-
Άσχετο αλλά μπορεί κανείς να μου πει πού μπορώ να βρω μια μηχανή 1200cc για Kadett C του 1978; Η δικιά μου έχει χτυπήσει μπιέλα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τονίζω το ότι στο βιβλιαράκι αναφέρεται ρητά ότι στην περίοδο 'ρονταρίσματος' πρέπει να αναμένεται μεγαλύτερη κατανάλωση λαδιού.
Το σύνηθες με τους ecotec είναι να μην καταναλώνουν λάδι μετά από αυτή την περίοδο.Το δικο μου παντως Μανο δεν εχει καψει σταγονα και εχει 13.000χλμ και εχει φαει και μια πιστα..
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Τονίζω το ότι στο βιβλιαράκι αναφέρεται ρητά ότι στην περίοδο 'ρονταρίσματος' πρέπει να αναμένεται μεγαλύτερη κατανάλωση λαδιού.
Το σύνηθες με τους ecotec είναι να μην καταναλώνουν λάδι μετά από αυτή την περίοδο.Το δικο μου παντως Μανο δεν εχει καψει σταγονα και εχει 13.000χλμ και εχει φαει και μια πιστα..
πες και συ οτι καιει να τελειωνουμε...
-
σωστα..
-
σωστα..Σάμπως πόσο θα αντέξει? Χρέπι είναι έτσι κι αλλιώς.
-
Ούτε και το δικό μου έχει κάψει ποτέ. Σε αρκετούς όμως έχει κάψει.
Ο συναγερμός την άκουσε προχθές ( μάλλον η μπαταρία του , έκανε 4 ή 5 μπιπ ). Είναι στην εγγύηση ( έχει 6 χρόνια ) και τον πήραν για επισκευή κτλ.
-
Καλημέρα στους φίλους των 4 τροχών.
Μιας και αναφέρθηκατε στην κατανάλωση λαδιού και καυσίμου από το Opel σας θα ήθελα να αναφέρω ότι το δικό μου δεν έχει καταναλώσει ούτε μια σταγόνα λαδιού εδώ και δυόμισι χρόνια !!! Προφανώς για να καίει λάδάκι το ζορίζει ο οδηγός του...
Κατανάλωση βενζίνης 8 lt/100 km για συνθήκες πόλης και 6-6.5 lt/100 km για κίνηση εκτός πόλεως ( οι τιμές για astra Η 1.6 ).
Φίλε Wiwol μην απογοητεύεσαι, αν προσέχεις δεν θα κάψει καθόλου λάδι.
-
Ύμνος σε ένα Opel astra F
Σήμερα αποχωρίζομαι το Opel Astra F (facelift) 1,4tl ’94 μετά από μια 5ετής συμβίωση και συνολικά 13ετής συμβίωση (και 180.000χιλ.) στην οικογένεια, μιας και πριν από εμένα το είχε ο brother.
Εξ’ αιτίας της διαγωγής που επέδειξε το αυτοκίνητο όλα αυτά τα χρόνια αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω αυτό το post.
Στα 5 χρόνια αυτά εκτός από τα service, τα λάστιχα, την μπαταρία, και την εξάτμιση, που είναι αναλώσιμα έτσι κι αλλιώς, οι μόνες βλάβες που εμφάνισε ήταν η αλλαγή της ταπετσαρίας οροφής 120 -
πολυ αξιοπιστο το αστρα
οδηγηκα πως ειναι; τι καταναλωση πετυχενες; ποσο τιμολογουντε τα συγκεκριμενα μοντελα; -
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
πολυ αξιοπιστο το αστρα
οδηγηκα πως ειναι; τι καταναλωση πετυχενες; ποσο τιμολογουντε τα συγκεκριμενα μοντελα;Δεν είχα μετρήσει κατανάλωση αλλά ήταν πολύ χαμηλότερη από αυτήν του Astra H 1.6lt και είχα και βαρύ πόδι.
Το δικό μου το πούλησα 2.500 -
τι ισχυει για την εγγυηση του κορσα?
-
2+4 χρόνια όπως στο Astra.
-
klong
το νέο astra δεν τα πάει τόσο καλά με το πορτμπαγκάζ.- η είσοδος είναι κάπως στενή, σε σχήμα τραπεζίου. Δυσκολεύει όταν θες να βάλεις κάτι φαρδύ, πχ μια κούτα τηλεόρασης.
- τα καθίσματα πέφτουν για να εκμεταλλευτείς το χώρο των πίσω καθισμάτων, αλλά δεν πέφτουν 90 μοίρες, μένουν λίγο ανασηκωμένα. Έτσι χάνεται λίγος χώρος.
Η μπαγκαζιέρα είναι καλή λύση, τη σκέφτομαι κι εγώ για κανένα ταξίδι αν έχω μπόλικα πράγματα, ειδικά τώρα με το μωρό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
klong
το νέο astra δεν τα πάει τόσο καλά με το πορτμπαγκάζ.- η είσοδος είναι κάπως στενή, σε σχήμα τραπεζίου. Δυσκολεύει όταν θες να βάλεις κάτι φαρδύ, πχ μια κούτα τηλεόρασης.
- τα καθίσματα πέφτουν για να εκμεταλλευτείς το χώρο των πίσω καθισμάτων, αλλά δεν πέφτουν 90 μοίρες, μένουν λίγο ανασηκωμένα. Έτσι χάνεται λίγος χώρος.
Η μπαγκαζιέρα είναι καλή λύση, τη σκέφτομαι κι εγώ για κανένα ταξίδι αν έχω μπόλικα πράγματα, ειδικά τώρα με το μωρό.
Κάποιος μου είπε οτι οι μπαγκαζιέρες κάνουν ζημιά στις κολόνες της οροφής δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό.
Πάντως έχουν ανώτατο όριο ταχύτητας 120χιλ/ώρα κακό αυτό αν ξεχαστείς λίγο μπορεί να την μαζεύεις από το σαλόνι του πίσω οχήματος
Για το άνοιγμα δεν με πειράζει τόσο μιας και σπάνια θα κουβαλήσω μεγάλα αντικείμενα, υπάρχουν και οι μεταφορικές, αλλά στα ταξίδια διακοπών όπου θέλεις να κουβαλίσεις πολλά τσίντζιλι μίντζιλι (βαλίτσες, ομπρέλες, καρέκλες θαλάσσης, τσάντες, κουβαδάκια, βαρκούλες κ.λ.π. κ.λ.π. ) Ε! τον θες τον χώρο.Και μην μου πει κανένας για μεσαίο οικογενειακό αυτοκίνητο διότι δεν το βρίσκω σοφό να κουμαντάρεις ένα καράβι κάθε μέρα στα στενά των Ελληνικών πόλεων, να παρκάρεις, να μανουβράρεις κ.λ.π. για να έχεις χώρο για 5-6 ταξίδια που θα κάνεις τον χρόνο
manosk
Δεν ξέρω τι μοντέλο αυτοκίνητο έχεις αλλά εσύ τώρα με το μωρό θα θες και καροτσάκι και το καροτσάκι είναι το 1/3 του πορτ μπαγκαζ !
Αν κάνεις καμμιά έρευνα αγορά για μπαγκαζιέρα, πάντως, δώσε καμμιά πληροφορία. -
Astra H έχω.
Και καροτσάκι έχω.... (διάβασε και τις απαντήσεις)
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 156#866156 -
Ο χρήστης klong έγραψε:
Κάποιος μου είπε οτι οι μπαγκαζιέρες κάνουν ζημιά στις κολόνες της οροφής δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό.Ναι, αν τουμπάρεις.
-
http://greece.flash.gr/soon/2007/6/8/33507id/
*'Μπαράζ εμπρησμών σημειώθηκε τη νύχτα στην Αθήνα. ................
Δύο λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο πυρπόλησαν την αντιπροσωπεία της OPEL στη διασταύρωση Κηφισού και Καβάλας με αποτέλεσμα να καταστραφούν τρία αυτοκίνητα.
Σχεδόν ταυτόχρονα εξερράγησαν μηχανισμοί στην αντιπροσωπεία της'' Μερσεντές Λαϊνόπουλος'' στον κόμβο Κηφισιάς , όπου καταστράφηκαν έξι αυτοκίνητα. ................' *
Πάμε για premium.
-
Τη βοηθεια σας please!!
Ηρθε η ωρα να αλλαξω τα αμορτισερ στο Astra G.Ειναι το 1.4 Sport,με την 'μαμα' sport αναρτηση της Opel.
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην γινει 'κουτσουρο' το αυτοκινητο,αλλα και να παρεχει ασφαλεια σε καποια δυσκολη στιγμη που θα χρειαστει.
Απο αυτα που διαβασα δεξια-αριστερα,βλεπω πως οι περισσοτεροι θεωρουν ως τον καλυτερο συνδυασμο ανεσης-κρατηματος τα Bilstein.
Οποτε καταληγω προς τα εκει.Εχετε καποια αλλη προταση?
Το θεμα ειναι ποια ομως απο τα Bilstein?Τα sport ή τα sprint.Μου ειπε ο ειδικος οτι εχουν ιδιο δεικτη σκληροτητας απλα τα sprint ειναι για χαμηλωμενα αυτοκινητα.Ρωτωντας τον αντιπροσωπο του ειπαν οτι επειδη το μοντελο που εχω φοραει τη σπορ αναρτηση της οπελ και ειναι ελαφρως χαμηλωμενο να βαλω τα sprint.
Τι λετε για ολα αυτα?
Ευχαριστω για το χρονο σας
-
paides exw to neo Opel Corsa 1.4 tin sport ekdosi k mexri twra exw kanei 4.500 km.Genika ta sxolia mou gia to autokinito ine poli thetika.Omws polles fores stis anwmalies tou dromou lakkouves etc akougetai ena triximo apo to pisw meros tou autokinitou to opoio ine akomi pio entono k pio sixno ean to amaxi ine fwrtomeno.Xerete mipws apo pou mporei na proerxetai auto???Elpizw na min ine apo tin anartisi..Twra exw skopo na to paw se kapoio service tis Opel gia na mou poun k ekei emperistatomena ti ftaiei
-
Παιδιά θέλω να ζητήσω μια βοήθεια σχετικά με το CD player του OPEL ASTRA (μοντέλο 2006). Έχει το CD30 MP3 και δεν όταν δείχνει πληροφορίες για το mp3 το οποίο παίζει, το text δεν κάνει scroll και απλά δείχνει ότι χωράει στην οθόνη. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί το scroll;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια!!!
OPEL FORUM