-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος το 'ημουν γρηγοροτερος' ηρθε σαν απαντηση σε αντιστοιχο ερωτημα του ΤΠ που εγινε συνεχομενο με το 'πες μας για το στιλ του Λιουτσι'Οντως. Τον ρωτησε ο ΤΠ αν εχουν συναντηθει σε κανενα αγωνα. Ειπε ο ανθρωπος ναι εκει, όπου ο χρόνος μου ηταν ταχυτερος. Δεν είπε και τιποτα κακό.
Νομίζω ότι τα σχόλια εχουν ξεφυγει από τα ενοχλητικά και έχουν γινει περιεργα, Γιατι ο καλεσμενος ειπε αυτο και όχι εκεινο, γιατι το να γιατι το άλλο. Ας σταματησει αυτη η υπερβολή...
Εμενα η μεταδοση μου αρεσε χτες. Και λάθη εγιναν, και αρλουμπες ακουστηκαν, και σχόλια ακυρα αλλά είχε κάτι που το έχει αποκτησει μετα το θεσμό των καλεσμενων. Ζωντανια και ενεργητικότητα. Ακόμα και οι υπερβολες που ακουγονται (για Κιμι και Αλόνσο ειδικα) χτες τις πήρα σαν μια 'παρειστικη κουβεντα που θα πουμε και καμ9ια βλακεια' και όχι σαν την αυστηρη μεταδοση μόνο με πληροφοριες, γυρολογια και στατιστικα που ετσι κι αλλιώς δεν έχει η μεταδοση του Α, με ελαφρα εξαιρεση τον Σειτανιδη.
Οποτε ας μη βγαζουμε απο τη μυγα ξυγκι. Γιατι ο καλεσμενος ειπε το να και γιατι το αλλο. Καλεσμενος ειναι, την αποψη του θα πει. Δεν ειναι δημοσιογραφος.
Ε τωρα το θεμα με τις αρλουμπιτσες και τις διαφημισεις συνεχιζεται. Εμενα αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι οτι οταν δεν εχουν τι να πουν... βρισκουν. Δηλαδη μια παυση σε ορισμενα σημεια να ακουμε τον ηχο δεν θα με πειραζε απο το 'οι Ρενω πανε καλυτερα, δεν ξερω αν τους εχει φερει γουρι που φιλοξενουμε το μονοθεσιο στο στουντιο'
-
αν και εχω χασει 2 αγωνες αυτος ο καλεσμενος δε μου φανηκε 'καλος'(φυσικα η δουλεια του δεν ειναι να κανει σχολια σε αγωνες).
μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ηθελε να μιλησει και πολυ , καποια στιγμη νομισα οτι δε το παρακολουθει το αθλημα οτι ειναι καποιος ξεμπαρκος.αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα καποια στιγμη θα ερθει και καποιος που δε θα ειναι στο πνευμα της μεταδωσης , φυσιολογικο ειναι.
-
Λοιπόν για να λήξει αυτό εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω για κάθε καλεσμένο την εμπειρία κ τις προσπάθειές του.
Εκείνο που μπορώ ελεύθερα να σχολιάσω είναι τα όσα δήλωσε στην τηλεόραση κατά την διάρκεια της περιγραφής του χθεσινού αγώνα.Ειλικρινά μπράβο του (κ σε όλους όσους δεν ξέρω)σε ό,τι έχει κάνει,μακάρι να πάει ακόμη καλύτερα στο μέλλον αλλά η δήλωσή του εμένα προσωπικά μου φάνηκε κάπως περίεργη.Δεν τον έκρινα οδηγικά απλά διατύπωσα τη διαφωνία μου σε 1 σχόλιό του,που θεώρησα αταίριαστο ως απάντηση με την ερώτηση.
Τόνισα το περιστατικό ως ήσσονος σημασίας στην όλη μετάδοση,φυσικά δεν κόλλησα εκεί!
Αλήθεια δεν γνωρίζω πως λειτουργούν τα πράγματα ακριβώς στον χώρο του μηχανοκίνητου,γνωρίζω (δεν είμαι κ ειδήμων!) πως δουλεύουν όμως σε κάποια θέματα παγκόσμια.Να γνωρίζετε πως όταν μια εταιρεία σε οποιοδήποτε χώρο από οπουδήποτε στον κόσμο βρεί(ή κ ο ίδιος αναγκάσει να τον βρούν) 1 άνθρωπο που μπορεί παντείω τρόπο να ''εκμεταλλευτεί'' δεν τον αφήνει.Κ ναι κάποιοι στον κόσμο είναι κομπλεξικοί,αλλά όταν μπει το χρήμα στη μέση δεν θα κολλήσουν.
Εκείνο που είπα για τα αποτελέσματα είναι οτι δυστυχώς κοιτώντας ρεαλιστικά το πράγμα δεν έχουμε,ακόμη τουλάχιστον,οδηγό σε μεγάλη κατηγορία.Αν αυτό που λέω είναι τόσο κακό κ με χαρακτηρίζει αντίθετο-κακό απέναντι σε όλους όσους προσπαθούν με φοβερές παραχωρήσεις-προσπάθειες να ανέλθουν τότε μάλλον δεν καταλάβατε τι έγραψα ακριβώς.
Κ όταν κάποιος προσπεράσει με μισή προπόνηση-υλικό ένα οδηγό που αγωνίζεται πλέον σε καλύτερη κατηγορία δεν σημαίνει αυτόματα οτι είμαστε κ καλύτεροι.
φιλικά Νάσος Χ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλά έκανε ο Τάκης και είπε να μην πάμε στο Τούρκικο GP.
και γιατί να πας εκεί όταν έχεις πάλι δίπλα σου τον ναό της ταχύτητας την Μόντσα;
Έχεις ιδέα πόσο κοστίζει το 3ήμερο στην Μόντσα και πόσο στην Τουρκία?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
και γιατί να πας εκεί όταν έχεις πάλι δίπλα σου τον ναό της ταχύτητας την Μόντσα;
έχω...αλλά αφενός έχω γνωστούς Ιταλία μιας και ο πατέρας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχε μείνει πολύ εκεί και αφετέρου με συγχωρείς αλλά εάν είναι να πάω μια φορά θα προτιμούσα σαφώς Μόντσα. Καλύτερο κλίμα, καλύτερη πίστα ΙΜΟ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχω...αλλά αφενός έχω γνωστούς Ιταλία μιας και ο πατέρας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχε μείνει πολύ εκεί
Ε και? Έχει καμία σχέση αυτό?
και αφετέρου με συγχωρείς αλλά εάν είναι να πάω μια φορά θα προτιμούσα σαφώς Μόντσα. Καλύτερο κλίμα, καλύτερη πίστα ΙΜΟ.
Για πολλούς δεν είναι εύκολο να μαζέψουν τα παραπάνω λεφτά που χρειάζεται η Monza από την Τουρκία και για την πλειοψηφία δεν αξίζει να δώσεις τα παραπάνω λεφτά. Και το οικονιμικό είναι ένας σοβαρότατος λόγος για να μην πας στην Monza.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχεις ιδέα πόσο κοστίζει το 3ήμερο στην Μόντσα και πόσο στην Τουρκία?Κάπως χοντρικά, απ'όσα θυμάμαι, αλλά σε σωστές τάξεις μεγέθους:
Monza: 850 με καράβι, γύρω στα 1000 με αεροπλάνα για Μιλάνο
Τουρκία: 500 οδικώς/σιδηροδρομικώς, 650 με αεροπλάνο.
(Με κάποια αξιοπρεπή εισιτήρια σε μεσαίας τιμής κερκίδας αυτά)Φίλτατοι... αν πούμε ότι έχω τα χρήματα να διαθέσω... τα δίνω ξανά για τη Monza (ή και την Imola ή και το Hungaroring, παρόμοιας οικονομικής απαίτησης)... ANYTIME...
Άσε που αν οργανωθείς μόνο σου, ζεις πιό σπαρτιάτικα και πάρεις general admission εισιτήρια μπορείς να βγάλεις την Imola με κανα 600άρι και τη Monza με 700.
Το Value for Money νομίζω είναι ασύγκριτο.
Ούτε εγώ είμαι κανας ζάπλουτος, απλά κάθε χρόνο εδώ και κάποια χρόνια έκανα οικονομίες για ένα ταξίδι στο εξωτερικό... συνδυάζοντάς το με Grand Prix.
Νομίζω ότι αν αποφασίσεις να πας σε Grand Prix... πρέπει 'να πας' σε Grand Prix, όχι να 'πεις ότι πας'. Αν θες να δώσεις 500 ευρώ για διακοπές, πήγαινε σε κανένα νησάκι για μια βδομάδα, καλύτερα θα είναι από τις 2 μέρες στο Otodrom.(το 2ο ενικό πρόσωπο είναι γενική προσφώνηση, δεν αναφέρομαι σε κάποιον συμφορουμίτη συγκεκριμένα )
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Κάπως χοντρικά, απ'όσα θυμάμαι, αλλά σε σωστές τάξεις μεγέθους:
Monza: 850 με καράβι, γύρω στα 1000 με αεροπλάνα για Μιλάνο
1000
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε και? Έχει καμία σχέση αυτό?θα μου βγει ΕΜΕΝΑ οικονομικότερα...μυαλό θέλει;
Για πολλούς δεν είναι εύκολο να μαζέψουν τα παραπάνω λεφτά που χρειάζεται η Monza από την Τουρκία και για την πλειοψηφία δεν αξίζει να δώσεις τα παραπάνω λεφτά. Και το οικονιμικό είναι ένας σοβαρότατος λόγος για να μην πας στην Monza.
Γενικό σχόλιο έκανα για να δείξω την ανωτερότητα της Μόντσα για πολλούς φαν...εάν δεν έχεις φράγκα πήγαινε Τουρκία. Αλλά καμία σχέση η μία εμπειρία με την άλλη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα μου βγει ΕΜΕΝΑ οικονομικότερα...μυαλό θέλει;
Ο κόσμος ΔΕΝ περιστρέφεται γύρω σου, γενικά μιλάμε εδώ.
Γενικό σχόλιο έκανα για να δείξω την ανωτερότητα της Μόντσα για πολλούς φαν...εάν δεν έχεις φράγκα πήγαινε Τουρκία. Αλλά καμία σχέση η μία εμπειρία με την άλλη.
Ρώτησες γιατί να πάει κάποιος Τουρκία και να μην πάει στην Monza, σε αυτό απάντησα. Δέχομαι ότι η Monza (πιθανότατα) είναι πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία, αλλά αυτό δεν κάνει την Τουρκία κακή εμπειρία.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
θα μου βγει ΕΜΕΝΑ οικονομικότερα...μυαλό θέλει;
Ο κόσμος ΔΕΝ περιστρέφεται γύρω σου, γενικά μιλάμε εδώ.
Mιλάω για μένα...να στο πω ιταλικά ή τούρκικα;
Εμένα ρώτησες πόσο κοστίζει ένα 3ημερο...δεν μίλησες γενικά. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Διάβασε τι έχεις γράψει ξανά γιατί μάλλον ξεχνάς. Σταματάω να ασχολούμαι μαζί σου, δεν έχει νόημα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Διάβασε τι έχεις γράψει ξανά γιατί μάλλον ξεχνάς. Σταματάω να ασχολούμαι μαζί σου, δεν έχει νόημα.
Δεν σου ζήτησα να ασχοληθείς μαζί μου.
Μόντσα θα πάμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Go_For_Poleσαν σχόλιο...'εγώ είμαι όμως ταχύτερος' έτσι όπως το εξέφρασε έδειξε λίγο άκομψο. Τον ρωτάει ο Τάκης να του πει μερικά στοιχεία του οδηγικού στυλ του Liuzzi από τις μάχες που είχε και αυτός πετάει αυτή την ατάκα. Και στα δικά μου αυτιά (ξέχωρα τι ειδικό βάρος έχει αυτός) ακούστηκε λίγο εγωιστικό.
Δεν εξετάζω ξαναλέω το βιογραφικό κανένος...απλά λίγη εγκράτεια στον 'αέρα' όταν μας παρακολουθούν τόσοι δεν θα ήταν άσχημη.
Βρε παιδια,ο ανθρωπος ειναι ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ.Γνωριζετε κανεναν που να μην ειναι (εστω λιγο ανω του φυσιολογικου) εγωϊστης; Ειναι και καλα κανει.- Τον εχει περασει οντως,οπως και αλλοι ελληνες εχουν περασει τον Button πχ στο Ιταλικο ή στο Ευρωπαϊκο πρωταθλημα καρτ.Αυτο τι λεει;Οτι απλα οι δικοι μας ζουν στη λαθος χωρα..Ειναι πολυ απλο.Και οντως ρωτηθηκε απο τον Τακη για την αξια του σαν οδηγος και απλα προσθεσε το σχολιο του,ότι συχνα ήταν καλυτερος.Δεν ειπε κατι λαθος,την αληθεια.Το ιδιο θα εκανα κι εγω..Τεσπα,νομιζω πολλοι δεν αντιλαμβανονται οτι μιλαμε για ενα χωρο ακρως ανταγωνιστικο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Go_For_Pole
σαν σχόλιο...'εγώ είμαι όμως ταχύτερος' έτσι όπως το εξέφρασε έδειξε λίγο άκομψο. Τον ρωτάει ο Τάκης να του πει μερικά στοιχεία του οδηγικού στυλ του Liuzzi από τις μάχες που είχε και αυτός πετάει αυτή την ατάκα. Και στα δικά μου αυτιά (ξέχωρα τι ειδικό βάρος έχει αυτός) ακούστηκε λίγο εγωιστικό.
Δεν εξετάζω ξαναλέω το βιογραφικό κανένος...απλά λίγη εγκράτεια στον 'αέρα' όταν μας παρακολουθούν τόσοι δεν θα ήταν άσχημη.
Βρε παιδια,ο ανθρωπος ειναι ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ.Γνωριζετε κανεναν που να μην ειναι (εστω λιγο ανω του φυσιολογικου) εγωϊστης; Ειναι και καλα κανει.- Τον εχει περασει οντως,οπως και αλλοι ελληνες εχουν περασει τον Button πχ στο Ιταλικο ή στο Ευρωπαϊκο πρωταθλημα καρτ.Αυτο τι λεει;Οτι απλα οι δικοι μας ζουν στη λαθος χωρα..Ειναι πολυ απλο.Και οντως ρωτηθηκε απο τον Τακη για την αξια του σαν οδηγος και απλα προσθεσε το σχολιο του,ότι συχνα ήταν καλυτερος.Δεν ειπε κατι λαθος,την αληθεια.Το ιδιο θα εκανα κι εγω..Τεσπα,νομιζω πολλοι δεν αντιλαμβανονται οτι μιλαμε για ενα χωρο ακρως ανταγωνιστικο.
τα ξέρεις εσύ αυτά Πασκουάλ ε;
Χρόνια στα ανταγωνιστικά κοντρίδια...
-
Οχι Σαββα απ τα κοντριδια,εχουμε κι εμεις μια αλφα (οχι το καναλι) σχεση με αυτα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι Σαββα απ τα κοντριδια,εχουμε κι εμεις μια αλφα (οχι το καναλι) σχεση με αυτα...Αλφα ε; Πότε την πήρες ;
-
3,2 V6 Q4 τροπετακι για ενα φιλο... Πλακα κανω,σορρυ για το οφφ τοπικ..
-
[quote='Kid']
1000 -
Aυριο διαβασα οτι καλεσμενος θα ναι ο Σταθακης
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)