-
πως ξοδευει έτσι αδικα τα λεφτακια του ο κοσμακης...
κλεφτες θα γίνουν και εκεινου που κονομανε ομως...
φίλος ή πούλα ΤΩΡΑ τον κινητήρα και κανε αυτο που σου είπε ο leonp είτε κατσε στα αυγα σου (φιλικά το λεω,μην παρεξηγηθουμε κιολας!)
σου πάει καρδια να μαγαρισεις έτσι τετοιον κινητηρα;...
-
Δικά του είναι τα λεφτά,ας τα χαλάσει όπως θέλει Ποιός θα κρίνει αν τα χαλάει άσκοπα?
-
δεν παρεξηγω ευκολα και εαν παρεξηγηθω θα το πω
εαν θα γινει κατι στο αυτοκινητο{και αυτο θα ειναι μετα απο κανενα 6μηνο} θα ειναι εξατμιση και προγραμμα...στο κατω κατω και ετσι οπως παει το αυτοκινητο το 90% των αυτοκινητων τα κερναω τσαγακι του βουνου...που να το ¨γαργαλησω¨ κιολας
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
δεν παρεξηγω ευκολα και εαν παρεξηγηθω θα το πωεαν θα γινει κατι στο αυτοκινητο{και αυτο θα ειναι μετα απο κανενα 6μηνο} θα ειναι εξατμιση και προγραμμα...στο κατω κατω και ετσι οπως παει το αυτοκινητο το 90% των αυτοκινητων τα κερναω τσαγακι του βουνου...που να το ¨γαργαλησω¨ κιολας
Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ. Μην ακούς αυτούς που σου λένε και σου υπόσχονται πυραύλους...
Βάλε καλά φρένα και λάστιχα και λιώστο, στρίψε, το στίψτο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στο τέλος θα καταλήξεις να έχεις δώσει περισσότερα χρήματα από καινούργιο TypeR για αυτοκίνητο 10ετίας.Μπορεί να βγεί στο τέλος πιό ακριβό, όμως το καινούριο TypeR δεν θα βλέπει το Civic του φίλου ούτε με τηλεσκόπιο
-
σωστα ηδη το type r το 2.0 το προηγουμενο βλεπει μονο τιν πινακιδα μου...το καινουριο ειναι χειροτερο σε επιδοσεις απο οτι εχω ακουσει...
το προτζεκτ μεχρι τωρα μου εχει στοιχισει 11000€ [αγορα αυτοκινητου και μετατροπη] και αλλες 3000€ για να το κανω κομπρεσορατο...
με 14000€ εχεις ενα αυτοκινητο ατμοσφαιρικο,μπροσθιοκινητο,300 ιππων και πανω απο ολα αξιοπιστο...παλι στα μισα λεφτα θα ειμαι απο το type r και πολυ πιο ευχαριστο οδηγικα το αυτοκινητο
-
Tωρα τα ακουσαμε ολα
Δηλαδη εσυ φιλε μου στριβεις και καλυτερα απο R?
Eκτος αν εννοεις οδηγικη ευχαριστηση να σπινιαρεις 1η 2α 3η
-
Σάκη,
βάλε please μια φωτό...για ποιό Σιβικ μιλάμε;
-
το δευτερο εννοω και χωρις σπιναρισμα...ειναι αδυνατον το δικο μου μοντελο να στριβει καλυτερα απο οποιοδηποτε πιο καινουριο CIVIC...
απλα το δικο μου ειναι πιο hardcore σε αισθηση στο καινουριο για να ακουσεις το vtec point πρεπει να εχεις κλειστη την μουσικη και το νοιωθεις ελαχιστα...για εμενα ειναι πολυ ξενερωτο αυτο...
εχει πολυ πλακα οταν μπαινει το vtec γυρνανε πολλα κεφαλια να δουν τι ερχετε και ο ηχος ειναι πιο εντονος απο του VTI...
οσο για το σπιναρισμα που λες αμα ξερεις να ξεκινας το αυτοκινητο και σε βοηθαει το μπλοκε μια χαρα ξεκιναει
-
elteo πηγαινε στη σελιδα 5 να το δεις...
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
το δευτερο εννοω και χωρις σπιναρισμα...ειναι αδυνατον το δικο μου μοντελο να στριβει καλυτερα απο οποιοδηποτε πιο καινουριο CIVIC...απλα το δικο μου ειναι πιο hardcore σε αισθηση στο καινουριο για να ακουσεις το vtec point πρεπει να εχεις κλειστη την μουσικη και το νοιωθεις ελαχιστα...για εμενα ειναι πολυ ξενερωτο αυτο...
εχει πολυ πλακα οταν μπαινει το vtec γυρνανε πολλα κεφαλια να δουν τι ερχετε και ο ηχος ειναι πιο εντονος απο του VTI...
οσο για το σπιναρισμα που λες αμα ξερεις να ξεκινας το αυτοκινητο και σε βοηθαει το μπλοκε μια χαρα ξεκιναει
Ok φιλος με καλυψε η απαντηση σου
Παντως εχω που εχω νεοτερης γενιας v-tec δεν χρειαζεται καν να ανοιξω το παραθυρο μια χαρα ακουγεται
-
Ο χρήστης japanpower έγραψε:
Tωρα τα ακουσαμε ολαΔηλαδη εσυ φιλε μου στριβεις και καλυτερα απο R?
Eκτος αν εννοεις οδηγικη ευχαριστηση να σπινιαρεις 1η 2α 3η
Φιλε σακη μην ακους κακκεντρεχη σχολια απο κανεναν εδω μεσα.. Ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα της μοντιφας, εχω μπει συνοδηγος σε integra type r απλο νομιζω 220 ιππων και το αμαξι ξυριζε..Οταν μιλαμε για χοντα προσκυναμε..
Τωρα go get yourself a decent body kit , μια ζαντα και ενα βαψιμο και εισαι σουπερ..
Και κατι αλλο το τι κανεις τα λεφτα σου ειναι δικο σου θεμα, κ κανενος αλλου κομπλεξικου κ ζηλιαρη...
-
Eγω δεν ειπα κανεναν κακκεντρεχη και ουτε απεδωσα χαρακτηρισμους
-
ευχαριστω random για τα καλα σου λογια
το αμαξι ειναι βαμενο...την ζαντα θελω να την αλλαξω αλλα μονο αν βρω ελαφρια...και οσο για το body kit μια αεροτομη και ενα μπροστινο σποϊλερ σε συνδυασμο με φαναρια μαυρα angel eyes μπροστα και μαυρα lexus πισω + φιμε τζαμια θα 'αγριεψει αρκετα το αυτοκινητο'
μην τσακωνεστε παιδια κουβεντα κανουμε
japanpower ποιο honda εχεις?
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
και οσο για το body kit μια αεροτομη και ενα μπροστινο σποϊλερ σε συνδυασμο με φαναρια μαυρα angel eyes μπροστα και μαυρα lexus πισω + φιμε τζαμια θα 'αγριεψει αρκετα το αυτοκινητο'Αφησέ το ήσυχο το καημένο! Βάλτου 4 όμορφες και ελαφριές ζάντες, χωρίς να το παρακάνεις στην διάσταση για να μην χάσεις σε νεύρο και μην κάνεις τίποτε άλλο, εξωτερικά τουλάχιστον! Τα καλά και γρήγορα εργαλεία δεν χρειάζονται 'φτιασίδια' και οι αεροτομές και τα angel eyes είναι πεταμένα λεφτά , που τα δίνουν κάτι φτωχοκάγκουρες που δεν έχουν μία για καλό αυτοκίνητο, μπας και τσιμπήσουν κάνα γκομενάκι!
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητό σου όπως είναι τώρα! Μην πειράξεις το μοτέρ, ούτως ή άλλως τα παραπάνω άλογα θα δυσκολευτεί να τα περάσει στο δρόμο, εδώ πιο σύγχρονα αυτοκίνητα και δυσκολεύονται...
Κράτησέ το μέχρι να το βαρεθείς και τότε, τα χρήματα που θα σου έχουν μείνει, θα τα βάλεις να πάρεις κάτι καλύτερο. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
και οσο για το body kit μια αεροτομη και ενα μπροστινο σποϊλερ σε συνδυασμο με φαναρια μαυρα angel eyes μπροστα και μαυρα lexus πισω + φιμε τζαμια θα 'αγριεψει αρκετα το αυτοκινητο'
Αφησέ το ήσυχο το καημένο! Βάλτου 4 όμορφες και ελαφριές ζάντες, χωρίς να το παρακάνεις στην διάσταση για να μην χάσεις σε νεύρο και μην κάνεις τίποτε άλλο, εξωτερικά τουλάχιστον! Τα καλά και γρήγορα εργαλεία δεν χρειάζονται 'φτιασίδια' και οι αεροτομές και τα angel eyes είναι πεταμένα λεφτά , που τα δίνουν κάτι φτωχοκάγκουρες που δεν έχουν μία για καλό αυτοκίνητο, μπας και τσιμπήσουν κάνα γκομενάκι!
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητό σου όπως είναι τώρα! Μην πειράξεις το μοτέρ, ούτως ή άλλως τα παραπάνω άλογα θα δυσκολευτεί να τα περάσει στο δρόμο, εδώ πιο σύγχρονα αυτοκίνητα και δυσκολεύονται...
Κράτησέ το μέχρι να το βαρεθείς και τότε, τα χρήματα που θα σου έχουν μείνει, θα τα βάλεις να πάρεις κάτι καλύτερο.αεροτομη θελω την γνησια της honda και το σποϊλερ μπροστα του VTI δεν μου αρεσουν οι υπερβολες στο αυτοκινητο ισα ισα που τις κοροϊδευω τα angel eyes εκτος απο το οτι ειναι πιο ομορφα θελω να τα βαλω για καλυτερο φωτισμο γιατι εκει υστερω αρκετα
αυτο το αυτοκινητο δεν πουλιεται γιατι απλα για να το δωσεις πρεπει να παρεις κατι ανωτερο και δυστυχως ειναι μεγαλη η διαφορα σε ευρω...καποια στιγμη θα παρω και ενα μτχ μικρο 1000αρακι για μεσα στην πολη και να μην κανω χιλιομετρα στο honda...
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
αεροτομη θελω την γνησια της honda και το σποϊλερ μπροστα του VTI δεν μου αρεσουν οι υπερβολες στο αυτοκινητο ισα ισα που τις κοροϊδευω τα angel eyes εκτος απο το οτι ειναι πιο ομορφα θελω να τα βαλω για καλυτερο φωτισμο γιατι εκει υστερω αρκετα -
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
σωστα ηδη το type r το 2.0 το προηγουμενο βλεπει μονο τιν πινακιδα μου...το καινουριο ειναι χειροτερο σε επιδοσεις απο οτι εχω ακουσει...Δυνατός....μπράβο.......
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
σωστα ηδη το type r το 2.0 το προηγουμενο βλεπει μονο τιν πινακιδα μου...το καινουριο ειναι χειροτερο σε επιδοσεις απο οτι εχω ακουσει...
Δυνατός....μπράβο.......
για να σταθει διπλα μου type r 2.0 πρεπει να φοραει φιλτρο,προγραμμα και εξατμιση...μονο τοτε καθεται διπλα μου
-
υπαρχει καποιος που να εχει type r?
Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ {CIVIC ME INTEGRA MOTER} ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!!!