Jun 22, 2007, 9:01 AM

Ο χρήστης Vasgti έγραψε:

Το θέμα είναι πως κάποιοι όλο αυτό που βλέπετε το χαρακτήρισαν αλήτικο, κοντράδικο,

Αυτος εδω ειναι ενας χαρακτηρισμός που σας αρεσει να τον δίνετε οι ίδιοι σας στον εαυτό σας φίλε Βασίλη (; )
Το ακούμε απο εσας να το χρησιμοποιείτε κατ εξακολούθηση για τους ίδιους σας τους εαυτούς,και προσωπικά εμενα δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό οτι το απολαμβάνετε τρομερα αυτο που κάνετε.Σας βλέπω να καμαρωνετε αυτον τον χαρακτηρισμο,σαν να ειναι τίτλος τιμής,και να κατηγορειτε συνεχως τους 'κακούς' που ταχα μου σας λένε αλήτες και κοντράκηδες.

Ειναι κι'αυτος ενας παραγοντας που μου αφηνει τη γεύση οτι ξεσκίζεστε για να επιδειχτητε πάση θυσεία,και το συγκαταλέγω στην προσπάθεια διαφήμησής σας.
Διαφημηζετε την 'παρανομη φύση' σας (κοντρακηδες κι'αλήτηδες,επί μερικές χιλιάδες φορες) αποσκοπώντας στην επίδειξη της 'επαναστατικής' σας δύναμης.
Αλλη απόδειξη της επιθυμίας της προβολής της επαναστικής σας φυσης,ήτανε εκεινο το αστειο βιντεο-κλίπ.

(ελπίζω να μη μου κρατησετε κακια που τολμώ να μιλάω εξω απ'τα δόντια,ειλικρινα θα ήθελα να ακούσετε τις απόψεις όλων μας που να σας δωθούνε με αυτον τον τρόπο.Δεν εχουμε τίποτα μα τίποτα να χωρίσουμε.Οι παρατηρήσεις μας μπορει να ακούγονται σκληρες,αλλά κακό σκοπό ΔΕΝ εχουν)