-
Eλλάδα Χαλκιδική και Κρήτη--->Ρισπέκ. Ιόνιο δεν έχω πάει, οπότε ίσως έχουμε σοβαρούς contenders.
Σκιάθος, λίγα πράγματα. Ρόδος που πηγαίνω σχεδόν ανελλιπώς τα τελευταία 5 χρόνια είναι καλή, αλλά το πολύ το κυριε ελεήσον...
Μύκονο πάντως δεν θα ήθελα να πάω με τίποτα.
-
Η Μύκονος είναι το πιο υπερτιμημένο νησί της υφηλίου...
Το marketing όμως (Γαλάτης και ΣΙΑ) έχει κάνει τρομερή δουλειά...
Πήγα πέρσι βόλτα από Πάρο και έμεινα άναυδος με την καταστροφή που έχει υποστεί το νησί...
Μακριά.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Eκλεισα και εγω για Μηλο και Μυκονο με μεγαλη δυσκολια λογω πληροτητας.
130 το 2κλινο στη Μηλο,120 στη Μυκονο,high speed απο Πειραια 34 και πισω 36 Ε το φοιτητικο.
Το μονο που με απασχολει ειναι οι μετακινησεις στη Μηλο με την τοπικη συγκοινωνια.Καμια εμπειρια?130 το δικλινο??????
πολλα -
Για να φτάσει ένα μέρος να συμπεριληφθεί σε λίστα όπως η ανωτέρω, σημαίνει ότι έχει παύσει να ανήκει στη δική μου...
-
Aν Παριανός και με σπίτι, έχω σταματήσει να πηγαίνω εδώ και πολλά χρόνια. Δεν βρίσκω το λόγο να πηγαίνω σε ένα 'νησί' που είναι ο ένας πάνω στον άλλο, τα έξοδα μετακίνησης έχουν φθάσει σε 'αστρονομικά νούμερα' και στη τελική πιστεύω ότι η ηπειρωτική Ελλάδα είναι πολύ ομορφότερη και με περισσότερες επιλογές...
-
Σύμη...
-
Σε μια παραλια που θα ειμαστε μονοι μας
-
όπου να ναι αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη παρέα
τι διαφορά έχει αυτό απ'το ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007?
-
Την ψηφοφορια
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Aν Παριανός και με σπίτι, έχω σταματήσει να πηγαίνω εδώ και πολλά χρόνια. Δεν βρίσκω το λόγο να πηγαίνω σε ένα 'νησί' που είναι ο ένας πάνω στον άλλο, τα έξοδα μετακίνησης έχουν φθάσει σε 'αστρονομικά νούμερα' και στη τελική πιστεύω ότι η ηπειρωτική Ελλάδα είναι πολύ ομορφότερη και με περισσότερες επιλογές...είσαι πολύ τυχερός κατα τη γνώμη μου... κρίμα που δε χαίρεσαι το σπίτι σου... αλήθεια, πόσο κοστίζει ένα σπίτι 60-70 τμ στην πάρο? πόσο πάνε οι τιμές?
τορωτώ γιατί έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λογια για το νησί από γονείς κ αδερφό... για αυτό κ ψήφισα Πάρο...
-
Δεν μπορούμε να έχουμε 2 θέματα για διακοπές, έφερα τα ποστ από το 'Ποιο μέρος για διακοπές' εδώ. Πατρινέ θα ξαναβάλω την ψηφοφορία σου.
[mod]
-
Εεεεεε!!!! Μη μου χαλάτε το θέμα!
-
τελικά ταύρε έπρεπε ο κάθε ιδρυτής θέματος να έχει και δικαιώματα συντονισμού σ'αυτά
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
130 το 2κλινο στη Μηλο,120 στη Μυκονο,high speed απο Πειραια 34 και πισω 36 Ε το φοιτητικο.
Το μονο που με απασχολει ειναι οι μετακινησεις στη Μηλο με την τοπικη συγκοινωνια.Καμια εμπειρια?Για ποια εποχή έκλεισες αν επιτρέπεται; Για Μήλο ρωτάω... Τα 130
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το μονο που με απασχολει ειναι οι μετακινησεις στη Μηλο με την τοπικη συγκοινωνια.Καμια εμπειρια?Γινονται καποιες προσπαθειες με κατι λεωφορεια, δεν ξερω κατα ποσον εχουν επιτυχια,παντως σιγουρα δεν θα σε πανε σε πολλες παραλιες.
Για τις 4 ημερες που θα ειμαι Μηλο,ελπιζω να με καλυψουν!
-
νοίκιασε παπί και πάρε ένα καλό κράνος
-
Φέτος Θάσος.
Νομίζω (ελπίζω) δεν έχει κατακλυστεί από τουρίστες, αρκετό πράσινο, ωραίες παραλίες, καλό φαγητό και γραφικά χωριουδάκια στα βουνά.
Απ' ό,τι ξέρω καλό είναι να την αποφύγει κανείς στις 15 Αυγούστου, κατά τα άλλα έχεις τη δυνατότητα να ηρεμήσεις χωρίς να ανοίγεις δρόμο ανάμεσα σε Βρετανούς και Γερμανούς (έτσι ήταν τουλάχιστον πριν 3 χρόνια). -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Aν Παριανός και με σπίτι, έχω σταματήσει να πηγαίνω εδώ και πολλά χρόνια. Δεν βρίσκω το λόγο να πηγαίνω σε ένα 'νησί' που είναι ο ένας πάνω στον άλλο, τα έξοδα μετακίνησης έχουν φθάσει σε 'αστρονομικά νούμερα' και στη τελική πιστεύω ότι η ηπειρωτική Ελλάδα είναι πολύ ομορφότερη και με περισσότερες επιλογές...
είσαι πολύ τυχερός κατα τη γνώμη μου... κρίμα που δε χαίρεσαι το σπίτι σου... αλήθεια, πόσο κοστίζει ένα σπίτι 60-70 τμ στην πάρο? πόσο πάνε οι τιμές?
τορωτώ γιατί έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λογια για το νησί από γονείς κ αδερφό... για αυτό κ ψήφισα Πάρο...
Να σου πω την αλήθεια δεν αισθάνομαι καθόλου τυχερός...
Θα προτιμούσα ένα σπιτάκι κοντά στην θάλασσα στην Ηπειρωτική Ελλάδα παρά σε νησί. Προτιμώ ως μεταφορικό το αυτοκίνητο και όχι τα πλοία και την Ελληνική ταλαιπωρία και τα υπέρογκα έξοδα μεταφοράς. Ασε που αν έχεις ένα σπιτάκι στην ηπειρωτική Ελλάδα μπορείς να πεταχτείς και για ένα Σ-Κ. Στο νησί για να πας χρειάζεται ολόκληρη μελέτη και προετοιμασία και όρεξη για πολύωρα ταξίδια.Για να πάνε δύο άτομα στην Πάρο με αυτοκίνητο θέλουν πήγαινε-έλα περίπου 400euro. Είναι πολλά τα λεφτά. Από την άλλη τα σπίτια στην Πάρο (που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια) είναι ιδιαίτερα ακριβά και τα περισσότερα όχι κοντά στην θάλασσα. Δηλ. υποχρεωτική χρήση αυτοκινήτου για πρόσβαση σε ακτές. Σημείωσε ότι η βενζίνη στα νησιά είναι ιδιαίτερα ακριβή και αμφιβόλου ποιότητας.
Πιστεύω ότι η καλοκαιρινή διαμονή σε νησί δεν μπορεί να θεωρηθεί ως χρόνος διακοπών και ηρεμίας.υ.γ. φυσικά υπάρχουν πολύ όμορφα νησιά και με αρκετή ηρεμία αλλά σχεδόν είναι απρόσιτα και απαιτούν πολλές μέρες για διαμονή...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σαμοθράκη;;;;; ΚΩΛΟΛΕΕΙ.Δεν το συζητάμε !! Ιδανικό Μέρος για χαλάρωση, βόλτες, φαγητό και ... αναρριχηση...
Πολύ καλές εντυπώσεις απο τις Θέρμες ! -
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Σαμοθράκη;;;;; ΚΩΛΟΛΕΕΙ.
Δεν το συζητάμε !! Ιδανικό Μέρος για χαλάρωση, βόλτες, φαγητό και ... αναρριχηση...
Πολύ καλές εντυπώσεις απο τις Θέρμες !Για 2-3 μέρες καλό είναι.
Μη ξεχνάμε το θεϊκό κατσικάκι πάνω στο βουνό (δεν θυμάμαι πως λέγαν το χωριο).
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007