-
Σκεφτομουν αρκετο καιρο να το ανοιξω γιατι βλεπω να τρωει λουκετο πρωι πρωι αυριο, αλλα ειναι ενα γεγονος...
Με εξαιρεση καποια thread πολλοι αρχιζουν και λενε το μακρυ τους και το κοντο τους με αποτελεσμα ενα απολυτο μπαχαλο...
Γιαααααααααααα πειτε
-
Σκεφτομουν αρκετο καιρο να το ανοιξω γιατι βλεπω να τρωει λουκετο πρωι πρωι αυριο, αλλα ειναι ενα γεγονος...
Με εξαιρεση καποια thread πολλοι αρχιζουν και λενε το μακρυ τους και το κοντο τους με αποτελεσμα ενα απολυτο μπαχαλο...
Γιαααααααααααα πειτε
-
Γιαααααααααααα πειτε
-
Κατά βάση τα σοβαρά έχουν (χιλιο)συζητηθεί, γνωριζόμαστε μεταξύ μας αρκετά πλέον (και όχι μόνο e-γνωριμίες), οπότε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κατά βάση τα σοβαρά έχουν (χιλιο)συζητηθεί, γνωριζόμαστε μεταξύ μας αρκετά πλέον (και όχι μόνο e-γνωριμίες), οπότε...Αααααα... Γι'αυτο ζητησες το μσν της Εμανουελας? Για να τα πειτε απο κοντα??
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Κατά βάση τα σοβαρά έχουν (χιλιο)συζητηθεί, γνωριζόμαστε μεταξύ μας αρκετά πλέον (και όχι μόνο e-γνωριμίες), οπότε...
Αααααα... Γι'αυτο ζητησες το μσν της Εμανουελας? Για να τα πειτε απο κοντα??
-
ΡΕ ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΑΣ ΤΡΟΚΑΝΙΑ!
ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΛΕΜΕ ΡΕ!!!!
-
ΕΕΕΕΕΕΕΕ σοβαρα ρωταω...
Ισχυει αυτο που λεει ο ντινος δηλ?
-
Δε σταματησαμε να γραφουμε σοβαρα......σταματησαμε να απανταμε σοβαρα θα ελεγα καλυτερα φιλε φαρμακοτριφτη...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ναι!
Το χουμε κάνει (καταντήσει ίσως ) καφενείο... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ναι!
Το χουμε κάνει (καταντήσει ίσως ) καφενείο...+SonyEricsson
-
βασικα ειναι πρωτα απ'ολα αυτα που λεει ο ντινος..
δλδ τα περισσοτερα θεματα τα εχουμε εξαντλησει..
και ακομα και αυτα που δεν εχουμε συζητησει καθολου, ξερουμε πανω κατω τι θα απαντησει ο καθενας αν ανοιξουμε ενα τετοιο θεμα... -
Και ετσι απλα δεν μας νοιαζει για οσους ρωτανε και οντως θελουν να μαθουν?(δεν γινεται σε ολα τα thread δεν λεω)
Φυσικα εξαιρουνται οι γνωστοι αγνωστοι τους οποιους και να θες δεν μπορεις να τους παρεις σοβαρα..
-
Παραγνωριστήκαμε .
-
σταματησαμε να γραφουμε σοβαρα??
ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ! -
Γιατί μάλλον θεωρούμε το φόρουμ την καρέκλα του ψυχολόγου.
-
Αλλο θεμα το να τα εχουμε ηδη εξαντλήσει τα σοβαρα θεματα,κι'άλλο θεμα το να εχουμε 20 σουβλατζίδικα να τρεχουν,και σταματημο να μην εχουμε.
Πιστευω οτι δεν μπορούμε να περιορίσουμε τη φλυαρία μας,και ακόμα κι'όταν δεν εχουμε τι να πουμε,συνεχίζουμε να γραφουμε αντανακλαστικα.
Κατι σαν τον σγουρομάλλη τηλεπωλητη,που προκειμένου να μη σταματησει να μιλάει,λέει οτι του κατεβει.Ισως να βοηθούσε (το εχω ξαναπροτεινει δυο-τρεις φορες στο παρελθόν) και το να μην υπήρχε μετρητης δημοσιεύσεων,που πιθανα να αποτελει κίνητρο για περισσότερες δημοσιεύσεις,το οποίο οδηγει με τη σειρα του στο να γίνονται 'σουβλατζίδικα' πολλά θεματα.Σε αλλο φόρουμ που ο μετρητης εσβησε,φανηκαν καλά αποτελέσματα
(συν το οτι δινει πάτημα απο κάποιους για το κραξιμο αυτού που εχει πολλές δημοσιεύσεις-εχει παρατηρηθει αυτο- συν το οτι μας υπενθυμίζει το μεγεθος του χρόνου που περναμε μπροστα στον υπολογιστη μας )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ισως να βοηθούσε (το εχω ξαναπροτεινει δυο-τρεις φορες στο παρελθόν) και το να μην υπήρχε μετρητης δημοσιεύσεων,που πιθανα να αποτελει κίνητρο για περισσότερες δημοσιεύσεις,το οποίο οδηγει με τη σειρα του στο να γίνονται 'σουβλατζίδικα' πολλά θεματα.Σε αλλο φόρουμ που ο μετρητης εσβησε,φανηκαν καλά αποτελέσματα
(συν το οτι δινει πάτημα απο κάποιους για το κραξιμο αυτού που εχει πολλές δημοσιεύσεις-εχει παρατηρηθει αυτο- συν το οτι μας υπενθυμίζει το μεγεθος του χρόνου που περναμε μπροστα στον υπολογιστη μας )
+1
... η αφαιρεση του μετρητη ειχε θετικα αποτελεσματα και σε διαφορα φορουμ συμμετειχα και εγω.
Εχω την αισθηση οτι τα μισα ποστ θα μπορουσαν να ειναι pm .
-
Θα συμφωνήσω και εγώ για την αφαίρεση του μετρητή και της ημερομηνίας ένταξης. Πολλές φορές έχω συλλάβει τον εαυτό μου να γράφει σε διαφορετικό στυλ ανάλογα με την ψηφιακή ηλικία ή την εμπειρία του συνομιλητή. Και βέβαια και γιατί να το κρύψωμεν αλλωστε, όταν ήμουν πιο νέος στο φόρουμ συμμετείχα περιοδικά στα δύο 'παιχνίδια' (ένα με τραγούδια και άλλο με την ιστορία που είχαν βγει τότε). Τουλάχιστον είμαι καλό παιδί και δεν πατάω παρά σπάνια στην πάμπ που για μένα έχει τον ίδιο σκοπό, την αύξηση των πόστ γιατί μεταξύ γνωστών με μσν δεν βλέπω κάποιο ουσιαστικό λόγο ύπαρξης...
-
Επειδή λείπει ο Γαβριήλ
Γιατι εχουμε σταματησει να γραφουμε σοβαρα?