-
Καποιοι μπορει να γελασουν καποιοι μπορει να μην γελασουν, ομως το ερωτημα εχει ως εξης.
1ος τροπος (και ο πιο γνωστος φανταζομαι).
Πιανουμε το χειροφρενο και το τραβαμε με δυναμη μεχρι οπου εμεις θεωρουμε οτι μας παιρνει.
2ος τροπος.
Πιανουμε το χειροφρενο και το τραβαμε προς τα πανω, αφου προηγουμενος εχουμε πατησει το κουμπακι, το ποιο αφηνουμε μονο οταν ολακληρωσουμε τη κινηση μας.Η απορια μου ειναι οτι καποιος μου ειπε οτι εχοντας πατημενο το κουμπακι και δεν ακουγεται ο γνωστος θορυβος, προστατευουμε τα 'δοντακια' του χειροφρενου και επομενως θα μας αντεξει πολυ περισοτερο.
Οποιος νομιζει οτι ξερει ας ριξει λιγο φως.
-
Καποιοι μπορει να γελασουν καποιοι μπορει να μην γελασουν, ομως το ερωτημα εχει ως εξης.
Πιανουμε το χειροφρενο και το τραβαμε με δυναμη μεχρι οπου εμεις θεωρουμε οτι μας παιρνει.
2ος τροπος.
Πιανουμε το χειροφρενο και το τραβαμε προς τα πανω, αφου προηγουμενος εχουμε πατησει το κουμπακι, το ποιο αφηνουμε μονο οταν ολακληρωσουμε τη κινηση μας.Η απορια μου ειναι οτι καποιος μου ειπε οτι εχοντας πατημενο το κουμπακι και δεν ακουγεται ο γνωστος θορυβος, προστατευουμε τα 'δοντακια' του χειροφρενου και επομενως θα μας αντεξει πολυ περισοτερο.
-
2ος τροπος.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
2ος τροπος.
Μάνο,έχω πάθει πλάκα!!!
Τόσο 'ψείρας' είσαι βρέ; -
Θα έχεις πετάξει το αμάξι, θα έχει ανακυκλώσει η φύση ακόμα και τα πλαστικά μέρη και τα δοντάκια θα είναι ακόμα μια χαρά.
-
-
2ος τροπος.
Προτιμώ τον 2ο τρόπο για τον λόγο που ανέφερες και γιατί θεωρώ σπαστικό το θόρυβο που κάνει αν δεν πατάς το κουμπάκι!!!
-
Η σωστή απάντηση είναι:
Με τον πρώτο τρόπο όταν το τραβάμε για να παρκάρουμε.
Με το δευτερο τρόπο όταν το τραβάμε για να κάνουμε ανωριμότητες. -
Εδώ οι καλές παραξενιές!!! Περάστε κόσμε!!!
Πριν από λίγο καιρό έπαιζα και εγώ με τον εν λόγω χειρισμό (2). Η γυναίκα μου να με κοιτά περίεργα και εγώ αμέσως τη δικαιολογία πως δεν κάνω θόρυβο για το παιδί που κοιμάται στο πίσω κάθισμα. Τέλος μου έγινε συνήθεια και όταν το παιδί δεν κοιμόταν και η γυναίκα μου να μου τη λέει για τις παραξενιές μου.
Μέχρι που ένα βράδυ επιστρέφοντας σπίτι, με το παιδί να κοιμάται, βάζοντας χειρόφρενο με το ιδιότροπο, τον 'ήσυχο' τρόπο, η ασφάλεια του κουμπιού βρίσκει ακριβώς στην κορυφή του δοντιού της σκάλας του χειροφρένου και με ένα μεγαλοπρεπέστατο τσακ-μπαμ το χειρόφρενο καταλήγει στην επόμενη σκάλα. Πού να βρω θεωρίες και δικαιολογίες να εξηγήσω, η μικρή ξύπνησε κλπ κλπ.
Μπορείτε βέβαια να πατάτε λίγο το κουμπί, οπότε μειώνετε το θόρυβο και αφήνετε την ασφάλεια του χειροφρένου να παίζει το ρόλο της.
Να 'σαι καλά Megane98hp που μου το θύμησες! Πολύ το χάρηκα!
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Η σωστή απάντηση είναι:Με τον πρώτο τρόπο όταν το τραβάμε για να παρκάρουμε.
Με το δευτερο τρόπο όταν το τραβάμε για να κάνουμε ανωριμότητες.Σωστός, γιατί αν κολλήσει κατά τη διάρκεια 'ανωριμότητας' θα φέρεις πολλές ανεπιθύμητες σβούρες!
-
Τραβας χειρόφρενο κρακ κρακ κρακ κρακ.
Ημαρτον
σαν τους γέρους. Πατα το κουμπί και τράβα -
2ος τροπος.
Πιανουμε το χειροφρενο και το τραβαμε προς τα πανω, αφου προηγουμενος εχουμε πατησει το κουμπακι, το ποιο αφηνουμε μονο οταν ολακληρωσουμε τη κινηση μας.Ε λοιπόν έχει δίκιο. Τρία χρόνια τώρα που έχω αυτό το αυτοκίνητο, χρησμοποιώ τον δεύτερο τρόπο. Ακριβώς το ίδιο περί προστασίας μου είχαν πει και μένα και το υιοθέτησα. Τό θέμα είναι ότι τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να το τραβήξω χωρίς να πατήσω το κουμπί.
-
Ο χρήστης haris έγραψε:
Ε λοιπόν έχει δίκιο. Τρία χρόνια τώρα που έχω αυτό το αυτοκίνητο, χρησμοποιώ τον δεύτερο τρόπο. Ακριβώς το ίδιο περί προστασίας μου είχαν πει και μένα και το υιοθέτησα. Τό θέμα είναι ότι τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να το τραβήξω χωρίς να πατήσω το κουμπί.
Μήπως τραβάς χειρόφρενο πολύ συχνά και πλέον το έχεις συνηθίσει??
-
ε χμμμ με το κουμπί!
Δεν ξέρω εαν θα αντέξει περισσότερο καιρό (χλωμό στα δικά μου χέρια) παντως τα αυτάκια μου έχουν ηρεμήσει!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μήπως τραβάς χειρόφρενο πολύ συχνά και πλέον το έχεις συνηθίσει??Ντροπή σου, να μιλάς έτσι για τον δάσκαλό σου. Έτσι σου μάθανε βρε παλιόπαιδο;
-
Ο χρήστης haris έγραψε:
Μήπως τραβάς χειρόφρενο πολύ συχνά και πλέον το έχεις συνηθίσει??
Ντροπή σου, να μιλάς έτσι για τον δάσκαλό σου. Έτσι σου μάθανε βρε παλιόπαιδο;
Γιατί? ντροπή είναι!??!
-
kai ego xrisimopoiw to 2 tropo opoios mou emeine sinitheia apo otan epairna klefta to aytokinito toy mpampa gia kamoia bolta sto tetragono kai erxomoyn sbistos kai trabaga xeirofreno me to koumpi patimeno gia na min akoygetai !!!!
-
MHHHHHHHHHHHH
oxi ton 2 tropoookai ego me ton 2o tropo to ekana panta .. kai mia fora eno trabixa to xeirofreno lithike...
to kako einia oti tin epatha alli mia fora.. kai distixos eixa 3exasei na balo taxitita.. kai to amaxi meta logo tou oti itan katifora to epsaxna kamia 10ria metra pio kato.. (stoukarismeno se ena tixo )opote baze taxitita kai to xeirofreno meta balto opos thes..
-
First Way !!!
-
εγώ σηκώνω το χειρόφρενο με πατημένο το φρένο και όχι το κουμπακι του χειρόφρενου...
εξακολουθεί να μην κάνει θόρυβο
[μου το έχει πεί μηχανικός...]
Πως "βαζουμε" το χειροφρενο?