Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
ante kala..αλλα λογια να αγαπιομαστε...
εγω και ο αδερφος μου εχουμε παρφει λεφτα απο ασφαλιστικες για παρομοια περιστατικα..
βαριεμαι να γραφω τα ιδια και τα ιδια..
ευχομαι να μην παρεις κανεναν στον λαιμο σου και σε τρεχει μετα κια δεν φτανεις...
τοτε θα δεις το πραγματικο προσωπο της δικαιοσηνης σε τροχαια ατυχηματα...
απλα αν δεν εχεις παει ποτε σε δικαστηριο για τετοιες υποθεσεις απλα κανε το καλυτερο....Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ
Μια οικογενειακη φιλη παει πειραια να φυγει διακοπες, πιχτρα ο δρομος, σημειωτών, ειναι ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΗ, και περναει ενα σουπερσπορτ αναμεσα απο τις λωριδες (σπασμενος) βρισκει σε καποιο αμαξι πιο πισω, η κοπελα που ειχε πισω πεταξε, ο οδηγος επεσε πιο κοντα, η μηχανη καρφωθηκε στην πισω ροδα του αμαξιου της φιλης μας (εσπασε ψαλιδι, αλλαγη αξωνας κλπ) ο τυπος εντατική καποιες μερες η κοπελα σχετικα καλα.
Αφου εσκασε αστυνομια και τραβαγανε τη γνωστη μας που ητνα ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΗ, ο τυπος φυσικα εκανε αρνητικη δηλωση, και τις εκανε και μυνηση για τη μηχανη του, για τα χτυπηματα του κλπ!
Σε πρωτη φαση εχασε (δεν ξερω αν ηταν το αστικο ή το ποινικο) τελος παντων η κακομοιρα θα εχει πολυ τρεξιμο....ενω επαναλαμβανω ηταν σταματημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το να κανεις διηθηση, σφηνες, σουζες, κολοτουμπες κλπ καλο ειναι το θεμα ειναι να εχεις βαρια π@παρια και να αναλαμβανεις τις ευθυνες σου οταν γινει η στραβή!
Τα αλλα θα κανω μυνηση γιατι πως θα αποδηξει ο αλλος οτι εγω δεν εκανα τον ινδιανο εκτος του οτι δεν ειναι ηθικα ειναι και αδερφηστικα!