-
ΕΠ!!!!
Εγώ σου είπα να βάλεις φίλτρα παντού.
Δικαιούμαι και εγώ λοιπόν κυριλάτο δείπνο.
-
Ρε σε βαζω και στοιχημα αμα λαχει λεμε...Ουτε τσοντα ΟΣΦΠ-Παο να παιζαμε..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ σου είπα να βάλεις φίλτρα παντού.Δικαιούμαι και εγώ λοιπόν κυριλάτο δείπνο.
Ναι, αλλα δε μου ειπες ΓΙΑΤΙ
(θα σ' εχουμε παντως στα υπ' οψιν για να μη γκρινιαζεις ):ysterical:
Ρε σε βαζω και στοιχημα αμα λαχει λεμε...Ουτε τσοντα ΟΣΦΠ-Παο να παιζαμε..
Εγω δεν ειμαι βαζελος να κλεβεις εκκλησια και μετα να βαζεις γελακια
Εκτος αν ο πατερας σου ειναι ο Τζωρτζακης -
Πατερα τον φωναζω.... Και αυτον και το S8 του...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οχι ρε συ το splitter ειναι ασχετο με το ISDN... Το splitter ειναι για να μπορεις να βαλεις σε μια τηλεφωνικη πριζα και τηλεφωνικη συσκευη και το router. Η αληθεια ειναι οτι στις υπολοιπες συσκευες του σπιτιου (στα αλλα δωματια) δεν εχει ακομα βαλει φιλτρακια ομως το προβλημα δεν ανακυπτει οταν μιλαει στο τηλεφωνο, αλλα οταν δε μιλαει....ακριβως το ιδιο ειχα και εγω. Βαλε στο τηλ. μονο ενα φιλτρο και οχι αλλο σπλιττερ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν ξεμπερδέψει μια περίεργη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την adsl μου, θα σας πω μια τρελή ιστορία.
Προς το παρόν είμαι εδώ και μερικούς μήνες άθελά μου τζαμπατζής.Και εγώ είμαι έτσι. Η HOL έλεγε για δίμηνο δωρεάν αλλά δεν μου έχει στείλει κανέναν λογαριασμό από το Φεβρουάριο που πρωτοσυνδέθηκα.
-
Πρόσεξε γιατί νομίζω ότι θα στα στείλουν μαζεμένα.
Εμένα δεν μπορούν να μου στείλουν λογαριασμό οι ΟΤΕτζήδες (ακόμα κι αν ανακαλύψουν ότι μου έδιναν γραμμή ADSL), γιατί είχα ήδη κάνει αίτηση διακοπής. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πρόσεξε γιατί νομίζω ότι θα στα στείλουν μαζεμένα.
Εμένα δεν μπορούν να μου στείλουν λογαριασμό οι ΟΤΕτζήδες (ακόμα κι αν ανακαλύψουν ότι μου έδιναν γραμμή ADSL), γιατί είχα ήδη κάνει αίτηση διακοπής.Τους κάλεσα πριν από λίγο γιατί σκέφτηκα αυτό που μου είπες και μου είπαν ότι τελικά τώρα αρχίζουν να με χρεώνουν ( από τις 20 του Μάη ).
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εναλλακτικοι my ass
OΤΕ εννοείς ετσι;
Μάλλον εννοεί αυτούς που με ένα γραφείο ένα τηλέφωνο και μια τηλεφωνήτρια ισχυρίζονται ότι έχουν εταιρεία παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας και διαδικτύου.
-
Δε σε πιανω βρε Φραγκισκο. Γενικευεις επικινδυνα...
-
Είναι απλά μια αντίδραση προς όλους του παροχείς που υπόσχονται χωρίς να μπορούν. Εξάλλου αυτό που κάνω εγώ είναι τίποτα μπροστά σε ότι ΔΕΝ κάνουν αυτοί. Να παρέχουν δηλαδή αυτά για τα οποία πληρώνει ο πελάτης τους.
-
Αν δε σε ικανοποιουν οι υπηρεσιες και ο τροπος που τις παρεχουν ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥΣ. Τοσο απλο ειναι. Απ το να καθεσαι και να λες πραγματα ΓΕΝΙΚΑ που σιγουρα δεν ισχυουν ΟΛΑ στο βαθμο που εσυ νομιζεις η λυση που σου προτεινω ειναι και η μοναδικη.
-
Μα δεν είμαι πελάτης τους. Η πιο σωστά είμαι και πελάτης τους εν μέρη και για συγκεκριμένο λόγο. Για εμένα οι εναλλακτικοί χρησιμεύουν ακόμη για να σπρώχνουν τον Ο.Τ.Ε. να γίνει καλύτερος.
Θα μου απαντήσεις, αν γνωρίζεις, στο ερώτημα που σου είχα κάνει πριν λίγες ημέρες;
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Aυτο ελειπε να καθυστερει και στις δικες του γραμμες...
Πασχάλη πόσο τεχνικό προσωπικό έχει η forthnet;
Εννοώ 'μάχιμους' στους δρόμους κι όχι σε γραφεία να σηκώνουν τηλέφωνα.Πόσους έχει για να δημιουργούν και να συντηρούν φυσικά, το δικό της δίκτυο;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα δεν είμαι πελάτης τους. Η πιο σωστά είμαι και πελάτης τους εν μέρη και για συγκεκριμένο λόγο. Για εμένα οι εναλλακτικοί χρησιμεύουν ακόμη για να σπρώχνουν τον Ο.Τ.Ε. να γίνει καλύτερος.Ετσι πιστευεις δλδ; Οτι υπαρχουν για να σπρωχνουν τον ΟΤΕ; Την επομενη φορα σε θελω πιο διαβασμενο,ή για την ακριβεια να μην εισαι αδιαβαστος.Εντελως ακυρο ομως...
Για την ερωτηση σου δε γνωριζω ακριβως αριθμο αλλα αν θες να μαθω ρε αδερφε.. Ποιος ειναι ο λογος ομως που σε ενδιαφερει ενας αριθμός;
-
Na kai apo th douleia.To upload einai apisteyto... -
Στην Τσεχία δουλεύεις;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στην Τσεχία δουλεύεις;Nai
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=808715&lngDtrID=252Μάιστα... Θα πληρώνει ημερήσια πρόστιμα ο ΟΤΕ, δηλαδή το 'κράτος', δηλαδή ο κοσμάκης (πάλι... ) ... Δεν τον πουλάνε επιτέλους, μπας και ησυχάσουμε οριστικά; Θα μου πείτε, τολμάει κανείς να τα βάλει με τους 'διορισμένους' και τα 'κεκτημένα' ;;
-
Eιναι που οι εναλλακτικοι ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ τον ΟΤΕ να γινει καλύτερος...
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;