-
Κριση σοβαροτητας;
-
-
Μία φίλη μου προχτές είχε 3 γατάκια και την μάνα τους. Σήμερα έχει πια 2 γατάκια και τη μάνα τους, καθώς πάτησε το ένα και το έλιωσε με το αυτοκίνητο κάνοντας όπισθεν στο γκαράζ του σπιτιού της.
Women drivers -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Μία φίλη μου προχτές είχε 3 γατάκια και την μάνα τους. Σήμερα έχει πια 2 γατάκια και τη μάνα τους, καθώς πάτησε το ένα και το έλιωσε με το αυτοκίνητο κάνοντας όπισθεν στο γκαράζ του σπιτιού της.
Women driversΔεν ειναι τοσο τραγικο,εγω παραλιγο να κανω το ιδιο με μια κυρια και ενα καροτσάκι με μωρο μεσα, μολις το ειδα στον καθρεπτη εχασα μερικα χρονια απο την ζωη μου,αυτη ουτε που το καταλαβε
-
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Women driversυπαρχει καπου αστειο και δεν το βλεπω?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Nα σου πω 'αδης'4gr, το θεμα του 'ειναι αστειο ή οχι ?' ειναι κυριως θεμα υφους και διατυπωσης, αν δηλαδη τα γραφομενα ηταν : πχ το ενα απο τα τρια γατια εγινε απο τριων διαστασεων δυο και η μανα τους γλιτωσε απο εξοδα φροντιστηριου πχ αγγλικων κατα 33 %, εχω την ματαιοδοξια οτι ναι θα ηταν ακομα και ο θανατος αστειος.
-
-
α....
βλεπει ο αλλος αυτο
και αναρωτιεται τι ειναι. και τελικα τι ηταν λέτε?
,,,,
....
\\
////
ολα οκ?
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
Nα σου πω 'αδης'4gr, το θεμα του 'ειναι αστειο ή οχι ?' ειναι κυριως θεμα υφους και διατυπωσης, αν δηλαδη τα γραφομενα ηταν : πχ το ενα απο τα τρια γατια εγινε απο τριων διαστασεων δυο και η μανα τους γλιτωσε απο εξοδα φροντιστηριου πχ αγγλικων κατα 33 %, εχω την ματαιοδοξια οτι ναι θα ηταν ακομα και ο θανατος αστειος.
και στα δύο, και ελπίζω την άποψή μου να τη συμμερίζεται η πλειοψηφία
όσων περνούν το κατώφλι αυτού του τόπικ... -
Σορρυ αν το έγραψα λιγο ωμά. Η συγκεκριμένη φίλη ζεί στην επαρχία μόνιμα, και πάντα τα γατάκια της (είχε πολλα κατα καιρούς) ήταν αναλώσιμα... Δέχονταν επιθέσεις απο κουνάβια, αδέσποτα σκυλια, φιδια και άλλα.
Σπάνια γλίτωναν γατιά στις πρωτες 3-4 εδβομάδες τους. Τα συγκεκριμένα με προσοχή τα διατήρησε (για να κάνει breeding για προστασια απο φιδια/εντομα κτλ) με κόπο και φροντίδα (δύσκολο πράμα να μείνει έγκυος η γάτα της στην ερημιά που μένει - οι γάτοι σπανίζουν).
Οταν λοιπον, μεσα στο ίδιο της το γκαράζ με 0 χιλ/ωρα πατάει ένα, ε όπως και να γίνει είναι κωμικοτραγικό.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
α....βλεπει ο αλλος αυτο
και αναρωτιεται τι ειναι. και τελικα τι ηταν λέτε?
,,,,
....
\\
////
ολα οκ?
Ειμαστε σοβαροι; ειμαστε στην Ελλαδα ή στην Ουγκάντα; Μένει ανθρωπος σε αυτο το σπιτι; Ειναι αληθινη η φωτογραφια; Μπορώ να παρω τα χαπια μου;;;;;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Μαμά!!!
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μαμά!!!
Δεν μπορεί να είναι (ελπίζω) από Ελλάδα αυτό!!!
-
Και τι αραχνη ειναι αυτη ;Δηλητηριώδη;
-
Eίναι από Ελλάδα, είχα δει μια τέτοια σε ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Λουτράκι.
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και τι αραχνη ειναι αυτη ;Δηλητηριώδη;Δεν ξέρω αν είναι δηλητηριώδης, το μόνο σίγουρο είναι πως είναι πάρα πολύ γρήγορη. Περίπου μισή ώρα προσπαθούσα να την ξεφορτωθώ. Τελικά την κατάφερα να ανέβει πάνω στα μουστάκια μιας σκούπας, και την ώρα που έτρεχε κατά πάνω μου στο κοντάρι, έφυγε μαζί με τη σκούπα από το μπαλκόνι στον ακάλυπτο, κάτω. :oops: Είχα δει ένα ντοκυμαντέρ στην τηλεόραση που είχε πει πως δεν υπάρχουν μη-δηλητηριώδεις αράχνες, απλά διαφέρει η τοξικότητα του δηλητηρίου από είδος σε είδος. Επίσης δεν έχει σημασία το μέγεθος. Μπορεί να είναι ένα είδος μικροσκοπικής αράχνης, το οποίο να μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά, ενώ άλλες μεγάλες να είναι ακίνδυνες.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eίναι από Ελλάδα, είχα δει μια τέτοια σε ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Λουτράκι.Ετοιμαζο διαβατηριο για Σιβηρια! Σιγουρα δεν θα συναντησω κατι τετοιο εκει.....
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?