-
Γεια σας παιδια
Προσφατα ειχα κανει καποια test κ περασα κ απο συνεντευξη στην Τραπεζα Πειραιως.Το πτυχιο μου ειναι σχετικο με την πληροφορικη κ αν κ δεν ειχαμε συζητησει κ πολυ ενδελεχως για το ενδιαφερον σχετικα με θεση τους ειχα περασει απο εξω εξω οτι με ενδιαφερει πολυ η πληροφορικη.Σημερα με πηρανε κ μου ειπανε οτι υπαρχει διαθεσιμη θεση για ταμια ομως.
Οποτε ρωταω τι υπευθυνοτητες εχει αυτη η δουλεια,αν ξερετε κατι σχετικα με bonus αλλα κ οτι αλλο νομιζετε οτι πρεπει να αναφερετε οσοι εισαστε του επαγγελματος αλλα κ ολοι οι αλλοι
Ευχαριστω -
Γεια σας παιδια
Προσφατα ειχα κανει καποια test κ περασα κ απο συνεντευξη στην Τραπεζα Πειραιως.Το πτυχιο μου ειναι σχετικο με την πληροφορικη κ αν κ δεν ειχαμε συζητησει κ πολυ ενδελεχως για το ενδιαφερον σχετικα με θεση τους ειχα περασει απο εξω εξω οτι με ενδιαφερει πολυ η πληροφορικη.Σημερα με πηρανε κ μου ειπανε οτι υπαρχει διαθεσιμη θεση για ταμια ομως.
Οποτε ρωταω τι υπευθυνοτητες εχει αυτη η δουλεια,αν ξερετε κατι σχετικα με bonus αλλα κ οτι αλλο νομιζετε οτι πρεπει να αναφερετε οσοι εισαστε του επαγγελματος αλλα κ ολοι οι αλλοι
Ευχαριστω -
Γεια σας παιδια
Ευχαριστω -
Οταν είχα στηλει βιογραφικα σε 2-3 τράπεζες ηταν το μονο πραγμα που φοβομουνα...δεν μπορω την ευθυνη του ταμειου. Βεβαια περνας εκπαιδευση υπάρχουν δικλήδες ασφαλείας κλπ, το να δώσεις ενα 500 € παραπανω βεβαια....μπορει και να γίνει! Εχω φίλο που την θεωρει καλη δουλεια και εμ εκραζε οταν του ελεγα δεν θελω ταμειο....συμφωνεις ταμειο και εφυγες, δεν έχεις να σκεφτεσαι τπτ για δουλεια κλπ μου ελεγε...τι να σου πω.......η πειραιως πάντως λενε εινα ικαλός εργοδότης....τι ακους δλδ για την Eurobank σαν εργοδοτη? Ε το αντιθετο!
-
ασχετο βεβαια αλλα γιατι εχω την εντυπωση οτι τελευταια γινονται πολλες τετοιες προσληψεις?
βασικα ταμιας θα εισαι, το πολυ πολυ σε καμια ληστεια να σαι παρων
δε νομιζω οτι εχει κατι το φοβερο η θεση..
-
Εαν κυνηγουσες τράπεζα,μπες και δοκίμασε.Πολύ καλή θέση για να τεστάρεις την αντοχή σου στην πίεση και την αλάνθαστη εργασία.Εαν είσαι καλός δε (οχι μόνο ως ταμίας) θα φύγεις σχετικά γρήγορα.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Εαν κυνηγουσες τράπεζα,μπες και δοκίμασε.Πολύ καλή θέση για να τεστάρεις την αντοχή σου στην πίεση και την αλάνθαστη εργασία.Εαν είσαι καλός δε (οχι μόνο ως ταμίας) θα φύγεις σχετικά γρήγορα.Αυτο ειναι που φοβαμαι...
αλλοι λενε οτι γινεσαι ρομποτ χωρις περιθωριο λαθους κ με τρελο αγχος κ αλλοι λενε οτι ειναι μια βαρετη δουλεια κτλΠληροφορικη ηθελα(π.χ τμημα μηχανογραφησης) αλλα μου προεκυψε ταμιας
Μεγαλο διλλημα ρε γμτΕυχαριστω για τον χρονο κ τις απαντησεις σας παντως
-
κοιτα, σε αιρκοντισιον θασαι και θα καθεσαι..δε ξερω τι μηχανογραφηση εννοεις αλλα δοκιμασε..το πολυ πολυ σηκωνεσαι και φευγεις..
-
επειδη ετυχε να δουλεψω σε τραπεζα και μαλιστα σε μια θεση που ημουν σε αμεση επαφη με τους ταμιες, μπορω να πω οτι ειναι μια απο τις χειροτερες δουλειες που εχω συναντησει στη μικρη διαρκεια της ζωης μου.
μεγαλη ευθυνη με τα χρηματα, πολυ δουλεια που πρεπει να εισαι ΕΚΕΙ, ανεχεσε τον καθε μαλακα που ερχετε και λεει την καθε παπαρια του....
συν οτι τα χρηματα μαλλον δεν ειναι και σπουδαια.
συν μηδενικη εξελιξη...σαν πληροφορικαριος πιστευω θα βρει κατι πιο ενδιαφερον σαν δουλεια και στον τομεα που στην τελικη εχεις σπουδασει.
ειναι γελοιο αυτο το πραγμα στην ελλαδα που γινεται. να σπουδαζεις κατι και τελικα να κανεις κατι παντελως διαφορετικο.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειναι γελοιο αυτο το πραγμα στην ελλαδα που γινεται. να σπουδαζεις κατι και τελικα να κανεις κατι παντελως διαφορετικο.
Το γιατί συμβαίνει αυτό, έχει αναλυθεί 800 φορές.
Και δεν είναι ούτε γελοίο, ούτε παράξενο. Είναι λογική συνέπεια της στρεβλής ή (τουλάχιστον) ανακόλουθης εικόνας που έχουν οι περισσότεροι για την ανώτατη/ανώτερη εκπαίδευση. -
Κοιτα για την εμπειρια και μονο μην πεις οχι.Υπαρχει παντα και η προοπτικη ανελιξης η μεταφορας σου σε ενα τμημα πιο σχετικο με την ειδικευση σου.
Απο την αλλη η ευθυνη ειναι τεραστια.500ευρω κατα λαθος?Εχω τυχει σε τραπεζα που εργαζεται συγγενης μου και για 25 κολοευρω δεν εκλειναν ταμειο 3 ωρες!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Κοιτα για την εμπειρια και μονο μην πεις οχι.Υπαρχει παντα και η προοπτικη ανελιξης η μεταφορας σου σε ενα τμημα πιο σχετικο με την ειδικευση σου.Απο την αλλη η ευθυνη ειναι τεραστια.500ευρω κατα λαθος?Εχω τυχει σε τραπεζα που εργαζεται συγγενης μου και για 25 κολοευρω δεν εκλειναν ταμειο 3 ωρες!
και για μισο ευρω, παλι 3 ωρες θα κανανε......
δεν παιζει ρολο το ποσό. ειτε θετικο ειναι το αποτελεσμα ειτε αρνητικο παντα πρεπει να βρεθει που χαθηκε / παρθηκε....
-
1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10 1.101.101,10...
«Μια ζωή την έχουμε»
-
υπάρχουν τράπεζες που ο ταμίας είναι ασφαλισμένος για λάθη και υπάρχουν και άλλες που ο ταμίας απο ένα ποσό και πάνω πληρώνει ο ίδιος ποσοστό απο το λάθος. νομίζω οτι η Πειραιώς είναι στη δέυτερη κατηγορία, και τα λεφτά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.
απο την άλλη 1-2 εβδομάδες είσαι στην τσίτα μέχρι να το μάθεις, μετά πάει αρκετά μηχανικά η δουλειά και βεβαιώς κυνηγάς την εξέλιξη μέσα στην τράπεζα μετά.(εκεί είναι που θα φανεί το μειονέκτημα στο άσχετο πτυχίο)
άμα δεν έχεις κάτι άλλο άμεσα πήγαινε και παρατα τα άμα δεν σου αρέσει. πολλοί το κάνουν και γιαυτό και βλέπεις συχνά αγγελίες σχετικά. απο bonus τίποτα, είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης εκεί. -
εχουν γινει πολυ δυσκολα τα πραματα εκει..καποτε δεν ηταν ετσι..
βασικα, παντου δυσκολα ειναι πια..
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Κοιτα για την εμπειρια και μονο μην πεις οχι.Υπαρχει παντα και η προοπτικη ανελιξης η μεταφορας σου σε ενα τμημα πιο σχετικο με την ειδικευση σου.Απο την αλλη η ευθυνη ειναι τεραστια.500ευρω κατα λαθος?Εχω τυχει σε τραπεζα που εργαζεται συγγενης μου και για 25 κολοευρω δεν εκλειναν ταμειο 3 ωρες!
Η μανα μου οταν δουλευε ταμιας στο ΙΚΑ παλαιοτερα δεν εκλειναν ταμειο για μια δραχμη...
@makr Γενικα η δουλεια εχει τις δυσκολιες της αλλα για την εμπειρια και μονο πηγαινε.. Συν το οποιο εισοδημα μεχρι να βρεις κατι αλλο...
-
Να περνανε τοσα λεφτα απο τα χερια σου και να μην μπορεις να γιατι ειναι ξενα..........
-
Εγω θα πηγαινα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να περνανε τοσα λεφτα απο τα χερια σου και να μην μπορεις να γιατι ειναι ξενα..........Εσύ δεν κάνεις για ταμίας.
Για το ερώτημα του θεματοθέτου:
Ας μην ξεχνάμε το περίφημο ρητό 'Αν μπορείς, τρούπωσε. Άμα τρουπώσεις, όλα γίνονται'. -
H δουλειά του ταμία είναι δύσκολη - τουλάχιστον στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις τους ρυθμούς της δουλειάς.
Βασικό προσόν: Η ικανότητα να ακούς και να ανέχεσαι το κάθε τι που θα σου πει ο κάθε ένας.
Εν ολίγοις: Αν εχεις ανάγκη τα χρήματα + δεν έχεις κάποια άλλη πρόταση σαν άμεση εναλλακτική πήγαινε.
Σου αρέσει? Μένεις!
Δεν σου αρέσει? Δες το σαν κεφάλαιο κίνησης: Παίρνω το μισθό μου, καλύπτω τα έξοδα μου, δεν επιβαρύνω κανένα και ταυτόχρονα ψάχνομαι για κάτι που μου αρέσει (και μεσα στον όμιλο της τράπεζας.)
Ταμιας σε τραπεζα.Help