-
Παιδια δεν το θελω για μενα (μια χαρα ειναι ακομα το 307) αλλα σαν τριτο για μαμα και αδερφη.
Οδηγησα χθες το fabia και μπορω να πω οτι ολα καλα και ωραια αλλα καπως αργο σε 4ες και 5ες και μια χροια κινητηρα σαν πριονοκορδελα
Θα δω και το 207 σημερα αλλα και sx4 δικηνητο.
-
Παιδια δεν το θελω για μενα (μια χαρα ειναι ακομα το 307) αλλα σαν τριτο για μαμα και αδερφη.
Οδηγησα χθες το fabia και μπορω να πω οτι ολα καλα και ωραια αλλα καπως αργο σε 4ες και 5ες και μια χροια κινητηρα σαν πριονοκορδελα
Θα δω και το 207 σημερα αλλα και sx4 δικηνητο. Το clio αποριπτεται για λογους που ανεφεραν οι προλαλησαντες.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Παιδια δεν το θελω για μενα (μια χαρα ειναι ακομα το 307) αλλα σαν τριτο για μαμα και αδερφη.Με αυτή την προυπόθεση ότι και να πάρεις, χαμένος δεν θα βγεις! Πήγαινε στο 207 που φαντάζομαι θα έχεις εμπειρία από συνεργεία, αντιπροσωπείες και (ψιλο)προβλήματα.
-
Εχει η γυναίκα μου το 207 1.4
Οι εντυπώσει μου είναι ότι είναι πολύ ευκολοδήγητο στη πόλη. Το τιμόνι στο παρκάρισμα όλα τα λεφτά. Οι σχέσεις στο κιβώτιο είναι αραιές και έχει αρνητική επίπτωση και στις επιδόσεις και στην κατανάλωση. Στον αυτοκινητόδρομο αν έχεις ανοιχτό δρόμο μια χαρά. Αν έχει κίνηση τότε τα προσπεράσματα είναι θέμα.
Εχει κάνει 7000χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα -
Μιας και παίζει σε αυτή την κατηγορία, είπα να ρωτήσω εδώ.
Ποιο υπερέχει σε επιδόσεις, G. Punto 95 ή το προηγούμενο 100άρι Fabia;
Ο πατέρας μου θέλει ένα μικρό αμάξι και σκέφτεται ανάμεσα σε αυτά τα 2, ίσως και 207.
(Υπάρχει ένα μικρό stock από 100άρια Fabia σε καλές τιμές από όσο ξέρω) -
To 100αρι φάμπια μάλλον.
-
Από αυτά που προτείνεις το 207 φαίνεται η πιο ελκυστική λύση και στο μάτι και στα μηχανικά μέρη. Μόνη ένσταση τα κλασσικά χάλια κιβώτια της πεζώ, αλλά έχει ΧΩΡΟΥΣ και μάλλον το καλύτερο κράτημα με κοινά ελαστικά. Κάποιοι παραπονιούνται για τα μοτέρ του, αλλά εμένα προσωπικά δεν θα με έκοφτε και ιδιάιτερα, άλλα πιο πολύ οι ...περιπέτειες των πεζώφιλων φίλων μου έχουν τραβήξει τα χίλια μύρια...
Το 100άρι φάμπια είναι ουσιαστικά μία γενιά πίσω. Οποιαδήποτε οφέλη (αν υπάρχουν) από την αγορά ενός ξεπερασμένου αυτοκινήτου θα αντισταθμιστούν σίγουρα από την μειωμένη ασφάλεια, την μεγαλύτερη απαξίωση. Αξίζει να τρέχεις να προλάβεις ένα παλίο μοντέλο μόνο σε περιπτώσεις όπου έχει χαρισματικά οδικά χαρακτηριστικά (μίατα, ραλλύ π.χ.) ή αν το έχουν σε τιμές σκοτώματος και ουσιαστικά το αγοράζεις με την τιμή παρακάτω κατηγορίας (π.χ. είχαν την κορόλα 14Κ λίγο πριν την βγάλουνε και το 206 σε κάποια φάση με 10Κ)
Όντως το μάζντα 2 άν έχεις διάθεση για περίμενε φαίνεται πολυ καλή λύση. Από ότι υπάρχει στην αγορά αυτό που πραγματικά χρειάζεται κανεις για αστικές μετακινήσεις είναι το γιάρις, αλλά είναι πολύ 'άχρωμο'. Σε ευρωπαικά καλή πρόταση είναι και το νέο κόρσα το οποίο μοιράζεται κοινά μηχανικά με το πούντο. Το δε πούντο είναι μάλλον το πιο όμορφο σουπερμίνι σήμερα (από έξω, γιατί από μέσα...) αλλά εγώ μάλλον θα φοβόμουνα την ιταλική αξιοπιστία, ενώ και ο ειδικός τύπος δεν το έχει υποδεχτεί με
Φυσικά πάιζει και το σουιφτάκι σαν πιο οικονομική επιλογή το οποίο θα ήταν σίγουρα η πρώτη μου επιλογή αν ήταν πιο χαμηλό και 4άστερο.
Ελπίζω να βοήθησα
-
Στέλιο πήγες για το 207;
-
Το κλεινω αυριο τελικα σε 1.4 εκδοση sport. Ευχαριστω ολους και περισοτερο το Γιαννη μιας και ηταν η αιτια να αλλαξω γνωμη.
-
Το κλεινω αυριο τελικα σε 1.4 εκδοση sport. Ευχαριστω ολους και περισοτερο το Γιαννη μιας και ηταν η αιτια να αλλαξω γνωμη.Εεεε, πειράζει που δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς έκλεισες;
Για πες αναλυτικά, ποιο, πόσο και με τι εξοπλισμό! -
ΚΙΑ ΤΣΙΝΤ 1.4...
-
Τα κορεατικα γονιδια δεν σου εφυγαν ακομα ετσι;
Ε δυο γυναικες θα το οδηγουν. Λιγο αχρωμο δεν ειναι;
-
Τα κορεατικα γονιδια δεν σου εφυγαν ακομα ετσι;Ε δυο γυναικες θα το οδηγουν. Λιγο αχρωμο δεν ειναι;
Αφού έχει...αποκτήσει και...σχιστά μάτια, με την πόρωση που έχει για ο,τιδήποτε από άπω-ανατολή!
-
Το κλεινω αυριο τελικα σε 1.4 εκδοση sport. Ευχαριστω ολους και περισοτερο το Γιαννη μιας και ηταν η αιτια να αλλαξω γνωμη. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το κλεινω αυριο τελικα σε 1.4 εκδοση sport. Ευχαριστω ολους και περισοτερο το Γιαννη μιας και ηταν η αιτια να αλλαξω γνωμη.
Τελικά το 207 είναι ρε παιδιά;; Πείτε μου και μένα!
-
Απο ότι κατάλαβα ναι!
-
207 1,4 sport pack.
-
Sport Pack κιόλας! Αυτά είναι!
-
Παιδια δεν το θελω για μενα (μια χαρα ειναι ακομα το 307) αλλα σαν τριτο για μαμα και αδερφη.Ποια μαμά;;; Αυτη που πέταξε τα περιοδικά; Να ακυρώσεις το 207 και να της πάρεις Atos
@νδρέας
-
Αρε μικα σου χει μεινει απωθημενο ετσι;
Παιδες μολις το εκλεισα.
Τελικα με δημοκρατικους τροπους επιλεχτηκε χρωμα γκρι manitoba (σαν λαδι ειναι) σε εκδοση sport και δωρα συναγερμο και κεντρικο υποβραχιονιο +500
FABIA-CLIO-207