-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρεπει να το βλεπω οταν παω στην Πρωτοπορεια. Αυτο ειναι;
Ναι το πρώην 'κομμώσεις Palais'
Και εσύ σε αυτές έκανες βαφή πριν την αποστολή;
Όχι τις χάζευα οταν πήγαινα στην Πρωτοπορία
-
εχεχε οι κλασσικές με τα μπούτια απ'έξω που καθόταν στο τραπεζάκι ε?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
εχεχε οι κλασσικές με τα μπούτια απ'έξω που καθόταν στο τραπεζάκι ε?Γιατί όταν κουρεύανε άσχημα ήτανε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί όταν κουρεύανε άσχημα ήτανε
Δεν δοκίμασα ρε παιδιά να πάρει η ευχή τέτοια περιποίηση .
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν πειράζει, τώρα υπάρχουν τα Ariane...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πρεπει να το βλεπω οταν παω στην Πρωτοπορεια. Αυτο ειναι;
Ναι το πρώην 'κομμώσεις Palais'
Μεγάλη μορφή ο Βασιλάκης BS Palais, είχε κι ένα κεντράκι έξω από τη καλλικράτεια
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μεγάλη μορφή ο Βασιλάκης BS Palais, είχε κι ένα κεντράκι έξω από τη καλλικράτεια
Με ανάλογες υπηρεσίες?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν πειράζει, τώρα υπάρχουν τα Ariane...
Και που είναι τo Ariane?
Eίναι το Palais μετασχηματισμένο ή άλλο?
Για δώσε πληροφορίες γιατί το μαλλί μου μάκρυνε!! -
Λοιπόν, είχα ψυλλιαστεί ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα όμορφο ποτό που το λένε ούζο (όπως θα έλεγε και ο Κώστας Μπατής σε ματς του Ηρακλείου), αλλά αυτό πάλι...
Ρεεεεεε...ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ!!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
- Εχει κανεις σκεφτει οτι το κεντρο εχει και μονιμους κατοικους; Που αρρωσταινουν, γεννανε, πεθαινουν, βιαζονται, αργουνε, οπως ολος ο κοσμος;
Πρέπει να μάθεις τα ωράρια που έρχεται και φεύγει ο κόσμος.
Ξαναλεω 'δυστυχως'. Δυστυχως εχω μαθει τα ωραρια και εχω προσαρμοστει στις ωρες που ερχεται και φευγει ο κοσμος, τοσο εγω, οσο και οι υπολοιποι κατοικοι του κεντρου. Εξακολουθω ομως να διατηρω το δικαιωμα μου να εξοργιζομαι...
-
Ειναι πολύ ευχάριστο και με γεμίζει αισιοδοξία το αδιαμφισβητητο γεγονός οτι οι συμπολίτες μας,σταυροφόροι των δρόμων, έχουν λύσει όλα τα προβλήματα της καθημερινής τους μιζεροσύνης και αναλώνονται στο πως θα απομακρύνουν τα 2-4 διπλοπαρκαρισμένα σε 2-4 νυχτερινά στέκια της πόλης.
Το οτι το κλείσιμο του κοραλ θα βοηθήσει στη μείωση της υπογεννητικότητας δε περίμενα (επίσης) να τ'ακούσω.
-
Offset πού μένεις;
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Απλα καταλαβαινω οτι απο οσους απαντησατε σε αυτα που ειπα κανεις δεν καταλαβε αυτο που ειπα!αρα μαλλον δεν το ειπες καλα θανε..
πρωτοπορια ειναι το βιβλιοπωλειο?
-
2 φορες ανεβηκα σημερα σε λεωφορειο, στο 12 συγκεκριμενα, και ειδα σκηνικα απειρου καλλους..
ολως τυχαιως ηταν και ο ιδιος οδηγος..ενα παληκαρι γυρω στα 35 που δεν τον βλεπω να τη βγαζει καθαρη καμια μερα...
στη στροφη απο εγνατια για καυταντζογλου ειπε να παρει πολυ ανοιχτα τη στροφη ωστε να μπασει το μικρα της παρανομης δευτερης σειρας μεσα στο 424 αλλα ο οδηγος του μικρα δεν εκατσε να τη φαει και γλυστρησε σαν αιλουρος..
στο φαναρι για λεωφορο στρατου 300μ παρακατω εγινε ενα αλλο κουφο..ενα κλιο ηταν σταματημενο ακριβως μπροστα απο τη νησιδα που χωριζει τα 2 ρευματα στο φαναρι.. το λεωφορειο περναει απο διπλα του, εγω καθομουν απο την αριστερη μερια αρα απο τη μερια του κλιο αλλα ο οδηγος του 12 το σταματαει ενω ειχαμε πρασινο..κατεβαινει κατω και βλεπω τον οδηγο του κλιο να μιλαει στο κινητο εκτος αμαξιου και να κραταει τον δεξι καθρεφτη στο χερι και να λεει στον οδηγο του 12 οτι αυτος το εκανε.. δε καταλαβα να εγινε κατι τετοιο και ο οδηγος ηταν ψιλοεξαλλος... πανω που ο οδηγος του 12 ηταν ετοιμος να παρει τα στοιχεια και ειχε δημιουργηθει κομφουζιο απο πισω απο το 12 τι κανει ο θεος με το κλιο...
μπαινει μεσα, καβαλαει τη νησιδα προλαβαινει το πρασινο και φευγει προς αγνωστη κατευθυνση με τον οδηγο του 12 μολις το χαμπαριαζει να αρχιζει τα μπινελικια...
εβγαλα συμπερασμα οτι ο αλλος μαλλον καποιο θυμα περιμενε..συνεχιζω...στην επιστροφη πετυχαινω παλι τον ιδιο... αντε να δουμε τι θα δουμε..σε μια σταση ακουω τη μουσικουλα μου και ακουω κατι μπινελικια...γυρναω δεξια μου και βλεπω μια γυναικα γυρω στα 35 να περιμενει να κατεβει απο τη πορτα που ειναι για τους αναπηρους και η οποια δε χρησιμοποιειται..η γκομενα περιμενε περιμενε περιμενε μεχρι που αρχισε να φωναζει 'εισαι ζωο' και κατι τετοια (νομιζα οτι αναφεροταν σε μενα) και μετα τελευταια στιγμη κατεβηκε απο τη πισω πορτα...ο οδηγος δεν αντεδρασε αποσο ακουσα..
αποριας αξιον ομως ηταν ποσο ασχετη ηταν αυτη η γυναικα...και καπου προς το τερμα σταματαει ο οδηγος το λεωφορειο στην προτελευταια σταση και τον βλεπω να ρχεται προς τα πισω...στα @@ του βεβαια οτι ειχε μπλοκαρει ολη τη κινηση..ωχ λεω θα τις φαμε τωρα.. παει στη πισω πορτα του 12 και κοιταει τη καμερα γιατι ειχε χαλασει...ρωταει δε με υφος 2 μικρους (που ανετα τον κανανε τοπι στο ξυλο) αν αυτοι κανανε κατι και το χαλασαν...ευτυχως τα μικρα ηταν κουλ και δε το πηρανε στα σοβαρα γιατι προσωπικα δε θα σηκωνα υφακι οδηγου του 12 με γυαλακι να ρχεται με τετοιο αερα..φυσικα, τα παιδια δεν ειχαν κανει κατι και η καμερα τα ειχε παιξει..
αυτα απο το μετωπο του 12 ...
-
Ιστορικό δρομολόγιο το 12 είναι ρε... ΡισπεΚ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ιστορικό δρομολόγιο το 12 είναι ρε... ΡισπεΚ.12 power!!! Πολύ ιδιάζουσα διαδρομή λεωφορείου. Ειδικά στο κυκλάκι που στρίβει για ν'ανέβει από Στρατου προς Τούμπα γίνονται πολλά ευτράπελα.
-
τί είναι αυτοί οι παοκτσήδες? πλάκα μας κάνουν? κάνανε πορεία με το έτσι θέλω στο κέντρο της πόλης κ δεν υπήρχε πρόσβαση σε λεωφορεία, ταξί, αυτοκίνητα...
-
Α αυτοί ήταν που άκουγα να φωνάζουν;
-
αν άκουγες για μετοχές κ χρέη βραδιάτικα σίγουρα αυτοί θα ήταν
-
Καλα καναν τα παιδια...το καναν για να μην δινετε προσοχη στα διπλοπαρκαρισμενα και να κραζετε αυτους...
Posts προς Θεσσαλονικείς