-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Εαν δεν μιλαμε για ιατρικες σχολες , και πολυ καλα θα κανεις .
τελικα δεν φαινεσαι τοσο κακοςΔεν μιλάμε για ιατρικές σχολές. Για ΤΕΙ θετικών επιστημών μόνο....
-
τα 3 τα έχουμε σίγουρα (τα μαθήματα )
μετά επιβάλλεται να περάσουμε άλλα 4 παλιάμε 8+ θα είμαι έτσι ->
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Να σας πω εγώ τώρα πόσους θα κόψω στο μαθημα μου?
Γιατι τι σου εκαναν τα παιδια
Σε 2 βδομάδες που έχουν εξετάσεις θα σου πω. Πάντως ακόμη και τα 4άρια, αν έχουν δείξει ότι όλη τη χρονιά έμαθαν έστω και λίγα, τα περνάω
**Εαν δεν μιλαμε για ιατρικες σχολες **, και πολυ καλα θα κανεις .
Σε πηγε ΝΑ που λεμε εεεε???
-
1-2-Χ
-
Τώρα το τόπικ αυτό για να ευθυμήσουμε άνοιξε???
Ευελπιστώ να περάσω κανα 5άρι-6άρι...
-
Κατωτερος στοχος ειναι το 4/6.
Ενα το εχω διαβασει, τα αλλα δυο ειναι σχετικα ευκολα, ε απο τα 3 που μενουν λιγο αντιγραφη, λιγο τυχη λιγο ζορι δεν θα περασω 1-2?Οχι τιποτα μην μας μαζευτουν και πολλα για την διπλη εξεταστικη του Σεπτεμβριου κ χασουμε το καλοκαιρι διαβάζοντας...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ενα το εχω διαβασει, τα αλλα δυο ειναι σχετικα ευκολα, ε απο τα 3 που μενουν λιγο αντιγραφη, λιγο τυχη λιγο ζορι δεν θα περασω 1-2?Οχι τιποτα μην μας μαζευτουν και πολλα για την διπλη εξεταστικη του Σεπτεμβριου κ χασουμε το καλοκαιρι διαβάζοντας...
Ποιο καλοκαίρι???
Εμείς τελειώνουμε 31 ιουλίου και ξεκινάμε εξεταστική σεπτεμβρίου στις 25 Αυγούστου...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ποιο καλοκαίρι???
Εμείς τελειώνουμε 31 ιουλίου και ξεκινάμε εξεταστική σεπτεμβρίου στις 25 Αυγούστου...
Ενταξει εγω ειμαι λιγο καλυτερα. Τελειωνω 20 Ιουλιου..
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
stin eksetastiki tou iouniou perasa 0
stin eksetastiki tou septemvri paw gia dipsifio00;
-
vengas και γω παπει!
λοιπον , ειμαι 4ο σε ενα χρονο ΘΑ παρω πτυχιο (χρωσταω 20+++) , εχω 5 εξεταστικες ακομα . περιπου 5 ανα εξεταστικη και ειμαι ανετος ,μονο που δεν εχω περασει ποτε πανω απο 4!
τωρα θα τους ξεσκισω ομως :
εχω περασει 2 απο τα αποδυτηρια με εργασιες καλες ,
θα περασω αλλο ενα με εργασια ,
βασεις εχω παρει τον αερα και εχω εργασιουλες οπλοστασιο.
στατιστικη ειναι διαδικαστικο θεμα (ετσι λενε τουλαχιστον)
δικτυα επισης,
αρχιτεκτονικη του πουστη με την πεμπτη θα την περασω.
ε και αλλο ενα με διαβασμα θα βγει.με 6-7 θα ειμαι βασιλιας
του χρονου ειναι τα δυσκολα που θαχουν μεινει ολα τα παλουκια. -
Ποιο καλοκαίρι???
Αυτο ειναι το δραμα.Οπου δεν εχουν συμπτυξει 2 εξεταστικες σε μια,τις εχου απλωσει σε 2 +1 του σεπτεμβρη(που αρχιζει αυγουστο) και καινε το καλοκαιρι....
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
vengas και γω παπει!λοιπον , ειμαι 4ο σε ενα χρονο ΘΑ παρω πτυχιο (χρωσταω 20+++) , εχω 5 εξεταστικες ακομα . περιπου 5 ανα εξεταστικη και ειμαι ανετος ,μονο που δεν εχω περασει ποτε πανω απο 4!
τωρα θα τους ξεσκισω ομως :
εχω περασει 2 απο τα αποδυτηρια με εργασιες καλες ,
θα περασω αλλο ενα με εργασια ,
βασεις εχω παρει τον αερα και εχω εργασιουλες οπλοστασιο.
στατιστικη ειναι διαδικαστικο θεμα (ετσι λενε τουλαχιστον)
δικτυα επισης,
αρχιτεκτονικη του πουστη με την πεμπτη θα την περασω.
ε και αλλο ενα με διαβασμα θα βγει.με 6-7 θα ειμαι βασιλιας
του χρονου ειναι τα δυσκολα που θαχουν μεινει ολα τα παλουκια.Kαι γω περίπου στην ίδια κατάσταση είμαι....
Αρχιτεκτονική περίμενα να μη κάνει όλη την ύλη Πώς τα τελείωσε όλα σε 2 μήνες Πρώτη φορά θα τη δώσω, ελπίζω να .....κάνω κάτι
Στατιστική εάν κάνει αυτή η ομορφούλα που έκανε και πέρσυ, μη φοβάσαι αρκούν 1-2 αναγνώσεις των σημειώσεών της και το περνάς άνετα
Στα δίκτυα βάζει έυκολα θέματα? Νομίζω θέλει μόνο να ξέρουμε τους λίγους τύπους που υπάρχουν στο βιβλίο και λίγη θεωρία από αυτούς...
θα δώσω 8, εάν περάσω τα 5 μια χαρά θα είμαι
τα παλούκια Αλγεβρες και Αναλύσεις τα 'χεις περάσει?
εγώ έκανα μεγάη βλακεία στην αρχή, δε διάβαζα. Ήρθε το 5ο εξάμηνο και είχα περάσει μόνο 6 Τον Ιανουάριο πέρασα άλλα 6 και τώρα
έχω στρωθεί στο διάβασμα για να τελειώσω τον Ιανουάριο του 5ου έτους -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
stin eksetastiki tou iouniou perasa 0
stin eksetastiki tou septemvri paw gia dipsifio00;
-
Ωχ.... φτάνει ακόμα μια εξεταστική...
ελπίζω η πείρα μου να με βοηθήσει σε αυτήν, ή μάλλον σε αυτές καλύτερα διότι έχω τρεις εξεταστικές στη σειρά: 1-15 Ιουλίου (χειμ), 15-30 Αυγούστου (εαρ), και 1-30 Σεπτεμβρίου (επαν).
Με πτυχίο Μαθηματικού (15 εξεταστικές), ΜΒΑ (4 εξετασικές) και τώρα στη Νομική με κατατακτήριες (έχω συμμετάσχει μόνο σε μια εξεταστική), σύνολο 20 εξεταστικές, ελπίζω να πάω καλά...
διότι παράλληλα με τη δουλειά, η κούραση είναι απίστευτη...
Έχουμε και λέμε:
- Εισαγωγή στη Χρηματοοικονομική Λογιστική
- Εισαγωγή στην Επιστήμη του Δικαίου
- Δίκαιο Εμπορικών Εταιρειών
- Γενικό Εμπορικό Δίκαιο και Βιομηχανική Ιδιοκτησία
- Εφαρμογές Αστικού Δικαίου
- Εμπράγματο Δίκαιο
και ο ΘΕΟΣ βοηθός...
-
Το μενού της δικιάς μου εξεταστική περιλαμβάνει:
-5 μαθήματα του εξαμήνου
-2 επιλογής (της πλάκας)
-1 παλιόΤο 1 το εξαμήνου ήδη πέταξε (το περίμενα). Πρέπει να περάσω οπωσδήποτε άλλα 3 και το 4ο θα είναι μεγάλη επιτυχία αν φύγει. Τα επιλογής θεωρούνται περασμένα. Αν καταφέρω να περάσω και το παλιό που χρωστάω θα είναι καλά.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
οχι , Αλγεβρες και Αναλυσεις ειναι απο τα παλουκια , ελπιζω να με δουν 5ο ετος και να με λυπηθουν.
νταξει οταν χανεις μια εξεταστικη και εχεις +6 απο το πουθενα ειναι δυσκολο να τελειωσεις κανονικα. εγω εκανα τη βλακεια και δε πηγαινα να δωσω τα ευκολα μαθηματα αμα δε τα ειχα διαβασει καλα με αποτελεσμα το νουμερο να ανεβαινει.
τωρα το 5 μου 'αρκει' αν και τωρα γραφω ποιο καλα επιδη διαβαζω περισσοτερο , ετσι κιαλλιως πανω απο 8 ειναι επιστημονικη φαντασια. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
οχι , Αλγεβρες και Αναλυσεις ειναι απο τα παλουκια , ελπιζω να με δουν 5ο ετος και να με λυπηθουν.νταξει οταν χανεις μια εξεταστικη και εχεις +6 απο το πουθενα ειναι δυσκολο να τελειωσεις κανονικα. εγω εκανα τη βλακεια και δε πηγαινα να δωσω τα ευκολα μαθηματα αμα δε τα ειχα διαβασει καλα με αποτελεσμα το νουμερο να ανεβαινει.
τωρα το 5 μου 'αρκει' αν και τωρα γραφω ποιο καλα επιδη διαβαζω περισσοτερο , ετσι κιαλλιως πανω απο 8 ειναι επιστημονικη φαντασια.Αυτο το ποστ θα μπορούσα κάλλιστα να το είχα γραψει εγω!!
(οποτε+1)
-
Καλά σας έχω όλους χαλαρά
Εμείς έχουμε τριπλή εξεταστική το Σεπτέμβρη(ουάου),τώρα δε δίνουμε τίποτα.
Πρέπει να περάσω τουλάχιστον 15μαθήματα για να μην αυξηθούν τα 2ψήφια χρωστούμενα που έχω -
Καλα τι γινεται...?
Μονο εγω ειμαι καλος φοιτητης εδωπερα?
(Που εισαι ΓΙΩΡΓΟΣ123 να με καμαρωσεις )
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Καλα τι γινεται...?Μονο εγω ειμαι καλος φοιτητης εδωπερα?
Τι εισαι εσυ??
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ '07:Εσυ ποσα θα περασεις?