-
Aυτό:
Ο χρήστης chemic έγραψε:
.......όσοι έχουν καποιοα..δις στην τράπεζα μην νομίζετε πως ασχολούνται με κλήσεις και πως αρχίζουν τα ξέρεις ποιος είμαι εγώ. Απλά τη δίνουν στη γραμματέα τους και το ξεχνάνε, ή τη θυμούνται και γελάνε. Εμείς αρχίζουμε τις..διαπραγματεύσεις ακούγοντας τις ομοβροντιες του μηνιαίου οικονομικού μας κανονιου και οι καταφαντασία διάσημοι που όντως πιστεύουν πως είναι αναγνωρίσιμοι
Οπότε προς τιμή του του ΚΚ το παραπάνω άρθρο.Ο άνθρωπος πλήρωσε, και απλά αναφέρει τη έπαιξε με τους..τελώνες του σουλτανάτου. Όσο για την ερώτηση αν ξέρουν τους 4τροχους γιατί σας κάνει εντύπωση; Το αρχαιότερο περιοδικό-σχολή για τα ελληνικά αυτοκινητιστικά πράγματα και αυτοί τροχαίοι. Ποιο το περίεργο;... το διάβασε κανείς;
Νομίζετε ότι τον ΚΚ, ή τον οποιοδήποτε άνθρωπο με παρόμοια θέση και οικονομική κατάσταση θα τον τσούξει το πρόστιμο; Δε νομίζω! Όπως λέει ο κεμίκ, ο άνθρωπος απλή αναφορά του περιστατικού έκανε και παραδέχεται ξεκάθαρα ότι ήταν 'παράνομος', βάσει ενός νόμου με τον οποίο διαφωνεί (και μάλλον διαφωνούμε όλοι) φυσικά. Γι' αυτό και πλήρωσε την κλήση κανονικότατα. Στο ότι μετέφερε αυτούσιο το διάλογο δεν βρίσκω τίποτα κακό, ούτε στο ότι ανέφερε το όνομά του και την ιδιότητά του, εφόσον δεν το έκανε για 'να την γλιτώσει'.Επί προσωπικού, πρόσφατα τσίμπησα δικαστήριο για speeding με την... αστρονομική ταχύτητα των 142 χ.α.ω. σε δρόμο με όριο 80. Ποιος ήταν ο δρόμος; Παρακαμπτήριος Πάτρας προς Πύργο, ευθεία με λωρίδες 3 + ΛΕΑ και κίνηση μηδέν. Τι άκουσε η αγενέστατη και ανένδοτη στην αίτησή μου να μου κόψει απλώς κλήση μπατσίνα που συμπλήρωσε τη μήνυση? 'Είσαι με τα καλά σου κυρά μου? Στήθηκες εδώ που έχουν ξεχάσει το όριο από τότε που φτιαχνόταν ο δρόμος να γράψεις τον κοσμάκη; Πήγαινε γράψε κάνα τριπλοπαρκαρισμένο στο κέντρο της Πάτρας ή έστω πήγαινε για κανένα καφέ. Και στις 2 περιπτώσεις, πιο χρήσιμη στην κοινωνία θα είσαι'
Δεν είμαι ακριβώς περήφανος για όσα είπα, τουναντίον μετανιώνω, αλλά αν είχα την ευχέρεια να γράψω για το περιστατικό στο έντυπό μου, θα ΟΦΕΙΛΑ να μεταφέρω αυτούσιο το περιστατικό, κι ας είχα απλώς στοχο να δείξω ότι διαφωνώ με τα όρια. Αυτό πιστεύω ότι έκανε και ο ΚΚ: αναφορά του γεγονότος, με σαφή προσπάθεια να περάσει ένα μήνυμα που το έγραψε ξεκάθαρα: 'Αν τρέξω έξω από σχολείο, πάρτε μου το κεφάλι. Εδώ, η μόνη σας δικαιολογία είναι η είσπραξη'.
Η διαφορά η δική μου με τον ΚΚ βέβαια, είναι ότι εμένα θα με τσούξει το πρόστιμοΥΓ: τα ανωτέρω είναι η προσωπική μου άποψη, και επ ουδενί δεν τα έγραψα ορμώμενος από την επαγγελματική μου σχέση με τον ΚΚ.
-
Άγγελε (Πάι Μέι) εμμένω στην άποψη που διετύπωσα.
Το να είσαι τεχνικός δημοσιογράφος - δοκιμαστής αυτοκινήτων και να εκδίδεις το παλαιότερο περιοδικό αυτοκινήτου, με πολυεπίπεδη δράση, σε μία χώρα, ΔΕΝ είναι τεκμήριο εξουσίας αλλά γνώσης.
Οι 4 τροχοί δεν είναι Αρχή.
Το ίδιο θα ρώταγα κι εγώ τους κοπς (αν ξέρουν το περιοδικό, γιατί το safetrack μπορεί να νομίζουν ότι είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας)Εξ άλλου, πρέπει να κρίνουμε τον ΚΚ στη συγκεκριμένη στιγμή, σε αυτήν εδώ τη συζήτηση.
Για τις συνεντεύξεις που θα 'μπορούσε' να είχε πάρει και το συνακόλουθο ξεβράκωμα των αρμοδίων / ηλιθίων, υπενθυμίζω ότι η συνέντευξη χρειάζεται τη συναίνεση και των δύο πλευρών για να γίνει.
Εγώ, αν ήμουν σκυλόβλαχος Αρχιτροχόμπατσος ή Υπουργός 'αρμόδιος' για τ'ς κούρσις, δεν θα ήθελα να με ξεφτιλίσει κάποιος καταφανώς γνώστης του θέματος -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Aυτό:.......όσοι έχουν καποιοα..δις στην τράπεζα μην νομίζετε πως ασχολούνται με κλήσεις και πως αρχίζουν τα ξέρεις ποιος είμαι εγώ. Απλά τη δίνουν στη γραμματέα τους και το ξεχνάνε, ή τη θυμούνται και γελάνε. Εμείς αρχίζουμε τις..διαπραγματεύσεις ακούγοντας τις ομοβροντιες του μηνιαίου οικονομικού μας κανονιου και οι καταφαντασία διάσημοι που όντως πιστεύουν πως είναι αναγνωρίσιμοι
Οπότε προς τιμή του του ΚΚ το παραπάνω άρθρο.Ο άνθρωπος πλήρωσε, και απλά αναφέρει τη έπαιξε με τους..τελώνες του σουλτανάτου. Όσο για την ερώτηση αν ξέρουν τους 4τροχους γιατί σας κάνει εντύπωση; Το αρχαιότερο περιοδικό-σχολή για τα ελληνικά αυτοκινητιστικά πράγματα και αυτοί τροχαίοι. Ποιο το περίεργο;... το διάβασε κανείς;
Νομίζετε ότι τον ΚΚ, ή τον οποιοδήποτε άνθρωπο με παρόμοια θέση και οικονομική κατάσταση θα τον τσούξει το πρόστιμο; Δε νομίζω! Όπως λέει ο κεμίκ, ο άνθρωπος απλή αναφορά του περιστατικού έκανε και παραδέχεται ξεκάθαρα ότι ήταν 'παράνομος', βάσει ενός νόμου με τον οποίο διαφωνεί (και μάλλον διαφωνούμε όλοι) φυσικά. Γι' αυτό και πλήρωσε την κλήση κανονικότατα. Στο ότι μετέφερε αυτούσιο το διάλογο δεν βρίσκω τίποτα κακό, ούτε στο ότι ανέφερε το όνομά του και την ιδιότητά του, εφόσον δεν το έκανε για 'να την γλιτώσει'.Επί προσωπικού, πρόσφατα τσίμπησα δικαστήριο για speeding με την... αστρονομική ταχύτητα των 142 χ.α.ω. σε δρόμο με όριο 80. Ποιος ήταν ο δρόμος; Παρακαμπτήριος Πάτρας προς Πύργο, ευθεία με λωρίδες 3 + ΛΕΑ και κίνηση μηδέν. Τι άκουσε η αγενέστατη και ανένδοτη στην αίτησή μου να μου κόψει απλώς κλήση μπατσίνα που συμπλήρωσε τη μήνυση? 'Είσαι με τα καλά σου κυρά μου? Στήθηκες εδώ που έχουν ξεχάσει το όριο από τότε που φτιαχνόταν ο δρόμος να γράψεις τον κοσμάκη; Πήγαινε γράψε κάνα τριπλοπαρκαρισμένο στο κέντρο της Πάτρας ή έστω πήγαινε για κανένα καφέ. Και στις 2 περιπτώσεις, πιο χρήσιμη στην κοινωνία θα είσαι'
Δεν είμαι ακριβώς περήφανος για όσα είπα, τουναντίον μετανιώνω, αλλά αν είχα την ευχέρεια να γράψω για το περιστατικό στο έντυπό μου, θα ΟΦΕΙΛΑ να μεταφέρω αυτούσιο το περιστατικό, κι ας είχα απλώς στοχο να δείξω ότι διαφωνώ με τα όρια. Αυτό πιστεύω ότι έκανε και ο ΚΚ: αναφορά του γεγονότος, με σαφή προσπάθεια να περάσει ένα μήνυμα που το έγραψε ξεκάθαρα: 'Αν τρέξω έξω από σχολείο, πάρτε μου το κεφάλι. Εδώ, η μόνη σας δικαιολογία είναι η είσπραξη'.
Η διαφορά η δική μου με τον ΚΚ βέβαια, είναι ότι εμένα θα με τσούξει το πρόστιμοΥΓ: τα ανωτέρω είναι η προσωπική μου άποψη, και επ ουδενί δεν τα έγραψα ορμώμενος από την επαγγελματική μου σχέση με τον ΚΚ.
έπρεπε να της πεις να πάτε μαζί να της ξηγήσεις το λόγο
-
Έμεινες σε αυτό που είναι το πιο περιττό κομμάτι του ποστ μου, κακώς ίσως που το έγραψα κιόλας. Άλλα ήθελα να τονίσω, και όχι το διάλογό μου με το όργανο. Τέσπα, ας μην ξεφεύγουμε οφτόπικ.
-
Έμεινες σε αυτό που είναι το πιο περιττό κομμάτι του ποστ μου, κακώς ίσως που το έγραψα κιόλας. Άλλα ήθελα να τονίσω, και όχι το διάλογό μου με το όργανο. Τέσπα, ας μην ξεφεύγουμε οφτόπικ.συμφώνησα σ'αυτά που έγραψες και την αντίδρασή σου, όπως ανέφερες την κοπέλα την βάλανε εκεί για εισπρακτικό λόγο και της είπε ο προιστάμενος μη γυρίσεις με λιγότερο από 500
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Άγγελε (Πάι Μέι) εμμένω στην άποψη που διετύπωσα.
Το να είσαι τεχνικός δημοσιογράφος - δοκιμαστής αυτοκινήτων και να εκδίδεις το παλαιότερο περιοδικό αυτοκινήτου, με πολυεπίπεδη δράση, σε μία χώρα, ΔΕΝ είναι τεκμήριο εξουσίας αλλά γνώσης.
Οι 4 τροχοί δεν είναι Αρχή.
Το ίδιο θα ρώταγα κι εγώ τους κοπς (αν ξέρουν το περιοδικό, γιατί το safetrack μπορεί να νομίζουν ότι είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας)Nίκο, το να είσαι δημοσιογράφος και εκδότης του παλαιότερου αυτοκινητικού περιοδικού, κ.λπ, δεν δικαιολογούν τη συνήθη ex cathedra συμπεριφορά του ΚΚ, είτε σε επίπεδο γραπτού λόγου, είτε σε επίπεδο κοινωνικής συμπεριφοράς. Αλλά, αν πούμε ότι οι ανωτέρω ιδιότητες είναι τεκμήριο γνώσης (που δεν είναι από μόνες τους, ως ιδιότητες), σε τι ακριβώς αποσκοπούσε ο ΚΚ, 'εξετάζοντας' τους τροχαίους; Δηλαδή, η εξέλιξη του διαλόγου ποιά θα ήταν αν απαντούσαν 'ναι' στις ερωτήσεις του; Από τη στιγμή, που το μήνυμα του ΚΚ θα γινόταν κατανοητό από τους μπάτσους, περίμενε ότι θα τύχαινε διαφορετικής αντιμετώπισης ή ότι θα του απέδιδαν τον προσήκοντα σεβασμό; Τι προσδοκούσε ο ΚΚ με τη δήλωση της ταυτότητάς του; Να του αναγνωρίσουν τη γνώση; Είναι δυνατόν ολόκληρος ΚΚ να περιμένει πιστοποίηση της γνώσης του, από δύο εκτελεστικά όργανα; Κατά την ταπεινή μου γνώμη, όχι. Η όλη σημειολογία παραείναι ισχυρή για να αγνοηθεί και εξηγείται αν ενταχθεί μέσα στον καββαθικό κώδικα αξιών, κατά τον οποίο οι πάντες οφείλουν να υποκλιθούν ταπεινά απέναντι στον ΚΚ και τους αγώνες τόσων χρόνων ενάντια σε έναν άκρατο παραλογισμό. Οι όποιοι αγώνες του ΚΚ είναι προς τιμήν του. Δεν είναι προς τιμήν του το ότι προσπαθεί να τους εξαργυρώσει με κάθε τρόπο και με κάθε ευκαιρία.
Για τις συνεντεύξεις που θα 'μπορούσε' να είχε πάρει και το συνακόλουθο ξεβράκωμα των αρμοδίων / ηλιθίων, υπενθυμίζω ότι η συνέντευξη χρειάζεται τη συναίνεση και των δύο πλευρών για να γίνει.
Εγώ, αν ήμουν σκυλόβλαχος Αρχιτροχόμπατσος ή Υπουργός 'αρμόδιος' για τ'ς κούρσις, δεν θα ήθελα να με ξεφτιλίσει κάποιος καταφανώς γνώστης του θέματοςYπό αυτή την έννοια θα έπρεπε να έχουν καταργηθεί οι συνεντεύξεις προ πολλού Νίκο μου!
Άλλωστε συνεντεύξεις Διοικητών Τροχαίας και καθ' ύλιν αρμοδίων έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν στον Ειδικό Τύπο.
Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι αυτό το μείζον θέμα μας. Το έθεσα ως μία απλή αλλά ουσιωδέστερη εναλλακτική από το να κάνει άκρως αμφιλεγόμενες ερωτήσεις αμφιβόλου ουσίας σε απλούς μπάτσους, που έχουν πάρει απλώς εντολή να μαζέψουν λεφτά. -
ο παιμεις τα λεει σωστα..
ετσι οπως το γραφει δε ο ΚΚ, ενα κακοπιστο μυαλο θα σκεφτει οτι με αναλογο διαλογο ισως η εκβαση να ηταν διαφορετικη σε αλλες περιπτωσεις..
αποτι καταλαβαινω παραβαση εγινε και κακως εγινε κουβεντα...
δε τσουζει το ποσο αλλα ο 'ψυχισμος' της υποθεσης 'κληση'.. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Τι προσδοκούσε ο ΚΚ με τη δήλωση της ταυτότητάς του; Να του αναγνωρίσουν τη γνώση; Είναι δυνατόν ολόκληρος ΚΚ να περιμένει πιστοποίηση της γνώσης του, από δύο εκτελεστικά όργανα;
Άγγελε, προφανώς δεν προσδοκούσε την 'πιστοποίηση', αλλά (ενστικτωδώς, αφελώς και ματαίως) την αναγνώριση ότι ένας άνθρωπος με τις δικές του ικανότητες / γνώσεις ΔΕΝ έκανε κάτι το επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή, δεν προσέβαλλε κάποιο έννομο αγαθό.
Βεβαίως, η προσδοκία του αυτή ήταν ανάλογου ρεαλισμού με το να προσδοκά έλεος από τα χιτλερικά κτήνη ως κρατούμενος στο Νταχάου!
Μόνον η εξουσία περνάει στην Ελλάδα, όχι η γνώση ή η λογική.
Αν το όνομα ΚΚ ή 4Τ σήμαιναν εξουσία, οι κοπς θα τον είχαν αφήσει.Για να μιμηθώ λοιπόν τον ΚΚ σε 'θράσος', κατά την άποψη πολλών συμφορουμιτών, γράφω δημοσίως εδώ ότι τέσσερις (4) φορές που με σταμάτησαν και με άφησαν οι -έλληνες- κοπς για speeding επί του Ε75, τη μία με 170+, ήταν γιατί πούλησα εξουσία [την έχω, δεν μπλόφαρα] ή/και ευρέως νοούμενο συναδελφιλίκι (εξουσία πάλι, δηλαδή).
Χωρίς την τωρινή μου ιδιότητα και τις τωρινές μου πινακίδες, ουδέποτε με είχαν αφήσει στο παρελθόν. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ο Καββαθάς στην απελπισία του είπε το όνομά του, το οποίο όμως δεν συνεπάγεται εξουσία, αλλά γνώση.
Nικόλα, μπορείς να αναλύσεις εκτενέστερα αυτή την πρόταση;
Σε έναν ιδιωτικό διάλογο με εκπρόσωπο της εξουσίας, ο οποίος διάλογος δημοσιοποιείται -ας δεχτούμε ότι μεταφέρθηκε, όπως διεμείφθη στην πραγματικότητα- και κατά τον οποίο ο πολίτης επικαλείται το όνομά του, θεωρείς ότι μπορεί να υπάρχει διαφορετική πρόθεση πίσω από αυτή την ενέργεια, από την επίδειξη ισχύος;
Ο αρθρογράφος συνεχίζει μιλώντας περί χάσματος γενεών. Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσω το τι ακριβώς κρύβεται πίσω από την πρότασή αυτή ('αναρωτιέμαι αν πρόκειται για το χάσμα των γενεών ή αν οι ανώτεροί τους είναι χειρότεροι από αυτούς'), καταλήγω στο ότι μάλλον οικτήρει εμμέσως πλην σαφώς τη νεότερη γενιά αστυνομικών, επειδή δεν γνωρίζει κατά δήλωσή της τους τίτλους '4Τροχοί' και 'ΚΚ'.
Αν είναι έτσι, τότε η υπεροψία έχει αποκτήσει σχεδόν εγκληματικές διαστάσεις...Κανείς δεν μέμφθηκε τον ΚΚ για την αγανάκτησή του σχετικά με τα όρια ταχύτητας και τον καθαρά εισπρακτικό τους χαρακτήρα, αν και μάλλον κομίζει γλαύκας ες Αθήνας με τον τρόπο, που υπερθεματίζει...
Αλλά και πάλι, ουδεμία μομφή, που για εκατομμυριοστή φορά επαναλαμβάνεται...Repetitio legationis mater est άλλωστε...Αν, λοιπόν, κατά το παράδειγμά σου, ο πολίτης συνηθίζει να επικαλείται τις Θεές της Ανάγκης και της Ευκολίας, ο ΚΚ στην συγκεκριμένη περίπτωση επικαλέστηκε τη Θεά της Εξουσίας...
Επιπλέον, θα έβρισκα πολύ πιο οικοδομητικό από την επίδειξη ισχύος σε δύο απλά όργανα, να επιδιώξει μία συνέντευξη από τον Υπουργό Δημ.Τάξεως ή Μεταφορών, ή τον Διοικητή της Τροχαίας, όπου θα είχε τη δυνατότητα να τους ξεβρακώσει, θέτοντας τα σωστά ερωτήματα...
Τότε, θα προσέφερε υπηρεσία στους αναγνώστες του περιοδικού, εκθέτοντας στα μάτια τους, την πολιτική ηγεσία...Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς οδοντόκρεμες...
+1
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Τι προσδοκούσε ο ΚΚ με τη δήλωση της ταυτότητάς του; Να του αναγνωρίσουν τη γνώση; Είναι δυνατόν ολόκληρος ΚΚ να περιμένει πιστοποίηση της γνώσης του, από δύο εκτελεστικά όργανα;
Άγγελε, προφανώς δεν προσδοκούσε την 'πιστοποίηση', αλλά (ενστικτωδώς, αφελώς και ματαίως) την αναγνώριση ότι ένας άνθρωπος με τις δικές του ικανότητες / γνώσεις ΔΕΝ έκανε κάτι το επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή, δεν προσέβαλλε κάποιο έννομο αγαθό.
H υπογράμμιση δική μου.
Όλη η κριτική που διατυπώθηκε μέχρι στιγμής συνοψίζεται σε αυτά τρία επιρρήματα. Οπότε, χαίρομαι που συνεννοούμαστε, για μία ακόμη φορά.
Προφανώς, η αναγνώριση ότι δεν έκανε κάτι επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή θα μπορούσε να διατυπωθεί με επιχειρήματα και όχι μέσω Λαμίας, είμαι ο ΚΚ μάγκες, ο αλάνθαστος και πεπαιδευμένος άνθρωπος, όπως έχω αποδείξει τόσα χρόνια με την προσφορά μου.
Φυσικά, οι μπάτσοι δεν χαμπαριάζουν από επιχειρήματα, αλλά υποκλίνονται μόνο στην εξουσία, όπως έδειξες και με τα εύγλωττα περιστατικά σου.
Ο ΚΚ διάλεξε τον τρίτο δρόμο... να τους εμπνεύσει το σεβασμό με την προφορά του ονόματός του και της ιστορίας που κρύβεται πίσω από αυτό το όνομα...
Αν ισχύει κι αυτό, διότι ειλικρινά τα τελευταία χρόνια, διακρίνω μία γενικότερη έλλειψη ειρμού, που ίσως να οφείλεται στο γήρας όπως είπε κι o koutsan...Πάντως, εύχομαι να είναι καλά ο άνθρωπος σε κάθε περίπτωση, και να συνεχίσει να γράφει, εφόσον το γουστάρει ακόμα το άθλημα...
-
Το να αναφερεις την ιδιοτητα/ονομα/επιχειρηση σου πριν σου κοψουν την κληση μαλλον σε επηρεασμό του τροχονομου προσβλεπεις.Πιο κομψο και σωστο θα ηταν αφοτου του κοψουν την κληση (αφου παραδεχεται οτι ηταν παρανομος) να ρωτησει τον τροχονομο αυτα που τον ρωτησε.
Γνωμη μου απο αυτα που διαβασα εδω μεσα . -
Νομίζετε ότι τον ΚΚ, ή τον οποιοδήποτε άνθρωπο με παρόμοια θέση και οικονομική κατάσταση θα τον τσούξει το πρόστιμο; Δε νομίζω!Συμφωνώ... Εδώ όμως, τι θέλει να πει ο ποιητής;
Ο Καββαθάς έγραψε.
...Όμως επιτάχυνα για να προσπεράσω ένα εμπόδιο, ξεπέρασα ένα εισπρακτικό όριο και με τιμώρησαν για τη μισή μου σύνταξη και την αφαίρεση του εργαλείου της δουλειάς μου (του διπλώματος). Και αυτή η άκριτη πράξη έχει μοναδικό στόχο να υπαιξερέσει τα χρήματα...
Εχει ανάγκη ή δεν έχει; Είναι συνταξιούχος ή δεν είναι; Δουλεύει ή δεν δουλεύει; Μήπως είναι σε ηλικία που δεν πρέπει να οδηγεί επειδή νομίζει πως θυμάται πως πρέπει να οδηγεί;
Δεν νομίζω να βρεις και πολλούς εδώ μέσα που συνειδητά πιστεύουν ότι δεν έχουν ικανότητες/γνώσεις για να κρίνουν αν αυτό που κάνουν αν είναι επικίνδυνο ή όχι. Ο ΚΚ δεν θα είναι εξαίρεση...
Είναι σχετικά απλό.
Αν γράψανε κάποιον σαν τον κ.Καββαθά που προσέχει και ξέρει πότε θα τρέξει, τότε δεν θα πρέπει να οδηγεί κανείς στην Ελλάδα.Μήπως τον έχετε θεοποίησει; Λέω μήπως...
Ανάμεσα σ' αυτά που έχω μάθει από τον ΚΚ είναι και το εξής: Προσέχω ανά πάσα στιγμή ποιος είναι πίσω μου και ποιος μπροστά. Συμβάλλει στην ασφάλεια μου. Το είχε γράψει καμμιά 15αριά χρόνια πριν.
Εγώ πάντως αυτό είχα την αντίληψη να το μάθω μόνος μου, ακόμα και στα 18 που έβγαλα δίπλωμα. Δεν είχα ανάγκη κάποιον άλλον να μου το πει. Το θεωρούσα common sense.
Ισως να πηγαίνει πακέτο με τις ικανότητές μου τύπου 'Μάντης Κάλχας' που μου έχουν προσάψει μερικοί εδώ πιο παλιά.
-
Το μόνο σίγουρο πάνδως είναι ότι την επικινδυνότητα ή μη του καθενός από μας ΔΕΝ είναι σε θέση (κατά κανόνα) να την κρίνουν τα 'όργανα'.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Είναι σχετικά απλό.
Αν γράψανε κάποιον σαν τον κ.Καββαθά που προσέχει και ξέρει πότε θα τρέξει, τότε δεν θα πρέπει να οδηγεί κανείς στην Ελλάδα.Μήπως τον έχετε θεοποίησει; Λέω μήπως...
Το θεωρώ δεδομένο ότι δε θα οδηγεί καλά.... με τα μέτρα της πόλης...
Μπορεί σε στροφιλίκια να είναι σωστός και καλός, αλλά σύμφωνα με τα της πόλης ή στο παρκάρισμα θα είναι τραγικός.
-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Ανάμεσα σ' αυτά που έχω μάθει από τον ΚΚ είναι και το εξής: Προσέχω ανά πάσα στιγμή ποιος είναι πίσω μου και ποιος μπροστά. Συμβάλλει στην ασφάλεια μου. Το είχε γράψει καμμιά 15αριά χρόνια πριν.
Εγώ πάντως αυτό είχα την αντίληψη να το μάθω μόνος μου, ακόμα και στα 18 που έβγαλα δίπλωμα. Δεν είχα ανάγκη κάποιον άλλον να μου το πει. Το θεωρούσα common sense.
Ισως να πηγαίνει πακέτο με τις ικανότητές μου τύπου 'Μάντης Κάλχας' που μου έχουν προσάψει μερικοί εδώ πιο παλιά.Ουτε εγώ το είχα ανάγκη. Μάλλον δεν κατάλαβες γιατί το έγραψα. Ή μάλλον δεν είμαστε όλοι τόσο έξυπνοι και καλοί οδηγοί.
Μα όπως γράφεις παραπάνω, από τον ΚΚ το έμαθες. Αλλο δεν κατάλαβα ΤΙ έγραψες, και άλλο δεν κατάλαβα ΓΙΑΤΙ το έγραψες. Το ΓΙΑΤΙ το έχω καταλάβει, γι'αυτό και απάντησα.
-
-
Δεν περίμενα να απαντήσει κάποιος λογικός άνθρωπος, τώρα αν εσύ θες να κάνεις φιγούρα πρόβλημά σου.
Μα αν δεν περίμενες να απαντήσει κάποιος λογικός άνθρωπος, τότε τι το έγραψες εδώ; Εχεις την εντύπωση πως αυτό το φόρουμ αποτελείται από ηλίθιους; Η το πόσταρες για το θεαθήναι;
-
-
Απλά δεν έβγαινε επιχείρημα από το post μου. Μάλλον απωθημένα έχεις.Ωραία, για εξήγησέ μου λοιπόν πραγματικά τον λόγο που το έγραψες. Γιατί εγώ μάλλον ως μη-λογικός βρήκα μια μη-λογική εξήγηση.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό