-
γεια σας,είμαι καινούργιο μέλος, θα ήθελα όποιος μπορεί να με συμβουλέψει! Σκοπεύω να αγοράσω το νέο toyota Auris, αλλά όλοι μου λένε ότι είναι ψιλοακριβό για την κατηγορία του, τι να κάνω?
-
γεια σας,είμαι καινούργιο μέλος, θα ήθελα όποιος μπορεί να με συμβουλέψει! Σκοπεύω να αγοράσω το νέο toyota Auris, αλλά όλοι μου λένε ότι είναι ψιλοακριβό για την κατηγορία του, τι να κάνω?
-
-
Αν σας αρέσει, ικανοποιεί τις ανάγκες σας και μπορείτε να το αγοράσετε,
προχωρήστε άφοβα, αφού ίσως δείτε 4-5 άλλα παραπλήσια μοντέλα που
θα σας ενδιέφεραν ενδεχομένως, όπως Γκολφ, Φόκους, Άστρα, C4 κλπ αυτής
της κατηγορίας. Είναι νέο μοντέλο, τιμολογείται ακριβά αλλά δεν πουλάει
όσο τρελά θα περίμενε η Τογιότα, άρα σύντομα θα εκλογικευτεί και θα
αρχίσει να κάνει προσφορές, αυτό να το έχετε υπόψη. Τέλος, το γεγονός
πως είναι νέο μοντέλο σημαίνει πως μπορεί να παρουσιάσει προβληματάκια
νεότητας αλλά το όνομα της Τογιότα σημαίνει πως δεν θα ταλαιπωρηθείτε
ουσιαστικά με αυτά.Ελπίζω το επώνυμό σας να μην είναι Παπανώτα.
-
Ο χρήστης anastasia έγραψε:
Σκοπεύω να αγοράσω το νέο toyota AurisΕλπίζω το επώνυμό σας να μην είναι Παπανώτα.
Nεαρε thaliarque, σε αυτην την περιπτωση θα το εγραφε Τουοτα Αουρις
-
Όντως η λύση που προτείνει ο thaliarque είναι η καλύτερη οπότε πριν αγοράσεις οτιδήποτε δες και οδήγησε τον ανταγωνισμό. Όντως το αούρις είναι ακριβό ενώ έχουν γίνει εκπτώσεις σε μερικά ζητήματα (χώροι, πίσω ανάρτηση). Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι κατασκευάζεται στην αγγλία και στην τουρκία οπότε αυτό μπορεί να έχει εκπτώσεις στην αξιοπιστία του. Αν θες μία σχετικά οικονομική λύση είναι το κία σίντ που έχει 7 χρόνια εγγύση και ενώ είναι 1.4 δεν υπολείπεται σημαντικά των 1.6. Το μάζντα 3 είναι επίσης μία πολύ αξιόλογη λύση που ανανεώθηκε πρόσφατα και το φόκους είναι κατ'εμε το καλύτερο της κατηγορίας του απλά δεν είναι ...γιαπωνέζικο ή κορεάτικο οπότε πολλοί πιστεύουν ότι δεν θα έχει την ίδια αξιοπιστία
Τόνοι (ηλεκρονικού) μελανιού έχουν χυθεί εδώ http://www.4troxoi.gr/forum/viewforum.php?f=15 για όλα τα μοντέλα της αγοράς...
-
γεια σας,είμαι καινούργιο μέλος, θα ήθελα όποιος μπορεί να με συμβουλέψει! Σκοπεύω να αγοράσω το νέο toyota Auris, αλλά όλοι μου λένε ότι είναι ψιλοακριβό για την κατηγορία του, τι να κάνω?Το Auris οντως ειναι ακριβο για αυτα που προσφερει και καλο θα ηταν να δειτε και αλλα μοντελα οπως το C4 που αυτη την στιγμη με τις προσφορες που εχει ειναι ισως το καλυτερο value for money και το ΚΙΑ Cee'd που προσωπικα κ απο οσο εχω διαβασει ειναι ενα πολυ αξιολογο αυτοκινητο ακομα και στα 1,4 που πλεον ειναι απαγορευτικα για τα περισσοτερα μικρομεσαια..
Για τι χρηση προοριζεται το αυτοκινητο? Μονο πολη ή και εκτος?
-
Κατηγορία με πολλα μοντελα,τα οποια λογω μεγαλου ανταγωνισμου στην τιμη κανουν πολλες παραχωρήσεις κατά του οδηγού...
Θα απεφευγα σαν τρελος τα citroen για την απιστευτη αναξιοπιστία τους,το mazda 3 κοντραρει μεν το γκολφ αλλα απο μεταπωληση δεν θα παει καλά,το KIA καλο θα ειναι αλλα τιποτα που να ξεχωρίζει...
Νομιζω θα κοίταζα προς skoda μεριά,ως μια ισορροπημενη λυση. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κατηγορία με πολλα μοντελα,τα οποια λογω μεγαλου ανταγωνισμου στην τιμη κανουν πολλες παραχωρήσεις κατά του οδηγού...Θα απεφευγα σαν τρελος τα citroen για την απιστευτη αναξιοπιστία τους,το mazda 3 κοντραρει μεν το γκολφ αλλα απο μεταπωληση δεν θα παει καλά,το KIA καλο θα ειναι αλλα τιποτα που να ξεχωρίζει...
Νομιζω θα κοίταζα προς skoda μεριά,ως μια ισορροπημενη λυση.-Οχι πως είναι Toyota, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ Citroen αναξιόπιστα! Ειδικά Xsara και C4 ποτέ δεν ακούστηκαν με ιδιαίτερα προβλήματα...
-Το Mazda3 ΠΟΥ κοντράρει το Golf; Δεν μπορώ να βρω ούτε ένα σημείο που να είναι έστω λίγο καλύτερο!
-Το ΚΙΑ δεν σχεδιάστηκε για να ξεχωρίζει, θέλει απλά να είναι καλό παντού, άρα δεν είναι μειονέκτημα αυτό...
-Η Skoda πόσο ...ισορροπημένη επιλογή είναι δηλαδή; Ειδικά για μια κοπέλα; Μήπως να πάρει και κάνα TDI (σ' αυτές τις περιπτώσεις η αντιπροσωπεία κάνει δώρο και ένα ταξίμετρο Haldex.. ).
Από όλα αυτά που προτείνεις, τίποτε δεν είναι πιο...κατάλληλο από το Auris, παρόλα τα χάλια και την τιμή του! -
Θα σου προτεινα το C4 χωρις κανενα δισταγμο , και θα απεκλεια ακριβως αυτο που σκεπτεσαι να αγορασεις .
Δυστυχως ομως δεν ξερω τι προτεραιοτητες βαζεις . Δηλαδη .
Ασφαλεια =C4
Tιμη =C4
Συμπεριφορα =C4
Ανεση = C4
Μεταπωληση =τουοτα γκολφ
Αξιοπιστια = γκολφ φοκους αστρα
Εμφανιση ??
Κανε τον κοπο και βαλε με σειρα τις προτεραιοτητες σου , αγνοωντας τις δικες μου επιλογες -
Στο προηγούμενο θέμα η Αναστασία είχε αναφέρει ότι την ξετρέλανε το Auris. Καλό θα ήταν να μας πει τι ακριβώς της άρεσε τόσο, ώστε να ξέρουμε τι ακριβώς παίζει.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Θα σου προτεινα το C4 χωρις κανενα δισταγμο , και θα απεκλεια ακριβως αυτο που σκεπτεσαι να αγορασεις .
Ασφαλεια =C4
Tιμη =C4
Συμπεριφορα =C4
Ανεση = C4
Μεταπωληση =τουοτα γκολφ
Εμφανιση ??
Κανε τον κοπο και βαλε με σειρα τις προτεραιοτητες σου , αγνοωντας τις δικες μου επιλογεςΜεταπώληση; Μόνον αν μεταπωλήσει το Auris ...5.000+
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί ξεκινήσατε τις φαγωμάρες το ταδε έχει καλύτερη βίδα στο ταμπλο το δεινα εχει 2 σιδερα σχηματος Γ αντι για ενα χοντρο πισω, το ενα εχει αστερια το αλλο εχει πεφταστερι κτλ
Αφού ζητάει ένα... ψυγείο (εφόσον δεν γράφει τι ζητάει απο ενα αμάξι εκτός απο το να μην είναι αουρις ) εχει σημασία αν είναι Πιτσος η Εσκιμο;
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Αφού ζητάει ένα... ψυγείο (εφόσον δεν γράφει τι ζητάει απο ενα αμάξι εκτός απο το να μην είναι αουρις ) εχει σημασία αν είναι Πιτσος η Εσκιμο;
+1
Αναστασια διευκρινησε μας πρωτα τι ζητας απο το αυτοκινητο σου , πως το θες και τι σε ενδιαφερει περισσοτερο και μετα ρωτα την γνωμη μας.
Αλλιως ολα τα αμαξια σημερα καλα ειναι! (εκτος απο το landwind και κανα 2 ακομα )
-
Εφοσον το εχεις οδηγησει κ σου αρεσε τοσο πολυ και δεν υπαρχει προβλημα ιδιαιτερο για το οικονομικο θεμα τοτε μην το συζητας καν!
Απλα πες ποτε θα το κλεισεις για να σου πουμε καλοριζικο! Δες και οδηγησε ομως κι αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας τα οποια πιστευω οτι θα σε ικανοποιησουν το ιδιο! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ασφαλεια =C4
Tιμη =C4
Συμπεριφορα =C4
Ανεση = C4
Μεταπωληση =τουοτα γκολφ
Εμφανιση ??
Κανε τον κοπο και βαλε με σειρα τις προτεραιοτητες σου , αγνοωντας τις δικες μου επιλογεςΜεταπώληση; Μόνον αν μεταπωλήσει το Auris ...5.000+
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο προηγούμενο θέμα η Αναστασία είχε αναφέρει ότι την ξετρέλανε το Auris. Καλό θα ήταν να μας πει τι ακριβώς της άρεσε τόσο, ώστε να ξέρουμε τι ακριβώς παίζει.Εχει ζητησει παλι την γνωμη μας , γιατι δεν βλεπω να γραφει κατι τετοιο .
-
καλά δεν εννοώ ότι δεν το έχω δει κιόλας, το έχω οδηγήσει και έχω ξετρελαθεί αλλά δεν νομίζετε ότι είναι λίγο τσιμπιμένο για την κατηγορία του, γιατί π.χ το c4 είναι κοντά στις 12.000? -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ασφαλεια =C4
Tιμη =C4
Συμπεριφορα =C4
Ανεση = C4
Μεταπωληση =τουοτα γκολφ
Εμφανιση ??
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ