-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΔΙαπιστωσα με τρόμο ότι η καινούργια τρόμπα υψηλής εχανε υγρα (και προφανως και πιεση). Αγανακτισμένος και μη μπορωντας να παω σε συνεργείο (δεν έχω κάποιο που να εμπιστεύομαι εδω) την ανοιξα μόνος μου. Ενα από τα λαστιχάκια ήταν φαγωμένο. Επ' ευκαιρίας την καθάρισα, τσέκαρα τα έμβολα, και άλλαξα και τα λαστιχάκια. Σφίξιμο σωστό (ανάλογα με τα Newton που μου είπε ο μηχανικός από Αθήνα) και την ξαναέβαλα πάνω. Μου έσπασε λίγο τα νεύρα να ξαναμπεί ο ιμάντας, αλλά βρήκα το κόλπο.
Δείχνει να λειτουργεί άψογα, θα την κοιτάω όμως και θα σας πω. Αν δουλέψει θα είμαι πολύ περήφανος. Είναι η πρώτη μου σοβαρή δουλειά στο αυτοκίνητο.
Ειδωμεν.
τέλος..
είσαι γεννημένος για να έχεις 2cv....δεν θα τον χάλαγε να είχε όμως ένα C6...
και ποιον θα τον χάλαγε?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ΔΙαπιστωσα με τρόμο ότι η καινούργια τρόμπα υψηλής εχανε υγρα (και προφανως και πιεση). Αγανακτισμένος και μη μπορωντας να παω σε συνεργείο (δεν έχω κάποιο που να εμπιστεύομαι εδω) την ανοιξα μόνος μου. Ενα από τα λαστιχάκια ήταν φαγωμένο. Επ' ευκαιρίας την καθάρισα, τσέκαρα τα έμβολα, και άλλαξα και τα λαστιχάκια. Σφίξιμο σωστό (ανάλογα με τα Newton που μου είπε ο μηχανικός από Αθήνα) και την ξαναέβαλα πάνω. Μου έσπασε λίγο τα νεύρα να ξαναμπεί ο ιμάντας, αλλά βρήκα το κόλπο.
Δείχνει να λειτουργεί άψογα, θα την κοιτάω όμως και θα σας πω. Αν δουλέψει θα είμαι πολύ περήφανος. Είναι η πρώτη μου σοβαρή δουλειά στο αυτοκίνητο.
Ειδωμεν.
τέλος..
είσαι γεννημένος για να έχεις 2cv....δεν θα τον χάλαγε να είχε όμως ένα C6...
και ποιον θα τον χάλαγε?
Eίναι ου 666 υδροπνευματικό πρόεδρε
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Τι είναι το ροτουλ ρε Ηλία?Ειναι ενα σκατουλάκι που έχει ένα γόνατο με κάτι ρουλεμαν και πιάνει μεταξυ ψαλιδιού και μπουκάλας που κρατάει το δισκόφρενο και τα λοιπά. Δεν το ξέρω αν το εξηγώ καλά.
Οταν είναι χαλασμένο βρίσκεις τζόγους στο τζογόμετρο.
Παράλληλα με την κομμάνη βάση άλλαξα και 2 βίδες που είχαν σπάσει από το καπάκι της βάσης. Στηριζόταν σε μια!!!!!!!!!!! (και πριν 6 μερες πηγα στροφοδιαδρομη)....
Τεσπά όλα καλά (προς το παρον)..
Πρόεδρε, τι να το κάνω το 2cv, πλέον έχω με τι να ασχολούμε
-
εεε δεν είναι το ίδιο!
Με το 2cv μπορείς να αλλάξεις τα ΠΑΝΤΑ!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εεε δεν είναι το ίδιο!Με το 2cv μπορείς να αλλάξεις τα ΠΑΝΤΑ!
Σωστό.. Κάτσε να τελειώσω εδώ με τα ακαδημαϊκά και το 2cv θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα αγοράσω μόλις βρω δουλειά της προκοπής...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εεε δεν είναι το ίδιο!
Σωστό.. Κάτσε να τελειώσω εδώ με τα ακαδημαϊκά και το 2cv θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα αγοράσω μόλις βρω δουλειά της προκοπής...
μα εκεί είναι το μυστικό!
Το 2cv δεν θέλει δουλειά της προκοπής!
Είναι το αυτοκίνητου του φοιτητή!
Δεν θα το πάρεις στα 50 σου που επιτέλους θα έχεις ένα μισθό καλό! :P:P:P
(3 ευρώ τα 2 μπουζί, 10 ευρώ τα 2,5 λίτρα λάδι, 10 ευρώ οι πλατίνες......ε αυτά φτάνουν ) -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εεε δεν είναι το ίδιο!
μα εκεί είναι το μυστικό!
Το 2cv δεν θέλει δουλειά της προκοπής!
Είναι το αυτοκίνητου του φοιτητή!
Δεν θα το πάρεις στα 50 σου που επιτέλους θα έχεις ένα μισθό καλό! :P:P:P
(3 ευρώ τα 2 μπουζί, 10 ευρώ τα 2,5 λίτρα λάδι, 10 ευρώ οι πλατίνες......ε αυτά φτάνουν )Στα 50 Μου το ξαντια θα είναι σαν να λέμε ο σημερινός βάτραχος;;;
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
http://i3.photobucket.com/albums/y92/mikeparsons79/Gutmann15.jpgΛευκή ΒΧ 16S ph1 με ζάντες Gutmann
Αντιπρόεδρε, σίγουρα?
-
Ναι παιδί μου
Είναι πρώτης γενιάς 16βάλβιδη ΒΧ όχι πρώτης γενιά γενικά!16V ph 1
http://www.bx16valve.co.uk/forum/garage ... age_id=22916V ph 2
http://img.photobucket.com/albums/1003/ ... GP1190.jpg -
Θελω και εγω...
-
Get in line mister.
Που έβαλες και ζάντες από Saxo VTS MkI στη ΒΧ.
-
Άσ' τον ρε Νικόλα, κι ήταν το όνειρό του από μικρός...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Get in line mister.Που έβαλες και ζάντες από Saxo VTS MkI στη ΒΧ.
Αφου δεν εβρισκα μαμα τις GTI και οι suoerturismo ξεφευγαν...
Γιατι δεν ειναι ωραιες? -
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Get in line mister.
Που έβαλες και ζάντες από Saxo VTS MkI στη ΒΧ.
Αφου δεν εβρισκα μαμα τις GTI και οι suoerturismo ξεφευγαν...
Γιατι δεν ειναι ωραιες?ΟΧΙ .-
άκυρο ψάρακα
-
Να ρωτισω κατι στο θεμα... Επειδη αλλαξα offset, και απο 24 πηγα 16, το τιμονι αντιδρα περιεργα... Μηπως θα πρεπει να αλλαξω την συγκληση των τροχων? μου εχει πολυ δυνατη επαναφορα, και κοπαναει περιεργα... Μαλλον και η ζηγοσταθμηση που εκανα δεν ειναι σωστη... στα 120 χτυπιεται σαν το χταποδι...
-
Κλασικά λάθη που γίνονται - κατ'εμε - και εχουν σαν αποτελεσμα την φθορα του αυτοκινητου.
Αλεξανδρε, δεν νομίζω ότι η συγκλιση έχει σχεση με το offset...
Ειναι λογικό το αυτοκινητο να εχει αλλαξει συμπεριφορα γιατί είναι τεραστια η διαφορα.
Επιπλέον, εσυ θετεις και 2ο θεμα, αυτό του χτυπηματος , το οποίο μπορεί μεν να προερχεται από κακη ζυγοσταθμιση, μπορεί όμως και από στραβή ζαντα. -
C2 φιλου(το πηρε πριν 2 μηνες) στο καπω σε μερικα σημεια εχει σπασμενο το χρωμα…Δεν είναι από χαλαζι κτλ απλα σε αρκετα σημεια εχει γραμμες μισου με ενός εκατοστου.. Μπορει να το καλυψει αυτό η εγγύηση εφοσον δεν είναι ευθυνη του και δεν είναι φυσιολογικη φθορα του χρωματος σε 2 μηνες από την αγορα του αυτοκινητου…
Υ.Γ Το αυτοκινητο ειναι μαυρο αλλα δεν ξερω αν ειναι μεταλλικο ή οχι..
-
Βεβαιως μπορεί...έχουν εγγύηση βαφής.
Το θέμα είναι να τους πείσεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βεβαιως μπορεί...έχουν εγγύηση βαφής.Το θέμα είναι να τους πείσεις...
Να τους πεισει για πιο πραγμα? Οτι δεν το εκανε αυτος?
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Βεβαιως μπορεί...έχουν εγγύηση βαφής.
Το θέμα είναι να τους πείσεις...
Να τους πεισει για πιο πραγμα? Οτι δεν το εκανε αυτος?
ότι δεν είναι ανάδρομος ο Ερμής...
το θέμα είναι να το εγκρίνει η Σιτροέν...θα βγάλουν φωτό και θα στείλουν στα κεντρικά για επιβεβαίωση...
τώρα για να πειστούν...θα το ψειρίσουν και θα βρούν 1002 δικαιολογίες ότι δεν φταίνε αυτοί...
κλασσικά νεοελληνικά πράγματα...
(υποθέτω...)
CITROËN FORUM