-
Συγχωρέστεμε αν ο χώρος δεν είναι κατάλληλος...
Σάββατο ξημερώματα (7-7.30), επέστρεφε ο πατέρας μου απο την δουλειά του με το αυτοκίνητο του, όπως σχεδόν κάθε μέρα, χρόνια τώρα.
Πήρε κανονικά την έξοδο της Λυκόβρυσης ακριβώς μετά αυτή της μεταμόρφωσης και έκανε αμέσως δεξιά... στον πρώτο δρόμο αριστερά, ο δρόμος για όσους δε τους γνωρίζουνε είναι στενός, σε πολλά σημεία ίσα που χωράει ένα μεγάλο αυτοκίνητο, μη φωτειζόμενος, με εισόδους και εξόδους απο εργοστάσια και αποθήκες.Απο απέναντι μαλακάς άντρας με 80 πατημένα, πιθανότατα μεθυσμένος, σε λευκό Fiat Dolbo σύμφωνα με τον πατέρα μου, σε πορεία μετωπικής. Ο πατέρας μου έκοψε όλο το τιμόνι δεξιά και την επέφυγε, έγδαρε το αμάξι και απο τις δύο μεριές, τοίχος και ηλίθιος. Αυτός σταμάτησε πιο κάτω, κατέβηκε, ήρθε προς τον πατέρα μου, είπε με όλος θράσσος καλημέρα, και έφυγε τρέχοντας. Ο πατέρας μου ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και η πόρτα του οδηγού δεν άνοιγε, αριθμό δεν πρόλαβε να δεί.
Ευτυχώς, όμως είναι καλά.
ΟΠΟΙΟΣ ξέρει ή μπορεί να μάθει κάτι, μια και το αυτοκίνητο είναι επαγγελματικό και μάλλον σπάνιο, παρακαλώ, ας μου στείλει ένα πμ, ή στο τηλ. 6977-453423
Ευχαριστώ
-
Σάββατο ξημερώματα (7-7.30), επέστρεφε ο πατέρας μου απο την δουλειά του με το αυτοκίνητο του, όπως σχεδόν κάθε μέρα, χρόνια τώρα.
Πήρε κανονικά την έξοδο της Λυκόβρυσης ακριβώς μετά αυτή της μεταμόρφωσης και έκανε αμέσως δεξιά... στον πρώτο δρόμο αριστερά, ο δρόμος για όσους δε τους γνωρίζουνε είναι στενός, σε πολλά σημεία ίσα που χωράει ένα μεγάλο αυτοκίνητο, μη φωτειζόμενος, με εισόδους και εξόδους απο εργοστάσια και αποθήκες.Απο απέναντι μαλακάς άντρας με 80 πατημένα, πιθανότατα μεθυσμένος, σε λευκό Fiat Dolbo σύμφωνα με τον πατέρα μου, σε πορεία μετωπικής. Ο πατέρας μου έκοψε όλο το τιμόνι δεξιά και την επέφυγε, έγδαρε το αμάξι και απο τις δύο μεριές, τοίχος και ηλίθιος. Αυτός σταμάτησε πιο κάτω, κατέβηκε, ήρθε προς τον πατέρα μου, είπε με όλος θράσσος καλημέρα, και έφυγε τρέχοντας. Ο πατέρας μου ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και η πόρτα του οδηγού δεν άνοιγε, αριθμό δεν πρόλαβε να δεί.
ΟΠΟΙΟΣ ξέρει ή μπορεί να μάθει κάτι, μια και το αυτοκίνητο είναι επαγγελματικό και μάλλον σπάνιο, παρακαλώ, ας μου στείλει ένα πμ, ή στο τηλ. 6977-453423
Ευχαριστώ
-
Ευχαριστώ
-
μμμ θα έμπαινε εδώ http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=885 καλύτερα αλλά αφού ψάχνεις τον θύτη καλά κάνεις και ανοίγεις ξεχωριστό θέμα.
Βασικά από προσωπικές εμπειρίες και από αλλωνών όποτε ο άλλος θα έχει την ευκαιρία να την κάνει σε ατύχημα όντας σίγουρος ότι δεν θα το δει κανείς απλά θα την κάνει! Είναι τραγικό, δεν ξέρω αν συμβαίνει αλλού αλλά γίνεται γαμώτο! Εμένα μου έχει συμβεί 3 φορές τη μία ήμουν μέσα στο αμάξι και τις άλλες εκτός και ευτυχώς οι ζημιές ήταν μικρές.
Είμαστε ζώα με Ζ κεφαλαίο..
-
Ευχομαι να έχει καλή κατάληξη, όσο δύσκολο κι αν είναι. Δοκίμασε να στείλεις περιγραφή για το περιστατικό στην αστυνομία, ποτέ δεν ξέρεις...
Μια χάρη αν θέλεις: διόρθωσε τον τίτλο του τοπικ σου με το σωστό:'εν δυνάμει'
Επειδή είναι τίτλος χτυπάει άσχημα. -
Καλά ξεμπερδέματα φίλε. Στα Γιάννενα πάντως το ασημί YARIS που τράκαρε φίλο μου παραμονή πρωτοχρονιάς δε βρέθηκε ποτέ, παρά το σύρμα που έπεσε σε πολλούς γνωστούς φαναρτζήδες-ΤΟΥΟΤΑ-αστυνομία.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντως... -
Ελπίζω στο οτι είναι εταιρικό σχετικά σπάνιο και 'ειδικό'.
Ευχαριστώ -
Λίγο πριν είχα περάσει κι εγώ από εκεί! Καλά, δεν υπήρχε κανείς αυτόπτης μάρτυρας; Εκείνη την ώρα υπάρχει μια σχετική κίνηση στους δρόμους εκεί.
-
Κανείς. Γι'αυτό και 'την έκανε'.
-
Eμενα προχθες με χτυπησε ενα γκομενακι με ενα βεσπακι στο πισω φτερο της μοτοσικλετας μου...Πηγε να φυγει αλλα κατορθωσα και την εφθασα,,βεβαια υστερα απο λιγο καταληξαμε στα fridays οπου φαγαμε, ηπιαμε και περασαμε πολυ ωραια..Εκτοτε βγαινουμε συνεχεια και περναμε τελεια...Τη ζημια την εφτιαξα δεν ηταν τιποτα...ολα καλα ευτυχως..
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Eμενα προχθες με χτυπησε ενα γκομενακι με ενα βεσπακι στο πισω φτερο της μοτοσικλετας μου...Πηγε να φυγει αλλα κατορθωσα και την εφθασα,,βεβαια υστερα απο λιγο καταληξαμε στα fridays οπου φαγαμε, ηπιαμε και περασαμε πολυ ωραια..Εκτοτε βγαινουμε συνεχεια και περναμε τελεια...Τη ζημια την εφτιαξα δεν ηταν τιποτα...ολα καλα ευτυχως..Το νινι σερνει καραβι??!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Eμενα προχθες με χτυπησε ενα γκομενακι με ενα βεσπακι στο πισω φτερο της μοτοσικλετας μου...Πηγε να φυγει αλλα κατορθωσα και την εφθασα,,βεβαια υστερα απο λιγο καταληξαμε στα fridays οπου φαγαμε, ηπιαμε και περασαμε πολυ ωραια..Εκτοτε βγαινουμε συνεχεια και περναμε τελεια...Τη ζημια την εφτιαξα δεν ηταν τιποτα...ολα καλα ευτυχως..Τετοια λες, και δεν μπορω να σε ξεχασω με τιποτα......
Άλλος ένας ανεύθυνος εν δυνάμει φονιάς...