-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Στην πόλη που μένω. Είδαν ότι στους κεντρικούς οι περισσότεροι φοράνε κράνος. Δεν μπορούν οπότε να γράψουν κόσμο. Αρχίσανε σε στενά δρομάκια (ένα αμάξι περνάει εκεί που τους πέτυχα) να γράφουν. Από τα στενά πολλοί πάνε χωρίς κράνος. Είναι ή δεν είναι αυτό καθαρά κυνήγι για τη μαμαλίκα;Όχι. Αυτό είναι κυνήγι για τους μαμαλάκες.-
Και στο στενό μπορείς να σκοτωθείς ή να τραυματιστείς βαριά, με 20 χαω.
-
Στην πόλη που μένω. Είδαν ότι στους κεντρικούς οι περισσότεροι φοράνε κράνος. Δεν μπορούν οπότε να γράψουν κόσμο. Αρχίσανε σε στενά δρομάκια (ένα αμάξι περνάει εκεί που τους πέτυχα) να γράφουν. Από τα στενά πολλοί πάνε χωρίς κράνος. Είναι ή δεν είναι αυτό καθαρά κυνήγι για τη μαμαλίκα;Όπως λέει και ο ταύρος είναι κυνήγι για τους μαμαλάκες. Εφ' όσον αυτοί δεν καταλαβαίνουν γιατί πρέπει να φοράν κράνος ας τους κάνει να το καταλάβουν το βαρύ πρόστιμο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στην πόλη που μένω. Είδαν ότι στους κεντρικούς οι περισσότεροι φοράνε κράνος. Δεν μπορούν οπότε να γράψουν κόσμο. Αρχίσανε σε στενά δρομάκια (ένα αμάξι περνάει εκεί που τους πέτυχα) να γράφουν. Από τα στενά πολλοί πάνε χωρίς κράνος. Είναι ή δεν είναι αυτό καθαρά κυνήγι για τη μαμαλίκα;
Όχι. Αυτό είναι κυνήγι για τους μαμαλάκες.-
Και στο στενό μπορείς να σκοτωθείς ή να τραυματιστείς βαριά, με 20 χαω.
+οο
στα στενά είναι που πετάγονται από στοπ κτλ...έχω γλυτώσει άπειρες φορές με την μηχανή μου.
και το τρελό είναι ότι είναι κ στ@ρχιδιστές...έλα μωρέ τι έγινε.
για αυτό κρανάκι να πάμε σπίτια μας σώοι.
-
Στην πόλη που μένω. Είδαν ότι στους κεντρικούς οι περισσότεροι φοράνε κράνος. Δεν μπορούν οπότε να γράψουν κόσμο. Αρχίσανε σε στενά δρομάκια (ένα αμάξι περνάει εκεί που τους πέτυχα) να γράφουν. Από τα στενά πολλοί πάνε χωρίς κράνος. Είναι ή δεν είναι αυτό καθαρά κυνήγι για τη μαμαλίκα;Αντιθέτως, είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο η αστυνομία θα έπρεπε να λειτουργεί πάντα. Όχι να στήνει μπλόκα για ζώνες/κράνη/αλκοτέστ στα ίδια (γνωστά) κεντρικά σημεία. Ο παραβάτης θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να δεχτεί κλήση οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα.
Μόνο όταν πεισθεί ο οδηγός ότι 'δεν συμφέρει' να παρανομεί, θα το πάρει απόφαση να σέβεται τον νόμο. Πιστεύω ότι η οδική παιδεία δεν ξεκινάει από τα σχολεία και από τα μικρά παιδάκια που μαθαίνουν να κινούνται παίζοντας σε πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής. Η οδική παιδεία ξεκινάει πολύ απλά από την συνειδητοποίηση ότι η παραβίαση του νόμου έχει συνέπειες.
Αν (λέμε τώρα) συνεχιζόταν το άγριο κυνήγι αυτών που δεν φορούν ζώνες/κράνος για 2 χρόνια, βάζω στοίχημα τα πλούσια κατσαρά μαλλιά μου ότι το ποσοστό αυτών που θα επέμεναν να παρανομούν θα έπεφτε δραματικά.
-
Αρχίσανε σε στενά δρομάκια (ένα αμάξι περνάει εκεί που τους πέτυχα) να γράφουν.Τους λες να ερθουν και απο το στενο μου;
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Μάτια έχω, ευχαριστώ.
-προχτες ηθελα να παω για μπανιο σε μια καλη παραλια 2χλμ απο μενα κ πηρα την μοτο.ε για 2 χλμ κ λογω αρμης-αλατια δεν πηρα το arai κ προτιμησα το ποδηλατικο..
μονοπατακι μιλαμε τριτη δεν βαζεις..
ε τι το θες,στη μεση της διαδρομης τροχαιοι.με σταματανε χαλαρα,εγω καθολα νομιμος κ μου λενε οτι θα με γραψουνε για κρανος..πετυχαν τον καλυτερο ανθρωπο..
εν συντομια.
μου λεει το νεουδι οτι αυτο ειναι για ποδηλατα κ δεν προβλεπεται για μοτοσυκλετες οποτε θα με γραψει κ βγαζει τευτερι..
ρε αδερφε του λεω κανε μου την χαρη να φυγω να πα να πιω καφε γιατι ειμαι απο ξενυχτι κ δεν εχω οροξη για τις μαλακιες που λες..
αγριευει το πιπινομπατσο,ερχεται κ το κολαουζο του απ τις φωνες κ γενικα εφερα την κατασταση στα μετρα μου..
λοιπον τους λεω,ειμαι δημοσιογραφος του αλφα κ αυτη την στιγμη παιρνω τηλ το συνεργειο αν δεν φωναξετε τον διοικητη σας αμεσως κ κανω ανοιχτη ακροαση τον τριανταφυλλοπουλο διοτι ουτε με χαιρετησατε κ ουτε φερθηκατε ευγενικα απεναντι στο προσωπο μου.
τον αλλο μηνα θα βοσκετε προβατα οχι τπτ αλλο αλλα κ γιατι δεν ξερετε τους νομους.
δεν υπαρχει νομος που να λεει τις προδιαγραφες κρανους ενος αναβατη μοτοσυκλετας.
τις μαγκιες επειδη ειδατε καποιον με μεγαλη μηχανη αλλου.δεν φευγω απο δω μεχρι να ρθει ο διοικητης σας κ το συνεργειο μου.
πανε στην ακρη κατι λενε κ μου λενε να φυγω.δεν φευγω ρε!εδω θα περιμενω.
κ ετσι εγινε..εντωμεταξυ μεχρι να ρθει ο διοικητης τους εκανα κ καθε λεπτα μπεεεε..εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει νομοθεσια που να καθιερωνει τις πορδιαγραφες του κρανους?
μηπως οριζει προδιαγραφη ece-24-05??
λεω εγω τωρα..κ φυσικα το ξερω..
αυτοι ηταν ομως εκπαιδευομενοι κ με σταματησαν για μαγκια επειδη με χαιρετησαν κατι γκομενακια..
οπως κ οτι αποσυρθηκαν πολλαααα κρανη που δεν πληρουσαν τις προδιαγραφες αυτες.
λεω γω τωρα..Πάντως εγώ λάεω ότι άμα την κάνουμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποστούμε και τις συνέπειες. Εάν αυτοί ήταν ξεψάρωτοι τώρα θα έγραφες από την μπουζού.
-
nasos/sti
τα δικαιώματα σου τα ξέρεις....γιατί κάνεις τον Αλέκο στις υποχρεώσεις σου;
-
nasos/sti
τοτε ρε μαστορα τι μας λες οτι ησουν καθ'ολα νομιμος? Στο ποστ σου τι πετας το 'τον αλλο μηνα θα βοσκετε προβατα οχι τπτ αλλο αλλα κ γιατι δεν ξερετε τους νομους.
**δεν υπαρχει νομος που να λεει τις προδιαγραφες κρανους ενος αναβατη μοτοσυκλετας. **'? -
Τους ψάρωνε. Μετά εξηγεί , σε νεώτερο μήνυμα , ότι ξέρει για την νομοθεσία που διέπει τα κράνη.
-
ξερει κανεις ποσο ειναι το οριο του poit system ? Εκανα σεφτε χθες
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
ξερει κανεις ποσο ειναι το οριο του poit system ? Εκανα σεφτε χθες25 πόντοι.
καλορίζικος!
-
Υπάρχει περίπτωση να βρεθούν οι νόμοι- νόρμες που καθορίζουν το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται η Αστυνομία κατά την διεξαγωγή των ελέγχων και κυρίως όταν χρησιμοποιούν Radar χειρός ή κάνουν ελέγχους?
Αν ξέρει κάποιος έστω και link να δώσει με κάποια e-διεύθυνση θα ήμουν υπόχρεος -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
nasos/stiτοτε ρε μαστορα τι μας λες οτι ησουν καθ'ολα νομιμος? Στο ποστ σου τι πετας το 'τον αλλο μηνα θα βοσκετε προβατα οχι τπτ αλλο αλλα κ γιατι δεν ξερετε τους νομους.
**δεν υπαρχει νομος που να λεει τις προδιαγραφες κρανους ενος αναβατη μοτοσυκλετας. **'?αφου ειπαμε ρεκωστα οτι υπαρχουν προδιαγραφες για τα κρανη,παντως εγω δεν θα επενα τοσο στους ,μπατσους γιατι αν εκαναν πως περνουν τηλεφωνο τον προισταμενο να τον ρωτησουν ,και τους ειχα πει οτι τους ειχα πει,μετα καλυτερα να ανοιξει η γη να με καταπιει,θα με εγραφαν ακομα και για....ζωνη πανω σε μηχανη...
για αυτο νασο....ασε τις πολες εξυπναδες με τους μπατσους γιατι σε βλεπω συντομα το λιγοτερο χωρις διπλωμα.... -
Γραψανε φιλο για ταχυτητα.Πηγαινε με 140 αντι για 90.
Δικαιως τον γραψανε,δεν το αρνηθηκε και απο μονοι τους τον γραψανε για λιγοτερα χιλιομετρα και προστιμο 55 Ε αν θυμαμαι καλα
Το περιεργο ειναι οτι τον σταματησαν και του ειπαν πως τρεχατε με τοσα αλλα δεν του εδειξαν καποιο στοιχειο
Απλα του ειπαν πως σε μπλοκο πιο πριν τον εντοπισαν να τρεχει
Δεν μπορεις σε αυτην την περιπτωση να ισχυριστεις οτι δεν ετρεχες αφου δεν εχουν καποια αποδειξη για την παραβαση σου?Ουτε πιστολι ειχαν αυτοι,ουτε τιποτα
απλα τον σταματησαν και τον εγραψαν -
Μαλλον θα υπηρχε πριν καποιος με πιστολι..!
Ετσι κανουν πολλες φορες! -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ετσι κανουν πολλες φορες!Σου έχει συμβεί και σένα?
Πες μας την εμπειρία σου.
-
Kid ασε με γιατι δεν ξερω και γω ποσους ποντους εχω!
-
εγω παντως που δεν ειμαι τοσο νομιμοφρων και σοβαροφανης
δεν εχω ουτε ενα ποντο στο διπλωμα εδω και 2 δεκαετιες -
Μπράβο
-
Μπράβο
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.