-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για το 406 λέω, θα μπορούσε να πάει πιο γρήγορα (αν έμπαινε πιο αργά στις στροφές) αλλά δεν θα ήταν τόσο εντυπωσιακό για εμάς που το βλέπουμε.μα το περισσότερο που έδειχνε ήταν το ΧΜ...πολύ λίγο έδειξε τα 406...
(μιλάω για το μεγάλο κυνηγητό)
-
Λες να μπερδεύω το 406 με την XM?
Πάντως για τις καταδιώξεις με τα αυτοκίνητα βλέπω αυτή τη ταινία (και μια ακόμη πάλι με τον Ντε Νίρο έχει εκπληκτικό οδήγημα σε καταδίωξη).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Λες να μπερδεύω το 406 με την XM?Πάντως για τις καταδιώξεις με τα αυτοκίνητα βλέπω αυτή τη ταινία (και μια ακόμη πάλι με τον Ντε Νίρο έχει εκπληκτικό οδήγημα σε καταδίωξη).
εάν λες το αμάξι που ήταν ο καράφλας με την τσάντα αυτό είναι Citroen XM.
-
Κι αυτό είναι πολύ καλό, έλεγα προς το τέλος που κυνηγάει ο Ντε Νίρο τη BMW.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φοβερή καταδίωξη, αυτός που οδηγάει το γαλλικό είναι πρώτος.
Peugeot 406 τα συνοδευτικά και το κύριο ένα Citroen XM. Ο κυνηγός ένα Audi A8 i think.
Πάντως υπάρχει μια μανία με τα μεγάλα Audi. Kαι το τελευταίο Transporter 2 είχε ένα Audi A8 W12.
Σαν ταινία τι έλεγε το Transporter 2; Το 1 ήταν καλό πάντως! Να κάνω τον κόπο...(να το ...κατεβάσω ).
-
και το κυνηγητό με τα τον καράφλα και τα 406, ΧΜ, Αudi
http://uk.youtube.com/watch?v=JsDmRtxnV ... ed&search=
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φοβερή καταδίωξη, αυτός που οδηγάει το γαλλικό είναι πρώτος.
Peugeot 406 τα συνοδευτικά και το κύριο ένα Citroen XM. Ο κυνηγός ένα Audi A8 i think.
Πάντως υπάρχει μια μανία με τα μεγάλα Audi. Kαι το τελευταίο Transporter 2 είχε ένα Audi A8 W12.
Σαν ταινία τι έλεγε το Transporter 2; Το είναι ήταν καλό πάντως! Να κάνω τον κόπο...(να το ...κατεβάσω ).
έτσι κ έτσι...τρώγοντας την μπριζόλα την παρακολουθείς...της βάζω τγία.
στα πρότυπα του Ronin αλλά ΔΕΝ είναι Ronin.
Ronin uber alles!
-
BMW 7 @ Transporter 1
http://uk.youtube.com/watch?v=vwhasbQC-m4
πάλι επι γαλλικού εδάφους με αρκετά Peugeot (Ντίνοοοο )
(μιλάνε γερμανικά αλλά είναι σε αγγλικά το κανονικό)
-
Σάββα τα έχω δει όλα...
Να φανταστείς, πριν από 4-5 χρόνια στην ελλάδα δεν μπορούσα να βρω το ρόνιν. Ε, σε κάποια φάση πήγα ισπανία και το πήρα από κει.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ειναι αυτο που επαιζε πριν 2-3 χρονια στην ΕΤ-1;
Θυμαμαι οτι πρωταγωνιστουσε ενα φοβερο γκομενακι που εκανε την... πατριωτισσα του Σποκ και τα ειχε φτιαξει με τον Νο2Καλο ηταν. Πιο καλο το prequel απο το original...
η μονη περιπτωση που η τυπισα τα εφτιαξε με τον 'ναμπερ του' τον μουσατο ηταν στο next generation και η τυπισσα δεν ηταν συμπλανητισσα του σποκ..
μαλιστα καποια στιγμη παντρευτηκαν κι ολας.. -
Από σήμερα στη ΝΕΤ (Δευτέρα έως Παρασκευή:
● 19:00 Desperate Housewives (B' κύκλος) (μετακινήθηκε από το βράδυ της Παρασκευής)
● 20:00 Lost (Α' κύκλος και μετά ο Β') (σε επανάληψη) -
Γνωριζει κανενας παο που μπορω να κατεβασω 'Της Ελλαδος τα παιδια' σε καλη ποιοτητα?
-
Ξεκινάει σήμερα το Nip/Tuck στο Star.
-
Αυτό το 'Night Stalker'* στη ΝΕΤ(το έχει τώρα), είναι απλή αστυνομική σειρά ή περιέχει και στοιχεία ανεξήγητου; (παίζει αυτός ο που έπαιζε στο θρίλερ 'Candyman', μεταξύ άλλων).
*Μιας και δεν έχω πρόγραμμα, δεν έχω ιδέα αν ο τίτλος μεταγλωττίστηκε στα Ελληνικά.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Αυτό το 'Night Stalker'* στη ΝΕΤ(το έχει τώρα), είναι απλή αστυνομική σειρά ή περιέχει και στοιχεία ανεξήγητου; (παίζει αυτός ο που έπαιζε στο θρίλερ 'Candyman', μεταξύ άλλων).*Μιας και δεν έχω πρόγραμμα, δεν έχω ιδέα αν ο τίτλος μεταγλωττίστηκε στα Ελληνικά.
«Κυνηγός της νύχτας»
*Η νέα περιπετειώδης σειρά μυστηρίου της ΝΕΤ είναι βασισμένη στην ομώνυμη cult σειρά της δεκαετίας του ’70.
Ο Καρλ Κόλτσακ είναι ένας δημοσιογράφος, ο οποίος ερευνά περίεργες υποθέσεις θανάτων και ανεξήγητα φαινόμενα, που η αστυνομία δεν μπορεί ή δεν θέλει να εξιχνιάσει. Πριν 18 μήνες, ο Κόλτσακ δέχτηκε μια νυχτερινή επίθεση σ’ έναν ερημικό δρόμο, απ’ την οποία παρόλο που τραυματίστηκε σοβαρά, επέζησε.
Η σύζυγός του δυστυχώς, δεν ήταν τόσο τυχερή. Από τότε, έγινε σκοπός του να βρει ποιος ή τι την σκότωσε. Οι έρευνές του τον οδηγούν σε άλλες περίεργες και ανεξιχνίαστες υποθέσεις και όλες μπλεγμένες με το υπερφυσικό. Το πρόβλημα είναι πως όταν ανακαλύπτει την αλήθεια, ποιος τον πιστεύει...Δημιουργός και παραγωγός της σειράς είναι ο Φρανκ Σπότνιτς, από την σειρά X-FILES και σκηνοθέτης και παραγωγός ο Ντάνιελ Σάκχιμ και o Μισέλ ΜακΛώρεν. *
[ http://tvradio.ert.gr/tv/details.asp?pid=71507&chid=9 ]
Είχα γράψει κατά λάθος ένα επεισόδιο στο βίντεο, μετά τον Εξάντα. Η αρχή μου κέντρισε το ενδιαφέρον (έδειχνε μια υπόθεση δολοφονίας), καθώς μου αρέσουν οι σειρές αστυνομικού και δικαστικού περιεχομένου. Το είδα μέχρι τέλους, όμως λόγω των στοιχείων ανεξήγητου που λες με απογοήτευσε...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γνωριζει κανενας παο που μπορω να κατεβασω 'Της Ελλαδος τα παιδια' σε καλη ποιοτητα?Για κοίτα εδώ http://www.greek-movies.com
-
Ειδα το Nip/tuck χθες βραδυ...
Καλογραμμενο, εξαιρετικες ερμηνειες, ωμο, ρεαλιστικο, σε γενικες γραμμες παρα πολυ καλο
Απ' οτι μαθαινω η ελληνικη πραγματικοτητα στον κλαδο δεν απεχει πολυ απο την αμερικανικη (λαμβανομενων υπ' οψιν των μεγεθων)
Οταν εχω χρονο θα το βλέπω -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γνωριζει κανενας παο που μπορω να κατεβασω 'Της Ελλαδος τα παιδια' σε καλη ποιοτητα?
Για κοίτα εδώ http://www.greek-movies.com
Mπορω να τα κατεβασω απο εκει, γιατι μου λεει να κατεβασω ενα αλλο προγραμμα...
-
Έχει έναν τύπο ονόματι Ανδρέα Μαλτέζο και τον πέτυχα(αλλάζοντας κανάλια) στον Alpha στην εκπομπή Φώτη και Μαρίας.
Ο τύπος είναι γεμάτος τατουάζ, ξανθό βαμμένο μαλλί, φουσκωτό που ασχολείται με ΜΜΑ(αγώνες που επιτρέπουν μεικτά συστήματα-τεχνικές από οτιδήποτε).
Εντάξει, δεν έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο σε απολύτως κορυφαίο διεθνές επίπεδο αν και παρακολουθώ σχετικά(είπε ότι κάτι κέρδισε, παγκόσμιο, αν και υπάρχουν πολλοί 'μικρότεροι Τίτλοι') και ξέρω πως -όπως και πιλότοι στην Φ1 και άλλοι επαγγελματίες σε κορυφαίο επίπεδο- όλοι τους έχουν μια τρέλα πραγματική και υπεροψία που σπάει @ρχίδια.
Εμφανίστηκε με λευκό πουκάμισο κολλητό(που λόγω σωματικής διάπλασης αδυνατούσε να κλείσει πάνω απ' τον αφαλό, κυριολεκτικά) και λευκό κολλητό παντελόνι(κάτι ανάμεσα σε υβρίδιο παντελονιού και κολάν), για να φαίνεται τι @ρχιδαράς είναιΗ τηλεόραση να γράφει ότι 'υπηρέτησε στις Ε.Δ.', λες και αυτό λέει τίποτα σε αυτούς που ξέρουν, και ότι, απλά, βραβεύθηκε(πάνω σε τι, στη θεωρία της Σχετικότητας; )
Να δεις το Φώτη τι τρελό γέλιο έριξε με τον παλαβό που έλεγε ότι είναι ανοιχτός σε όλα και για κάθε τρέλα και μάλιστα είπε ότι ασχολείται και με μουσική και θα ονομάσει τον δίσκο του 'Γάμα'....
'Τι Γάμα;' λέει ο Φώτης, όπως 'Αλφα, Βήτα, Γάμα;' και λέει ΑΜ: 'όχι, Γάμα, Γάμα, ΓΑΜΑ, απλά, πράγματα... ή θα το βγάλω 22.5' Το τελευταίο αριθμητικό, έκανε τους παρουσιαστές να υποκλιθούν σε ότι π@παριά κατεβάζει ο καθένας και να βγάλουν τα στερημένα απωθημένα τους, καθώς, όπως είπαν, το τελευταίο υποννοούμενο το κατάλαβαν όλοι....Εντάξει, το άλλο το τσουλί γούρλωσε τα μάτια, η άλλος γέλαγε μιας και δεν ήξερε τι να κάνει(πάω στοίχημα και οι δυο φαντάζονταν πώς θα ήταν να τους μ@μάει ταυτόχρονα) και ο ΑΜ άνετος και επιβήτορας(ποιός Σταλλόνε με το 'Ρόκυ' και το 'Αμέρικαν Στάλλιον', να' ουμ: ο τύπος τους έχει για πρωϊνό).
Ο τύπος, απ' το πολύ αναβολικό και τα μπουκέτα στο κούτελο, είναι απλά ανεξέλεγκτος(και να φανταστείς ότι προσπάθησε να δικαιολογηθεί και είπε 'δεν το παίζω τρομοκράτης να με βλέπουν και να αλλάζουν πεζοδρόμιο, αν και καμιά φορά πάνω στα νεύρα μου...'). Μάλλον για αυτό ο Φώτης, τον ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου 'πρέπει να σε φοβάμαι;'
Πρώτη φορά γέλασα έτσι με αυτή την εκπομπή(δεν βλέπω τέτοιου είδους εκπομπές συχνά).
Τηλεόραση