-
Εσυ θα οδηγεις και θα σου παρει 2 βδομαδες?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εσυ θα οδηγεις και θα σου παρει 2 βδομαδες?Μ'αρέσει που αύριο δίνω μάθημα και πιθανότατα θα το περάσω.
Δεν μου αρέσει που για να δώσω το τελευταίο μου μάθημα θα πρέπει να περιμένω μέχρι την Παρασκευή.
Δεν μου αρέσει που ο καημένος ο σκύλος του φόρουμ έχει γίνει πιο βλάκας και από τον Πάσχο. -
Ατοπο αυτο που λες.Δεν ισχυει ουτε στην εικονικη πραγματικοτητα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ατοπο αυτο που λες.Δεν ισχυει ουτε στην εικονικη πραγματικοτητα...
Τελικά είσαι τόσο βλάκας που θίγεσαι όταν λένε κάποιον πιο βλάκα από εσένα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν μου αρέσει που ο καημένος ο σκύλος του φόρουμ έχει γίνει πιο βλάκας και από τον Πάσχο.Ατοπο αυτο που λες.Δεν ισχυει ουτε στην εικονικη πραγματικοτητα...
θεωρείς δηλαδή ότι είσαι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ηλίθιος του φόρουμ δηλαδή και δεν υπάρχει πιο ηλίθιος άνθρωπος από σένα.
-
**ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! **
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! **(
nEK )
-
manosk, τι εννοείς;
-
Τίποτα κακό.
-
Δε μ'αρέσει που κόπηκα τελικά σε ένα μάθημα που ήμουν 50-50
Μ'αρέσει που με έβγαλε απο το δίλημμα για να το κόψω ή όχι αν έπαιρνα πενταράκι
-
Δε μου αρέσει που όλοι φεύγουν για διακοπές και εγώ κάθομαι Αθήνα και διαβάζω γιατί δίνω 4 μαθήματα μέχρι τις 27!
Μ' αρέσει που μετά θα πάω 1,5 βδομάδα Σέριφο και 1,5 Σύρο. -
Μ' αρέσει που σήμερα είναι η τελετή απονομής για το ΜΒΑ που έκανα τα τελευταία 2 χρόνια!
Δεν μου αρέσει που ο γιός μου και η κόρη μου δεν θα έρθουν να με δουν!
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Δε μου αρέσει που όλοι φεύγουν για διακοπές και εγώ κάθομαι Αθήνα και διαβάζω γιατί δίνω 4 μαθήματα μέχρι τις 27!Μερικά πράγματα στους ΗΜΜΥ δεν θ' αλλάξουν ποτέ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν μου αρέσει που ο γιός μου και η κόρη μου δεν θα έρθουν να με δουν!
να μην πάς και εσύ στα δικά τους
-
.... Αυτό δεν γίνεται...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που σήμερα είναι η τελετή απονομής για το ΜΒΑ που έκανα τα τελευταία 2 χρόνια!Δεν μου αρέσει που ο γιός μου και η κόρη μου δεν θα έρθουν να με δουν!
Ας το έλεγες νωρίτερα, να έλθουμε εμείς.
Αν το συνδυάσεις με κέρασμα σε καμιά ταβέρνα, φτάσαμε.
Άντε ρε - και εις ανώτερα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που σήμερα είναι η τελετή απονομής για το ΜΒΑ που έκανα τα τελευταία 2 χρόνια!Δεν μου αρέσει που ο γιός μου και η κόρη μου δεν θα έρθουν να με δουν!
θα ρχομουν εγω ρε κολλητε...
αλλα δε με το ειπες.. μηπως δε θες ναμαστε κολλητοι..
-
Σαν φοιτητής αισθάνομαι, όντως....και ντρέπομαι και λιγάκι! Σ' αυτή την ηλικία, διπλώματα...
-
δε πιστευω να χεις περαση στις φοιτητριες ε?
και εισαι οφτοπικ...το ξερεις?
-
Γιατί είμαι off topic ρε κολλητέ?! Ρε μπας και σε ποτίζει τίποτα ο Αιδεσιμώτατος?
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]