-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο Κιθ όλα τα λεφτάΘεός!
Μυρίζομαι και 4
Έτσι όπως τελείωσε, μάλλον πάει και για 4. Υποδεέστερο το 3 των 2 πρώτων πάντως, τα οποία μου είχαν αρέσει εξίσου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
λοιπόν είδα 5 μαζεμένες :the departed (πληροφοριοδότης) ... μου άρεσε ΠΟΛΥ. Πολύ καλή ερμηνεία του Ντι Κάπριο. Με χάλασε το τέλος...δεν ήθελα να πεθάνει έτσι. Αίσχος!
Από όλα μου έμεινε ο πληροφοριοδότης...μπράβο στον Σκορτσέζε.
Departed, ΕΡΓΑΡΑ! Καιρό είχα να δώ τόσο καλή ταινία..
Είδα προχθές τους Πειρατές #3. Μέτριο...
Όσο πάει στα επεισόδια, τόσο το χαλάει..
Το 1 πολύ καλό, το 2 μέτριο, το 3 μέτριο.Επίσης είδα το Lonely Hearts με τον Τραβόλτα.. καλούτσικο, αστυνομικό βασισμένο σε αληθινή ιστορία, σκληρούτσικο εργάκι αλλά ωραίο για βραδινή προβολή στο σπίτι.
Last King Of Scotland: πολύ δυνατό, δείχνει τι ζώα είναι εκεί κάτω στην Αφρική οι μαύροι και η πλάκα οτι αυτός ο Ίντι ζούσε μέχρι πρόσφατα στην Ιορδανία μια χαρά. Οι ερμηνείες πολύ καλές και ο Σκωτσέζος ηθοποιός πολύ καλός, σαν 2ος Ewan McGregor μου κάνει.
Μεθαύριο πάω να δώ Spiderman3 (για την Kirsten και μόνο) και το Ocean's 13.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Μεθαύριο πάω να δώ Ocean's 13.
Ακουσα τα χειροτερα γι'αυτο...
-
Εγω απογοητευτηκα ειναι η αλη8εια απο τους Πειρατες της Καραιβικης. Ειχε ελαχιστες σκηνες που εβγαζαν γελιο, καποια σημεια ηταν η κα8υστερηση η ιδια, λες και η8ελαν να γεμισουν το τριωρο. Το 4ο 8α το δω σε dvd, και αν.
Την Κυριακη ειδα το Cashback. Moυ 8υμισε πολυ την φοιτητικη μου ζωη στην Αγγλια. Ειχε αρκετο χιουμορ κ μια σουηδεζα to kill for!
Eπομενη και για μενα 8α ειναι το Ocean's 13.
-
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ......
Τελευταία του σκηνή θα είναι η αναμενόμενη διεθνής παραγωγή 'EL GRECO' του Γιάννη Σμαραγδή. -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ......
Τελευταία του σκηνή θα είναι η αναμενόμενη διεθνής παραγωγή 'EL GRECO' του Γιάννη Σμαραγδή.+1000
-
χαθηκε μεγαλος κωμικος που απλα επεσε σε εποχη που δεν υπηρχαν σεναριογραφοι..
-
Ο μακαριτης ηταν ωραιος τυπος και συμπαθητικος ηθοποιος, αλλα μεχρι εκει. Αν βλεπει απο καπου, φανταζομαι πως θα γελαει κι εκεινος (την ειχε ανεπτυγμενη την αισθηση του χιουμορ) μ' αυτα που λεγονται και γραφονται τις τελευταιες μερες....
-
και μια που το ανεφερες ας πει καποιος και στον πανουτσο να ξεκολλησει απο τη ζωη του που βρηκε ευκαιρια να κανει κριτικη στην ελληνικη κοινωνια πανω στο θανατο του μουστακα..
ελεος! ο μακαριτης και τον ενα χρονο φυλακη τον εκανε στη κυπρο λογω των βρωμερων αγγλων και οι αμερικανοι του ζητησαν να παει προς ηπα μερια αλλα αυτος δε μπορουσε λογω της αγαπης του...
αν μπορουσε να δειχνει το ταλεντο του σε μερικες γ κλασης ταινιες που επαιξε ας φανταστουμε τι θα κανε με κανα σεναριο της προκοπης..
-
Είδα το Irreversible (Μη αναστρέψιμος) χτες και χαλάστηκα πολύ.
Από όσα κατάλαβα...γιατί ήταν λίγο ψυχωτικά παιγμένη η ταινία.
Η Μονικα Μπελούτσι...απλά απίστευτη. Το πιο γλυκό προσωπάκι ever.
Η ροή ..επειδή παίζεται ανάποδα...σου δίνει γροθιά στο στομάχι όταν ανακαλύπτεις ότι πριν γίνουν όλα αυτά (βίαιος παρα φύσιν βιασμός και ξυλοδαρμός μέχρι κώματος) είναι έγγυος με έναν άνθρωπο που αγαπά και την αγαπά...Είδα επίσης το The Others... με την Ν. Κίντμαν...καλό σενάριο που σε αφήνει μαλ... στο τέλος...
Στα βατόμουρα - πατάτες συγκαταλέγω το α-θ-λ-ι-ο Sin City...και το 21 grams...ΟΜG...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και μια που το ανεφερες ας πει καποιος και στον πανουτσο να ξεκολλησει απο τη ζωη του που βρηκε ευκαιρια να κανει κριτικη στην ελληνικη κοινωνια πανω στο θανατο του μουστακα..ελεος! ο μακαριτης και τον ενα χρονο φυλακη τον εκανε στη κυπρο λογω των βρωμερων αγγλων και οι αμερικανοι του ζητησαν να παει προς ηπα μερια αλλα αυτος δε μπορουσε λογω της αγαπης του...
αν μπορουσε να δειχνει το ταλεντο του σε μερικες γ κλασης ταινιες που επαιξε ας φανταστουμε τι θα κανε με κανα σεναριο της προκοπης..
Κατι εγραφε, αλλα δεν εδωσα σημασια...
edit: Τωρα το διαβασα. Ενταξει, υπερβαλλει λιγο στις αναφορες στον Μινωτη κλπ., αλλα το σκεπτικο του ειναι σωστο. Η κοινωνικη του δραση δεν εχει να κανει με το ταλεντο του κι οι επιλογες μας, καλως-κακως, μας σημαδευουν.... Υπαρχουν αλλοι, που δεν εκαναν εκπτωσεις κι ας εμειναν στην ψαθα... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
και μια που το ανεφερες ας πει καποιος και στον πανουτσο να ξεκολλησει απο τη ζωη του που βρηκε ευκαιρια να κανει κριτικη στην ελληνικη κοινωνια πανω στο θανατο του μουστακα..
ελεος! ο μακαριτης και τον ενα χρονο φυλακη τον εκανε στη κυπρο λογω των βρωμερων αγγλων και οι αμερικανοι του ζητησαν να παει προς ηπα μερια αλλα αυτος δε μπορουσε λογω της αγαπης του...
Κατι εγραφε, αλλα δεν εδωσα σημασια...
και καλα εκανες...μαλλον επειδη δεν υπαρχουν σοβαρες μεταγραφες και ολα κινουνται πλεον σε καλοκαιρινους ρυθμους ειπε να το ριξει στη παπαρια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στα βατόμουρα - πατάτες συγκαταλέγω το α-θ-λ-ι-ο Sin City...και το 21 grams...ΟΜG...
Άντε καλά το Sin City είναι πολύ ιδαίτερη ταινία (-άρα, για μένα), αλλά και το 21 γραμμάρια;
Να μη ξεχνιόμαστε:
-
Λοιπον, αναδημοσιευω:*
Ο κάθε δημόσιος άνδρας κρίνεται από το σύνολο της καριέρας του και καθορίζεται από τα βασικά στοιχεία της. Υπάρχει άνθρωπος που, όταν άκουσε για τον θάνατο του Μουστάκα, σκέφτηκε «έφυγε από κοντά μας ένας μολιερικός ηθοποιός που είχε παίξει και στην επιθεώρηση»; Αντίθετα, όλοι σκέφτηκαν ότι έφυγε ένας καλός κωμικός, με μερικούς να θυμούνται ότι έχει παίξει σε δυο-τρεις δραματικές ταινίες, κάποιον Αριστοφάνη και ελάχιστο Μολιέρο. Υπάρχει άνθρωπος που να σκέφτηκε ότι ο θάνατος του Μουστάκα θα αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο Ηρώδειο; Αντίθετα, είναι λογική η σκέψη ότι το Δελφινάριο μένει ορφανό. Ο Δημήτρης Χορν έχει παίξει επιθεώρηση, αλλά αν κάποιος παλιός θεατρόφιλος τον φέρει στη μνήμη, το έργο που θα θυμηθεί είναι το «Ημερολόγιο ενός τρελού». Ο Καλέργης έπαιξε στο «Σεξ 13 μποφόρ», αλλά όποιος τον θυμάται δεν σκέφτεται «Ηταν ένας που έπαιζε με τον Γκουσγκούνη». Ο Ντίνος Ηλιούπουλος στα τελειώματα της καριέρας του φορώντας ένα γελοίο περουκίνι έκανε αρπαχτές σε βιντεοταινίες. Πέρασε στην ιστορία σαν ένας από τους πιο Ευρωπαίους ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου. Σχεδόν κάθε παλιός ηθοποιός με καριέρα μεγαλύτερη από 20 χρόνια έχει κάνει αρπαχτές. Επίσης, σχεδόν κάθε ηθοποιός της επιθεώρησης με καριέρα πάνω από 20 χρόνια έχει παίξει κάτι σοβαρό, τις περισσότερες φορές από ματαιοδοξία για να δούμε μία ακόμα πλευρά του ταλέντου του.
Επίσης, χάνεται το νόημα του επαίνου. Οταν πήγαινα Δημοτικό, όποιος κατά τη δασκάλα είχε πει καλά το μάθημα εισέπραττε έπαινο. Οποιος το είχε πει λάθος, κονομούσε σφαλιάρα. Μπορούσες να πεις ότι σε πονάει η κοιλίτσα, ότι πέθανε η γιαγιά σου, ότι σκοτώθηκε όλη σου η οικογένεια, στο λάθος η σφαλιάρα σβούριζε. Ο έπαινος όμως είχε αξία, γεγονός που σήμερα -με τις δασκάλες να λένε σε όλα τα παιδάκια «μπράβο»- δεν έχει. Τι νόημα έχει η φράση «μεγάλος» στην ελληνική τηλεόραση, όταν κάθε χρόνο χάνονται μια ντουζίνα γίγαντες της τέχνης και μια εκατοντάδα «μεγάλοι». Αν υπάρχει συμπέρασμα, είναι ότι στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι έχουν μάθει ότι κανείς δεν έχασε κολακεύοντας την ανάγκη του κόσμου για bathos. * -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άντε καλά το Sin City είναι πολύ ιδαίτερη ταινία (-άρα, για μένα), αλλά και το 21 γραμμάρια;
Να μη ξεχνιόμαστε:
Χάρη κάτσαμε και το είδαμε μία παρέα ...σε κανέναν δεν άρεσε...
Ούτε στα θηλυκά της παρέας...τι να πω...
-
το 21 γραμμαρια κορυφη κατα τη γνωμη μου...απλως ειναι βαρυ..
-
το 21 γραμμαρια κορυφη κατα τη γνωμη μου+1000
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να μη ξεχνιόμαστε:
Χάρη κάτσαμε και το είδαμε μία παρέα ...σε κανέναν δεν άρεσε...
Ούτε στα θηλυκά της παρέας...τι να πω...
Μπορεί να φταιγε που τα είδατε πολλοί μαζί. Μάλλον θέλει και ιδιαίτερη διάθεση αυτή η ταινία...
-
το 21 γραμμαρια κορυφη κατα τη γνωμη μου...απλως ειναι βαρυ..ακριβώς αυτό...είναι πολύ βαρύ.
το Sin City είναι ιδιαίτερη ταινία συμφωνώ...εμένα δεν μου άρεσε.
Μου αρέσουν τα έξυπνα σενάρια...όχι τα ψυχωτικά. -
Το '21 γραμμαρια' ειναι σπουδαια ταινια Το ειχε χτες βραδυ νομιζω. Θελει αντερα για να αντεξεις. Την πρωτη φορα κοντεψα να το βαλω στα ποδια
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]