας το συζητησει με τους δικους της και αν εχει απο κει το πρασινο φως οκ..
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μισό...
α. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι είμαι ερωτευμένος. Η ίδια δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτε.
β. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να γίνω αιτία για τσακωμό στο σπίτι της. Δεν είμαστε ούτε χρόνια μαζί, ούτε γνωριζόμαστε χρόνια. Τι θα πουν λοιπόν οι γονείς της;
γ. Ακόμη και για την Κοζάνη της ξεκαθάρισα ότι αν πρόκειται να έρθει σε δύσκολη θέση αναφορικά με το σπίτι της, καλό είναι να μην έρθει.Τη μητέρα της την έχω γνωρίσει στη Φλωρεντία (βλ. post σε προηγούμενο σουβλατζίδικο). Δε λέω, με συμπάθησε, τι θα πει όμως για αυτά τα πράγματα;
Edit: να μας δώσει τα φώτα της και μία εκ των γυναικών της παρέας (Funis ακούςςςςς;): θα έκανε ποτέ δώρο τέτοιας αξίας σε άτομο που το γνωρίζει ένα μόλις μήνα και δεν πρόλαβε να το μάθει καν;
Καλά, κάθεσαι και σκέφτεσαι τι ίσως, μπορεί, ενδεχομένως να πουν οι γονείς της, ενώ αυτή δεν εχει αναφέρει τέτοιο πρόβλημα;
-
Μισό...
You are thinking to much!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Καλά, κάθεσαι και σκέφτεσαι τι ίσως, μπορεί, ενδεχομένως να πουν οι γονείς της, ενώ αυτή δεν εχει αναφέρει τέτοιο πρόβλημα;
Ναι διότι σε καμία περίπτωση δε θέλω να «χαρακτηριστώ», όπως κόντεψε να συμβεί με την προηγούμενή μου σχέση (με την οποία παρεπιπτόντως ήμαστε μαζί γύρω στα 4 χρόνια), ούτε θέλω να νομίζει ο κάθε γονιός ότι είμαι «τυχοδιώκτης» και «χαραμοφάης».
Επιπλέον, αν αυτή δεν πει τίποτε στους δικούς της και συμβεί κάτι (φτου φτου κακά μακρυά από εμάς), τι θα γίνει; Αυτό της έλεγα και για την Κοζάνη που θέλει να έρθει. Να πει στη μητέρα της τι ακριβώς θέλει να κάνει. Το ταξίδι που ήθελε να μου κάνει όμως δώρο... δεν ξέρω παιδιά... είναι too much, δεν είναι σωστό να το δεχτώ...
-
Νταξ... να ήταν κανα ταξίδι στην Βαρκελώνη δώρο να το δεχόσουν!
Χωρίς πλάκα τώρα, ΙΜΗΟ θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί τι νιώθει και τι θέλει πριν κάνετε κάτι τέτοιο. Αλλιώς ξέκοψέ το, όσο δύσκολο και αν είναι για 'σένα.
-
το δώρο είναι λίγο much. το ταξ. Κοζάνη δεν τρέχει και τίποτα
άμα δεν σε χαλάει εσένα πες της να έρθει. σιγά μην ασχολείσαι τι θα πουν οι δικοί της. αυτό ίσως να αρχίσει να σε απασχολεί μετά απο καιρό. στην αρχή δεν είναι καν δικό σου θέμα -
Ναι διότι σε καμία περίπτωση δε θέλω να «χαρακτηριστώ», όπως κόντεψε να συμβεί με την προηγούμενή μου σχέση (με την οποία παρεπιπτόντως ήμαστε μαζί γύρω στα 4 χρόνια), ούτε θέλω να νομίζει ο κάθε γονιός ότι είμαι «τυχοδιώκτης» και «χαραμοφάης».
Επιπλέον, αν αυτή δεν πει τίποτε στους δικούς της και συμβεί κάτι (φτου φτου κακά μακρυά από εμάς), τι θα γίνει; Αυτό της έλεγα και για την Κοζάνη που θέλει να έρθει. Να πει στη μητέρα της τι ακριβώς θέλει να κάνει. Το ταξίδι που ήθελε να μου κάνει όμως δώρο... δεν ξέρω παιδιά... είναι too much, δεν είναι σωστό να το δεχτώ...
Το ταξίδι ειναι οντως καπως υπερβολικο. Θα μπορούσες να της προτείνεις να πάτε 'κανονικο' ταξίδι, δλδ να πληρώσετε μισα μισα.
Αλλα για το αλλο, δε νομίζω να πρέπει να το σκεφτεσαι καν. Δεν είναι και μωρό για να μη μπορεί να πάει κάπου χωρίς τη συγκατάθεση των δικών της. -
απο οικονομικης πλευρας δεν ειναι ασχημη φαση το δωρο της...απο το να παει να παρει κατι αχρηστο, εγω το βλεπω ωραια ιδεα
απο φαση συσχετισης ειναι κακη φαση αν δεν εχει ξεκαθαριστει το σκηνικο.. βεβαια καποιος μπορει να πει οτι εφοσον θελει να βρεθει 2 μερες καπου μαζι αυτο κατι λεει αλλα με τα μυαλα που εχουν ποτε δε ξερεις...
καλυτερα να κανεις κατι παρα να μη κανεις..
-
Μισό...
Όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά μην αναλώνεσαι με περιττές σκέψεις. Καλοκαιράκι είναι απλά απόλαυσε τις διακοπούλες σου με την κοπέλα που η ίδια θέλει να μοιραστείτε κάποιες στιγμές...
Για τα ερωτήματά σου:
α. Αν δεν γούσταρε και εκείνη να είσαι σίγουρος δεν θα έκανε κίνηση να σου προτείνει να έρθει και να μοιραστείτε πράγματα μαζί.
β. Γιατί να τσακωθεί με τους δικούς της? Από τη στιγμή που η ίδια το επιλέγει και στο προτείνει πάει να πει πως έχει την ελευθερία και τη θέληση να το κάνει αυτό το ταξίδι.
γ. Ξεκόλλα.Μην τα πολυσκέφτεσαι. Απλά κάνε αυτό που επιβάλλει το καλοκαίρι. Χαλάρωσε και απόλαυσε τις διακοπούλες σου παρέα με το άτομο που γουστάρεις (τη συγκεκριμένη κοπέλα στη περίπτωσή σου).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μην τα πολυσκέφτεσαι. Απλά κάνε αυτό που επιβάλλει το καλοκαίρι. Χαλάρωσε και απόλαυσε τις διακοπούλες σου παρέα με το άτομο που γουστάρεις (τη συγκεκριμένη κοπέλα στη περίπτωσή σου).
+1
-
Φίλε Κοτέτσι πολύ το σκέφτεσαι και είναι κρίμα να αναλώνεις δυνάμεις και να σε αποσχολεί το θέμα. Δεν λέω έξω από το χορό πολλές φορές πολλά λέμε αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις όταν μπλοκάρει το μυαλό μας καλό είναι να ρωτιόμαστε μεταξύ μας εδώ μέσα και να συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλο . Επί του πρακτέου. θα έλεγα χαλάρωσε καλοκαιράκι είναι πάρτην από το χεράκι πάτε Σαββατοκύριακο βγες έξω πιές το ποτάκι σου μην της δείξεις ότι σε πολυαπασχολεί, πέρνα καλά, ξαναπιές ποτάκι, κάνε χαβαλέ, κοίτα κανένα άλλο κορμί εκεί γύρω, παίξτο και λίγο αδιάφορος και αν δεν την τα ξαναλέμε τότε εδώ είμαστε . Γυναίκα που να θέλει να σου κάνει δώρο , να σε καλεί για 2ήμερο να πάτε μόνοι κάπου κάπου το πάει φίλε. Στο κάτω κάτω της γραφής έχει φαϊ για όλους οπότε μην το πολυσκέφτεσαι.
-
Κανένα ποτάκι παίζει;
-
καμια γκομενα παιζει;
-
Επιβάλλεται νομίζω.. τι να φτιάξουμε; Εγώ είναι η αλήθεια μια μαργαρίτα θα την έπινα...
-
εγώ είμαι σπιτάκι, μόλις γύρισα από διακοπές, βλέπω grease στο dvd με τους αδερφούς κ δοκιμάζουμε πεπονάκι... κ όλα αυτά combo με μπυρούλα stella κ bud.
-
Εγώ βλέπω A-team!
-
Προς το παρόν τη βγάζω με νεράκι. Γενικά δεν μου κάνουν αίσθηση οι αναμείξεις....
Συνήθως πίνω σκέτη βότκα ή αναλόγως την περίσταση, τσίπουρο ή ρακή -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ βλέπω A-team!τί ειναι αυτό?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μισό...
You are thinking to much!!!
+00
Νταξ βασικά τα πραγματα ειναι απλα οταν τα αντιμετωπιζεις ετσι, και περιπλοκα οταν παλι τα αντιμετοπιζεις αναλογα!
Σκεφτηκες ίσως οτι η κοπέλα δεν τα παει καλα με τα λογια κλπ και με τον τροπο της σου εδειχνε κατι?
Το αν θα τσακωθει η οχι με τους γονεις της δεν σε αφορα, σιγουρα δεν θα αισθανεσαι ωραια αν εσυ εισαι ο λογος, αλλα δεν εισαι κηδεμονας της, ειναι ενηλικη και κανει οτι γουσταρει, αν στο φιναλε δεις οτι παιζει προβλημα με το σπιτι της, μπορεις να της πεις πως το βλεπεις αλλα μεχρι εκει!
Τελος για σ/κ (δεν θα το δεχομουνα......ειναι δυνατον να πληρωνει η γκομενα σ/κ στον αντρα? ) μπορουσες πολυ απλα να κανεις την μεγιστη γαρδελια και να της πεις οτι για πληρωμενο σ/κ δεν το συζητας καν και να μην το ξαναπει γιατι σε προσβαλει, το δωρο της για τα γενεθλεια σου θα ειναι που θα περασεται ενα σ/κ μαζι! Αν εισαι και παρα πολυ ελειενος μπορεις να συπληρωσεις μετα το 'το δωρο της για τα γενεθλεια σου θα ειναι που θα περασεται ενα σ/κ μαζι' το οποιο δεν μεταφραζεται σε χρημα!
Τεσπα βασικα δεν σου λεω τι να κανεις, απλα λεω τι θα εκανα εγω.........χωρις το τελευταιο κοματι γιατι γενικα γαρδελιζω ελαχιστα, οποτε μεχρι το πρωτο κοματι θα το πηγαινα οτι το δωρο της εινα ιενα σ/κ μαζι της!
Ας το συζητησει με τους δικους της και αν εχει απο κει το πρασινο φως οκ..
Ναι και οταν επιστρεψουν να παει να την ζητησει!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]