-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Παντως μετα τον στρατο σκοπευω να ανοιξω δικη μου επιχειρηση οποτε διαταγες θα δεχομαι απο τον εαυτο μου
Κάτι ωραία αρκτικόλεξα του τύπου ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΣΕΠΕ, ΥΠΕΕ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμες τα έχεις ακούσει;
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΑΤΑΚΑ!!!!
-
Απλά μεγάλες στιγμές!!!
Youtube Video -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Απλά μεγάλες στιγμές!!!
Youtube Video -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Απλά μεγάλες στιγμές!!!
Youtube VideoΠωωωω!!!!! Έχω πέσει κάτω απο τα γέλια!!!!!!!!
-
Βρε σεις κοιτάξτε και λίγες σελίδες πριν. Έχει ξαναμπεί.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Διοικητή Λόχου είχα τον Τσίλα , διμοιρίτη έναν Δόκιμο που δεν τον θυμάμαι..... Ο Σταματάκης μέσ' στα κόμπλεξ ( και λόγω πάχους και άλλων προβλημάτων ) ενώ ένας Υπολοχαγός που ήρθε στο ΛΑΤΕΘ και τους είχε συμμαθητές που έλεγε ότι ακόμη και στη ΣΣΕ πίναν χασισάκι το βράδυ ( έπιναν και στη ΣΕΑΠ , ειδικά ο Κοκογιαννάκης όταν είχε υπηρεσία ). Φοβερή τάξη η συγκεκριμένη για τη ΣΣΕ ( νομίζω ήταν του 93 ). Είχε ή ρεμάλια ή τέλειους αξκούς.Τον Σταματάκη τον έφαγα στην μάπα στην εκπαίδευση. Κάποιοι άτυχοι τον είχαν και στον λόχο (ήταν υποδιοικητής του 1ου λόχου). Ήταν απλά ένα κομπλεξικό ζώον αλλά έβγαζε πολύ γέλιο. Έχω τύχει σε καλύτερη φάση να τον βρίζει πατόκορφα ταγματάρχης μπροστά σε ΥΕΑ και αυτός να στέκεται σούζα προσοχή...
Μετά από αυτό κάπως ηρέμησε.Μετά από την ΣΕΑΠ πήρε μετάθεση στο ΛΑΤΕΘ του Λαγού και έμεινε στάσιμος στις επόμενες κρίσεις(δεν προήχθει).
Τον Βιτώρο τον έχω ακουστά από άλλους εκπαιδευτές για την πολύ καλή δουλειά που έκανε αλλά δεν τον πέτυχα στην ΣΕΑΠ.
Τον Κουναλάκη όντως τον πέτυχα αλλά όχι σαν εκπαιδευτή. Οι εκπαιδευτές μας ήταν όλοι Υπολοχαγοί. Καλό παιδί πάντως.
-
τελικά αυτοί που είναι Β' (στρατεύσιμοι δίοποι) δικαιούμαστε και μετά τη θητεία εσαγωγή στο ΝΝΑ ?
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Απλά μεγάλες στιγμές!!!
Youtube VideoΣτημενο κ ψεμα.Παρατηρηστε το καλα.
(Προφανως οσοι δεν εχουν παει στρατο δεν καταλαβαινουν οτι ειναι στημενο) -
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
Απλά μεγάλες στιγμές!!!
(Προφανως οσοι δεν εχουν παει στρατο δεν καταλαβαινουν οτι ειναι στημενο)στημενο η οχι,
παντως εχει φοβερο γελιο.
μου αρεσε πιο πολυ που στο τελος λεει,τουλαχιστον να κανουμε την αναγνωριση -
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
Απλά μεγάλες στιγμές!!!
(Προφανως οσοι δεν εχουν παει στρατο δεν καταλαβαινουν οτι ειναι στημενο)+1
Πάντως έχει πολλή πλάκα...
-
πριν απο ενα μηνα εκοψα την αναβολη μου για να φυγω τον αυγουστο... (ειχα αναβολη εως τελη του ετους).
μου προεκυψε ομως μια καλη ευκαιρια για δουλεια και δεν θελω τωρα να παω φανταρος....
τι μπορω να κανω??? μπορω να ξαναπαρω αναβολη και να την επεκτεινω στα +2 χρονια??
χρειαζομαι βισμα??
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μπορω να ξαναπαρω αναβολη και να την επεκτεινω στα +2 χρονια??Και τι ειναι ρε λακαμα? Εγγυηση ειναι για να την επεκτεινεις?
χρειαζομαι βισμα??
Μονο για την φορτιση....
-
πριν απο ενα μηνα εκοψα την αναβολη μου για να φυγω τον αυγουστο... (ειχα αναβολη εως τελη του ετους).μου προεκυψε ομως μια καλη ευκαιρια για δουλεια και δεν θελω τωρα να παω φανταρος....
τι μπορω να κανω??? μπορω να ξαναπαρω αναβολη και να την επεκτεινω στα +2 χρονια????
Εχεις καποιο λογο για να παρεις αναβολη? (πχ. σπουδες?) Αν ναι, τοτε με μια βεβαιωση σπουδων, πας στο στρατολογικο γραφειο και σου δινει αναλογα με τη σχολη και την ηλικια σου.
Αν οχι, χλωμο! Μονο καμμια 3μηνη αν παρεις και αν...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
πριν απο ενα μηνα εκοψα την αναβολη μου για να φυγω τον αυγουστο... (ειχα αναβολη εως τελη του ετους).
μου προεκυψε ομως μια καλη ευκαιρια για δουλεια και δεν θελω τωρα να παω φανταρος....
τι μπορω να κανω??? μπορω να ξαναπαρω αναβολη και να την επεκτεινω στα +2 χρονια????
Εχεις καποιο λογο για να παρεις αναβολη? (πχ. σπουδες?) Αν ναι, τοτε με μια βεβαιωση σπουδων, πας στο στρατολογικο γραφειο και σου δινει αναλογα με τη σχολη και την ηλικια σου.
Αν οχι, χλωμο! Μονο καμμια 3μηνη αν παρεις και αν...
το θεμα ειανια οτι εκοψα την αναβολη λογω σπουδων..... ναι μεν σπουδαζω ακομη και μπορω να προσκομισω βεβαιωση....
θα μου δωσουν ομως?? και με τι δικαιολογια??
-
Μπορεις ποπ να παρεις αναβολη σιγουρα!
Ακομη και μεχρι να ορκιστεις μπορεις να παρεις...
Ειχα προβλημα και ρωτησα για τα παντα και ειναι οκ!
Μια βεβαιωση σπουδων και εισαι ετοιμος! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μπορεις ποπ να παρεις αναβολη σιγουρα!
Ακομη και μεχρι να ορκιστεις μπορεις να παρεις...Ακόμα και μετά την ορκομωσία μπορείς...
-
ναι μεν σπουδαζω ακομη και μπορω να προσκομισω βεβαιωση....θα μου δωσουν ομως?? και με τι δικαιολογια??
Καμμια δικαιολογια! Πας με βεβαιωση και σε 5' φευγεις με αναβολη...
-
Οι του πεζικου να ετοιμαζονται ψυχολογικα (+εγω μαζι ), γιατι μπαινουμε 6-9 Αυγουστου...
-
επιτελους ενας πζ..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επιτελους ενας πζ..εμ, το μισο φορουμ εχει υπηρετησει στα 'δυσκολα'...
Περί Θητείας [#2]