-
Αρχηγού θέλοντος.....
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ... 4Τ-Φορουμ, η επόμενη ημέρα! Τοποθετηθείτε! ΛΕΕΙ...
-
Αρχηγού θέλοντος.....
Ο χρήστης sx έγραψε:
-
Αρχηγού θέλοντος.....
Ο χρήστης sx έγραψε:
-
Προσωπικά μιλώντας,τό φόρουμ αυτή τή στιγμή είναι όπως ακριβώς θά τό ήθελα,ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!
Οί κίνδυνοι πού αναφέρει ό αρχηγός φυσικά είναι παρώντες,αλλά κατά τή γνώμη μου θά πρέπει νά ψάξουμε κάποιον άλλον τρόπο γιά νά τούς αποφύγουμε,χωρίς νά ιδρύσουμε κάποια 'λέσχη'.Αυτό νομίζω θά μας έβαζε σέ μεγάλους μπελάδες,καί ο λόγος είναι ό εξής:Μία λέσχη-οργάνωση-κ.τ.λ. θά πρέπει απαραίτητα νά έχει προέδρους-συμβούλους-ταμείες,καί νομίζω ότι αυτό θά είναι πολύ δύσκολο νά τό δεχτούμε όλοι μας.Δηλαδή πιστεύω ότι μέ τήν ίδρυση τής λέσχης καί μέ τήν ανάδειξη κάποιου 'προεδρείου',αυτόματα θά δημιουργηθεί καί η 'αντιπολίτευση',πράγμα πού θά μάς βάλει σέ κάποιου είδους πολέμου αναμεταξύ μας.
Τώρα ποιόν τρόπο θά βρούμε γιά νά ξεπεράσουμε τό πρόβλημα;ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!!! -
Συμφωνώ με το παρεϊστικο στην όλη ιστορία. Το πράγμα θα εξελιχθεί μόνο του, δε πιστεύω πως πρέπει να το 'σπρώξουμε' προς κάποια κατευθυνση.
Ορισμένες πρωτοβουλίες όπως οι 'Ατυποι' πήγανε θαυμάσια για την πρώτη φορά που επιχειρήθηκε. Γιατί να μην γίνει το ίδιο και με τις επόμενες δράσεις ?
και στο κάτω κάτω, τι σας λείπεται και το ψάχνετε ? -
Μπήκα στο Forum στις 15/5/2002,τυχαία.Απο το banner στο rally.gr!
Απο τότε κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι.Και κυλησε ωραία..κυλάει ακόμα!
Βρήκα μια μεγάλη παρέα,συνάντησα ανθρώπους που θαύμαζα και μίλησα μαζί τους.Βρήκα νέους φίλους,κάποιους 'κολλητούς',ένας αδελφικός!
Συζήτησα για οποιο θέμα θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ,με ανθρώπους που μπορεί να μην συναντήσω ποτέ!
Εμαθα πράγματα για τους Αγώνες απο επαγγελματίες του χώρου με χρόνια πείρας στην πλάτη τους και μάλιστα 'τσακώθηκα' μαζί τους υποστηρίζοντας την γνώμη μου.
Εκανα το καλύτερο Ακρόπολις που εχω κάνει μέχρι τώρα!Βρέθηκα να οργανώνω τους Ατυπους (πιθανώς να έκανα λάθος!) και ανακάλυψα ανθρώπους που ήθελαν να προσφέρουν,γιατι έτσι.
Και όλα αυτά γιατι πάτησα του κουμπακι που έλεγε 'Δημοσιοποιήστε την γνώμη σας' στο αγωνιστικό site των 4Τροχών!!
Ειλικρινά σας λέω,αυτή την παρέα δεν την αλλάζω.
Μπαίνω στο Φορουμ 5 ή 6 φορές την ημέρα,πολλές μέρες είμαι μόνιμα log in!!
Τα περί moderator δεν εχουν και τόση σημασία και το έχω πει πολλές φορές.Ολοι φροντίζουμε να 'δουλεύει' σωστά το Φόρουμ.Χωρίς τους υπόλοιπους οι moderators θα έσβηναν συνάχεια.
Και οσοι προσφέρουμε σε οργάνωση το κάνουμε γιατι ετσι θέλουμε,χωρις να περιμένουμε κάτι.
Οι 4Τροχοί μας εχουν δώσει βέβαια τα πάντα!!Και απλόχερα!!Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν το πως θα συνεχίσει,οργανωμένα ή ανοργάνωτα (Ατυπα θα έγραφα...αλλά!! ).Αρκει να μπορούμε να κάνουμε το κέφι μας και να δημοσιοποιούμε την γνώμη μας,χωρίς φόβο αλλά με πάθος, όπως το κάνουμε μέχρι τώρα.
Η 'μαγική' λέξη σε αυτό το Φόρουμ είναι ελεγχόμενη αναρχία!!
Λειτουργούμε με πολλή ελευθερία και αποδεικνύουμε οτι είμαστε ικανοί να το κάνουμε και να μην ξεφύγει απο τον έλεγχο!Το μόνο που θα ήθελα είναι να μπουν περισσότερα μέλη στα οργανωτικά. Και γιατι έρχονται πολλά που πρέπει να γινουν,αλλά και γιατι δεν θα ήθελα να ξανακούσω περί κλίκας,περί παλιών και νέων.
Το εχω ξαναπεί,είμαστε όλοι ίσοι.Τουλάχιστον εδω σε αυτό το Φόρουμ είμαστε μια μεγάλη παρέα που ο ένας δεν εχει να κερδίσει κάτι απο τον άλλο.
Αυτά.Πολλά έγραψα και ζητώ συγγνώμη αλλά ήθελα να πω αυτά που νοιώθω για το 'στέκι της παρέας μου'!! -
Kαλημερα στην παρεα μου-μας.
Νοιωθω πολυ ευχαριστα και ανυπομονω να ερθω στη δουλεια ,οπου υπαρχει ο υπολογιστης,βασικα για να 'ακουσω τις αποψεις των φιλων μου.
Με καποιες απο αυτες γελαω(διασκεδαζω),με καποιες αλλες διαφωνω,νευριαζω,θυμωνω,χαιρομαι,προβληματιζομαι,μαζευω εικονικες εμπειρειες,..............Ολα αυτα τα συναισθηματα πηγαζουν απο τον ιο 4τ. Τον κολλησα απο τον αδελφο μου,και απο τοτε εχω ολα τα αντιβιοτικα και τα χρησιμοποιω οποτε θελω να φρεσκαρω την μνημη μου.
Και στην δικη μας μικρη κοινωνια βρισκεις ολων των ειδων τα 'φρουτα',ομως το ΔΕΝΔΡΟ φροντιζει για ολα,απλα χωρις να τα πιεζει.Σιγα - σιγα οριμαζουν ολα,αλλα περισσοτερο και αλλα λιγωτερο.Καποια απο αυτα θα πεσουν, ειτε επειδη οριμασαν πολυ,ειτε επειδη ο *δυνατος αερας *τα εριξε κατω.Ετσι απλα χωρις βιασυνη και ζορι.Οσα ομως μεινουν θα γευονται τους χυμους του και ο΄τι μπορει να τους δωσει.Το καλο ειναι οτι το καθενα περνει οτι χυμους του αρεσει και συνεχιζει, με διαλειμματα ισως αλλα συνεχιζει.Με τις, διαφορετικου ειδους συναντησεις ,που γινονται κατα καιρους γνωριζομαστε καλυτερα.Με καποιους κολλαμε και προχωραμε, αλλους απλα τους μορφοποιουμε.Ιδεες πεφτουν πολλες, αλλες γινονται πραξη αλλες οχι.Αν γινουν μεγαλες συναντησεις (α' παγκοσμια) τοτε μπορουμε να συζητησουμε πιο ουσιαστικα για αποφασεις.
Χωρις να υπαρχει προβλημα χρονου, απολαμβανω ελευθερα ο΄τι αυτος ο χωρος εχει να μου προσφερει.Ειναι κατι ακομη που λειπει απο την καθημερινοτητα μας και προτιμω αυτη τη μορφη.Θα ηθελα να ειμαι ενεργητικοτερο μερος(βοηθεια) του συνολου και με πρωτη θα το καταφερω.
Ναστε ολοι υγιης,κεφατοι και αισιοδοξοι (οσο το επιτρεπουν οι καταστασεις).
Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην ημουν πολυ κουραστικος.
-
Γιατί τρωγόμαστε τόσο πολύ για το forum ??
Τι ακριβώς είναι αυτό που μας λείπει ??? Τι παραπάνω θα μπορούσε να προσφέρει μια πιο 'οργανωμένη' μορφή του forum ??
Η δημιουργία μιας λέσχης (ή οτιδήποτε άλλο) εγκυμονεί κινδύνους. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω η ύπαρξη προεδρείου αυτομάτος 'προϋποθέτει' την ύπαρξη αντιπολίτευσης.
Ήδη με την μορφή που έχει το forum τώρα υπάρχουν μέλη που τα βάζουν με τους moderators, ή με άτομα που αναλαμβάνουν τις διοργανώσεις κάποιων εκδηλώσεων. Σκεφτείτε τι θα γινόταν εαν τα άτομα αυτά είχαν μια πιο 'επίσημη' θέση.Θα συμφωνήσω με τον Νίκο ότι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το forum είναι 'ελεγχόμενη αναρχία'. ¨οπως επίσης συμφωνώ οτι περισότερα μέλη πρέπει να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για την οργάνωση εκδηλώσεων (δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω ).
Κατ' αρχάς είμαι αρνητικός με μια πιό 'οργανωμένη - επίσημη' μορφή του forum , χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι ανοιχτός σε συζήτηση για το θέμα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η 'μαγική' λέξη σε αυτό το Φόρουμ είναι ελεγχόμενη αναρχία!!
Λειτουργούμε με πολλή ελευθερία και αποδεικνύουμε οτι είμαστε ικανοί να το κάνουμε και να μην ξεφύγει απο τον έλεγχο!Πιστεύω πως θα είναι μεγάλο λάθος το να χαλάσετε αυτό που υπάρχει μέχρι τώρα στο forum. Το φιλικό, το παρεΐστικο!
Οι πρόεδροι, οι γραμματείς και τα μέλη, το μόνο που θα φέρουν είναι γκρίνια, πισωμαχαιρώματα και κριτική εκ του ασφαλούς. Πιστέψτε με, σας μιλάω εκ πείρας.
Αν κάποιοι έχουν τόση ενέργεια που νομίζουν ότι δεν μπορεί να απορροφηθεί μέσα από το forum, μπορούν να τρέξουν ή να γίνουν μέλη σε λέσχες αν θέλουν να ασχοληθούν οργανωτικά. Αυτές οι πρωτοβουλίες που μέχρι τώρα έχουν ληφθεί και πραγματοποιηθεί, δείχνουν ότι υπάρχουν άνθρωποι με κέφι, φαντασία, διάθεση και που μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν εις πέρας εκδηλώσεις που δεν βρίσκεις σε άλλους χώρους. Εκδρομές για παρακόλούθηση αγώνων, (Μεξικό ακούω?), εκδρομές για ότι ήθελε προκύψει, χαλαρές συναντήσεις για φαγητό και συζήτηση...
Άλλωστε και μόνο η κατάθεση απόψεων και οι όποιοι διαξιφισμοί γίνονται μέσα στο forum, το ξέρετε ίσως, αλλά σας το επιβεβαιώνω, παίζουν το ρόλο τους στο χώρο που όλοι αγαπάμε.
Γιατί λοιπόν η επόμενη μέρα να βρει το 4T forum με διαφορετικό ρόλο και να μην μείνει έτσι ζωντανό και ενδιαφέρον όπως είναι τώρα?
-
Ο χρήστης Simple55 έγραψε:
Πιστεύω πως θα είναι μεγάλο λάθος το να χαλάσετε αυτό που υπάρχει μέχρι τώρα στο forum. Το φιλικό, το παρεΐστικο!Με βρίσκεις σύμφωνη 100% Προσωπικά βλέπω το forum σαν μια τρελλή κεφάτη παρέα που ανανεώνεται συνεχώς.
Δεν με απασχολεί καθόλου να γίνει μια επίσημη οργάνωση ή λέσχη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διαφωνώ κιολας. Απλώς δεν βλέπω τον λόγο. Μόνο μπλεξίματα και χάσιμο της ενεργητικότητάς μας από κάτι άλλο!!!!Λόγω έλειψης χρόνου δεν μπορώ να αναλάβω επισήμως καθήκοντα αλλά όποτε με χρειαστείτε στην οργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης, μπορείτε με τις δημοκρατικές διαδικασίες του forum μας να με 'χώσετε'! Νομίζω οτι το ξέρετε αυτό, μη βγάλω καμια χατζάρα ε?
-
Ο προβληματισμος του Στρατη ειναι διαχυτος στο ποστ που ηταν η αφετηρια να ξεκινησει αυτη η καινουργια κουβεντα.
Και νομιζω οτι η αγωνια του τι θα γινει αν κατσει καμια στραβη,καποιος για καποια αιτια η αφορμη στραφει εναντιον των ΤΕΚΔΟ για κατι που η εταιρεια δεν εχει καμια συμμετοχη ειναι αρκουντως σοβαρη.
Η δικη μου κατα-θεση λοιπον ειναι η εξης.
Πρωτον και κυριοτερον να μην υπαρξει αλλαγη της σημερινης καταστασης.
Προεχει η υπαρξη και η διατηρηση του παρειστικου υφους που υπαρχει μεχρι τωρα.
Τα μελη αυτου του φορουμ χωριζονται σε δυο μεγαλες κατηγοριες.Στους αναγνωστες και στους συγγραφεις.(Νομιζω οτι η ονομασια ειναι σαφης και δεν χρειαζεται παραπανω εξηγηση).
Και για μεν τους αναγνωστες προτεινω να καταργηθει το log-in και το 'ονομα χρηστη' με το password.Nα μπορει να μπαινει ο καθενας και να διαβαζει αυτα που γραφουν οι
Συγγραφεις.Για αυτους τα πραγματα ειναι πιο γραφειοκρατικα.Δηλαδη να γινει μια επανεγγραφη των μελων. Στα εντυπα των ΤΕΚΔΟ να υπαρχει μια φορμα εγγραφης μελους/συνδρομητη που βασει αυτης θα 'ανοιγει' το φορουμ και θα μπορει ο χρηστης να επικοινωνει.Ο καθενας πια με ονομα και διευθυνση θα ειναι υπολογος για τα γραπτα του.
Αρχιζω να μακρηγορω και δεν μ'αρεσει.Σταματω εδω και για παραπερα αναπτυξη του θεματος ,ειπαμε στο βουνο.Ευχαριστω πολυ Δημητρης. -
Για μένα το forum είναι ότι και για τους 'προγράψαντες'. Παρέα (με τις πλάκες της και τα καυγαδάκια της), τόπος ανταλλαγής απόψεων (καλών και στραβών), ανταλλαγή γνώσεων. Και εκδηλώσεων. Εκδηλώσεων ωραίων, παρεϊστικων, που αλλοιώς δεν θα είχα την ευκαιρία να τις 'γευτώ'. Και όλα αυτά μέσα από ένα χαλαρό, αναρχικό οργανωτικό σχήμα.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΤΣΙ!!! Αυτή είναι η ουσία ενος forum.Απο κει και πέρα ξεκαθαρίστε τι θέλετε εσείς να οργανωθεί και σε ποιους θα απευθύνεται.
Σας αρέσει να βλέπετε το forum να διοργανώνει εκδηλώσεις όπως το trackday και το παράλληλο- (προς Θεού, όχι αγώνες, εκδηλώσεις 'παρέας'); Αφήστε την παρέα του forum να τις οργανώσει.
Θέλετε εκδηλώσεις των 4Τ για τα μέλη του Forum; Οργανώστε τις σαν 4Τ με τη συνδρομή του Forum, με την δημιουργία ενος ενδιάμεσου οργανωτικού σχήματος από μέλη του Forum.
Θέλετε εκδηλώσεις των 4T 'πανελλαδικής' εμβέλειας; Οργανώστε τις και εμείς θα είμαστε εκεί να σας βοηθήσουμε (αν θέλετε ) -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Για μένα το forum είναι ότι και για τους 'προγράψαντες'. Παρέα (με τις πλάκες της και τα καυγαδάκια της), τόπος ανταλλαγής απόψεων (καλών και στραβών), ανταλλαγή γνώσεων. Και εκδηλώσεων. Εκδηλώσεων ωραίων, παρεϊστικων, που αλλοιώς δεν θα είχα την ευκαιρία να τις 'γευτώ'. Και όλα αυτά μέσα από ένα χαλαρό, αναρχικό οργανωτικό σχήμα.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΤΣΙ!!! Αυτή είναι η ουσία ενος forum.Απο κει και πέρα ξεκαθαρίστε τι θέλετε εσείς να οργανωθεί και σε ποιους θα απευθύνεται.
Σας αρέσει να βλέπετε το forum να διοργανώνει εκδηλώσεις όπως το trackday και το παράλληλο- (προς Θεού, όχι αγώνες, εκδηλώσεις 'παρέας'); Αφήστε την παρέα του forum να τις οργανώσει.
Θέλετε εκδηλώσεις των 4Τ για τα μέλη του Forum; Οργανώστε τις σαν 4Τ με τη συνδρομή του Forum, με την δημιουργία ενος ενδιάμεσου οργανωτικού σχήματος από μέλη του Forum.
Θέλετε εκδηλώσεις των 4T 'πανελλαδικής' εμβέλειας; Οργανώστε τις και εμείς θα είμαστε εκεί να σας βοηθήσουμε (αν θέλετε )Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τα λεγόμενα του Γιάννη.
Αυτό το post καλύπτει απόλυτα τις απόψεις μου επι του θέματος. -
Στην αρχή είδα το φόρουμ σαν ανοιχτό τρόπο επικοινωνίας με το περιοδικό, μετά ανακάλυψα την τεράστια πηγή γνώσεων, ύστερα ήρθαν οι γνωριμίες στις διάφορες εκδηλώσεις. Γνώρισα αξιόλογα μέλη και έκανα φίλους. Επίσης γνώρισα ανθρώπους που πάντα ήθελα και εκτιμούσα από την πένα τους σαν τον ΣΧ.
Στις εκδηλώσεις που κατάφερα να πάρω μέρος έζησα αυξημένες δόσεις αδρεναλίνης και υψηλού επιπέδου χαβαλέ (μάσες κλπ).
Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε πολλά από αυτά ασχολήθηκα ενεργά, πχ για τους διαγωνισμούς των αγώνων που γίνονται, για διοργανώσεις αλλά και τις παρέες στο Ακρόπολις. Το κάνω με κέφι και ότιδήποτε άλλο χρειαστεί βοήθεια είμαι πρόθυμος να βοηθήσω.Σε αυτήν την μεγάλη παρέα που φτιάχτηκε, λογικό είναι να υπάρχουν όλων των ειδών μέλη, απ'όλες τις ηλικίες, απ'όλα τα στρώματα, με διαφορετικές απόψεις και ιδιαιτερότητες. Αυτό είναι και το μεγάλο ατού αυτού του βήματος. Έχοντας την φιλοσοφία του περιοδικού, κάνουμε συνήθως επικοδομητικό διάλογο με ουσία και απόψεις. Τραβηγμένες απόψεις από μέλη, χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα, πάντα απωθουνται και χλευάζονται. Τσακωμοί και πλακώματα υπήρχαν, υπάχουν και θα υπάρχουν και απλά πρέπει να κρατιούνται σε αυτό το μικρό ποσοστό.
Μ'αρέσει το στύλ του φόρουμ όπως είναι. Για τις εκδηλώσεις πρέπει να υπάρχουν εθελοντές οργάνωσης, για να μην εμπλέκονται πάντα τα ίδια μέλη. Επίσης πρέπει να προδιαγραφούν διαδικασίες ασφαλείας στις αγωνιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα τηρούνται για να αποφύγουμε, όσο μπορούμε τις 'κακιές στιγμές'.
Μεγάλο βήμα έπίσης βλέπω ότι θα είναι η συνάντηση στην Πλαστήρα από πολλές πλευρές. Αν όλα πάνε καλά πρέπει να καθιερωθεί καθε χρόνο.Από τεχνικής σκοπιάς:
- Μία αναβάθμιση της έκδοσης θα δώσει περισσότερα εργαλεία σε χρήστες και επόπτες
- Πεδία στο προφίλ για καταχώρηση προσωπικών στοιχείων (των αυτοκινήτων μας, των ηλικιών μας κλπ) και μαζική εξαγωγή για στατιστικούς λόγους
- Διαδικασία εκτύπωσης ποστ ή θεμάτων μέσα από το θέμα
- Αισθητική αναβάθμιση με avatar και κατάργηση των εικόνων της υπογραφής
- Αναζήτηση με ελληνικά και εξαγωγή στατιστικών στοιχείων των ποστς των μελών
Τα μέλη πρέπει να σκέφτονται και να καταθέτουν ιδέες και προτάσεις. ¨Ολα είναι ισότιμα και σε καμία περίπτωση δεν γίνονται διακρίσεις.
Συνεχίζουμε μπροστά.....ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ σε όλους τους διακοπεύοντες.
-
Mακαρι ολοι οσοι ΦΙΛΟΙ της παρεας μας,οποτε μπορεσουν,να τοποθετηθουν σ'αυτο το θεμα εστω και με μια συμφωνια με καποιους αλλους.
Καλη δουλεια
Καλη ξεκουραση και διακοπεςΥ.Γ.Αυτο ειναι το 4τ πνευμα.Ευχαριστω σας.
-
Έχουν γίνει πολλά πράγματα σε αυτό το Φόρουμ από την έναρξή του!
Έχουν κατατεθεί προτάσεις , έχουν συζητηθεί πολλά θέματα , έχουν οργανωθεί εκδηλώσεις , και σίγουρα δεν ήταν για πλάκα ή μόνο για πλάκα.
Και κανείς δεν είπε ότι η παρέα , η πλάκα , τα τσιμπούσια και οτιδήποτε άλλο είναι κακά!
Δεν πιστεύω όμως ότι είναι αυτοσκοπός!
Είμαστε σε αυτό το Φόρουμ όχι επειδή είδαμε φώς και μπήκαμε αλλά επειδή είναι το Φόρουμ των 4Τροχών.
Και οι 4Τροχοί επί 30 χρόνια μόνο πλάκα δεν κάνουν!
Συζητάμε για σύλλογο - Λέσχη - Club ?!!!
Ένας σύλλογος απλώς για να περνάμε καλά και να κάνουμε την πλάκα μας δεν λέει! Συμφωνώ απολύτως με τους προλαλίσαντες!
Ένας σύλλογος για να προασπίζουμε τα συμφέροντα του κάθε κατόχου αυτοκινήτου!
Ενας σύλλογος για να προβάλλουμε τους αγώνες αυτοκινήτου!
Ένας σύλλογος για να προτείνουμε στην κοινωνία λύσεις περί της αυτοκίνησης!
Ένας σύλλογος για να ανταλλάσουμε απόψεις περί της αυτοκίνησης!
Ένας σύλλογος για να ενημερωνόμαστε για τα τεκταινόμενα περί της αυτοκίνησης!
Ένας σύλλογος για να διαπλάθουμε τις νεώτερες γενιές σχετικά με την αυτοκίνηση!
Ένας σύλλογος για να μην μένουμε μόνο στην καυτηρίαση καταστάσεων και πραγμάτων αλλά στην ενεργή αντίδραση!
Ένας σύλλογος για να υλοποιούμε σωστά και ασφαλώς τις ιδέες μας!
Είναι μόνο λίγα απο αυτά που μπορώ να σκεφτώ και νομίζω ότι λέει!
Στην Ελλάδα δυστυχώς λένε ότι είμαστε όλοι του μπλα-μπλα και από πράξεις μηδέν!
Μας φταίνε τα τεκμήρια , όλοι τα βρίζουμε και στο τέλος όλοι τα τρώμε!
Μας φταίνε οι αγώνες , όλοι λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας και στο τέλος τίποτε δεν αλλάζει!
Και πάει λέγοντας!
Αν αφαιρέσουμε το κομμάτι της φράσης «Ένας σύλλογος για να...» και αφήσουμε το υπόλοιπο τι μένει?
....Η φιλοσοφία των 4Τροχών από τον Οκτώβρη του 1970 μέχρι σήμερα!!!
Καλές μας διακοπές!
-
Μια πραγματική ΕΛΠΑ στη θέση της ΕΛΠΑ λοιπόν. Υπέροχη πρόταση αλλά μήπως είναι λίγο υπερφιλόδοξη; Ποιος θα αναλάβει να την κάνει πραγματικότητα;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μια πραγματική ΕΛΠΑ στη θέση της ΕΛΠΑ λοιπόν. Υπέροχη πρόταση αλλά μήπως είναι λίγο υπερφιλόδοξη; Ποιος θα αναλάβει να την κάνει πραγματικότητα;ΕΛΠΑ Ι ντοντ νοου δις γουόρντ!!!
Πλάκα κάνω , καμμία σχέση με ΕΛΠΑ με ΑΛΑ με ΣΑΛΑ με οτιδήποτε!
Αν η συμπυκνωμένη γνώση και το νεανικό πάθος που επικρατεί σε αυτό το Φόρουμ δεν μπορεί να κάνει κάτι , τότε πάμε να ασχοληθούμε με ντάρτς , έχουν περισσότερο μέλλον!!!
Μιλάμε για κάτι 'ΖΩΝΤΑΝΟ' όχι απολιθώματα !
-
Castor,μπορείς νά τό κάνεις πιό 'λιανά';Δήλαδή πώς ακριβώς ή περίπου τό φαντάζεσαι;
Υ.Γ.Τόν 'αρχηγό' δέν είδα νά τοποθετείται ακόμα!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
.............Ένας σύλλογος για να προασπίζουμε τα συμφέροντα του κάθε κατόχου αυτοκινήτου!
Ενας σύλλογος για να προβάλλουμε τους αγώνες αυτοκινήτου!
Ένας σύλλογος για να προτείνουμε στην κοινωνία λύσεις περί της αυτοκίνησης!
Ένας σύλλογος για να ανταλλάσουμε απόψεις περί της αυτοκίνησης!
Ένας σύλλογος για να ενημερωνόμαστε για τα τεκταινόμενα περί της αυτοκίνησης!
Ένας σύλλογος για να διαπλάθουμε τις νεώτερες γενιές σχετικά με την αυτοκίνηση!
Ένας σύλλογος για να μην μένουμε μόνο στην καυτηρίαση καταστάσεων και πραγμάτων αλλά στην ενεργή αντίδραση!
Ένας σύλλογος για να υλοποιούμε σωστά και ασφαλώς τις ιδέες μας!
Είναι μόνο λίγα απο αυτά που μπορώ να σκεφτώ και νομίζω ότι λέει!
Άρη , θα μου συγχωρήσεις την παράθεση ΤΜΗΜΑΤΟΣ της δημοσίευσής σου,
το κάνω όμως για να απομονώσω απο το υπόλοιπο κείμενο ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
ΠΡΟΤΑΣΗ / ΔΕΣΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΩΝ που κατατέθηκε !Συμφωνώ με τα όσα προτείνεις και πιστεύω πώς είναι η καλή 'μαγυά' για
μία δημιουργική συζήτηση .Να καταθέσω και εγώ κάποιες σκέψεις μου :
Γιατί ακόμη δέν τον είδαμε , Γιάννη τον είπαμε , βρέ παιδιά ????
Εννοώ , μία ιδέα - πρόταση έριξε ο sx , και αρχίσαμε τα πολιτικά !!!
Πρόεδροι , αντιπολίτευση , φαγωμάρα , διαπλεκόμενα
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ !!!!!Δείτε καθαρά νομικά το θέμα , απο εκεί προήλθε ο προβληματισμός και
η πρόταση του sx . Απο τον κανονισμό λειτουργείας : '... Το 4Τ-Forum είναι ιδιοκτησία της 'Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ' και του περιοδικού '4 Τροχοί', που φέρουν και την τελική ευθύνη για τη λειτουργία του. ...'.Πιστεύω πως κάποιας νομικής μορφής σχήμα ΠΡΕΠΕΙ να δημιουργηθεί,
με ή οχι την συμμετοχή των 4Τροχών , αυτό είναι άλλο θέμα , για να
μπορούμε , ΚΑΙ να είμαστε παρέα , ΚΑΙ να διοργανώνουμε ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ εκδηλώσεις , ΚΑΙ να αποκτήσουμε ΦΩΝΗ και να προσπαθήσουμε ΜΑΖΙ να προωθήσουμε αυτά (και άλλα !) που ο Castor ανέφερε.ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΙ , ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ !!!
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ .Με εκτίμηση σε όλους ,
Αποστόλης Κ. Νούσιας.
4Τ-Forum, η επόμενη ημέρα...