-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κάποιος να τον μαζέψει!Α-ΓΚ
Θα μεγαλωσει το παιδι και θα υπαρχουν ανθρωποι αγνωστοι απο εδω μεσα, που θα ξερουν πραγματα που εκανε οταν ηταν μωρο.
Τωρα τελευταια εχει μαθει το εξης:
'Κατερινα πού ειναι τα ματακια σου;' Αυτη δειχνει τα ματια της με το δαχτυλο.
'Κατερινα πού ειναι η μυτουλα σου;' Αυτη δειχνει τη μυτη της
'Κατερινα πού ειναι τα δοντακια σου;' Ανοιγει το στομα και δειχνει τα δοντια τηςΑχ ναι, ας με μαζεψει καποιος ρε παιδια.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αχ ναι, ας με μαζεψει καποιος ρε παιδια.Γιατι να σε μαζεψει ρε χαζομπαμπά; Κατσε κι απολαυσε το..
-
Κάποιος να τον μαζέψει!
Α-ΓΚ
Θα μεγαλωσει το παιδι και θα υπαρχουν ανθρωποι αγνωστοι απο εδω μεσα, που θα ξερουν πραγματα που εκανε οταν ηταν μωρο.
'Κατερινα πού ειναι τα δοντακια σου;' Ανοιγει το στομα και δειχνει τα δοντια τηςΑχ ναι, ας με μαζεψει καποιος ρε παιδια.
Ακριβώς τα ίδια κάνει και η γυναίκα μου, αλλά δεν το κάνω θέμα στο Forum ...
(και την λένε και Κατερίνα επίσης....) -
-
Κάποιος να τον μαζέψει!
Α-ΓΚ
μια χαρα τα πας meganακο
κι εγω τα ιδια εκανα
και χειροτερα
-
Και θα'ρθει ο καιρος που θα ανοιξουν τα φτερα τους και θα φυγουν και θα μεινουμε μονοι παλι τα δυο γεροντια και θα περιμενουμε τα αγγονια να μας ξανακανουν ανθρωπους.
Ηλια να σου ζησουν ολα και να τα δεις οπως τα ονειρευεσαι.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και θα'ρθει ο καιρος που θα ανοιξουν τα φτερα τους και θα φυγουν και θα μεινουμε μονοι παλι τα δυο γεροντια και θα περιμενουμε τα αγγονια να μας ξανακανουν ανθρωπους......δεν αργει ο καιρος αγαπητε DAP
απο τοτε που γεννηθηκε η κορη μου, μου φαινεται οτι περνουν πολυ γρηγορα τα χρονια -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και θα'ρθει ο καιρος που θα ανοιξουν τα φτερα τους και θα φυγουν και θα μεινουμε μονοι παλι τα δυο γεροντια και θα περιμενουμε τα αγγονια να μας ξανακανουν ανθρωπους.Ο εφιάλτης μου.....
-
Εχθές συζήταγα (πάλι) για τις σπουδές των μικρών με ένα φίλο, στην ίδια κατάσταση (υπόψην ο δικός μου είναι
-
Bάλτο στην εκπαίδευση καλύτερα. Πάντως σε σχέση με τις σπουδές σε ελληνικό ΑΕΙ άλλης πόλης από αυτή της μόνιμης κατοικίας σας, μη φανταστείς ιδιαίτερες διαφορές στο οικονομικό, τουλάχιστον για τα έξοδα διαβίωσης. Και το παιδί σου θα σπουδάσει, δεν θα περιμένει να του δώσει κάθε άσχετος τσόγλανος την άδεια για να μπει στο αμφιθέατρο, ούτε θα προσπαθεί να ξεπεράσει τα συμπλέγματα του τάδε βοηθού καθηγητή προκειμένου να περάσει το μάθημα.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εχθές συζήταγα (πάλι) για τις σπουδές των μικρών με ένα φίλο, στην ίδια κατάσταση (υπόψην ο δικός μου είναι
Θα δούμε βέβεια στα επόμενα χρόνια πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλα αν διατηρηθεί η υπάρχουσα κατάσταση, θα ήθελα το παιδί μου να φύγει κατευθείαν μετά το Λύκειο για κάποιο πολύ γνωστό παν/μιο US/UK. Τι προυποθέσεις χρειάζονται;
Σίγουρα να μην είναι 'κουμπούρι', αγγλικά, και .. χρήματα (τα οποία εν μέρη θα γλιτώσω απο τα φροντιστήρια 'προετοιμασίας'). Ξέρει κανεις πόσο δύσκολο είναι να μπείς σε ένα απο τα πιο γνωστα παν/μια έξω, και πόσο κοστίζει;Δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να μπεί εδώ ή στο θέμα με την εκπαίδευση (mods?)
Αν ενδιαφέρεσαι για καλό πανεπιστήμιο του εξωτερικού, τότε η εισαγωγή του σε αυτό, θα σου κοστίσει περισσότερο από την εισαγωγή του σε ένα πανεπιστήμιο στην Ελλάδα.
-
Ναι αυτό το υποπτέυομαι , απλά θέλω να μάθω το πόσο,
(σίγουρα δεν το βλέπω σαν πιο οικονομική εναλλακτική) -
Χθες το μεσημερι εκανε και το πρωτο της μπανιο στη θαλασσα.
Πηγαμε λοιπον στην παραλια, οπου αφου καθισαμε, της εβγαλα τα ολα ρουχαλακια και την πανα και αφου πηρα αγκαλια την κορμαρα της μπηκαμε σιγα σιγα στη θαλασσα. Πρωτη φορα την ειδα τοσο κομπλαρισμενη Στην αρχη της εβρεξα λιγο τα ποδαρακια και ειδα ενα αινιγματικο χαμογελο να σχηματιζεται στα χειλακια της . Μετα σιγα αρχισα να την βυθιζω πιο βαθεια. Το χαμογελο χαθηκε απο το στομα της Σημαδια πανικου στο προσωπο της
Την ωρα που ηταν ετοιμη να αρχισει να ουρλιαζει και αφου ειδα το κατω χειλακι της να ζαρώνει ετοιμη να κλαψει αρχισα να κανω παιχνιδια με το νερο με το χερι μου αλλα και μετο χερι της οποτε ξανα πηρε τα πανω της και αρχισε παλι να χαμογελαει.
Προς το τελος ειχε αρχισει να χτυπαει το νερο με τα χερια της και να βγαζει διαφορα επιφωνηματα οποτε ηξερα οτι η πρωτη προσπαθεια ηταν επιτυχημενη. -
Οι αυριανοί αθλητές αυξάνονται !!!
Ενας της ενόργανης και μία της κολύμβησης !!!
Μόλις τα καταφέρω θα ποστάρω και μια φωτογραφία του υιού μου του μονογεννούς στο ταπεινό άθλημα του ποδοσφαίρου -
τέλεια Μάνο, και σίγουρα διάλεξες την καλύτερη μέρα για να το κάνεις για να καταλάβει τη δροσιά της θάλασσας με τόση ζέστη που είχε. Είναι πολύ σημαντικό η πρώτη επαφή να είναι ευχάριστη.
Τώρα πρόσθεσε 24/06/07 ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΚΙΟΛΑΣ
-
Χθες το μεσημερι εκανε και το πρωτο της μπανιο στη θαλασσα.Πηγαμε λοιπον στην παραλια, οπου αφου καθισαμε, της εβγαλα τα ολα ρουχαλακια και την πανα και αφου πηρα αγκαλια την κορμαρα της μπηκαμε σιγα σιγα στη θαλασσα. Πρωτη φορα την ειδα τοσο κομπλαρισμενη Στην αρχη της εβρεξα λιγο τα ποδαρακια και ειδα ενα αινιγματικο χαμογελο να σχηματιζεται στα χειλακια της . Μετα σιγα αρχισα να την βυθιζω πιο βαθεια. Το χαμογελο χαθηκε απο το στομα της Σημαδια πανικου στο προσωπο της
Την ωρα που ηταν ετοιμη να αρχισει να ουρλιαζει και αφου ειδα το κατω χειλακι της να ζαρώνει ετοιμη να κλαψει αρχισα να κανω παιχνιδια με το νερο με το χερι μου αλλα και μετο χερι της οποτε ξανα πηρε τα πανω της και αρχισε παλι να χαμογελαει.
Προς το τελος ειχε αρχισει να χτυπαει το νερο με τα χερια της και να βγαζει διαφορα επιφωνηματα οποτε ηξερα οτι η πρωτη προσπαθεια ηταν επιτυχημενη.Ευτυχώς που ήσουν μέσα στη θάλασσα και δεν είδαν οι γύρω ότι τα έκανες επάνω σου βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τρελαμένε (όχι κι άδικα) .
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τέλεια Μάνο, και σίγουρα διάλεξες την καλύτερη μέρα για να το κάνεις για να καταλάβει τη δροσιά της θάλασσας με τόση ζέστη που είχε. Είναι πολύ σημαντικό η πρώτη επαφή να είναι ευχάριστη.Τώρα πρόσθεσε 24/06/07 ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΚΙΟΛΑΣ
Ετσι, ετσι!!!!
Ειμαι τελειως μα τελειως τρελαμενος και παθολογικα αρρωστημενος, βαθεια ερωτευμενος κλπ κλπΚαντε οικογενεια ρε σεις να δειτε πώς ειναι η ζωη.
-
Καντε οικογενεια ρε σεις να δειτε πώς ειναι η ζωη.
Η οικογένεια δεν ξέρω τι θα δει.
-
παει αυτος..μουρλαθηκε..
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...