-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τότε ας μην χώριζε.-
Κ αν τον παρατησε η γκομενα;;;
Δεν ηθελε αυτος να χωρησει, αλλα η γκομενα που μπηκε σε ΑΕΙ και βρηκε νεους πουτσ....ε....σορρυ.... οριζοντες....Κι αυτός κλαίει; Είναι λαλάκας και δεν θέλουμε τέτοιους φίλους. Σιγά μην περιμένουμε να έλθουν και οι κολλητές της γκόμενας να τον παρηγορήσουν...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν ο φίλος του kid χαλιέται γιατί το kid βλέπει χαρά στα σκέλια του, τότε δεν είναι φίλος του kid και να πάει αυτός παραδίπλα.-
Το να βρισκει ο φίλος σου χαρα στα σκέλια του ειναι οντως πολύ ωραίο.Αν όμως διατηρεις αισθηματα για την κοπέλα εσυ,αναπόφευκτα θα χαλαστεις.
Η ολη φαση οδηγει σε προβλημα αναμεταξυ φίλων απο την ώρα που θα προκύψει το ζητημα,ανεξαιρετως το αν θα ρωτησεις τον φίλο σου (που το κανεις βασιζόμενος στην φιλία του-θα σου πει 'ΝΑΙ' αν ειναι φίλος,και εσυ που γνωριζεις οτι θα χαλαστει προσποιείσαι οτι 'πήρες την άδειά του' που στην ουσια την απαίτησες) -
HUNTER
Νομίζω ότι ξεχνάς πως μιλάμε για 20χρονα... -
HUNTER
Νομίζω ότι ξεχνάς πως μιλάμε για 20χρονα...Ποσο εισαι αν μου επιτρεπεις;;;;
-
HUNTER
Νομίζω ότι ξεχνάς πως μιλάμε για 20χρονα...Κα σε τι διαφοροποιούνται τα 20χρονα απο τα υπόλοιπα ατομα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
HUNTER
Νομίζω ότι ξεχνάς πως μιλάμε για 20χρονα...Κα σε τι διαφοροποιούνται τα 20χρονα απο τα υπόλοιπα ατομα;
**ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ **:lol:
(edit : λάθος νόμισα πόσο ότι έλεγες )...Στην ηλικία φυσικά , στις εμπειρίες και στο τι θεωρούν σημαντικό...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
HUNTER
Απάντησε ο koutsan.
Edit
Τελικά, στο περίπου απάντησε.
Στο ότι δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, φίλε. Τα 20 τελειώνουν σύντομα. Μετά, τι 30 τι 31... Ρώτα και τον Asimov.Wagner669 Χ2 + κάτι ψιλά (μισή 10ετία, δλδ).
-
Wagner669=27.....
-
Kid = ούτε 20.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Wagner669=27.....Γνωστόν. http://www.blogger.com/profile/02958686775459262383
kid, για πόσο ακόμα;
-
Το αίσθημα της φιλίας παραμενει σημαντικο απο την ώρα που συνειδητοποιούμε τον κόσμο γυρω μας μεχρι την ωρα που θα πεθανουμε
Φίλους εχουμε ΛΙΓΟΥΣ στη διάρκεια της ζωής μας,και αυτοί ΔΕΝ πέφτουν απο τον ουρανο.Κιντάκο,ζυγισε την κατασταση μονος σου,τι θα κερδισεις και τι θα χασεις μολις προχωρησεις,και μην εμπιστευεσαι σε φιλοσοφίες του φόρουμ.
-
Wagner669=27.....
Γνωστόν. http://www.blogger.com/profile/02958686775459262383
kid, για πόσο ακόμα;
Για ένα 4μηνο. Μετά μπαίνω στα 20. Την δεύτερη καλύτερη δεκαετία της ζωής μου.
Hunter, θεωρητική είναι η συζήτηση, απλά ρωτάω για να μαθαίνω..
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το αίσθημα της φιλίας παραμενει σημαντικο απο την ώρα που συνειδητοποιούμε τον κόσμο γυρω μας μεχρι την ωρα που θα πεθανουμε
Φίλους εχουμε ΛΙΓΟΥΣ στη διάρκεια της ζωής μας,και αυτοί ΔΕΝ πέφτουν απο τον ουρανο.Κιντάκο,ζυγισε την κατασταση μονος σου,τι θα κερδισεις και τι θα χασεις μολις προχωρησεις,και μην εμπιστευεσαι σε φιλοσοφίες του φόρουμ.
+1
Οτι λεμε εδω, το λεμε για να χεις και 'μια δευτερη αποψη'
Απο κει και περα κρινεις εσυ τι θα κανεις και πως. -
Kid, μην ακούς τον Ανδρέα για γυναίκες, είναι μονογαμικός.
Για όλα τα άλλα, άκου τον.
Οπότε, όπως είπαμε: Αν γουστάρεις, ΠΑΝΩ ΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
edit
Σε πληροφορώ, επειδή δεν το ξέρεις, ότι είναι και η μικρότερη.
-
Kid, μην ακούς τον Ανδρέα για γυναίκες, είναι μονογαμικός.Φτου φτου μακριά από μας τέτοια κατάρα.
-
Kid, μην ακούς τον Ανδρέα για γυναίκες, είναι μονογαμικός.Προδότη.
-
Όχι, που θα άφηνα το παιδί να έχει λάθος πρότυπα...
-
Όχι, που θα άφηνα το παιδί να έχει λάθος πρότυπα...Του είπες πόσα παιδιά εχεις ρε,που παριστανεις το σωστο πρότυπο;
-
editΣε πληροφορώ, επειδή δεν το ξέρεις, ότι είναι και η μικρότερη.
Για την δεκαετία μιλάς ε? Κοίτα, ανυπομωνώ να φτάσω τα 30, οπότε και λίγο μικρή να είναι, δεν θα με πειράξει και πολύ.
-
Αν ασχολείσαι με το ποιες γκόμενες αρέσουν πολύ, είναι ερωτευμένοι, τα είχαν, θα ήθελαν να τα είχαν οι κολλητοί σου θα πρέπει να κανονίζεις τη σεξουαλική σου ζωή με βάση τι γουστάρει η παρέα σου...
Σου φαίνεται λογικό?Φυσικά όλα τα παραπάνω ανακύπτουν έντονα στα 20χρονα αλλά μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι τα παραπάνω ερωτήματα είναι τόσο σοβαρά όσο και το πρόχειρο διαγώνισμα των μαθηματικών που απασχολεί εναγωνίως το μαθητή της Γ Γυμνασίου ...
Θα τα σκέφτεσαι κάποτε και θα γελάς...
Φυσικά και βουρ στον πατσά για ΟΠΟΙΑ γκόμενα σου αρέσει...
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε