Καλημέρα σε όλους!
Απλά είναι τα πράγματα. Πήζω, χοντροπήζω θα έλεγα και σήμερα δεν μπορείς να προσφέρεις συμμετέχοντας αποσματικά σε ένα συμβούλιο διοίκησης ενός χώρου με απαιτήσεις όπου κάμποσοι επικίνδυνοι ημιμαθείς (υπηρεσιακοί και όχι μόνο...), μπορούν να κάνουν το κακό ανά πάσα στιγμή. Βλέπετε δυστυχώς δεν ε΄χουν χρόνο ώστε να παρέμβουν ποιό δυναμικά και να περιορίσουν τους επικίνδυνους άνθρωποι με ποιότητα και επίπεδο όπως ο Κουκοδήμος (απίστευτα δυναμικός και παρεμβατικός εκεί που δεν πάει το μυαλό σας και κανένα πρόβλημα που δεν κατέχει τα κατηφόρια, όντας ανταγωνιστικός και βέβαια πρωταθλητής), ή ο Αποστολίδης (κάνει εξειρετική δουλειά στα ιστορικά και ας διαφωνούμε στη φιλοσοφία εξέλιξης του θεσμού).
Αντίστοιχα έτσι (με αραιά και που παρουσία στο συμβούλιο), δεν μπορείς να προσφέρεις στην ανάπτυξη του χώρου, αφού δεν έχεις ούτε το χρόνο, ούτε την υποστήριξη ώστε να αναλάβεις κάτι χρήσιμο και να το ολοκληρώσεις.
Απέτυχα, αποτύχαμε αν θέλετε, ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ και σε επίπεδο προβολής και αυτό δεν μου το συγχωρώ αφού στο λίγο χρόνο που διέθεσα χάθηκα σε μικρά καθημερινά, ενώ εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους... και δεν αξιοποίησα το εν λευκώ του ΑΜ και το άτυπο μπάτζετ που θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε.
Κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν, τα γνωρίζει ο ΑΜ και με ή χωρίς ομοσπονδία (η πρόθεση υπάρχει, η υλοποίηση είναι άγνωστο αν θα προχωρήσει και πως), πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα παρέμβει και θα διορθώσει.
(σημ: Άσχετα από τη δική μου επιλογή, Μακάρι να επιστρέψουν όσοι χολωμένοι δίκαια ή άδικα και μακάρι σε θέσεις κλειδιά να επιστρέψουν άνθρωποι με εμπειρία και κύρος στο χώρο μας ώστε να μιλούν την ίδια γλώσσα με τους αθλητές. Πολυτέλεια σήμερα οι αποκλεισμοί. Έτσι κερδίζουν χώρο και χρόνο οι άσχετοι και τα μέγιστα επικίνδυνοι. Ο Χαλιβελάκης σπίτι του, ο Αθανασίου στην κερκίδα και οι ε.δ. κρίνονται όπως τα εργοτάξια. Δεν λέει!)
Θεωρώ πως ο Γιάννης Μεσημέρης κάνει εξαιρετική δουλειά και πιέζει-διεκδικεί στη σωστή κατεύθυνση, το ΔΣ του ΣΟΑΑ όντας μονιασμένο και δυνατό δημιουργεί εμπιστοσύνη και με δεδομένη την καλή πρόθεση και τη δυναμική του ΑΜ το σπορ θα πάει μπροστά χωρίς εμένα.
Εν τοιαύτη περιπτώσει, με το ΝΤ παραπλεύρως (κούμπα είσαι και ο ΝΑΣΕΝΑ;) και μαζί με τους πολύπειρους δασκάλους του ΓΙΝΕ και τα πίτσι μας (από το Λευτέρη μέχρι το Νικόλα), μπορούμε να προσφέρουμε διαφορετικά....
Ουδείς αναντικατάστατος παίδες
Στρατισίνο
ΥΓ... Είμαι υγιέστατος και δεν έχω κάτι άλλο όπως υπονοεί το κακογραμένο Δ.Τ. της ΕΘΕΑ σε σχέση με την παραιτησή μου