Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Λευκαδα,help needed
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Λευκαδα,help needed
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 4 / 4
    Αντίλογος
    29
    64
    310
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      karmakoma last edited by

Ορισμένα tips για όσους δεν έχουν πάει.

1. Ο Αη Γιάννης είναι περιοχή αρκετά ωραία για ηλιοθεραπεία, καφέ και kite surf αλλά όχι για μπάνιο διότι έχει πολλές κοτρώνες και ενίοτε και αχινούς. Επίσης είναι ωραία να μείνεις γιατί έχει πάντα αέρα και δροσιά, δεν έχει φασαρία & είναι πολύ κοντά στην πόλη και σε διάφορα club.
      2. Η καλύτερη παραλία είναι οι γκρεμοί αλλά αν δεν έχεις **ΑΡΙΣΤΗ **φυσική κατάσταση ούτε να το σκέφτεσαι. Δεν είναι μόνο ότι έχει 300 σκαλιά, είναι και η απόσταση μεταξύ τους... Απ' όσο ξέρω φεύγει καΪκάκι από Λευκάδα και κάνει το γύρο του νησιού συνεχώς οπότε απόβιβάζεσαι ή Πόρτο Κατσίκι ή γκρεμνούς (ομπρέλα απαραίτητη) και επιβιβάζεσαι ξανά για πίσω.
      3. Ο Άγιος Νικήτας καταπληκτική παραλία αλλά πολύ μικρή. Επιβιβάζεσαι όμως σε ένα ταχύπλοο έναντι πενιχρού τιμήματος και πας σε 5 λεπτά στο Μύλο μια φοβερή παραλία πίσω από το βουνό. Ομπρέλα και πολύ νερό απαραίτητα. Επίσης το κάθισμα (10 λεπτά από Άγιο Νικήτα εξαιρετική παραλία & οργανωμένη αρκεί να μην έχει περάσει καράβι και να μην είναι Κυριακή...
      4. Από φαγητό: Δεξιά της γέφυρας προς Άη Γιάννη (Γύρα) και μετά από 1+ χλμ δεξιά είναι μία ταβέρνα πάνω στη θάλασσα. Ούζο, χταποδάκι κλπ και μπανάκι αν θες.
        Στο λιμάνι της Λευκάδας, δίπλα στο ΚΤΕΛ μαγαζί με το όνομα 'Φρύνη' ή 'Στο μώλο'. Φοβερό
        Για καλά κρεατικά στις καρυές (στο κέντρο του νησιού ημιορεινά).

Αυτά για τώρα. Αν ενδιαφέρεστε έχω και κάποιες φωτό από ορισμένες παραλίες.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        pai-mei last edited by

Καθότι απεχθάνομαι την ιδέα του να κλείσω 'για διακοπές' 2,5 χρόνια πριν πάω, και ως εκ τούτου καταλήγω στα απόλυτως χειρότερα ξενοδόχεια, με διαθέσιμα δωμάτια, είπα να κάνω μία εξαίρεση για φέτος και να κλείσω σήμερα για Λευκάδα.
        Για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Μετά πολλών κόπων, βρήκα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στη Νικιάνα, σε πολύ καλή τιμή, και αξιοπρεπές όσο μπορεί να καταλάβει κανείς από τις φωτογραφίες.

Μόνο που είχαμε ένα μικρό θεματάκι, καθώς ο τύπος αρνήθηκε να μου το κρατήσει 'διότι έχουν κλείσει οι τράπεζες και δεν μπορείτε να μου στείλετε την προκαταβολή'.
        Του λέω ότι 'ας το κλείσουμε, εφόσον είναι διαθέσιμο, και Δευτέρα πρωί-πρωί σας βάζω εγώ τα λεφτά'. Όχι, λέει, δεν γίνεται αυτό, θα σημειώσω όμως πρόχειρα το όνομά σας, και πάρτε με τηλέφωνο το πρωί της Δευτέρας.

Μα, του λέω, εφόσον κανείς άλλος δεν πρόκειται να σας βάλει τα λεφτά μέσα στο Σ/Κ τι σας εμποδίζει να μου το κρατήσετε;

'Όχι, κύριε η υπόθεσή σας δεν είναι σωστή, διότι μπορεί να στείλει κάποιος τον συγγενή του, να το κρατήσει, μπορεί να το κρατήσουν διάφορα τουριστικά γραφεία κ.λπ, κ.λπ'.

Εν πάση περιπτώσει, άφησα όνομα, χαιρέτησα και Δευτέρα πρωί, αν διατίθεται ακόμα, θα του στείλω τα λεφτά...

• R
          ratanplan last edited by

Πηγα το καλοκαιρι του 2005, τρελη κινηση στην αμφιλοχία, κανα μισαωρο στη γεφυρα της Λευκάδας, και το βραδυ για να παρκάρω (κατα τις 20-25 Αυγουστου ειχα παει) κατω στο λιμανι ηταν πιο δυσκολο απο ότι ωρες αιχμης στην κυψέλη!

ΕΛΕΟΣ!

• L
            lazarefa last edited by

Στις πρόσφατες διακοπές μου στην Πάργα (χτες επέστρεψα ), έκανα ένα αυθημερόν πέρασμα από Λευκάδα... λοιπόν, καταρχήν τα πράγματα μου φάνηκαν εν γένει κάπως καλύτερα από ότι φανταζόμουν (ειδικά για την ανατολική πλευρά από Λευκάδα προς Νυδρί). Η πόλη της Λευκάδας δε μου πολυάρεσε σαν εικόνα γύρω απ το λιμάνι και τη γέφυρα αλλά για το κέντρο δε μπορώ να εκφέρω άποψη. Αρκετά όμορφα πέριξ της Νικιάνας (τουριστικά βέβαια αλλά τουλάχιστον συμπαθητικά), καθώς και μέχρι το Νυδρί, το οποίο σαφώς δε με ενθουσίασε, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο χάλια όσο φανταζόμουν...Ο δρόμος προς Βασιλική και η σχετική διαδρομή πολύ όμορφα. Επίσης το χωριό Βασιλική πολύ συμπαθητικό...Βέβαια οι τιμές σε ταβέρνα που έκατσα εκεί για φαγητό δεν ήταν ακριβώς οικονομικές (33 ευρώ για φαγητά που ακριβώς αντίστοιχα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας την προηγούμενη μέρα μου κόστισαν 23 ευρώ ). Δυστυχώς δεν επισκέφτηκα τις φημισμένες δυτικές παραλίες ούτε τη δυτική πλευρά εν γένει (θα ήταν άκρως κουραστικό στα πλαίσια μιας μονοήμερης ολιγόωρης βόλτας στο νησί). Πάντως γενικά το μέρος μου φάνηκε ΟΚ, με πιθανές επιφυλάξεις σχετικά με την ευκολία μετακινήσεων-παρκαρίσματος για τη νυχτερική ζωή στη χώρα, όπως προείπαν άλλοι φίλοι εδώ...

• R
              random last edited by

Εχω πληροφοριες οτι Random κ PaiMei θα βρισκονται Λευκαδα μετα τις 10 Αυγουστου...

• First post
                Last post
              • 1
              • 2
              • 3
              • 4
              • 4 / 4
              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                • ΕΛΛΑΔΑ
                • ΚΟΣΜΟΣ
                • ΕΚΘΕΣΕΙΣ