-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πρόσεξε μη τσαντιστεί ο 'Περικλής' κι αρχίσει τα δικά τουμην τον φοβάσαι τον Περικλή, προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα είναι σωστά εκπαιδευμένος...και πιστός
άντε λοιπόν για καλοκαίρι μια Μ3-Cabrio...που αρέσει και στο φίλο μου το Στέλιο, να τον πάω καμια βόλτα
αλλά το SUBARU, SUBARU για να μην ξεχνιόμαστε -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
dartman,καλού-κακού πές τίς τιμές καί σέ εμάς!!!
Πολυ πολυ καλημερα σας !!
Λοιπον εχθες ετρεχα στις αντιπροσωπειες και βρηκα οτι σας/μας ενδιαφερει εχουμε και λεμε :
Opel Speedster : 52.000 e
Honda S2000 :49.450 e
Lotus Elise 1.8 : 48.600 e
Mazda mx5 1.8 VVt Sporty LSD : 29.315 e
Audi TT Roadster 1.8 Quattro (225 ps) : 49.300 e
BMW M3 Cabrio : 106.550 e
Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera4 : 152.311 eΘελετε κι αλλα ?
Εγω παντως θα παρω ενα Speedster !!!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Opel Speedster : 52.000 e
Honda S2000 :49.450 e
Lotus Elise 1.8 : 48.600 e
Mazda mx5 1.8 VVt Sporty LSD : 29.315 e
Audi TT Roadster 1.8 Quattro (225 ps) : 49.300 e
BMW M3 Cabrio : 106.550 e
Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera4 : 152.311 eΛοιπόν έχουμε και λέμε:
Βάλε δυο κιλά Speedster, ένα κιλό σε Elise και λίγη BMW M3 για τη 'γεύση'....Ααααα! Και τα ρέστα δικά σου!
-
To speedster πηγε 2 κιλα και 1/4 να το αφησωωωωωωωωωωω?
-
Πωπωπω ησυχια σημεραααααα !!!
Γυριζω απο δω και απο κει , απο ενοτητα σε ενοτητα απο topic se topic και ... τιποτα ... !!
Μα καλα που πηγαν ολοι ?
Μαλλον οι διακοπες εχουν αρχισει για τα καλα !!
Βρε συς παρτε και κανα laptop μαζι σας !!
-
Προχτες σε ενα φαναρι πηραξα μια Θεα με ενα καμπριο Α4 TQ και μου ειπε οτι με 250 ευρωπουλα με παει βολτα οπου θελω.
Δυστυχως δεν ειχα τοσα μετρητα πανω μου και αυτη δεν δεχονταν πιστωτικη καρτα.Αλλη φορα δεν την ξαναπαταω.
Βιμμερ -
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Προχτες σε ενα φαναρι πηραξα μια Θεα με ενα καμπριο Α4 TQ και μου ειπε οτι με 250 ευρωπουλα με παει βολτα οπου θελω.
Δυστυχως δεν ειχα τοσα μετρητα πανω μου και αυτη δεν δεχονταν πιστωτικη καρτα.Αλλη φορα δεν την ξαναπαταω.
ΒιμμερΠΑΖΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ;;;
Μπορεί μέ 50 ευρώ,νά σε πήγενε βόλτα χωρίς τό αυτοκίνητο!!! -
Καλοκαιράκι, λοιπόν, και εδώ στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες εθεάθησαν:
α) Δύο ξανθιές μοντελικού προφίλ σε S2000 μπλέ χρώματος να βολτάρουν στην παραλιακή και
β) Δύο ξανθιές (η μιά με ροζ καπέλο) μοντελικού προφίλ σε ΤΤ roadster 225hp να κοντράρονται με όποιον τους κολλούσε στο δρόμο προς Ν. Μουδανιά..κατι προσπεράσεις όπως να 'ναι
Η πρόταση για βόλτα δεν έπεσε διότι δε χωρούσα..!
Α! Για να μη σας πω για τη θεία μιας γνωστής μου που κυκλοφορεί με εβο7 -
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Δυστυχως δεν ειχα τοσα μετρητα πανω μου και αυτη δεν δεχονταν πιστωτικη καρτα.Αλλη φορα δεν την ξαναπαταω.Το αρχαιότερο (και επικερδέστερο) επάγγελμα του κόσμου!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Α! Για να μη σας πω για τη θεία μιας γνωστής μου που κυκλοφορεί με εβο7NA MAΣ ΠΕΙΣ!!!
πόσο χρονών;(η θεία), παντρεμένη;(η θεία), ελαφρωμένη εκδοση;(το έβο) -
Δυστυχώς δε γνωρίζω και πολλά..
μια μέρα πέτυχα την εν λόγω θεία στο δρόμο με το εβο χωρίς να γνωρίζω ποιά είναι και σε κουβέντα αργότερα μέσα στην παρέα έγινε η διασταύρωση (ευτυχώς πριν προλάβω να πετάξω κάποιο σχόλιο) με την κοπέλα παρούσα να μου λέει όλο χαρά 'Η θεία μου είναι, η θεία μου!'
Αν και δε βοηθάω πολύ, απ' όσο φαίνονταν η θεία ήταν πολύ εμφανίσιμη..τώρα αν το αυτοκίνητο είναι στο όνομα της ή σε κάποιου άλλου, θα σας γελάσω . Νομίζω είναι η 'βαριά' έκδοση -
Τελικά δεν ξεφεύγεις ποτέ από το παρελθον σου!!!!
Λοιπον δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλες γυναίκες, εγώ παντως όπως εχω δηλώσει και σε παλιότερο μήνυμα θα ήθελα μία Ferrari Spider 360 ή μία Maserati Spider GT.
Αντε βρε, πάλι στην φτήνια σας έχω!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Nai θα παρουμε και ρεστα ...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
εγώ παντως όπως εχω δηλώσει και σε παλιότερο μήνυμα θα ήθελα μία Ferrari Spider 360 ή μία Maserati Spider GT.Να τις κατέχεις ή να τις οδηγείς
Υ.Γ. Ηλία, μέχρι να με βρεί και να με σφάξει, θα της πάρει καμμια βδομάδα ....
Σε μια βδομάδα προλαβαίνεις τα πάντα .... -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τελικά δεν ξεφεύγεις ποτέ από το παρελθον σου!!!!Λοιπον δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλες γυναίκες, εγώ παντως όπως εχω δηλώσει και σε παλιότερο μήνυμα θα ήθελα μία Ferrari Spider 360 ή μία Maserati Spider GT.
Εχω γνωστο με 360 spider... Να στειλω με pm το κινητο του;
Δεν θα το κανουμε και γραφειο συνοικεσιων, αλιμονο! Πλακιτσα κανω αν και θα ηταν καλη επιχειρηση να κανονιζω βολτες, με το αζημιωτο παντα...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Εχω γνωστο με 360 spider... Να στειλω με pm το κινητο του;ανδρέα διόρθωσε το ποστ σου, προλαβαίνεις ακόμα,
γιατι αν το δεί ο Calibrator, θα σε Calibra-ρει καταλλήλως -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Να τις κατέχεις ή να τις οδηγείςχμμμ να δεις πως το ελεγαν..........
α ναι!!!
σουϊς σουϊςςς σουϊς σουϊςςς σουϊςςς σουϊςςςςς ...XΡΑΤΣ!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Εχω γνωστο με 360 spider... Να στειλω με pm το κινητο του;Φυσικά!!!! Να έρθει και σε καμια συνάντηση το παιδί! Εξάλλου είναι γνωστό το ρητό! Τα ωραία & ακριβά αμάξια είναι σαν το χρήμα. Πρέπει να κυκλοφορούν και να αλλάζουν χέρια!!! (και οδηγούς)
-
Πλάκα-πλάκα τώρα πού είδα τήν υπογραφή τής Ρένας,κατάλαβα από πού βγαίνει τό 'Περικλής'!!!
ΕΠΕΙΔΗ.......ΠΗΡΙ ΚΛΗΣ' στήν στροφή!!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πλάκα-πλάκα τώρα πού είδα τήν υπογραφή τής Ρένας,κατάλαβα από πού βγαίνει τό 'Περικλής'!!!
ΕΠΕΙΔΗ.......ΠΗΡΙ ΚΛΗΣ' στήν στροφή!!!!στο λέω εγώ οτι είσαι ατιμούλικο αλλά δεν το παραδέχεσαι...
θα έρθεις στη συνάντηση δεν θα έρθεις??? θα σου πεί ο 'Περικλής' τι κλίση πήρε
Γυναίκες και ... καλοκαιρινά (ακριβά) αυτοκίνητα !!!