-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
21:00....είπαμε 21:20 ξεκινήσαμε...σεβασμός στον τηλεθεατή-πελάτη Μ-Η-Δ-Ε-Ν.
Και 21.20 αρχισαν τα videakia.Τα δοκιμαστηκα παιζει να ξεκινησαν κατα τις 22.00 και με τα 5 διαφημηστικα ενδιαμεσα τελιωσαμε κατα τις εντεκα και...
Οχι ρε παιδια εγω θυμαμαι 21.45, ειχαν ξεκινησει τα quals...
21:20 άρχισαν ως εκπομπή 100% σίγουρο.
-
χθες ξεπερασε καθε προσδοκια η τηλεοπτικη μεταδοση!!! ο απιστευτος τυπος ειπε καποια στιγμη: ' το σουπερ αγγουρι του Αντονυ Ντειβιτσον' . Προς στιγμην νομιζα οτι εβλεπα τσοντα και υπηρχε σχολιαστης αλλα μετα επανηλθα στην ζοφερη πραγματικοτητα
-
Ας τους υπενθυμίσει και κάποιος οτι ΔΕΝ μεταδίδουν ιπποδρομίες και ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό -εκτός και αν πληρώνονται ανάλογα με τον αριθμό των λέξεων που ξεστομίζουν- να μιλάνε συνεχώς.....
Ας αφήσουν τουλάχιστον τα Incar πλάνα στην φασαρία τους και ας μην λένε οτι τους κατέβει στο κεφάλι εκείνη την στιγμή.
Είναι πολύ δύσκολο να το αντιληφθούν αυτό?
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
χθες ξεπερασε καθε προσδοκια η τηλεοπτικη μεταδοση!!! ο απιστευτος τυπος ειπε καποια στιγμη: ' το σουπερ αγγουρι του Αντονυ Ντειβιτσον' . Προς στιγμην νομιζα οτι εβλεπα τσοντα και υπηρχε σχολιαστης αλλα μετα επανηλθα στην ζοφερη πραγματικοτηταΕνταξει όμως τι να κάνουν οι ανθρωποι ετσι λέγεται η ομάδα...
κάνουν απευθείας τη μετάδοση...για να μη κάνουν λάθος πρεπει το μυαλό τους να στροφαρει περισσότερο και από ενα κινητηρα f1
απλά εκαναν λάθος το αρθροεμένα άλλα με τσατίζουν....που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και ότι πρεπει σωνει και καλά να εχουμε τις ίδιες πεποιθησεις με αυτούς....
-
Ο κ.Πουρναράκης γενικά στο θέμα των In-car είναι ευαίσθητος και συνήθως σταματάει να μιλάει. Αλλά χθες απογοητεύτηκα όταν για πρώτη φορά είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε qualifying πλάνο in-car από το νεοφερμένο Sebastian Vettel και δεν έβαλαν γλώσσα μέσα.
Α, κι επίσης, το 'V' στα γερμανικά διαβάζεται 'Φ' και όχι 'Β'.
('Φέττελ', δηλαδή) -
FYI κυκλοφορουν σε torrents full on-board-cam αγωνες, χωρις καθολου ομιλια και μονο με τους ηχους των μηχανων. Το καναλι που τα μεταδιδει ειναι το Premiere Live.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
απλά εκαναν λάθος το αρθροΔεν έκαναν λάθος. Αν το παρατηρήσεις ο Τάκης πάντα λέει το McLaren, το Ferrari κτλ και όχι η McLaren, η Ferrari. 'Η' λέει όταν αναφέρεται στην ομάδα. Ουσιαστικά δεν είναι λάθος αλλά αυτό το 'το' μου ακούγεται κάπως άσχημα.
Όσον αφορά την ώρα μετάδωσης, δικαιολογημένα τα παράπονα για την καθυστέρηση, αλλά σε σχέση με πέρυσι που τα βλέπαμε κατά τις 1 τα μεσάνυχτα, είναι μια εμφανής βελτίωση.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
απο τι ειπε ο Πουρναρακης (με την Φερραρι μπλουζα-απαραδεκτο-τεσπα)ναι μπηκε στα ρεκορ ο Vettel
O Πουρναράκης έχει φορέσει κατα καιρούς ένα σωρό διαφορετικές μπλούζες. Ferrari, Bar κλπ... Ήταν απαράδεκτος και όταν φόραγε μπλούζα BAR ας πούμε?
Ναι.Σε μια τετοια δουλεια δεν πρεπει να κανεις τετοια 'λαθη'
off topic sorry.
Μπορείς να μου εξηγήσεις ποίο ήταν το λάθος του? Όπως είπα κατα καιρούς έχει βάλει ένα σωρό διαφορετικές μπλούζες από διάφορες ομάδες...
-
Μια χαρά το βρίσκω, στο κλίμα και το πνεύμα της Formula1.
Στο MotoGP στην ET3 που Διατσίδης-Σκλαβενίτης φοράνε κάθε φορά κι άλλο μπλουζάκι και βάζουν και στοιχηματάκια μεταξύ τους για αναβάτες πειράζει κανέναν? -
εγω με Φερραρι τον εχω δει τις πιο πολλες φορες.Απλα το θεωρω αντιεπαγγελματικο..ας φοραγε τις μπλουζες με το Logo της F1 (που το εχει κανει κατα καιρους)αν θελει να ειναι μεσα στο κλιμα..
Τωρα αν ειναι θεμα σπονσορα...τοτε οκ...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Μια χαρά το βρίσκω, στο κλίμα και το πνεύμα της Formula1.
Στο MotoGP στην ET3 που Διατσίδης-Σκλαβενίτης φοράνε κάθε φορά κι άλλο μπλουζάκι και βάζουν και στοιχηματάκια μεταξύ τους για αναβάτες πειράζει κανέναν?εκει το φωναζουν οτι ειναι με τον Rossi!!
-
Καλά, στα MotoGP θες δε θες... είσαι πάντα με το Rossi
Αλλά και που είναι με το Rossi, έχετε δει ποτέ να επηρεάζει τη μετάδοσή τους? Το οπαδιλίκι στο χαβαλέ το έχουν πάντα. Στον τελευταίο αγώνα θεό τον κάνανε το Stoner και πολύ σωστά. Έχασε ο Rossi αλλά ήταν εκστασιασμένοι όπως οι περισσότεροι θεατές.
-
Ο χρήστης tls έγραψε:
Ρε παιδιά ο Πουρναράκης τελικά τι είναι;Έχω μπερδευτεί;
Επίσης που τα βρίσκουν αυτά τα ψώνια-καλεσμένους;Ο άλλος λέει ξέρει τον Αλόνσο και παίζουν μαζί PSΥΓ.Οι τύποι στην ET3 είναι γτπ
Ο Χάμιλτον και ο Αλόνσο είπε ότι παιζουν μαζί ps
Παντως σήμερα πιστευω είχαν καλό καλεσμενο, μας είπε πολλά πραγματα -
Πάντως παιδιά μιλάμε για F1, όχι για ποδόσφαιρο. Δε βρίσκω κανένα κακό στο να δηλώνει ο σχολιαστής την προτίμησή του, από τη στιγμή που κάνει καλά τη μετάδοση του.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως παιδιά μιλάμε για F1, όχι για ποδόσφαιρο. Δε βρίσκω κανένα κακό στο να δηλώνει ο σχολιαστής την προτίμησή του, από τη στιγμή που κάνει καλά τη μετάδοση του.Έχεις δίκιο και εγώ αυτό πιστεύω. Πολύ καλός ο καλεσμένος,μάθαμε αρκετά πράγματα και είχα καιρό να το πώ αυτό για τηλεοπτική μετάδοση αγώνα.
Επίσης ( αν και μάλλον ρίχνω λάδι στην φωτία και είχα πεί στον εαυτό μου να μην ξανασχοληθώ με οπαδισμούς και κολλήματα ) νομίζω οτι αν ο Τάκης φόραγε μπλούζα ΜcLaren δεν θα είχε ακουστεί κιχ όπως οταν παλιότερα είχε φορέσει μια μπλούζα της BAR δεν είχε ακουστει τπτ -
Το συστημα με τους εναλλασομενους καλεσμενους γενικα λειτουργει θετικα. Ενταξει, θα φαμε και καμια φολα, αλλα εχουμε καθε εβδομαδα και αλλη οπτικη γωνια (απο οδηγους, απο τεχνικους, απο διοικητικους παραγοντες), απο ανθρωπους που ξερουν πολυ περισσοτερα απο εμας και απο τον BARONDA.
Για τα μπλουζακια, ελεος ρε παιδια. Δεν ειναι διαιτητης, να φοραει μαυρα και να εχει σφυριχτρα και να παρουσιαζει 50-50. Το χαλαρο στυλακι της ΕΤ3 με τα MotoGP προσωπικα το βρισκω πολυ πετυχημενο, αν και αναγνωριζω οτι φια τη Φ1 θα ηταν πιο δυσκολο να υιοθετηθει (φανταστειτε τι θα ακουγε τοτε ο ΤΠ).
-
To χα γράψει και παλιότερα, το ξαναγράφω τώρα. Ο Τάκης φοράει μπλουζάκια που του δίνει ο χορηγός της μετάδοσης (Puma). Από τη στιγμή που η Puma είναι official partner της Ferrari και έχει ξεχωριστή γραμμή προϊόντων αφιερωμένη στη Ferrari, αυτά θα φοράει και ο Τάκης. Και στο κάτω κάτω μια χαρά μπλουζάκια είναι. Άσχημο ήταν το χτεσινό με την 250LM; Mακάρι να είχαν βγάλει κι άλλες εταιρίες τέτοια αμάξια, να τα φορούσαμε στα μπλουζάκια μας.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως παιδιά μιλάμε για F1, όχι για ποδόσφαιρο. Δε βρίσκω κανένα κακό στο να δηλώνει ο σχολιαστής την προτίμησή του, από τη στιγμή που κάνει καλά τη μετάδοση του.την κανει??Θυμασαι πως ανεβαζε τονους στην χροια της φωνης του οταν περνουσε ο MS στην 1η θεση πχ ή πως 'επεφτε' αν κατι δεν πηγαινε καλα?
Και mclaren να φορουσε τα ιδια θα λεγα.Τεσπα δεν το συνεχιζω.Και με ποδοφαιρο δεν ασχολουμαι καθολου.
-
το πιο πανω ποστ εγινε καταλαθος απο το user name που εχω ζητησει να διαγραφει.
ειχα ξεχασει στον υπολογιστη του γραφειου να αλλαξω τους σχετικους κωδικους.Συγγνωμη.
-
Εγω πάντως ενοχλούμαι που κάνει έντονες διακρίσεις στους οδηγούς πχ ελεγε οτι σιγουρα ο Αλόνσο πήγαινε στη ΜακΛάρεν για τα λεφτά κλπ κλπ..
θα βάλω πιάτο να βλέπω τον αγώνα απτό ισπανικό κανάλι
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)