-
τα ασθενοφόρα είτε αριστερή θα πάνε είτε ΛΕΑ, το πολύ να παίρνανε τον μπάρμπα μαζί τους
-
Ασθενοφόρο προχθες πάνω στην Κανελοπούλου στην αριστερή λωρίδα.Τον βλέπω να έρχεται και κάνω δεξιά και κόβω για να με περάσει (μιας και ο τύπος στη δεξιά λωρίδα πήγαινε με 40km/h.Μην πέσω και πάνω του).
Με προσπερνάει και δεν επιταχύνει.Να πηγαίνει σταθερά με 60km/h (το ασθενοφόρο καινούριο εντομεταξύ -σχετικά έτσι?-). Αφού όμως ήθελα να πάω πιο γρήγορα, κάνω πάλι αριστερά, του κάνω φώτα να προσπεράσω και δεν κάνει δεξιά.Λέω από μέσα μου 'Ο.Κ. βιάζεται'.Ο δρόμος άδειος κι αυτός εκεί με 60km/h.Αφού αγανάκτησα τον προσπέρασα από δεξιά (δεν ήθελα να κορνάρω γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο ασθενής και δε μου πάει και καρδιά στην τελική) και κινούμαι με ~80km/h και ο τύπος με το ασθενοφόρο εκεί...κολλημένος στα 60km/h και να σκούζει και η σειρήνα.Πήγαινα κι εγώ προς το νοσοκομείο του Ρίου.Εγώ έφτασα, το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 10 λεπτά παρακαλώ.
θέλω όταν η μανούλα του θα πεθαίνει και θα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, να του τύχει κανένας τέτοιος μαλάκας οδηγός ασθενοφόρου.
Ή βιάζεσαι ρε φίλε ή όχι.
όχι ανάβουμε σιερήνα, σφάζουμε 2-3 κατακόκκινα (γιατί βιαζόμαστε) και μας αφήνουν και οι υπόλοιποι οδηγοί κάνοντας δεξιά και να πας μετά με 60km/h και σε άδειο δρόμο.Δεν ήταν ότι δεν επιτάχυνε ρε παιδιά το αμάξι (ήμασταν σε κατηφόρα)...αυτός δεν πάταγε το γκάζι.ΗΜΑΡΤΟΝ...ελπίζω να μη μου τύχει κανένας τέτοιος σε περίπτωση ανάγκης γιατί θα θα πάω φυλακή.Ακόμα και η μάνα μου σίγουρα θα μπορούσε να το πάει πιο γρήγορα
Για 5 λεπτά έχουν χαθεί ζωές...κι αυτός σπατάλησε 10 ολόκληρα λεπτά στο δρόμο.
Ά ρε Ευαγγελάτος και απολύσεις που τους χρειάζονται ρε πούστη μου.ΥΓ:Δεν μπορώ να δεχτώ πως εγώ με ένα επιβατικό αμάξι χωρίς ιδιαίτερη δύναμη κινούμαι με χαλαρούς ρυθμούς και πάω πιο γρήγορα από το ασθενοφόρο που αυτός έχει και λόγο να φτάσει πιο γρήγορα στον προορισμό του.
Εγώ άντε να χάσω καμιά εξέταση μαθήματος ή κανένα εργαστήριο...άντε και την δουλειά μου αργότερα.Από αυτόν όμως εξαρτάται η ζωή ενός ανθρώπου. -
μεγα ζωο το τετραποδο-easy rider το πρωι στο τροκαντερο που μπηκε στη λωριδα μου, χωρις να με εχει δει βεβαια απο τους ανυπαρκτους καθρεφτες του, πανω σε στροφη κιολας.
το μοσχαρι αφου την γλιτωσε, χωρις να το καταλαβει φυσικα,οταν του κορναρα στην αρχη κοιτουσε με το εκ φυσεως αγελαδε υφος του και αφου βεβαιωθηκε οτι θα ξεφευγε γιατι ειχε κινηση με μουτζωνε.
μπραβο 'μαγκα'!διπλα δεν ερχοσουν βεβαια....να σταματησεις ουτε λογος...
εμενα μου αρκει καραγκιοζη που δεν σε εστειλα στα θυμαρακια. αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με το πως οδηγεις...τα παιδια σου θα μεινουν ορφανα.
και υστερα τους φταινε οι τετρατροχοι που δεν τους προσεχουν...το κατ δεν θα κλεισει ποτε...δυστυχως! -
Φορτηγάκι με φίρμα Moto Σακελαρόπουλος. Προς τον οδηγό ή τον ιδιοκτήτη του.
Όταν οδηγείς αυτοκίνητο με επωνυμία να προσπαθείς να είσαι λιγότερο μαλάκας απ΄όσο είσαι όταν κλείνεσαι με το τσοντοπεριοδικό στη τουαλέτα του σπιτιού σου. -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
...................
και υστερα τους φταινε οι τετρατροχοι που δεν τους προσεχουν...το κατ δεν θα κλεισει ποτε...δυστυχως!Μα το έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές ΠΑΝΤΑ φταίνε τα αυτοκίνητα. Γιατί πρέπει να τα προσέχουμε, γιατί αν πάθει κάτι μοτοσικλετιστής αύριο θα κυκλοφορεί ένα ακόμη αυτοκίνητο ανάμεσά μας κ.λ.π κ.λ.π.
Τα δίκυκλα δε φταίνε ΠΟΤΕ. -
Είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι οδηγοί ασθενοφόρου είναι ότι χειρότερο μπορείς να συναντήσεις στους δρόμους...
Γενικά όλοι οι κρατικοί υπάλληλλοι οδηγοί(ασθενοφόρα,ΕΘΕΛ κτλπ) έχουν δικούς τους κανόνες κυκλοφορίας. Ειδικά στο θέμα του περνάω με κόκκινο κάνουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και το παίζουν και τσαμπουκάδες μετα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...................
και υστερα τους φταινε οι τετρατροχοι που δεν τους προσεχουν...το κατ δεν θα κλεισει ποτε...δυστυχως!Μα το έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές ΠΑΝΤΑ φταίνε τα αυτοκίνητα. Γιατί πρέπει να τα προσέχουμε, γιατί αν πάθει κάτι μοτοσικλετιστής αύριο θα κυκλοφορεί ένα ακόμη αυτοκίνητο ανάμεσά μας κ.λ.π κ.λ.π.
Τα δίκυκλα δε φταίνε ΠΟΤΕ.Γαμώ τις λογικές... (εκτός κι αν ήταν αστείο αλλά εγώ δεν το έπιασα. )
Ελπίζω πραγματικά να μην το εννοείς...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...................
Τα δίκυκλα δε φταίνε ΠΟΤΕ.Γαμώ τις λογικές... (εκτός κι αν ήταν αστείο αλλά εγώ δεν το έπιασα. )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
...................
Μου φαίνεται έχασα το χιούμορ μου...
-
Ειναι να μην το εχει η μερα σου ....
Πρωι στην Βασ.Παυλου στην Βουλα για οσους ξερουν μιλαμε για κοντρα στο Πετρινο ,ΖΩΟ εχει παρκαρει πανω στην λωριδα κυκλοφοριας το Octavia5!! και εχει εξαφανιστει,αστυνομικο παει εκει και του εκοβε κληση...η κινηση απιστευτη γιατι με μια λωριδα ανα κατευθυνση σλαλομ καναμε για να περασουμε ολοι.
Πριν λιγες μερες γκομενα με C1 με το Ν απο πισω ,baby on board ...μιλαει στο κινητο της και παει με 20 ...τρελη ουρα και κορνες... -
[...]
όχι ανάβουμε σιερήνα, σφάζουμε 2-3 κατακόκκινα (γιατί βιαζόμαστε) και μας αφήνουν και οι υπόλοιποι οδηγοί κάνοντας δεξιά και να πας μετά με 60km/h και σε άδειο δρόμο.Δεν ήταν ότι δεν επιτάχυνε ρε παιδιά το αμάξι (ήμασταν σε κατηφόρα)...αυτός δεν πάταγε το γκάζι.ΗΜΑΡΤΟΝ...ελπίζω να μη μου τύχει κανένας τέτοιος σε περίπτωση ανάγκης γιατί θα θα πάω φυλακή.Ακόμα και η μάνα μου σίγουρα θα μπορούσε να το πάει πιο γρήγορα
Ά ρε Ευαγγελάτος και απολύσεις που τους χρειάζονται ρε πούστη μου.Δεν ξέρεις τι είχε ο άλλος μέσα. Είμαι σίγουρος ότι αν τα 10 λεπτά νωρίτερα ήταν κρίσιμα, θα το πάταγε.
Σκέψου μια άλλη περίπτωση. Ο μεταφερόμενος ήταν με διαλυμένο πόδι. Οι τραυματιοφορείς (και γενικότερα στην Ελλάδα το πρώτο 24ωρο) δεν χορηγούν αναισθητικά/παυσίπονα.
Ελπίζω να μη σου έχει τύχει ποτέ και να μην σου τύχει, αλλά δέξου την προσωπική μου μαρτυρία ότι η διαφορά των αναπηδήσεων/στροφών στα 60 και στα 100 μπορεί να έχουν όλη τη σημασία του κόσμου. Γιατί δυστυχώς τελικά από τον πόνο δεν λιποθυμάς και τον βιώνεις σε όλη τη διαδρομή -τουλάχιστον-. Οπότε ενδέχεται να έκανε καλά που πήγαινε με 60, που δεν άλλαξε λωρίδα για να περάσεις, κ.ο.κ.Μη βιάζεστε να αποδίδετε τόσο εύκολα χαρακτηρισμούς μόνο βάσει των παραμέτρων που σκέφτεστε εκείνη τη στιγμή.
-
Εχτες πετυχα εναν ζωο απο τα λιγα
Ηταν μπροστα μου ενα 45αρης, οπως ειδα αργοτερα, και κινουνταν μπροστα μου, σε εναν δρομο επι 400 μετρα, με την εξωφρενικη ταχυτητα των 20χλμ/ω, σπαζοντας τα νευρα ολων απο πισω(ουρα φυσικα)
Ο δρομος ηταν κεντρικος γειτονιας(ειχα παντα προτερεοτητα)
Σταματαγε ΣΕ ΚΑΘΕ στενο ΕΝΤΕΛΩΣ για να ελεγξει, σπαζοντας τα νευρα ακομα περισσοτερο στους πισωΟχι δεν τελειωνει εδω
Στο μοναδικο ΣΤΟΠ πριν βγουμε σε πιο κεντρικο δρομο, περασε ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ
Εσφιξα τα δοντια μου περιμενοντας το μπαμ
Ευτυχως δεν ετυχε να περναει κανειςΣτο επομενο φαναρι βγηκα απο το αμαξι και του την ειπα
''Σταματαγες χωρις λογο σε καθε στενο, και σε ενα που επρεπε να σταματησεις περασες αερα''
Με κοιταγε σαν χαζος, δεν καταλαβαινε τι του ελεγα''Μην προσπαθεις να κανεις ενα γουρουνι να μιλησει. Χανεις τον καιρο σου και ενοχλεις και το γουρουνι''
-
Ασθενοφόρο προχθες πάνω στην Κανελοπούλου στην αριστερή λωρίδα.Τον βλέπω να έρχεται και κάνω δεξιά και κόβω για να με περάσει (μιας και ο τύπος στη δεξιά λωρίδα πήγαινε με 40km/h.Μην πέσω και πάνω του).
Με προσπερνάει και δεν επιταχύνει.Να πηγαίνει σταθερά με 60km/h (το ασθενοφόρο καινούριο εντομεταξύ -σχετικά έτσι?-). Αφού όμως ήθελα να πάω πιο γρήγορα, κάνω πάλι αριστερά, του κάνω φώτα να προσπεράσω και δεν κάνει δεξιά.Λέω από μέσα μου 'Ο.Κ. βιάζεται'.Ο δρόμος άδειος κι αυτός εκεί με 60km/h.Αφού αγανάκτησα τον προσπέρασα από δεξιά (δεν ήθελα να κορνάρω γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο ασθενής και δε μου πάει και καρδιά στην τελική) και κινούμαι με ~80km/h και ο τύπος με το ασθενοφόρο εκεί...κολλημένος στα 60km/h και να σκούζει και η σειρήνα.Πήγαινα κι εγώ προς το νοσοκομείο του Ρίου.Εγώ έφτασα, το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 10 λεπτά παρακαλώ.
θέλω όταν η μανούλα του θα πεθαίνει και θα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, να του τύχει κανένας τέτοιος μαλάκας οδηγός ασθενοφόρου.
Ά ρε Ευαγγελάτος και απολύσεις που τους χρειάζονται ρε πούστη μου.ΥΓ:Δεν μπορώ να δεχτώ πως εγώ με ένα επιβατικό αμάξι χωρίς ιδιαίτερη δύναμη κινούμαι με χαλαρούς ρυθμούς και πάω πιο γρήγορα από το ασθενοφόρο που αυτός έχει και λόγο να φτάσει πιο γρήγορα στον προορισμό του.
Εγώ άντε να χάσω καμιά εξέταση μαθήματος ή κανένα εργαστήριο...άντε και την δουλειά μου αργότερα.Από αυτόν όμως εξαρτάται η ζωή ενός ανθρώπου.δεν ξερεις γιατι το ασθενοφορο παει με σταθερη ταχυτητα......
μπορει η κατασταση του ασθενη να μην επιτρεπει αποτομες εκκινησεις φρεναρισματα και αλλαγες λωριδας (δεν μιλαω στην τυχη αλλα εκ πειρας....)
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
**Είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι οδηγοί ασθενοφόρου είναι ότι χειρότερο μπορείς να συναντήσεις στους δρόμους... **
Γενικά όλοι οι κρατικοί υπάλληλλοι οδηγοί(ασθενοφόρα,ΕΘΕΛ κτλπ) έχουν δικούς τους κανόνες κυκλοφορίας. Ειδικά στο θέμα του περνάω με κόκκινο κάνουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και το παίζουν και τσαμπουκάδες μετα.διαφωνω
-
Διαφώνα. Στα @@ μας
-
αν δεν ερ8εις την Κυριακη (Β. Εύβοια) μετα δεν θα εχεις @@!!!
-
Από τότε που οδηγώ το Panda οι σφήνες, τα κλεισίματα και η παραβίαση προτεραιότητας που έχω υποστεί έχουν ξεπεράσει κάθε λογική. Οι πλειοψηφία δε προέρχεται από γυναίκες με SUV κάθε λογής και εκτοπίσματος. Πάμπολλες φορές δε στη διαμαρτυρία μου (κορνάρισμα) βλέπω δάχτυλα (από 1 έως 5). Μάλλον ο συνδυασμός Panda 4X4 και άντρα οδηγού τους προκαλεί διάφορους συνειρμούς. Όταν καταφέρνω και τις πλευρίζω βέβαια κάνουν τις αδιάφορες και κοιτούν αλλού. Σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε όταν μια με Cherokee προσπάθησε να μπει σε καινό 2 μέτρων και όταν κορνάρισα έστριψε το τιμόνι απότομα αριστερά για να με «τιμωρήσει» με αποτέλεσμα να κινδυνέψω άμεσα και εγώ και οι διπλανοί μου. Έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να οδηγήσω το αυτοκίνητο που με εξυπηρετεί αφάνταστα και που ζητάει κοντά 5 λίτρα στα 100 χλμ επειδή κάποιες στερημένες βγάζουν όλα τα συμπλέγματα κατωτερότητας που κουβαλάνε πάνω στο Pandaκι χρησιμοποιώντας το SUV τους.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Από τότε που οδηγώ το Panda οι σφήνες, τα κλεισίματα και η παραβίαση προτεραιότητας που έχω υποστεί έχουν ξεπεράσει κάθε λογική. Οι πλειοψηφία δε προέρχεται από γυναίκες με SUV κάθε λογής και εκτοπίσματος. Πάμπολλες φορές δε στη διαμαρτυρία μου (κορνάρισμα) βλέπω δάχτυλα (από 1 έως 5). Μάλλον ο συνδυασμός Panda 4X4 και άντρα οδηγού τους προκαλεί διάφορους συνειρμούς. Όταν καταφέρνω και τις πλευρίζω βέβαια κάνουν τις αδιάφορες και κοιτούν αλλού. Σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε όταν μια με Cherokee προσπάθησε να μπει σε καινό 2 μέτρων και όταν κορνάρισα έστριψε το τιμόνι απότομα αριστερά για να με «τιμωρήσει» με αποτέλεσμα να κινδυνέψω άμεσα και εγώ και οι διπλανοί μου. Έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να οδηγήσω το αυτοκίνητο που με εξυπηρετεί αφάνταστα και που ζητάει κοντά 5 λίτρα στα 100 χλμ επειδή κάποιες στερημένες βγάζουν όλα τα συμπλέγματα κατωτερότητας που κουβαλάνε πάνω στο Pandaκι χρησιμοποιώντας το SUV τους.Το ιδιο συμβαινει και με τις μοτοσυκλετες
Με παπι/σκουτερ δεν σε σεβονται, αν εχεις μεγαλη μηχανη σε φοβουνται
Για αυτο αποφασισα να μην εχω τελικα δευτερο μηχανακι για το κεντροΒεβαια με το αμαξι ειναι αλλο
Πηραν SUV και νομιζουν οτι οδηγανε τανκς
Δεν ξερουν πως θα γινει αν τρακαρουν
Οδηγος cayene επεσε πισω απο λεοφωρειο με μικρη σχετικα ταχυτητα, και εγινε μπιλες, τραβαγε τα μαλλια τουΑναθεμα την ωρα που ανακαλυφθηκαν τα SUV
Tα πηρε ο καθε ασχετος, ''για να εχει παραπανω ασφαλεια'', απο τους ''αλλους'' -
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Από τότε που οδηγώ το Panda οι σφήνες, τα κλεισίματα και η παραβίαση προτεραιότητας που έχω υποστεί έχουν ξεπεράσει κάθε λογική. Οι πλειοψηφία δε προέρχεται από γυναίκες με SUV κάθε λογής και εκτοπίσματος. Πάμπολλες φορές δε στη διαμαρτυρία μου (κορνάρισμα) βλέπω δάχτυλα (από 1 έως 5). Μάλλον ο συνδυασμός Panda 4X4 και άντρα οδηγού τους προκαλεί διάφορους συνειρμούς. Όταν καταφέρνω και τις πλευρίζω βέβαια κάνουν τις αδιάφορες και κοιτούν αλλού. Σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε όταν μια με Cherokee προσπάθησε να μπει σε καινό 2 μέτρων και όταν κορνάρισα έστριψε το τιμόνι απότομα αριστερά για να με «τιμωρήσει» με αποτέλεσμα να κινδυνέψω άμεσα και εγώ και οι διπλανοί μου. Έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να οδηγήσω το αυτοκίνητο που με εξυπηρετεί αφάνταστα και που ζητάει κοντά 5 λίτρα στα 100 χλμ επειδή κάποιες στερημένες βγάζουν όλα τα συμπλέγματα κατωτερότητας που κουβαλάνε πάνω στο Pandaκι χρησιμοποιώντας το SUV τους.Η κομμώτρια της μάνας μου είχε Avensis και πήγαινε Θεσ/νίκη και χρειάστηκε να κάνει μια μανούβρα αποφυγής τρακαρίσματος και φοβήθηκε από την συμπεριφορά του Avensis επειδή είναι μικρό αμάξι όπως λέει και βρήκε σε ευκαιρία από μια πελάτισσα της (κατ εμέ της ξεφόρτωσε η θεά) ενα Grand Cherokee 4.7 του 2001 στα 35K Euro και τώρα με το μεγάλο αυτοκίνητο νιώθει σίγουρη!!!!
Ξέχασα να πω στην μάνα μου να τη ρωτήσει πόσο καίει???? -
Ο χρήστης After έγραψε:
Tα πηρε ο καθε ασχετος, ''για να εχει παραπανω ασφαλεια'', απο τους ''αλλους''Ε ναι, επειδή δεν σου παρέχουν παραπάνω ασφάλεια τα SUV.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]