-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ο Krusenstern λογικα θα εκανε 50 μηνες ,γιατι ως γνωστον ειναι ο γηραιοτερος στο φορουμΜπαααα....
-
έμαθα σήμερα ότι κάποιοι γνωστοί μου ένας απο Κρήτη, με 'πρόβλημα' στη μέση θα τη σκαπουλάρει από το Στρατό και ένας άλλος γνωστός μου με σπασμένο χέρι και μόνιμα δυσλειτουργικό τη σκαπούλαρε. Α ρε και εμείς υπηρετούσαμε σα μαλάκες, ΑΙΣΧΟΣ κύριοι, ας πηγαίνανε Ι3, Ι4 χωρίς όπλο. εμείς είμαστε μαλάκες δλδ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
έμαθα σήμερα ότι κάποιοι γνωστοί μου ένας απο Κρήτη, με 'πρόβλημα' στη μέση θα τη σκαπουλάρει από το Στρατό και ένας άλλος γνωστός μου με σπασμένο χέρι και μόνιμα δυσλειτουργικό τη σκαπούλαρε. Α ρε και εμείς υπηρετούσαμε σα μαλάκες, ΑΙΣΧΟΣ κύριοι, ας πηγαίνανε Ι3, Ι4 χωρίς όπλο. εμείς είμαστε μαλάκες δλδ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣKατι μας ειπες τωρα. Και οι Ι3 και Ι4 τι δουλεια εχουν στο στρατο? Επειδη αυτοι δεν μπορουν να παρουν οπλο θα τρωω 8ωρες και 12ωρες σκοπιες και βαρδιες εγω? Γενικα να παει ο στρατος να μαμηθει και ολοι οι καραβαναδες τον παιρνουν απο τα αυτια. Αντε γιατι ειμαι στα ορια μου.
Εχω βαρεθει να με διαταζουν αμορφωτοι κρετινοι. Ενταξει τους ανεχθηκα 7 μηνες ,αλλα τωρα που παλιωσα θελω respect
-
έμαθα σήμερα ότι κάποιοι γνωστοί μου ένας απο Κρήτη, με 'πρόβλημα' στη μέση θα τη σκαπουλάρει από το Στρατό και ένας άλλος γνωστός μου με σπασμένο χέρι και μόνιμα δυσλειτουργικό τη σκαπούλαρε. Α ρε και εμείς υπηρετούσαμε σα μαλάκες, ΑΙΣΧΟΣ κύριοι, ας πηγαίνανε Ι3, Ι4 χωρίς όπλο. εμείς είμαστε μαλάκες δλδ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣΠροφανως για να την 'σκαπουλαραν' εχουν σοβαροτερα προβληματα στην ζωη τους. Μηπως θα προτιμουσες να εχεις το προβλημα υγειας τους? Μηπως ξερεις τι πραγματικα εχουν? Λες οι γιατροι να τους βγαλαν off αναιτια?
Μηπως θα πρεπει να ειμαστε λιγοτερο καχυποπτοι στα συμπερασματα μας?
-
έμαθα σήμερα ότι κάποιοι γνωστοί μου ένας απο Κρήτη, με 'πρόβλημα' στη μέση θα τη σκαπουλάρει από το Στρατό και ένας άλλος γνωστός μου με σπασμένο χέρι και μόνιμα δυσλειτουργικό τη σκαπούλαρε. Α ρε και εμείς υπηρετούσαμε σα μαλάκες, ΑΙΣΧΟΣ κύριοι, ας πηγαίνανε Ι3, Ι4 χωρίς όπλο. εμείς είμαστε μαλάκες δλδ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
Kατι μας ειπες τωρα. Και οι Ι3 και Ι4 τι δουλεια εχουν στο στρατο? Επειδη αυτοι δεν μπορουν να παρουν οπλο θα τρωω 8ωρες και 12ωρες σκοπιες και βαρδιες εγω? Γενικα να παει ο στρατος να μαμηθει και ολοι οι καραβαναδες τον παιρνουν απο τα αυτια. Αντε γιατι ειμαι στα ορια μου.
Εχω βαρεθει να με διαταζουν αμορφωτοι κρετινοι. Ενταξει τους ανεχθηκα 7 μηνες ,αλλα τωρα που παλιωσα θελω respect
Κόψε κάτι...για να είχες εσύ 13 βαθμούς μυωπία...και θα σου έλεγα πως θα ένιωθες. Εσύ πρέπει να έχεις respect σε ανθρώπους με προβλήματα στην ζωή τους...από τον στρατό όλοι περαστικοί είμαστε...στην ζωή όμως μένουμε για πάντα...
-
Eνταξει σωστο και αυτο που λες ,αλλα εγω ξερω και ατομα που επεδιωκαν να βγουν Ι3 για να μην κανουν σκοπια.
Ειναι αρκετοι που εχουν πραγματικα προβλημα ,αλλα παραδεξου οτι υπαρχουν και ατομα που λενε οτι φοβουνται να πιασουν οπλο και βγαινουν Ι3 και δεν κανουν σκοπια.
-
Eνταξει σωστο και αυτο που λες ,αλλα εγω ξερω και ατομα που επεδιωκαν να βγουν Ι3 για να μην κανουν σκοπια.Ειναι αρκετοι που εχουν πραγματικα προβλημα ,αλλα παραδεξου οτι υπαρχουν και ατομα που λενε οτι φοβουνται να πιασουν οπλο και βγαινουν Ι3 και δεν κανουν σκοπια.
Παντού στην ζωή θα βρεις τέτοιες καταστάσεις. Μην βάζουμε όλους στο ίδιο καλάθι όμως. Υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα...όπως ένας κολλητός μου με εγχείρηση στην καρδιά και δεν του δίνουν Ι5...το παλικάρι δε μπορεί να κάνει πάνω από 50 μέτρα περπάτημα...πέφτει κάτω...και τον έχουν σε αναβολή από χρόνο σε χρόνο. Αυτός τι να πει? Κι έχω αρκετά παραδείγματα που είδα στο ναυτικό με παιδιά με προβλήματα.
Το ότι βγαίνουν τώρα μερικοί Ι3 άοπλο και Ι4 χωρίς να έχουν τίποτα παίζει και το βύσμα εκεί. Κι γω βύσμα ήμουν, δεν έχω πρόβλημα να το πω, κι συ αν είχες την δυνατότητα το ίδιο θα έκανες. Αφού στον στρατό είμαστε περαστικοί...αν μπορεί να κάνει ο καθένας όσο λιγότερο γινόταν, θα το έκανε.
Άσε λοιπόν τον καθένα εκεί που είναι...και κοίτα να την παλέψεις τον υπόλοιπο καιρό που σου έχει μείνει να τελειώνεις...θα τα σκέφτεσαι μετά και θα γελάς...αν τσαντίζεσαι από τώρα...κακό στον εαυτό σου κάνεις. Η ζωή έξω είναι αρκετά πιο άδικη από το Ι3 και τις σκοπιές...να το ξέρεις...
-
έμαθα σήμερα ότι κάποιοι γνωστοί μου ένας απο Κρήτη, με 'πρόβλημα' στη μέση θα τη σκαπουλάρει από το Στρατό και ένας άλλος γνωστός μου με σπασμένο χέρι και μόνιμα δυσλειτουργικό τη σκαπούλαρε. Α ρε και εμείς υπηρετούσαμε σα μαλάκες, ΑΙΣΧΟΣ κύριοι, ας πηγαίνανε Ι3, Ι4 χωρίς όπλο. εμείς είμαστε μαλάκες δλδ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣΕτσι. Και αυτοι με τα ψυχολογικα προβληματα, να πανε κι αυτοι. Τι αηδιες ειναι αυτες. Κοροιδα ειμαστε εμεις;
Ενταξει, το πολυ πολυ να αυτοκτονησει κανεις, κατι αδυνατον. Αυτοκτονησε κανεις τωρα τελευταια, αλλωστε;
-
Ενταξει τους ανεχθηκα 7 μηνες ,αλλα τωρα που παλιωσα θελω respectΣε καλό σου...
Αν τόλμαγα να πω στους 10 μήνες της 18μηνης θητείας μου (έτσι βγαίνει η αναλογία) οτι πάλιωσα, θα έτρωγα κανένα κράνος κατακέφαλα!
Ρε Red Army, τα πιστεύεις και τα λες?
ΥΓ. Στη υπόλοιπη ζωή σου να δεις πόσοι αμόρφωτοι (μάλλον καλύτερα απαίδευτοι) κρετίνοι θα σε διατάξουν. Εκεί σε θέλω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ενταξει τους ανεχθηκα 7 μηνες ,αλλα τωρα που παλιωσα θελω respect
Σε καλό σου...
Αν τόλμαγα να πω στους 10 μήνες της 18μηνης θητείας μου (έτσι βγαίνει η αναλογία) οτι πάλιωσα, θα έτρωγα κανένα κράνος κατακέφαλα!
Ρε Red Army, τα πιστεύεις και τα λες?
ΥΓ. Στη υπόλοιπη ζωή σου να δεις πόσοι αμόρφωτοι (μάλλον καλύτερα απαίδευτοι) κρετίνοι θα σε διατάξουν. Εκεί σε θέλω...
ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ θα προσθετα και εκει ειναι το γμτ.
-
Kαλα πολλα ειπαμε για τον στρατο. Σημερα εχει ματσακι. Ο ΟΥΚας Σοφοκλης θα ποδοπατησει σημερα τις μοδιστρες
-
Kαλα πολλα ειπαμε για τον στρατο. Σημερα εχει ματσακι. Ο ΟΥΚας Σοφοκλης θα ποδοπατησει σημερα τις μοδιστρεςΘα μας μπιμπ τα μπιμπ.
-
Kαλα πολλα ειπαμε για τον στρατο. Σημερα εχει ματσακι. Ο ΟΥΚας Σοφοκλης θα ποδοπατησει σημερα τις μοδιστρεςΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kαλα πολλα ειπαμε για τον στρατο. Σημερα εχει ματσακι. Ο ΟΥΚας Σοφοκλης θα ποδοπατησει σημερα τις μοδιστρες
ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!
fuckin dog... ουτε σειρα σου ειναι, πως τολμας και μιλας ετσι?
ο red army ειναι ΚΛΗΡΟΥΧΑΣ και θα του λες ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ και οχι 'ακυροοοο'.... πφφφφφ.... τι μπαναλ αυτοι οι στραταιοι
-
χάζευα στο mediamarkt ρέντη σήμερα και είδα έναν ναυταίο μονιμά έψαχνε για πηγή, sony κοιτούσε ο άσχετος
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!
fuckin dog... ουτε σειρα σου ειναι, πως τολμας και μιλας ετσι?
ο red army ειναι ΚΛΗΡΟΥΧΑΣ και θα του λες ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ και οχι 'ακυροοοο'.... πφφφφφ.... τι μπαναλ αυτοι οι στραταιοι
Αντι για άκυρο λέγατε στον καιρο?
Νταξ, δεν πάτε καλα!
-
έμαθα σήμερα ότι κάποιοι γνωστοί μου ένας απο Κρήτη, με 'πρόβλημα' στη μέση θα τη σκαπουλάρει από το Στρατό και ένας άλλος γνωστός μου με σπασμένο χέρι και μόνιμα δυσλειτουργικό τη σκαπούλαρε. Α ρε και εμείς υπηρετούσαμε σα μαλάκες, ΑΙΣΧΟΣ κύριοι, ας πηγαίνανε Ι3, Ι4 χωρίς όπλο. εμείς είμαστε μαλάκες δλδ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣσα δεν ντρεπεται ο αλητης!
ακου να τη σκαπουλαρει επειδη εχει μονιμα δυσλειτουργικο χερι
αμ ο αλλος που τη σκαπουλαρε επειδη δεν εχει καθολου χερια; -
Αντι για άκυρο λέγατε στον καιρο?
Νταξ, δεν πάτε καλα!
Βρε μια χαρά πάμε!!!
Ειμαστε πολλά χρόνια μπροστά εμείς οι ναυταίοι!!!
Κάτι σαν τον Δανιήλ στον ΠΑΟ ας πούμε... -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Και εμείς το ίδιο!Εκεί στον Εβρο έχει τρελά κουνούπια!
Τα ονομαστά γκατζολόπτερα...
Στη ΣΕΑΠ είχε πολλά ( μα πάρα πολλά ) κουνούπια. Την παλεύαμε με κουνουπέλαιο ( χορηγηθέν εκ της Υπηρεσίας ). Τα φιδάκια ( και γενικά οι φιδοδουλιές ) απαγορεύονταν εκεί.
-
Ναι...ξερεις τι είναι να βαρας σκοπέτο στην πυλη του φυλακιου (περιφραξη καλαμοτη 60 ποντοι ) και απο κάτω στο Melody Palace να ακους τα μαλακισμενα απο τις 5μερες να ουρλιάζουν? ή να εισαι φαλιράκι για μπανιο ποτά κλπ....και να πρέπει να γυρισεις στο φυλάκιο? Μιλάμε για μαρτύριο!Πάντως στη Ρόδο την περίοδο 1999-2001 , οι οπλίτες έπηζαν τρελλά. Στη μονάδα μου έβγαιναν μόνο με υπηρεσιακά για ολόκληρες εβδομάδες. Και ι ασκήσεις προβλεπουά , πάντα.
Περί Θητείας [#2]