-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πείτε κανένα τηλέφωνο μέχρι 130-150ευρώ!
Κάτι έτσι με καλό value for money...το z530i της S-E είναι καλό;
Ευχαριστώ!Σε αυτά τα ευρώ ...δύσκολα.
καλό είναι και αυτό που αναφέρεις...
με +40 ευρώ παίρνεις το πραγματικό value4money της κατηγορίας 2 χρόνια τώρα ...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ελεος με αυτα τα SAR... δινετε πολυ μεγαλη βαρυτητα σε κατι κυριολεκτικα ισσονος σημασιας.
Ελπίζω να μπορείς να μου πεις το ίδιο και σε 20-30 χρόνια.
Τι ειναι το SAR????
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ελεος με αυτα τα SAR... δινετε πολυ μεγαλη βαρυτητα σε κατι κυριολεκτικα ισσονος σημασιας.
Τι ειναι το SAR????
Specific Absorption Rate : Το ποσό της Η/Μ ενέργειας που απορροφά ο οργανισμός σου όταν χρησιμοποιείς το κινητό και ανάγεται σε Watt/kg. Όσο μικρότερη τιμή τόσο καλύτερα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πείτε κανένα τηλέφωνο μέχρι 130-150ευρώ!
Κάτι έτσι με καλό value for money...το z530i της S-E είναι καλό;
Ευχαριστώ!Σε αυτά τα ευρώ ...δύσκολα.
καλό είναι και αυτό που αναφέρεις...
με +40 ευρώ παίρνεις το πραγματικό value4money της κατηγορίας 2 χρόνια τώρα ...
Αλέξανδρε, αν θες να δώσεις τι διαφορά για να πάρεις το 750, είναι βέβαιο ότι θα κάνεις άριστη αγορά.
Αν θες να παραμείνεις μέσα στα όρια που έθεσες τότε το 220 είναι η καλύτερη επιλογή από τα δυο. -
+απειρο για το Κ750. Άριστο κινητάκι, κομπλέ από λειτουργίες.
-
ειναι τελειως κομπλεξικο..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
+1000
θα μου πείτε ότι μπορεί να είναι και τυχαίο το γεγονός, όπου υπάρχει καπνός όμως συνήθως υπάρχει και φωτιά... Καθηγητής του τμήματός μου πέθανε φέτος από όγκο στον εγκέφαλο. Σύμπτωση ή όχι εσείς θα μου πείτε, ήταν με ένα κινητό από το πρωϊ μέχρι το βράδυ και σημαντικότερο όλων ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που χρησιμοποίησαν κινητό όταν η τότε Panafon έφερε την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα. Δε ξέρω πόσοι από εσάς είχαν κινητά τότε (ο πατέρας μου είχε από την εταιρία που εργαζόταν ένα Ericsson παντόφλα, σαν ασύρματο), τα κινητά όμως εκείνης της εποχής είχαν τεράστια εκπεμπόμενη ακτινοβολία. Χαρακτηριστικό το ότι αν μιλούσες λίγα λεπτά συνεχόμενα σε έπιανε πονοκέφαλος.
Οκ, τα σύγχρονα κινητά έχουν εξελιχτεί πολύ και έχει μειωθεί κατακόρυφα η εκπεμπόμενη ακτινοβολία, έχοντας όμως ταυτόχρονα αυξηθεί κατακόρυφα η χρήση τους είναι άγνωστη η επίδραση που θα έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό και θα περάσει ένα διάστημα 10-20 χρόνων μέχρις ότου αποδειχτεί με επίσημες μελέτες-έρευνες. Το να προσπαθεί κάποιος να αγοράσει μια συσκευή με τη μικρότερη δυνατή ακτινοβολία μόνο χαζό δεν είναι λοιπόν. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τι ειναι το SAR????
Specific Absorption Rate : Το ποσό της Η/Μ ενέργειας που απορροφά ο οργανισμός σου όταν χρησιμοποιείς το κινητό και ανάγεται σε Watt/kg. Όσο μικρότερη τιμή τόσο καλύτερα.
Οσο μικροτερη τιμη τοσο λιγοτερο Motorola ειναι....
Καλα το καταλαβα;;;;Το οτι οταν μιλαω στο κινητο ζεστενεται το αυτι μου.... Δεν πρεπει να ειναι καλο....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειναι τελειως κομπλεξικο..Πουρκουά και γιατί;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πουρκουά και γιατί;
γιατι ειναι κομπλε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Πουρκουά και γιατί;
γιατι ειναι κομπλε...
Αααα !!!!
-
Το οτι οταν μιλαω στο κινητο ζεστενεται το αυτι μου.... Δεν πρεπει να ειναι καλο....
To ίδιο πάθαινα οταν μιλαγα με το V3X που ειχα για ενα καλοκαιρι...
εστω και για 2 3 λεπτα... -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Το οτι οταν μιλαω στο κινητο ζεστενεται το αυτι μου.... Δεν πρεπει να ειναι καλο....
To ίδιο πάθαινα οταν μιλαγα με το V3X που ειχα για ενα καλοκαιρι...
εστω και για 2 3 λεπτα...Eγω καμια φορα, νιωθω το κινητο να δονειται..... πιανω το σακακι, τιποτα...βαζω το κινητο...τιποτα...
Δεν παιρνω και ναρκωτικα....
Τι στο διαλο;
Κατι αλλο θα ναι.... -
Ευχαριστώ, παιδιά!
Θα τα κοιτάξω όλα...δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια οπότε θα δω πιο μου κάθεται καλά στο μάτι και στο χέρι...
Επειδή τα 180 του 750i μάλλον είναι πολλά, το 200 φαίνεται καλή επιλογή αλλά θα πρέπει να πάρω την περίεργη sony-memory και μήπως είναι ακριβή;
Φραγκίσκο, το nokia γιατί δε σου αρέσει;
Συγγνώμη που σας χαλάω το thread με τις ασχετοσύνες μου αλλά πρέπει να το αγοράσω άμεσα... -
Το οτι οταν μιλαω στο κινητο ζεστενεται το αυτι μου.... Δεν πρεπει να ειναι καλο....Λογικα αυτο ειναι απο την μπαταρια, δεν νομιζω να ειναι απο την ακτινοβολια.
κ γω οταν το χω στα χερια κ το δουλευω ζεσταινετε πολυ.Τελικα μετα απο 2 χρονια αλλαξα κινητο κ ειπα να παρω ενα pda.
http://www.htc.com.gr/p4350.html -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
[....] το 200 φαίνεται καλή επιλογή αλλά θα πρέπει να πάρω την περίεργη sony-memory και μήπως είναι ακριβή;όχι φτηνές είναι...
μια 512ΜΒ θα την βρεις στα 28 ευρώ και μία 1GB που προτείνω εάν θες να ακούσεις λίγη μουσικούλα και να έχεις επιλογές κοστίζει περίπου στα 37 ευρώ. Οι τιμές είναι ενδεικτικές...θα βρεις σίγουρα και φτηνότερα. Βέβαια εγώ αγόρασα πρόσφατα μία 4GB ΜS duo όμως στα 57 κάτι ευρώ...
αυτό πρέπει να είναι η μπαταρία σου που λειτουργεί με υπερωρίες. Το παθαίνω όταν ακούω mp3 στο κινητό μου για ώρα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[....] το 200 φαίνεται καλή επιλογή αλλά θα πρέπει να πάρω την περίεργη sony-memory και μήπως είναι ακριβή;
όχι φτηνές είναι...
μια 512ΜΒ θα την βρεις στα 28 ευρώ και μία 1GB που προτείνω εάν θες να ακούσεις λίγη μουσικούλα και να έχεις επιλογές κοστίζει περίπου στα 37 ευρώ. Οι τιμές είναι ενδεικτικές...θα βρεις σίγουρα και φτηνότερα. Βέβαια εγώ αγόρασα πρόσφατα μία 4GB ΜS duo όμως στα 57 κάτι ευρώ...
αυτό πρέπει να είναι η μπαταρία σου που λειτουργεί με υπερωρίες. Το παθαίνω όταν ακούω mp3 στο κινητό μου για ώρα.
Tσου....
Το χω σκεφτει κ αυτο....
αν μιλαω απο το ασυρματο ολα μια χαρα.
αν μιλαω απο την συσκευη ζεστεναιτε το πανω μερος της συσκευης και το αυτι μου.... η μπαταρια ειναι σε νορμαλ θερμοκρασεια -
Θέλω το Route66 (ή κάποιο άλλο) για 6680. Εχει κανείς κάποια ιδέα για το που μπορώ να το βρω?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ωραίο είναι το Qtek, αλλά μιας και με το ΕΤΕΝ είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος, με ενδιαφέρει πώς θα αντιγράψουμε την...αρχική οθόνη του! Μ'αρέσει το look Vista που έχει! Λογικά, μιας και μιλάμε για ίδιο λειτουργικό, όλο και κάτι θα βρουν τα παλικάρια και για μας....
....Αφου τα Χ500+ εχουν το 'Look Vista'
Αυτο που βλεπεις ειναι μαλλον καποιο προγραμμα της HTC για το Today Screen...Βοηθήστε (ΞΑΝΑ! ) τον...άχρηστο: έψαξα το κινητούλι, πήγα στο Today, στα Θέματα, όπου έχω τα εξής: 1. Guava Bubbles, 2.OEM, 3.Windows Mobile Green, 4.Προεπιλογή των Windows. Εγώ χρησιμοποιώ το 3, το οποίο και είναι...πράσινο! Θα ήθελα κάτι σε μαύρο, σαν τα Vista! Πρέπει να βάλω κάποιο άλλο theme ή μπορώ ν' αλλάξω το χρώμα;
Δες εδω
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θέλω το Route66 (ή κάποιο άλλο) για 6680. Εχει κανείς κάποια ιδέα για το που μπορώ να το βρω?οχι αλλα και να ξερα δε θα σου λεγα..
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]