-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Έψαχνα κάτι φώτο στο σκληρό και το θυμήθηκα. Δυστυχώς βρήκα και αυτές μετά το τρακάρισμαΤώρα όμως έχεις άλλες φωτο να κοιτάς! Πως πάει η γριά ρε συ;
-
Ενταξει μου εστειλε ο olympios pm.
A στειλε και τις πινακιδες αμα μπορεις... -
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΨΕΥΤΡΗ!!!
Περνιέσαι για κιμπάρης νομίζεις?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Με το καλό Ηλία, κρίμα για την Xantia...Είδα χθες μια C5 με ζάντες 17' από C4... Εδειχνε σούπερ! Αν και φαντάζομαι πως θα έχει τις δικές της, αλλά ...ήθελα να το...μοιραστώ μαζί σας!
Μήπως ήταν μπορντώ MkI 1.8 με ζάντες Resolfen (του VTS/Vtr Pack)?
Οι ζάντες αυτές ήταν, αλλά δεν ήταν μπορντώ (κάτι σε μαύρο μολυβί αν θυμάμαι καλά...) κι επίσης ήταν το ΜΚΙΙ....
Εδειχνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ πάντως! Γενικά το C5 μετά το facelift έγινε ΠΟΛΥ πιο όμορφο αυτοκίνητο, και οι συγκεκριμένες 17άρες ταίριαζαν πολύ καλά με τον (μεγάλο...) όγκο του αυτοκινήτου....
Γενικά τρέφω μεγάλη συμπάθεια για κάθε Citroen από Xsara/C4 και άνω, ενώ μάλλον ...αντιπάθεια σε ό,τι μικρότερο, κυρίως γιατί είναι από τα πιο προχειροφτιαγμένα αυτοκίνητα που έχω δει! Μιλώ για ΑΧ, Saxo, C2, C3 που έχω δει και μπει... -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πως πάει η γριά ρε συ;Μάλλον για 'Αρχιμήδη Νεονάκη' την βλέπω
-
κρίμα...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
elteo
Πάλι εσυ μπροστα μου;;
Οχι ρε δεν παιρνω ιδια αυτοκινητο με σεναΕυχαριστω πάντως!! Ποιο μοντελο εχεις ακριβώς;
Μονο ο elteo εχει C4 εδω μεσα;
Όχι μόνο...
Κατά τ'άλλα +1 στον elteo... Με κάλυψε...
Και τα τουρμπάτα ακόμα δεν ξέρουμε αν θα μπουν στο f/l...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα δικά μου συμπεράσματα:
+ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ
Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν...
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Πως πάει η γριά ρε συ;
Μάλλον για 'Αρχιμήδη Νεονάκη' την βλέπω
Χμμ, δε σε πιάνω, ποιος ειναι ο Αρχιμήδης Νεονάκης;
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
VIA APPIA RALLY
http://www.hlc.grΣε πέτυχα στην Εθνική πρόεδρε, μάλιστα έκοψα λίγο μπας και βρεθούμε πλάι-πλάι, αλλά ακολουθούσες ρυθμούς regularite και έπρεπε να βιαστώ...
Ηλία, Νεονάκης=ανακύκλωση αυτοκινήτων...
-
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Θελω να αγορασω το 1ο μου αυτοκινητο και μου αρεσει το C4, αλλα οσους ρωταω μου λενε μακρυα απο γαλλικα, ακριβη ανταλλακτικα, χαλαει ευκολα, μονο φρουφρου ειναι κτλ κτλ
Τι παιζει;;Μην ακούς κανεναν εδω μέσα (στο Citroen forum). Ειναι όλοι τους προκατειλλημένοι !!
Πήγαινε καλύτερα στο TOYOTA ...
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Πως πάει η γριά ρε συ;
Τόσο χάλια ρε Χρήστο;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πως πάει η γριά ρε συ;
Τόσο χάλια ρε Χρήστο;
Αφου επισκευαζοταν; Οχι;
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Θελω να αγορασω το 1ο μου αυτοκινητο και μου αρεσει το C4, αλλα οσους ρωταω μου λενε μακρυα απο γαλλικα, ακριβη ανταλλακτικα, χαλαει ευκολα, μονο φρουφρου ειναι κτλ κτλ
Τι παιζει;;Μην ακούς κανεναν εδω μέσα (στο Citroen forum). Ειναι όλοι τους προκατειλλημένοι !!
Πήγαινε καλύτερα στο TOYOTA ...
Aυτη ειναι η δευτερη (οικονομικη) επιλογη. Να παρω το Corolla της αδερφης μου, που μ' αρεσει κιολας!
-
Είδες; Σα να το 'ξερα !...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα ενα ονειρο προχθες. Σε ενα-δυο μηνες το πολυ θα υπαρχουν καμμια 50αρια C3 1.1, ολα κοκκινα, μεταχειρα στην αντιπροσωπεια της Σιτροεν, ολα μοντελα 2004.
Οποιος ψηνεται......Η συμφωνια 'χαλασε'
Εκτος απο την επιστροφη των παλιων C3, επρεπε οι δυο πλευρες να 'τα βρουν' και για την αγορα των...καινουργιων C3, πραγμα που δεν εγινε.
Οποτε η πωληση τους ή οχι αναβαλεται μεχρι το Νοεμβριο.Συγμνωμη παιδες
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα ενα ονειρο προχθες. Σε ενα-δυο μηνες το πολυ θα υπαρχουν καμμια 50αρια C3 1.1, ολα κοκκινα, μεταχειρα στην αντιπροσωπεια της Σιτροεν, ολα μοντελα 2004.
Οποιος ψηνεται......Η συμφωνια 'χαλασε'
Εκτος απο την επιστροφη των παλιων C3, επρεπε οι δυο πλευρες να 'τα βρουν' και για την αγορα των...καινουργιων C3, πραγμα που δεν εγινε.
Οποτε η πωληση τους ή οχι αναβαλεται μεχρι το Νοεμβριο.Συγμνωμη παιδες
μπααα σώθηκε ο κοσμάκης που δεν θα είχε ιδέα από που προέρχονται...
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=817757&lngDtrID=245Είναι υπεύθυνοι εξωτερικού σχεδιασμού και τους βαραίνουν οι τύψεις...
CITROËN FORUM