-
Κοπαναει αρκετα στις λακουβες.Το συγκεκριμενο αυτοκινητο κανει για καλη ασφαλτο,πχ αττικη οδος,και οχι για την Αθηνα και περιξ αυτης.Προσοχη θελουν οι λακουβες και για ενα ακομη λογο,προκαλουν ζημια στα λαστιχα.Κατα τα αλλα το αυτοκινητο ειναι εξαιρετικο,ροπη,ηχος,κρατηματα,φρενα,ανεση,εσωτερικο.Πηγαινεις με αρκετα χιλιομετρα, κοιτας το κοντερ και λες αποκλειεται.Νομιζω οτι ειναι και πανεμορφο.Εχω ηδη καλυψει 10 000 χιλιομετρα και ειμαι πολυ ευχαριστημος.Πλησιαζει το σερβις του και μια βαφη γιατι μια κυρια μου χαραξε τη μια πλευρα με ενα κλειδι.Παρκαρα στο (δημοσιο) δρομο εξω απο το σπιτι της και απο την τσαντιλα της που της πηρα τη θεση μου το χαραξε.Πολυ καλη και η τετρακινηση και πωρωτικος ο ηχος του τουρμπο.Πηγαινε να δοκιμασεις
και αυτο και τον ανταγωνισμο που σε ενδιαφερει για να αποφασισεις. -
Πλησιαζει το σερβις του και μια βαφη γιατι μια κυρια μου χαραξε τη μια πλευρα με ενα κλειδι.Παρκαρα στο (δημοσιο) δρομο εξω απο το σπιτι της και απο την τσαντιλα της που της πηρα τη θεση μου το χαραξε.
Ποσο ΜΗΔΕΝ πλεον ναουμ ποσο MΗΔΕΝ πια ειναι μερικοι...
Καλοριζικο παντως και απο μενα mate
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Πλησιαζει το σερβις του και μια βαφη γιατι **μια κυρια **μου χαραξε τη μια πλευρα με ενα κλειδι.Παρκαρα στο (δημοσιο) δρομο εξω απο το σπιτι της και απο την τσαντιλα της που της πηρα τη θεση μου το χαραξε.;;;;
-
Κυρια,καθηγητρια στο σχολειο διπλα απο το σπιτι της Φυσικα κατηγορησε τους μαθητες της και μου ειπε να κανω μηνυση στο σχολειο.Περνανε τα παιδια
και χαρασσουν τα αυτοκινητα. -
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Κοπαναει αρκετα στις λακουβες.Το συγκεκριμενο αυτοκινητο κανει για καλη ασφαλτο,πχ αττικη οδος,και οχι για την Αθηνα και περιξ αυτης.Προσοχη θελουν οι λακουβες και για ενα ακομη λογο,προκαλουν ζημια στα λαστιχα.Κατα τα αλλα το αυτοκινητο ειναι εξαιρετικο,ροπη,ηχος,κρατηματα,φρενα,ανεση,εσωτερικο.Πηγαινεις με αρκετα χιλιομετρα, κοιτας το κοντερ και λες αποκλειεται.Νομιζω οτι ειναι και πανεμορφο.Εχω ηδη καλυψει 10 000 χιλιομετρα και ειμαι πολυ ευχαριστημος.Πλησιαζει το σερβις του και μια βαφη γιατι μια κυρια μου χαραξε τη μια πλευρα με ενα κλειδι.Παρκαρα στο (δημοσιο) δρομο εξω απο το σπιτι της και απο την τσαντιλα της που της πηρα τη θεση μου το χαραξε.Πολυ καλη και η τετρακινηση και πωρωτικος ο ηχος του τουρμπο.Πηγαινε να δοκιμασεις
και αυτο και τον ανταγωνισμο που σε ενδιαφερει για να αποφασισεις.Ευχαριστω πολύ για την διαφωτιστική απάντηση.
Περιμένω τουλάχιστον 3 εβδομάδες να φέρει ο Γρατσίας αυτοκίνητο για τεστ, ακόμα τίποτα...
Για μένα, δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο που θα μπορούσα να πάρω σ΄αυτά τα χρήματα, τόσο απο πλευράς αισθητικής όσο και επιδόσεων...Δεν με πειράζει για την πόλη τόσο πολύ (στην Αθήνα κατά κανόνα κυκλοφορώ με άλλο), θα ήθελα όμως αυτό που θα πάρω να μη με κουράζει υπερβολικά με την πολύ σφιχτή ανάρτηση σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές που μ΄αρέσει να οδηγώ... -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Φτάσαμε στα 6200 χλμ όλα καλά πλην όμως ο 2.0 TFSI ζητάει λίγο λαδάκι (είναι λίγο κάτω από την μέση) οπότε θα ήθελα μια συμβουλή.
Με τι λάδι να συμπληρώσω που να είναι διαθέσιμο από βενζινάδικο?Ευχαριστώ προκαταβολικά...
To be honest σχεδιάζω αλλαγή σε αυτά τα χλμ!!!!
Καμιά άλλη παρατήρηση έχεις????
Μου τι σπάει αν είμαι σε δρόμο υψηλής ταχύτητας έχω σφιχτό τιμόνι λόγω servotronic και μόλις φρενάρω στην έξοδο ή στο πρώτο στενάκι και πέσουν τα χιλιόμετρα, χαλαρώνει με την μια και γίνεται πούπουλο.. στρίβεις πιο πολύ και αρχίζουν τα παιχνιδάκια!!!!
Σε γωνιές, φουρκέτες δεν το περίμενα τόσο διασκεδαστικό
Το adaptive light βοηθάει αρκετά το βράδυ!!!!
Έχεις δοκιμάσει να βάλεις CD με MP3??? Δεν το βρίσκεις λίγο δύσκολο το menu??
Στην οπισθεν το βράδυ .... καθυστερεί να ανάψει το φως οπισθοπορείας???
Σου χτυπάει βομβητής για ζώνη συνεπιβάτη??? Εμένα όχι!!!
Κατανάλωση που είσαι??
Χρειάζομαι υποχρεωτικά δίχτυ το δάπεδο του χώρο αποσκευών!!! Είναι τελείως flat!!!! Πήρα προχθές ένα καρπούζι και δυο πεπόνια και δεν είχα που να τα βάλω (Τελικά μπήκαν στον χώρο των ποδιών στα πίσω καθίσμτα)
Τέλος, η μεσαία κολώνα στις διασταυρώσεις σε συνδυασμό με τα μεγάλα προσκέφαλα των Recaro μου εμποδίζει την ορατότητα προς τα δεξιά στις διασταυρώσεις!!!! -
Το τιμόνι ίσως είναι λίγο ελαφρύ στα λίγα χιλιόμετρα, αλλά πιστεύω πως για την πόλη είναι ότι πρέπει, άλλωστε δεν αργεί να βαρύνει όσο πρέπει, καθώς ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα.
Διασκεδαστικό! το έλεγα! πετάει έυκολα την ουρά ακόμα και με το ESP on, όταν αυτό είναι off και ο δρόμος δεν έχει πρόσφυση τότε θέλει προσοχή και χέρια σε διαδοχικές στροφές καθώς τα 'χαστούκια' έρχονται το ένα μετά το άλλο
Το menu του CD πραγματικά θέλει να το μάθεις καθώς στην αρχή για να το σετάρεις παίρνεις τα μάτια από το δρόμο, αλλά όσο περνά ο καιρός καλύτερα. Μερικές φορές ειδικά στα MP3 βολεύει καλύτερα να παίξεις με τις 'ροδέλες'. Πάντως έχει πολύ καλό ήχο!
Το φως οπισθοπορείας καθυστερεί και σ'εμένα όσο δεν κινούμαι, αν πάντως δοκιμάσεις να βάλεις όπισθεν και ξεκινήσεις αμέσως τότε ανάβει αμέσως...
Βομβητής για ζώνη συνεπιβάτη δεν χτυπάει ούτε σ'εμένα!
Κατανάλωση να δω την συνολική μέση και θα σου πω αυριο...
-
χαιρετω τα πληθη.χαιρετηστε και εσεις ενα καινουριο στην παρεα σας και μη βαρατε γιατι η εμπειρια μου απο φορουμ αλλο τιποτα.
λοιπον σκεφτωμαι να αγορασω audi Α4 .τα δηληματα και οι ερωτησεις πολλες.
βενζινη η πετρελαιο ? προσωπικα πιο πολυ θελω πετρελαιο λογω κοστους καυσιμου και σερβις .τελικα ειναι ετσι ?ξερεις κανεις τιποτα για το πετρελαιο ?τι σερβις και ποσο κοστιζουν θελει το ενα και τι το αλλο ?για βενζινη μιλαω για 1.8τ.
μενω επαρχια και συγγεκριμενα τριπολη και κανω καμια 20αρια ταξιδια αθηνα .για το πετρελαιο μιλαω .πολλοι φιλοι με πετρελαια μου λενε οτι ανεβαινουν αθηνα.τι ακουτε πεφτουν κεφαλια με το πετρελαιο σε καποιο μπλοκο ?
επισεις το αμαξι θα το παρω απο γερμανια μεταχηρισμενο μοντελο 2004 πιθανως.
εδω αλλη ερωτηση.
τι πας να κανεις να χωσεις τοσα λεφτα σε μεταχηρισμενο απο γερμανια με τα αλατια κλπ κλπ.σε δυο τρια χρονια θα διαλυσει και αλλα πολλα.ετσι μου λενε μερικοι γνωστοι.
ξερει κανεις που εχει φερει απο εξω τι πεζει και σε αυτο το θεμα?
σορυ αν κουρασα ρε παιδια,αλλα καινουριος ειμαι και μου εχουν μαζευτει πολλες αποριες. -
Νέος κινητήρας για τα Audi A3/Sportback 1.4TFSI 125 PS
τιμούλα μένει να δούμε
-
λες και δε ξερεις...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Νέος κινητήρας για τα Audi A3/Sportback 1.4TFSI 125 PSτιμούλα μένει να δούμε
σίγουρα ακριβότερο από Golf TSi 140
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λες και δε ξερεις...Δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα. Κάτι για τιμές 8V ακούγεται
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
λες και δε ξερεις...
Δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα. Κάτι για τιμές 8V ακούγεται
πριμιουμ εκπτωσεις...
θα σκιστει στις πωλησεις αν ισχυσουν αυτα που ακουγονται...
λες να εβαλαν μυαλο στην ΟΟΟΟ ???
-
Χρειάζεται να βάλουνε μυαλό?
με τιμές GTi στο 1.6Fsi και πουλάγανε, τώρα απλά θα ξεσκιστούνε. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λες και δε ξερεις...
Δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα. Κάτι για τιμές 8V ακούγεται
πριμιουμ εκπτωσεις...
θα σκιστει στις πωλησεις αν ισχυσουν αυτα που ακουγονται...
λες να εβαλαν μυαλο στην ΟΟΟΟ ???
-premium ΣΩΣΤΕΣ τιμές
-αν σκεφτείς ότι η BMW 118i (129ps) έχει 30 χιλιάρικα...
-τιμολογιακή 'τακτική VW'
-
Ο χρήστης chrisstyle έγραψε:
χαιρετω τα πληθη.χαιρετηστε και εσεις ενα καινουριο στην παρεα σας και μη βαρατε γιατι η εμπειρια μου απο φορουμ αλλο τιποτα.
βενζινη η πετρελαιο ? προσωπικα πιο πολυ θελω πετρελαιο λογω κοστους καυσιμου και σερβις .τελικα ειναι ετσι ?ξερεις κανεις τιποτα για το πετρελαιο ?τι σερβις και ποσο κοστιζουν θελει το ενα και τι το αλλο ?για βενζινη μιλαω για 1.8τ.
μενω επαρχια και συγγεκριμενα τριπολη και κανω καμια 20αρια ταξιδια αθηνα .για το πετρελαιο μιλαω .πολλοι φιλοι με πετρελαια μου λενε οτι ανεβαινουν αθηνα.τι ακουτε πεφτουν κεφαλια με το πετρελαιο σε καποιο μπλοκο ?
εδω αλλη ερωτηση.
τι πας να κανεις να χωσεις τοσα λεφτα σε μεταχηρισμενο απο γερμανια με τα αλατια κλπ κλπ.σε δυο τρια χρονια θα διαλυσει και αλλα πολλα.ετσι μου λενε μερικοι γνωστοι.
σορυ αν κουρασα ρε παιδια,αλλα καινουριος ειμαι και μου εχουν μαζευτει πολλες αποριες.Μήν πάρεις Α4. Πάρε Passat. Αυτό απο κάποιον που οδηγεί Α4 συχνά...
Ιδίως άν είσαι 1,85+ -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
εδω αλλη ερωτηση.
σορυ αν κουρασα ρε παιδια,αλλα καινουριος ειμαι και μου εχουν μαζευτει πολλες αποριες.Μήν πάρεις Α4. Πάρε Passat. Αυτό απο κάποιον που οδηγεί Α4 συχνά...
Ιδίως άν είσαι 1,85+Σε οποιοδήποτε αμάξι και να μπεις και είσαι 1.85+ η πίσω θέση είανι σχεδον χαμένη. Αν θες τετρακίνηση πάρε Α4 Quattro αλλίως και με το Passat την κάνεις την δουλειά σου..... Περι ορέξεως γαρ......
-
Πότε αλλάζει το Α3;
Πρέπει να πλησιάζει η αντικατάσταση του νομίζω -
προς 2010 λογικά
-
Μετά το Golf δλδ;
Πρώτα δεν παρουσιάστηκε το Α3;
AUDI FORUM