-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Δέν χάθηκα, απλά χρησιμοποιώ πλέον το official nickname μου!
Έχω αλλάξει και τουτού...
Μήπως λες για τους Ιάπωνες αστυνομικούς;;;
-
Á åóõ Þóïõí áõôüò ðïõ Ý÷åé áõôü ôï ×üíôá .
ÊáëÜ óå ðÝôõ÷áí êáé åóÝíá ...ÔÁ ÓÔÑÏÕÖÌ ôß íá ðåé êáíåßò .
Áíôå êÜíå ôïõò ñüìðá óôçí äßêç -
17/07/2003...
Citroen Xsara με Α.Κ. EA19183 έκανε αναστροφή στην καντίνα (λιμανάκια) ενώ σρχόντουσαν αρκετά αυτοκίνητα και στα δύο ρεύματα... ζώνες;;; κανείς!!!
Να τους κάνω μία μύνηση;;;
-
Από γραπτό υποψηφίου αστυνομικού:
-......Ο Ελληνας στρατηγός,αντίκρυσε τόν Πέρση κατακτητή,καί μέ τά ελάχιστα Περσικά πού ήξερε,τού είπε:....ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!! -
MarkWax, το αυτοκίνητό σου το είδα να κάνει βόλτες σήμερα ΠΡάλλη, πρωί και μεσημέρι, ήσασταν 2 άτομα μέσα. Τα αυτοκόλλητά σου είναι τεράστια αν και του πάνε πολύ. [ναι καλά, σιγά να μην κόλλαγε κομπλεξικός μπάτσος με αυτό]
κάνεις τη διαδρομή προς Π.Ράλλη από εθνική συχνά; έχω ξαναπετύχει μαύρο typeR με κίτρινο καπελάκι 4Τ στην εταζιέρα προ καιρού, στην έξοδο της εθνικής. [δεν πρόλαβα να πιάσω κουβέντα]
αν σου κολλήσει εκεί ποτέ χαρούμενη 147, don't worry, δεν προσβάλλω τα θεία, εγώ θα είμαι που προσπαθώ να σπάσω λίγη πλάκα στην πρωϊνή κίνηση
-
Τα αυτοκόλλητα είχαν γίνει για το Drift Challenge & GO Tuning που είχα πάρει μέρος και τα άφησα λίγο παραπάνω, τώρα πλέον τα έβγαλα μέχρι το επόμενο event! Τώρα θα με γνωρίζετε από τα κόκκινα Recaro ένεκα Civic Anniversary edition!
Ανεβαίνω Κηφισσιά αρκετές φορές αφού είναι εκεί οι γονείς μου και μετά κατεβαίνω πρός νότια από Π.Ράλλη. Οπότε αν με δείς...κόλλα μου - κολλα μου να ξυπνήσω!! χε χε
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Τώρα θα με γνωρίζετε από τα κόκκινα Recaro ένεκα Civic Anniversary edition!Έχεις το επετειακό μοντέλο;
Άνθρωποι κατώτερης νοημοσύνης