-
Το Accord δεν πουλάει γιατί είναι δίλιτρο με ο,τι συνεπάγεται αυτό. Κατα τα άλλα είναι το πλέον ολοκληρωμένο από τα Ιαπωνικά της κατηγορίας ( και όχι μόνο ) και στην υπόλοιπη Ευρώπη πουλάει καλά για Ιαπωνικό. Το Ιmpreza αποτελεί και αυτό μια πολύ καλή λύση
-
Πόσο μεγάλη είναι η οικογένεια που χρειάζεται οικογενειακό αυτοκίνητο? Και τί άλλες απαιτήσεις έχει ο ενδιαφερόμενος?
Το Impreza νομίζω ότι υστερεί σε χώρους, μεταξόνιο, πολυτέλεια σε σχέση με τα άλλα. Επίσης είναι μάλλον πιο άσχημο από τα άλλα και παλιό τόσο που πλέον το επόμενο είναι προ των πυλών.
Οικογενειακά θεωρούνται και οι πολυμορφικές εκδόσεις Verso των Toyota, Mazda 5 και το Honda FRV με νέο 1800 κινητήρα. Αυτά παίζουν?
Το Honda Accord φαίνεται να είναι όντως πολύ καλό (και το βρίσκω και πολυ όμορφο) αλλά αν θέλει κάτι τέτοιο γιατί όχι το Mazda 6 που και 1800 είναι όπως θέλει και πολύ πιο εύκολα θα το μεταπωλήσει όταν έρθει η ώρα. -
σσ
-
το αμάξι δεν θα μεταπωληθεί ..... πρίν απο 6-8 χρόνια .....
πολυμορφικά .. οχι λόγο οδηγ συμπεριφοράς ...νεο μαζντα 6, αβενσις και ακόρντ απο πότε να αναμένουμε
τις νεες εκδόσεις ?μεγάλο... για να έχει μεγάλο μετξόνιο ανεση και ευθύβολο σε ταξίδια
-
Αν σε ενδιαφερει το Avensis,γιατι να μην δεις και το Prius,με το οποιο θα γλυτωσεις και σε καυσιμα.Αλλα εκει η μεταπωληση ειναι μεγαλο ερωτηματικο...
-
Μεταξύ των ιαπωνικών προτάσεων Σαφώς το Accord
Καμία σχεση με corolla και Avensis υπετερεί σε κατασκευή και σε απόδοση
Παρόλα αυτά είναι παλιό. και αλλάζει σύντομα.Για εμένα το Ολόφρεσκο FORD MONDEO.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Για εμένα το Ολόφρεσκο FORD MONDEO.Ο ανθρωπος για να λέει γιαπωνέζικο σημαίνει ότι θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο...
Και από όσα ξέρω από γνωστούς το Mondeo στην αξιοπιστία δεν έχει να πει και πολλά σε σχέση με τα γιαπωνέζικα -
Παιδιά ήμουνα φιλανδία
και πραγματικά ήταν το μέρος γεμάτο accord, (και στασιον)
Απιστευτο
Στο αεροδρόμιο είχαν crv!!!!!
-
A,,,,,
να σας πω και την άποψη μου για το αμάξι...
Ειναι πολύ καλό και σε καλή τιμή θεωρώ...
Απλώς πιστεύω ότι είναι λίγο μοντέλο παντρεμμα... Οποτε γι αυτό δε το πηρα ποτέ.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Για εμένα το Ολόφρεσκο FORD MONDEO.
Ο ανθρωπος για να λέει γιαπωνέζικο σημαίνει ότι θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο...
Και από όσα ξέρω από γνωστούς το Mondeo στην αξιοπιστία δεν έχει να πει και πολλά σε σχέση με τα γιαπωνέζικαΕχω ήδη απαντήσει για ιαπωνικό ...............νομίζω ............
Οσο για το Mondeo θα σου πώ ότι μετά από 90.000 χιλιόμετρα δεν εχει βγάλει ΤΙΠΟΤΑ ......Μεταξύ του παλαιού Mondeo και του Accord θα επέλεγα Accord ........ σε σχέση με το καινούργιο όμως ΄ όχι.
( έχει και 5 έτη εγγύηση ) + (έχει και φθηνο Service) + (έχει και τα ανταλλακτικά στην ώρα του)
-
Καλη φαση ειναι να παιρνεις τα παλια μοντελα,οταν εχουν μολις βγει τα καινουρια...
-
Kαι απο μενα accord (πολυ ομορφο, αλλα πραγματι δεν πολυκυκλοφορουν), mazda6 (αν και αλλαζει σε λιγο)...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ο ανθρωπος για να λέει γιαπωνέζικο σημαίνει ότι θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο...
Και από όσα ξέρω από γνωστούς το Mondeo στην αξιοπιστία δεν έχει να πει και πολλά σε σχέση με τα γιαπωνέζικαΕχω ήδη απαντήσει για ιαπωνικό ...............νομίζω ............
Οσο για το Mondeo θα σου πώ ότι μετά από 90.000 χιλιόμετρα δεν εχει βγάλει ΤΙΠΟΤΑ ......Μεταξύ του παλαιού Mondeo και του Accord θα επέλεγα Accord ........ σε σχέση με το καινούργιο όμως ΄ όχι.
( έχει και 5 έτη εγγύηση ) + (έχει και φθηνο Service) + (έχει και τα ανταλλακτικά στην ώρα του)
Εχουν αρκετοι γνωστοι μου Μοντέο.
Στους περισσότερους ήταν αξιόπιστα όπως λες και συ αλλά σε καναδυό το αυτοκίνητο ήταν πιο αχρηστο και από γαλλικό, το ένα εφτιαχναν και το άλο χαλούσε
Ενώ με τα Γιαπωνεζικα εχεις το κεφαλι σου ήσυχο...σιγουρη επένδυση -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Εχουν αρκετοι γνωστοι μου Μοντέο.
Στους περισσότερους ήταν αξιόπιστα όπως λες και συ αλλά σε καναδυό το αυτοκίνητο ήταν πιο αχρηστο και από γαλλικό, το ένα εφτιαχναν και το άλο χαλούσε
Ενώ με τα Γιαπωνεζικα εχεις το κεφαλι σου ήσυχο...σιγουρη επένδυσηΤο ίδιο λέμε ..... Στους περισσότερους είναι αξιόπιστο .... άρα το Mondeo είναι ένα σχετικά αξιόπιστο αυτοκίνητο.
Απόλυτες εκρφλασεις δεν κολάνε στο χώτο του αυτοκινήτου (πχ. το καλύτερο , το ασφαλέστερο , το πιό αξιόπιστο κ.ο.κ.) αυτά είναι για τα περιοδικά.
Βάση στατιστικής είναι οι πιθανότητες ..... εκτός αν τραβήξεις λαχείο όπως ο πατέρας μου με ένα Peugeot 406 . Σήμερα γελάω τότε ΕΚΛΕΓΑ.....Επίσης οι λέξεις Αυτοκινητο και Επένδυση κατά 99 % δεν κολάνε στην ίδια πρόταση .....
Επένδυση είναι ότι σου αποφέρει κέρδος και υπεραξία μεγαλύτερη της υποτίμησης της αξίας του χρήματος ....
-
το νέο μοντέο δεν μου αρέσει καθόλου .... το παλιο πολύ πιο όμορφο για μενα ... γούστα είναι αυτά .....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
το νέο μοντέο δεν μου αρέσει καθόλου .... το παλιο πολύ πιο όμορφο για μενα ... γούστα είναι αυτά .....Πλάκα .....κάνεις έτσι ? ..............
-
Accord - ποιοτικά δεν συγκρίνεται με το -πιο όμορφο - Mazda6 και σε σχέση με τα Corolla/Αβενσις έχει και κάτι-τις παραπάνω σε προσωπικότητα-σχεδιασμό
Από την στιγμή που θα το κρατήσεις 7-8 χρόνια, μην σε απασχολεί που σε 1 χρόνο θα αλλάξουν τα μοντέλα. Μέχρι τα 8 χρόνια θα έχουν βγεί και τα μοντέλα της επόμενης γενιάς. Περίμενε να πετύχεις και προσφορές λόγω παερχόμενου μοντέλου κλπ κλπ.(αν γίνεται)
-
Εχω την εντυπωση ότι πραγματικα made in japan εχει πλεον μονο η mazda και οχι ολα τα μοντελα της. Ισως και να κανω λαθος.
Και εγω το accord θα επελεγα. Δευτερη επιλογη το 6ρι σε διλιτρο ομως.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εχω την εντυπωση ότι πραγματικα made in japan εχει πλεον μονο η mazda και οχι ολα τα μοντελα της. Ισως και να κανω λαθος.Και το Corolla σίγουρα, και -νομίζω- όλα τα Subaru και ίσως και άλλα που εξάγονται Ευρώπη...
-
Nissan Primera 2.0 full extra :yahoo:
Οικογενειακό μέχρι 25Κ-27Κ και γιαπώνέζικο