Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Ααα, ο Alfa156.
Παρα πολυ θα ηθελα να ακουσω την αποψη του για αυτα που εγραφε και απαιτουσε ο After, καθ'οτι ο Alfa κυκλοφορει με R1 καθημερινα εκτος απο το αυτοκινητο. Γιατι εγω που κυκλοφορω με παπι 'δεν ειμαι μοτοσυκλετιστης και δεν δικαιουμαι να εχω αποψη' κατα καποιον καλλιεργημενο εδω μεσα...
ΥΓ Οντως δεν ειμαι μοτοσυκλετιστης οπως αυτοι που κυκλοφορουν κανονικα και με μεγαλες μηχανες. Τον σταρχιδισμο και την απροσεξια των ΙΧηδων ομως την βλεπω καθημερινα ως αναβατης και εγω.
η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση κωστα..
καθε μερα βαρκιζα-μοσχατο αν υποθεσουμε οτι καθημερινα προσπερναω μεσο 'διηθησης'1000 αυτοκινητα και 30 μηχανες ,αναλογικα κινδυνευω το ιδιο και απο τους 2 παρολο που τα αυτοκινητα που περναω ειναι περισσοτερα...ποσες φορες με εχουν κλησει μηχανακια που μπηκαν στην λωριδα μου απο το πουθενα,ποσες φορες πει ενα μηχανακι μπροστα χωρις καθρεπτες με 5 κμ και ενω του σκαω γκαζιες απο πισω δεν με αφηνει νατον περασω επειδικτικα ενω ειμαι σιγουρος οτι με εχει δει,δεν συζηταμε βεβαια οταν βλεπω μηχανη με κλειστους καθρεπτες η ακομα χειροτερα με χωρις καθρεπτες...μου αναιβενει το αιμα στο κεφαλι!
Εχω αρχησει να σε συμπαθω....
Παρ ολο που εισαι παπακουλας με Αλφα Ρομεο....
για το θεμα των διοδιων..δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι εχω σταματησει να τα πληρωνω εδω και πολλα χρονια,και οταν τυχει να τα πληρωσω και ειναι 3-4 αυτοκινητα στην ουρα περιμενω ,οταν ειναι μεγαλη ουρα....παιζεται τι θα κανω..εχει καιρο να μου τυχει αυτο..
παντος μου φαινεται οτι θα παω μπροστα ,οσες φορες μου εχει τυχει εξαλλου ολο και καποιος με αφηνει και μπαινω μπροστα του δενε χει τυχει δηλαδη να διαπλικτιστω γενικως για τα διοδια.
Στα λογια μου ερχεσαι.
Οταν δεν απαιτεις να κανω στην ακρη εγω που περιμενα ενα τεταρτο με νταλα ηλιο στην ουρα την οποια παρεκαμψες, για να περασεις εσυ, πολυ ευχαρηστως να σε αφησω να κανεις την δουλεια σου.
Με νταλα ηλιο και την εξαρτιση θα βραζεις, περνα ρε χρηστιανε, περιμενω 2 λεπτα παραπανω, δεν χαθηκε κ ο κοσμος
Η αγαπημενη μαρκα παντως των περισσοτερων καγκουρο μηχανοβιων που συναντω καθημερινα στην παραλιακη ειναι τα βαρκαντερο-και τα bmw ..αντε και κανα v strom...καποιος τους ειπε οτι για την κινηση μαλλον ειναι ιδανικα,ασε που ανεβαινει κια το κοινωνικο στατους ετσι...
Σαν τα Ραλλο-Σαξα και τα Youdie σε μας
Τωρα για τη διαμαχη tfrc-me after νομιζω οτι ειναι αδικη, διοτι τις ιδιες 'καγκουριες' που κανουν αυτοι του tfrc στο δρομο, κανουν και αντιστοιχοι δικικλιστες σε διπλανο φορουμ που ειναι και ενεργο μελος ο αφτερ οποτε ειναι λιγο οξυμορο να κρινεις για τον τροπο οδηγησης και συμπεριφορας ενος 'φορουμ'οταν αντιστοιχος ειναι και ο τροπος του διπλανου φορουμ στα οποια τουρινγκ πανε, και συμφωνα με βιντεακια που εχουν ανεβει εκει.
Λινκ εχουμε;;;;
Παω να κανω μαχη εκει
απο την αλλη ομως ειναι και αρκετα σκληρες οι τοποθετησεις των βαγκνερ-και kacey οσων αφορα εκφρασεις του τυπου¨θα σας πατησουμε-θα σας λιωσουμε-αλοιφη στις μπαριερες κλπ φρασολογιες που πιστευω οτι δεν τις ενοουνε αμφοτεροι γιατι τους εχω γνωρισει και προσωπικα,αλλα και μονο που λες κατι τετοιο ειναι σκληρο και σε κακοχαρακτηριζει.
**Χμ....
Λεμε οτι δεν θα διευκολυνουμε κανενα μαλακα οδηγο, ειτε αυτος ειναι με παπι, ειτε με ταξι, ειτε με νταλληκα οταν αυτος κανει μαλακια.
Θα τον αφησουμε να φαει στα μουτρα του την επιλογη που εκανε.
Επιδει αυτος αποφασησε να το παιξει κωρονα-γραμματα, πρεπει να πεσει πανω μου ο πισω μου και να με στειλει αλλου;
Οπου 'αλλου' βλεπε μπαριερες, κρεσπεδο με πεζους, κολωνα φωτησμου κτλ.
ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ και στη χειροτερη θα το παιξω και τρελος απο το σωκ.
**
Απο την νομικη υποσταση του θεματος αν υπαρξει τραυματισμος του ενος οποιος και να φταιει θα τρεχουν στα διακστηρια αρκετα επιπονη και χρονοβορα διαδικασια και παντα θα υπαρχει η πιθανοτητα να βγει ενα ποσοστο συνηπευθυνοτητας και στον οδηγο του ιχ και ας φαινοταν στη αρχη καθαρα υπαιτιο το μηχανακι με αποτελεσμα να τιμωρηθει και ο οδηγος του ιχ με ποινη φυλακισης εξαγορασιμη και ναν λερωθει τσαμπα και βερεσαι το μοιτρωο για ενα εγωισμο και μονο... κριμα ειναι...
Σε περιπτωση τραυματισμου, αναλαμβανει η νομικη προστασεια
Κριμα δεν ειναι να πληρωνω εγω στα καλα καθουμενα τις μαλακιες του μηχανακια;;