-
Χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες έχει αρχίσει η διάθεση του κινητήρα 120ΗΡ παράγωγου της συνεργασίας με την BMW για το 207 3/5θ. Mέχρι τώρα το φορούσε μόνον το 207cc (και βεβαια το Mini Cooper)
Toν έχει δοκιμάσει κανείς αυτόν τον κινητήρα. Τι πραγματικές επιδόσεις δίνει γιατί τα σχόλια για τον 1,6 110HP για το 207 ήταν μάλλον απογοητευτικά... -
Χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες έχει αρχίσει η διάθεση του κινητήρα 120ΗΡ παράγωγου της συνεργασίας με την BMW για το 207 3/5θ. Mέχρι τώρα το φορούσε μόνον το 207cc (και βεβαια το Mini Cooper)
Toν έχει δοκιμάσει κανείς αυτόν τον κινητήρα. Τι πραγματικές επιδόσεις δίνει γιατί τα σχόλια για τον 1,6 110HP για το 207 ήταν μάλλον απογοητευτικά... -
τιμες ξερουμε?
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Toν έχει δοκιμάσει κανείς αυτόν τον κινητήρα. Τι πραγματικές επιδόσεις δίνει γιατί τα σχόλια για τον 1,6 110HP για το 207 ήταν μάλλον απογοητευτικά...Δεν γνωρίζω πως τα πάει με το 207 πάντως ο συγκεκριμένος κινητήρας εμφανίστηκε πρώτα στο νέο Mini Cooper το οποίο έχει φίλος μου.
Μέση κατανάλωση μέχρι τώρα 8,2 λίτρα με χρήση κυρίως μέσα στην πόλη αλλά όχι σε πολλή κίνηση. Από επιδόσεις το αμάξι φυσάει (είναι βέβαια και 200 κιλά πιο ελαφρύ από το 207).
Το παιδί που το έχει μου λέει πως όταν κινείται σε ευθεία/κατηφόρα και πιάσει την επιθυμητή ταχύτητα νιώθει ότι ο κινητήρας σβήνει για να μην καίει καύσιμο (στιγμιαία κατανάλωση 0) και όταν ξαναπατήσει γκάζι για να επιταχύνει νιώθει μια μικρή δόνηση σαν ο κινητήρας να ανάβει ξανά. Όπως κι αν έχει είναι δυνατός κινητήρας για τα κυβικά του και με πολύ καλή ροπή.τιμες ξερουμε?
Στην Peugeot για την έκδοση sport pack με το κλειδί στο χέρι μου είπαν 17.700 ευρώ με δώρο συναγερμό.
-
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
17.700 ευρώ με δώρο συναγερμό.Δεν πανε καλα μου φενετε...
-
Aποκλείεται να το έχουν στα 17700. Στην αγγλία η διαφορά από το 110αρι ηταν καπου στις 400-500 λιρες, εδώ μιλάμε για 1200 λιρες διαφορά πάνω.
-
Τόσο μου είπαν από την Lion Hellas! Η τιμή είναι με μεταλλικό χρώμα πινακίδες τέλη κλπ αλλά και πάλι η τιμή είναι υψηλή. H διαφορά σε σχέση με τον παλιό 1.6 κινητήρα είναι στα 1.000 με 1.100 ευρώ με την τιμή που μου είπαν.
Έχουν έρθει μόνο καμιά 10αριά αυτοκίνητα προς το παρόν (τουλάχιστον την περασμένη Πέμπτη που τους τηλεφώνησα). -
Το γ@μήσανε.
-
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
Το παιδί που το έχει μου λέει πως όταν κινείται σε ευθεία/κατηφόρα και πιάσει την επιθυμητή ταχύτητα νιώθει ότι ο κινητήρας σβήνει για να μην καίει καύσιμο (στιγμιαία κατανάλωση 0)Αυτο λιγο δυσκολο να γινεται!Σε ολα τα αυτοκινητα η στιγμιαια καταναλωση μηδενιζεται οταν δεν πατας το γκαζι χωρις φυσικα να σβηνει ο κινητηρας τους...
-
Ήλθε το Peugeot 207 1.6 120HP