-
Καλημέρα. Σ' ένα αλμέρα του 96 εμφανίζεται το εξής: Με το που βάζεις το κλειδί το στροφόμετρο τερματίζει και γενικά παίζει χωρίς να πατάς γκάζι αφού το έχουμε βάλει μπρος, ούτε και στην πραγματικότητα ανεβάζει στροφές
Επειδή από βδομάδα θα πάει συνεργείο, είναι ανησυχητικό; να το κλειδώσουμε μέχρι να πάει συνεργείο; -
Καλημέρα. Σ' ένα αλμέρα του 96 εμφανίζεται το εξής: Με το που βάζεις το κλειδί το στροφόμετρο τερματίζει και γενικά παίζει χωρίς να πατάς γκάζι αφού το έχουμε βάλει μπρος, ούτε και στην πραγματικότητα ανεβάζει στροφές
Επειδή από βδομάδα θα πάει συνεργείο, είναι ανησυχητικό; να το κλειδώσουμε μέχρι να πάει συνεργείο; -
Μου συνέβη πέρισυ,και ο λόγος ήτανε οτι είχε φθαρει η γείωση του κινητήρα στο σασί του αυτοκινήτου (ενα πλεκτο επίπεδο χαλκινο καλώδιο)
Εξ'αιτιας αυτης της βλάβης,είχε πάρει κάποτε φωτια μπροστα στα ματια μας (δεκα+ χρονια πρίν)
Πάνε σε εναν ηλεκτρολόγο να το κοιταξει σημερα,και το συνεργειο κανονικά την άλλη βδομαδα -
Αυτό μου είχε συμβεί ( ακριβώς ίδιο σύμπτωμα ) στο L-A-D-A όταν η μπαταρία την άκουσε.
-
Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Έχει χαλάσει ο αισθητήρας μάλλον. Όταν το πας για τα υπόλοιπα θα κοιτάξουν και αυτό
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. θα το κοιτάξω.
-
Μακάρι να είναι κάποια γείωση (ή άλλη καλωδίωση) γιατί αλλιώς η ηλεκτρονική ανάφλεξη είναι στα τελευταία της και θα σε αφήσει στο δρόμο.
-
Αυτό Λεωνίδα μεταφράζεται σε αρκετό κόστος; Είναι δύσκολη δουλειά; Είναι του πατέρα μου το αυτοκίνητο και θα πρέπει να τρέξω εγώ .
-
Μακάρι να μην είναι αυτό γιατί είναι ακριβό. Απλά να το έχει υπόψη του αν μείνει στο δρόμο.
-
Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα, πανε σε ενα συνεργειο νισσαν και πες τον ηλεκτρολογο να σου ξανακολισει πισω απο το στροφομετρο τις συνδεσςεις και μενα ετσι εκανε.Δεν ειναι τιποτα ανυσηχητικο λειτουργει κανονικα το αμαξι.
Το στροφόμετρο παίζει τρελά