Ο χρήστης dinosm έγραψε:
[ετσι ενας εππαγελματιας οδηγος χωρις διπλωμα πως θα ζησει 2 μηνες χωρις δουλεια?
Δηλαδή επειδή είναι επαγγελματίας μπορεί να περνάει με κόκκινο, στοπ κλπ. με ελαφρυντικά??
Στο εξωτερικό αν σε πιάσουν να οδηγείς μεθυσμένος μετά δεν μπορείς να οδηγήσεις ούτε ποδήλατο.
Τελικά αντί να θεωρούνται οι Έλληνες οδηγοί 'τυχεροί' για τον βαθμό αστυνόμευσης των δρόμων που είναι σχεδόν ανύπαρκτος και με μπλόκα σε σταθερά σημεία εδώ και χρόνια που τα έχουν μάθει όλοι πλέον (και μυαλό δεν βάζουνε) έχουν και παράπονα. Οδηγήστε λίγο στη Γερμανία για παράδειγμα και θα καταλάβεται τι σημαίνει αστυνόμευση και πόσο περνάνε τα 'μέσα' και οι δικαιολογίες του κ****
στο κοκινο και στο στοπ ας μπει προστιμο 3000€ ή ακομα καλυετρα κοινωνικ εργασια οπως το να βαφουνε τις διαβασεις ή να κανουν τον σχολικο τροχονομο οι παραβατες...
εσυ θεωρεις οτι με το που αυξηθηκαν προσφατα τα προστιμα βελτιωθηκε η οδηγικη παιδεια των ελληνων?...τα ιδια σκατα ειναι..κουλοι ,ανικανοι και πυρκαυλοι κομπλεξαρες οδηγουν καθημερινα...
επειδη οδηγω μοτοσυκλετα 10 στους 12 μηνες τον χρονο,εχω μαθει να προστατευομαι οσο μπορω και να προβλεπω..ΑΠΛΑ η ανικανοτητα πλεον ειναι πολυ επικινδυνη,και δεν υπαρχει ουδεμια ταση καλυτερευσης...ακομα και απο νεους ανθρωπους οι οποιοι υποτιθεται εχουν καλυτερη αντοληψη καταστασεων και αλλου ειδους ερεθισματα απο τους ηλικιωμενους...
σκατα ..αυτη η χωρα απο 1000 πολιτκους και τα λομπι τους οδηγειτε σε τροχια εξαφανισης,οικονομικης και κοινωνικης..
οσο για το εξωτερικο,επετρεψε μου καθε νοημω ελληνας που ταξιδευει σε οποιαδηποτε ευρωπαικη χωρα ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ αμεσως στην οδηγικη παιδεια που επικρατει εκει..με χαμογελο σαν πεζος περνας απεναντι,εδω εισαι στο αγχος..ουτε τα πολλα κορναρισματα,ουτε μουτζες και λοιπες υβρεολογιες που επικρατουν εδω...
απλα αν μεσα σου εισαι στοκος,οτι και να κανει το κρατος δεν αλλαζεις,αν δεν εχεις την θεληση να το κανεις εσυ..
αν περιμενα το κρατος να με ελενξει αν εχω πυροσβεβστηρα,καλα λαστιχα,αμορτισερ,τακακια κτλ,σε κατι που παω με 200km στην εθνικη..τοτε χεσε μεσα Πολυχρονη...ΔΗΛΑΔΗ στις μοτοσυκλετες που δεν παιζει κτεο αυτα τα μπουρδελα που κυκλοφορουν τι περιμενουν?να μπει κτεο για να τα φτιαξουν?
αρα απο παιδεια γιοκ..μπορδελισταν...