-
Ο χρήστης Random έγραψε:
η ημιμάθεια λενε οτι είναι χειροτερη της αμάθειας.
ο πανύβλαξ γιατί ειναι χειρότερος του ημίβλακα ομως?βγαλε το ΜΠΑΖΟ απο το αβαταρ σου..
Βγάλε την κουκλάρα από το άβατάρ σου, της χαλάει το πρόσωπο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
η ημιμάθεια λενε οτι είναι χειροτερη της αμάθειας.
ο πανύβλαξ γιατί ειναι χειρότερος του ημίβλακα ομως?βγαλε το ΜΠΑΖΟ απο το αβαταρ σου..
Βγάλε την κουκλάρα από το άβατάρ σου, της χαλάει το πρόσωπο.
Η κουκλάρα στο avatar του μια χαρά είναι. Το μπάζο στην υπογραφή του πρέπει να βγάλει...
-
Μαζευτείτε ρε!
-
Εχετε δικιο!Τρελο πρεστιζ το swift sport!!! Ενταξει,ειπαμε,γρηγορο,καλοστημενο,αξιοπιστο αλλα οχι κ μουρατο κ με πρεστιζ(για να μη μιλησω κ για απτη ποιοτητα εσωτερικου που ειναι για τα μπαζα!)
Με βαση τα κριτηρια που θετει η κοπελα κ αφου δε την νοιαζουν επιδοσεις,οδικες συμπεριφορες κλπ νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη της ειναι το Υ!Ειδικα το facelift ειναι πολυ ομορφο!Κ δεν ξερω αν ειναι πρακτικα τα οργανα στο κεντρο αλλα σιγουρα απο αερα πολυτελειας ειναι παρα πολυ καλο...
Εκτος βεβαια αν λαβουμε σοβαρα υποψη την τεραστια ερευνα για τα αξιοπιστα αυτοκινητα που το βγαζει το χειροτερο στην κατηγορια των μικρων!!!Παμε ολοι να παρουμε Getz!!! -
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Εδω ειμαι παλι και θελω σοβαρες γνωμες..σκεφτομαι να δωσω το γιαρις στην αδελφουλα μου και να παρω κατι εως περιπου 15 000Ε καινουριο, στυλατο και μουρατο με πρεστιζ..σκεφτομουν το auris λογω ιαπωνικης αξιοπιστιας...με ενδιαφερει πολυ η πολυετης εγγυηση...
Ωριστε μια ερώτηση εκανε η κοπέλα και έγινε χαμός!
Η γνώμη μου είναι Lancia Y ή Opel Corsa.Το corsa ειναι μουρατο και εχει πρεστιζ?
-
Εγω σαν citroenακιας θα προτεινω C4 1.4 VTRS με πανωραμηκη ορωφη περι τα 15-16 χιλιαρικα. Απο μουρη, ειναι, απο αξιοπιστοια, στο club δεν εχει αναφερθει κατι πολυ σοβαρο (εκτως των κλασσικων, που εχουν ολα τα συνχρωνα μπρικια), και απο τιμες συνεργειου και ανταλακτικα ειναι στον μεσο ορο...
Ο εξωπλησμος του ειναι ο εξης...6 Αερόσακοι
Παρμπρίζ από κρύσταλλο ασφαλείας
Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών
Σύστημα διεύθυνσης μεταβαλλόμενης υποβοήθησης
Τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος & μήκος
ABS με EBD & Brake Assist
Cruise Control / Speed Limiter
Ράδιο CD (6 ηχεία, χειριστήριο στο τιμόνι)
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός συνεχόμενης λειτουργίας
Ηλεκτρικοί καθρέπτες
Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος
Κάθισμα οδηγού με ρύθμιση μέσης
Πίσω διαιρούμενο κάθισμα
Δερμάτινο τιμόνι
Καθίσματα Sport
Υφασμάτινη επένδυση Γκρι Maille 3d X Ray (Blu ή Orange)
Φανοί ομίχλης
Ζάντες αλουμινίου 17' Resolfen
Αρωματικό χώρου
Αθερμικό παρμπρίζ & Εσωτερικός καθρέπτης με αισθητήρα φωτεινότητας
Αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες
Αυτόματη λειτουργία προβολέων
Pack 'easy' (Δίχτυ στο χώρο αποσκευών, μπροστινό υποβραχιόνιο με θήκη για CD, θήκες στην πλάτη των μπροστινών καθισμάτων, πρίζα 12V & αναπτήρας)Όργανα, ενδείξεις
Ηλεκτρονικό στροφόμετρο
Συνολικός και ημερήσιος χιλιομετρητής
Ένδειξη συντήρησης
Ένδειξη στάθμης καυσίμου με ηχητική / οπτική ειδοποίηση
Ένδειξη στάθμης λαδιού
Ένδειξη θερμοκρασίας νερού
Υπολογιστής ταξιδίου
Ένδειξη ασφάλισης ζωνών (για όλους τους επιβάτες)
Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας με ειδοποίηση για ύπαρξη πάγου
Ένδειξη ανοιχτών θυρώνΕξοπλισμός ασφαλείας
ABS με ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης
Brake Assist
Αυτόματη ενεργοποίηση alarm σε περίπτωση απότομης επιβράδυνσης
6 αερόσακοι
Διακόπτης απενεργοποίησης του αερόσακου συνοδηγού
Τιμόνι με σταθερό κεντρικό σύστημα ελέγχου
Μπροστινά προσκέφαλα ρυθμιζόμενα σε ύψος και κλίση
Πίσω πτυσσόμενα προσκέφαλα
Μπροστινές ζώνες ασφαλείας με σύστημα περιορισμού δύναμης
Πίσω ζώνες ασφαλείας τριών σημείων με σύστημα περιορισμού δύναμης για τις δύο πλαϊνές θέσεις
Φανοί ομίχλης
Υποδοχές Isofix για παιδικό κάθισμα (στις δύο πλαϊνές θέσεις)Εξοπλισμός οδήγησης
Σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής υποβοήθησης με τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και μήκος
Cruise control και Speed limiter
Ηλεκτρικοί καθρέπτες
Εσωτερικός καθρέπτης με αισθητήρα φωτεινότητας
Πίσω θερμαινόμενο τζάμι
Αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες
Αυτόματη λειτουργία προβολέων
Λειτουργία Black Panel
Ροοστάτης φωτεινότητας ταμπλό
Ζάντες αλουμινίου Resolfen 17'Εξοπλισμός άνεσης
Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών με φίλτρο μορίων
Αρωματικό εσωτερικού χώρου
Αθερμικό παρμπρίζ
Παρμπρίζ με κρύσταλλο ασφαλείας
Φυμέ τζάμια
Immobiliser
Διακόπτης κεντρικού κλειδώματος στο ταμπλό
Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό (θυρών και πορτ μπαγκάζ)
Τηλεχειρισμός με λειτουργία εντοπισμού και ενεργοποίησης των φώτων Follow me home
Αυτόματο κλείδωμα των θυρών με το ξεκίνημα
Μπροστινά ηλεκτρικά παράθυρα συνεχόμενης λειτουργίας και σύστημα αναγνώρισης εμποδίου
Δερμάτινο τιμόνι
Ραδιοφωνική προεγκατάσταση
Ράδιο CD (6 ηχεία, χειριστήριο στο τιμόνι)
Ρολόι και ένδειξη ημερομηνίας
Εταζέρα
Πλαφονιέρα μπροστά με σποτ ανάγνωσης
Πλαφονιέρα πίσω
Μπροστινά αλεξήλια με καθρέπτη
Φωτισμός στο χώρο αποσκευών
Ρευματοδότης 12V & αναπτήρας
Θέση για στήριξη τσάντας στην κονσόλαΚαθίσματα
Καθίσματα 'Sport'
Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε μήκος, κλίση και ύψος
Κάθισμα οδηγού με ρύθμιση μέσης
Μπροστινό υποβραχιόνιο συρόμενο
Πίσω υποβραχιόνιο με χώρους αποθήκευσης
Πίσω διαιρούμενο κάθισμα 1/3, 2/3
Πλήρως αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα
Υφασμάτινη επένδυση Maille 3d X RayΕμφάνιση
Μπροστινά και πίσω προστατευτικά στο χρώμα του αυτοκινήτου
Κάλυμμα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα του αυτοκινήτου
Εσωτερικά χερούλια θυρών χρωμίου
Χερούλια θυρών στο χρώμα του αυτοκινήτου
Μπροστινός προφυλακτήρας sport
Αεροτομή μαύρηΧώροι αποθήκευσης
Δίχτυ στην πλάτη των μπροστινών καθισμάτων
Ανοιχτές θήκες στα πλαϊνά του χώρου αποσκευών
Δίχτυ στο χώρο των αποσκευών
Θήκη γυαλιών στον ουρανό (για οδηγό)
Ντουλαπάκι φωτιζόμενο με ποικίλες θέσεις
Θήκες στις πόρτες
Θέσεις για ποτήρι ανάμεσα στα καθίσματα
Θήκες κάτω από τους αεραγωγούς και στην κονσόλα13890+1000(PDI,πινακίδες)=14890
Η παραπάνω δεν αποτελεί ειδική έκδοση όπως αυτή με την πανοραμική
πηγηΘα προτεινα να μην κοιταξεις καν το polo... (το λεμε και αμαξι τωρα? )
Τα grande punto kai ypsilon ειναι πολι καλη επιλογη για κοπελα, και πληρουν τα χαρακτιριστικα που θελεις...Το ayris ειναι απλα αστειο...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΑΡΕ ΤΟ AURIS Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ Π.Χ. ΤΟ SWIFT SPORT..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕ 17ΑΡΕΣ 125 ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ...ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ..SWIFT SPORT ΙΣΟΝ PRESTIGE,ΜΟΥΡΑΤΟ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ..
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΑΞΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
Όταν θα είσαι εσύ με το swift..και σε περάσει από πάνω κανά vts...τότε θα δείς τι θα σου κάνουν οι Ευρωπαίοι και ας είναι το vts 2 γενιές πίσω
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΑΡΕ ΤΟ AURIS Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ Π.Χ. ΤΟ SWIFT SPORT..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕ 17ΑΡΕΣ 125 ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ...ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ..SWIFT SPORT ΙΣΟΝ PRESTIGE,ΜΟΥΡΑΤΟ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ..
Αυτο ισως ισχιε καποτε...
Αλλα μονο αυτο για τα κατσαβιδια... τα υπολοιπα... -
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΑΡΕ ΤΟ AURIS Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ Π.Χ. ΤΟ SWIFT SPORT..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕ 17ΑΡΕΣ 125 ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ...ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ..
SWIFT SPORT ΙΣΟΝ PRESTIGE,ΜΟΥΡΑΤΟ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ..
Όταν θα είσαι εσύ με το swift..και σε περάσει από πάνω κανά vts...τότε θα δείς τι θα σου κάνουν οι Ευρωπαίοι και ας είναι το vts 2 γενιές πίσω
Συμφωνω με οσα λες αλλα η κοπελα δεν ενδιαφερεται για επιδοσεις και κατα δευτερο λογο το vts δεν ειναι μουρατο...ολοι οι αλβανοι vts οδηγουνε
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΑΡΕ ΤΟ AURIS Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ Π.Χ. ΤΟ SWIFT SPORT..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕ 17ΑΡΕΣ 125 ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ...ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ..
Συμφωνω με οσα λες αλλα η κοπελα δεν ενδιαφερεται για επιδοσεις και κατα δευτερο λογο το vts δεν ειναι μουρατο...ολοι οι αλβανοι vts οδηγουνε
Αντε, να συμφωνήσω πως το VTS το οδηγούν Αλβανοί και δεν είναι μουράτο, αλλά το Swift γιατί είναι; Επειδή είναι japan made;
Και ειδικά το sport, θα βγει και αρκετά πάνω από 15Κ... Σ' αυτά τα λεφτά, παίζουν κι άλλα με μούρη καλύτερη από ένα Suzuki... -
εγω δεν ειπα να μην παρει με κριτηριο το στυλ , ειπα να μην παρει με κριτηριο το γουστο των αλλων. της αρεσει το πουντο αλλα δεν ειναι 'μουρατο'.
μουρατο αμαξι δεν παιρνεις ετσι κι αλλιως καινουργιο με τοσα λεφτα forget it , μπορεις να παρεις ομως ενα ομορφο.
αϊντε
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ.
ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΙΜΙΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Γωνιες του παλανητη,οταν ηταν ο αριστος ναυτικος.ΟΜΩς την ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ-ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΝΕΤΑ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.νΑ ΑΜΑΡΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΕΜαννουελλα στειλε ΠΜ στον ΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΛΑ.μη σκας κορη μου.
ποιος ειναι ο κυριος; προκειτε για την μορφη το φορουμς
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Δηλ για να μην χαρακτιρηστης 'αλβανος' πρεπει να εχεις γουστο impreza με οληγη απο ibiza? Μου αρεσει η λογικη σου...
Τωρα το αν ειναι μουρατο, ασε να το κρινουν οι γκομενιτσες που το περνουν... -
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Δηλ για να μην χαρακτιρηστης 'αλβανος' πρεπει να εχεις γουστο impreza με οληγη απο ibiza? Μου αρεσει η λογικη σου...
Τωρα το αν ειναι μουρατο, ασε να το κρινουν οι γκομενιτσες που το περνουν...που το περνούν ή το(ν) παίρνουν....
Χαλαρωσε ρε, πλακα σου κανω... οκ σε αυτα τα λεφτα το μουρατο ειναι λιγο δυσκολο, αλλα το swift sorry ειναι πολυ πιο μουρατο απο το vts..Kαι κατι αλλο,το ιmpreza Ποιοε ειπε οτι ειναι ομορφο??Κακκασχημο ειναι αλλα ειναι tech freak και βολιδα...μουρατο δεν ειναι παροτι το εχω...τωρα το ibiza δεν ξερω που κολλαει..
-
Βλεπε μουρη του νεου impreza...
Σχετικα με το swift επετρεψε μου να μην μου αρεσει και να μην το θεωρω μουρη..
Μουρη για μενα ειναι να εχεις κατι ξεχωριστο. Μια C6, ενα Hummer, μια corvette, μια Aston martin, και πιο μουρη ακομα ειναι να εχεις ενα παλιο αμαξι, κλασσικο διατυρημενο. Αυτο ειναι μουρη.
Το swift αντε να πεις οτι πουλαει τσιγαρα γρηγορα...
Αλλα ολα αυτα ειναι υποκειμενικα...
Εγω παραπανω προτεινα τι θα επερνα στην θεση της κοπελιας... Αν θελει να δει τι κανουν τα citroen και τι στραβα βγαζουν, ας δει εδω http://www.greekcitroenclub.gr/forum/
Απο κει και περα, οτι και να παρεις, καλα χλμ... -
Επιτέλους και ένα τόπικ που δεν το κλειδώσατε ακόμα!
Ουφ, και είχα σκάσει που δεν μπορούσα να πω και εγώ την γνώμη μου στην φίλη μας Εμμανουέλα...Αγαπητή Εμμανουέλα,
Χαράς στο κουράγιο σου βρε κοπέλα μου, με τους αχρείους αλήτες που έχεις μπλέξει εδώ πέρα!
Γιατί δεν απευθύνεσαι καλύτερα εδώ όπου είμαι σίγουρη ότι όλοι οι προβληματισμοί σου θα αντιμετωπιστούν με απόλυτη σοβαρότητα και σεβασμό?
Υπάρχει επίσης και αυτό όπου θα βρεις και το κατάλληλο forum για να δημοσιεύσεις τις απορίες σου, με έμπειρους χρήστες που θα μπορέσουν να σε κατευθύνουν καλύτερα...Τέλος αν κανένα από αυτά δεν πιστεύεις ότι θα σε καλύψει μπορείς να επευθυνθείς σε διεθνές επίπεδο εδώ και εδώ για πιο σίγουρα αποτελέσματα...
Ένα είναι το σίγουρο, θα βρεις σίγουρα παρηγοριά, φροντίδα και proderm που τόσο φαίνεται να σου λείπουν!
Άντε και καλές αναζητήσεις!
Και σας παρακαλώ εσάς τους υπόλοιπους, ναι εσάς που αναφέρεστε χυδαία προς το πρόσωπο της αγαπητής Εμμανουέλας και την λιθοβολείτε σαν την αμαρτωλή πόρνη από παντού, να σταματήσετε αμέσως!
Δεν έχετε ξαναδεί άνθρωπο που δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι ακριβώς φύλο είναι? Τσκ τσκ τσκ... Ντροπή σας μισογύνιδες!Ορίστε, τα είπα και ηρέμησα!
Αχ βρε με κάνατε και γέλασα τόσο πολύ με τις απαντήσεις σας στα διάφορα τόπικ!
Υγ.Σας είπα ότι στο MotorWomen επιτρέπεται πλέον να γράφονται και άντρες με nickname όπως pa8iasmenh_barbie_me_ta_roz ε?
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Υγ.Σας είπα ότι στο MotorWomen επιτρέπεται πλέον να γράφονται και άντρες με nickname όπως pa8iasmenh_barbie_me_ta_roz ε?
Αμα τον δείς τον Εμμανουέλο να σου'ρχεται,δε θα σου φταίει κανενας μετα.
Μόνη σου σκάβεις το λάκο σου -
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Επιτέλους και ένα τόπικ που δεν το κλειδώσατε ακόμα!
Ουφ, και είχα σκάσει που δεν μπορούσα να πω και εγώ την γνώμη μου στην φίλη μας Εμμανουέλα...Αγαπητή Εμμανουέλα,
Χαράς στο κουράγιο σου βρε κοπέλα μου, με τους αχρείους αλήτες που έχεις μπλέξει εδώ πέρα!
Γιατί δεν απευθύνεσαι καλύτερα εδώ όπου είμαι σίγουρη ότι όλοι οι προβληματισμοί σου θα αντιμετωπιστούν με απόλυτη σοβαρότητα και σεβασμό?
Υπάρχει επίσης και αυτό όπου θα βρεις και το κατάλληλο forum για να δημοσιεύσεις τις απορίες σου, με έμπειρους χρήστες που θα μπορέσουν να σε κατευθύνουν καλύτερα...Τέλος αν κανένα από αυτά δεν πιστεύεις ότι θα σε καλύψει μπορείς να επευθυνθείς σε διεθνές επίπεδο εδώ και εδώ για πιο σίγουρα αποτελέσματα...
Ένα είναι το σίγουρο, θα βρεις σίγουρα παρηγοριά, φροντίδα και proderm που τόσο φαίνεται να σου λείπουν!
Άντε και καλές αναζητήσεις!
Και σας παρακαλώ εσάς τους υπόλοιπους, ναι εσάς που αναφέρεστε χυδαία προς το πρόσωπο της αγαπητής Εμμανουέλας και την λιθοβολείτε σαν την αμαρτωλή πόρνη από παντού, να σταματήσετε αμέσως!
Δεν έχετε ξαναδεί άνθρωπο που δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι ακριβώς φύλο είναι? Τσκ τσκ τσκ... Ντροπή σας μισογύνιδες!Ορίστε, τα είπα και ηρέμησα!
Αχ βρε με κάνατε και γέλασα τόσο πολύ με τις απαντήσεις σας στα διάφορα τόπικ!
Βασικά βλέπω ότι το θέμα με τα gay site το έχεις ψάξει πολύ!
Μηπως εισαι αγοράκι και σου αρεσει ο Μαρτακης?
καποιος να στήλει στον taurus λινκ απο το τοπικ να δει τα gay site μπορει να μην τα ξερει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικά βλέπω ότι το θέμα με τα gay site το έχεις ψάξει πολύ!
Μηπως εισαι αγοράκι και σου αρεσει ο Μαρτακης?
Αρκούσε ένα απλό search στο google, δεν είναι και δύσκολο
Ο Μαρτάκης λες ε?
Μπααααα προτιμώ τον Σάκη! -
Ο Μαρτακης δεν σου θυμιζει κατι δλδ,ε?
Τεσπα καληνυχτα και τωρα που εμαθα οτι δεχεσται και gay θα σου στειλω κανα δυο γνωστους απο εδω μέσα!
Εως 15 000Ε...