-
Μα φυσικά, αυτό δεν είναι κλοπή ή απάτη με τα κόμιστρα. Είναι καθαρή ληστεία (αφαίρεση κινητών πραγμάτων με χρήση βίας). Αν τον βρουν (δύσκολο) θα φάει κάθειρξη, ήτοι 5+ χρόνια ή στην πράξη τουλάχιστον 2-3 χρόνια μέσα.
-
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ειναι δυσκολο να βρεθει, το θεμα ειναι εαν θελουν πραγματικα να βρεθει ή αν περιμενουν να παει να παραδοθει.
Εγω αν ημουνα Πετραλια ή Βυρων (αν ηταν ο θεος τοσο σκληρος μαζι μου) θα ασχολουμουνα μονο με αυτο για το υπολοιπο της θητειας μου. -
Να δώσει ο Θεός να μη βρεθώ μπροστά σε τέτοιο σκηνικό.
Αν βρεθώ, πόσοι από το φόρουμ θα με επισκέπτονται μια ζωή στη φυλακή;
(Έχει κατ' αρχήν σύνδεση στη φυλακή;) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μακάρι να τον πιάσουν και να του κόψουν τον κ@λο *!Αυτα γινονται σε πολιτισμενες χωρες...
Στο ιδιο κελι θελει με ομοφυλοφιλο κητος που του αρεσουν οι λαικοι τυποι...
-
Κι εγώ δεν ξέρω αν αντιπαθώ περισσότερο καμμία αλλη ομαδα απο τους ταξιτζήδες, όμως οφείλω να ομολογήσω ότι από τις ελάχιστες φορές που έχω πάρει ταξί, έχω πέσει και σε νεαρά παιδιά, ευγενέστατα, με ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, πεντακάθαρα που είχαν στα πίσω καθίσματα μέχρι και της εφημερίδες της ημέρας. Παράδειγμα προς μίμηση κυριολεκτικά και μακάρι να ήταν έτσι αν όχι όλοι οι περισσότεροι. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι με αυτό τον τρόπο θα βγάλουν και περισσότερα χρήματα και θα έχουν και οι ίδιοι καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι ταξιτζήδες πρέπει να πάψουν να είναι τα αποβράσματα της κοινωνίας που ήταν μέχρι πρόσφατα και να γίνουν ένας επαγγελματικός κλάδος με ευθύνη και σοβαρότητα.
Κλείνοντας, προχτές παραλίγο να κατέβω κάτω να δείρω ένα ταρίφα ο οποίος έκανε τη μαλακία στο δρόμο και ζήταγε και τα ρέστα μετά. Και είχε και πελάτη μέσα. Ήταν τυχερός που είχα δεμένο χέρι, αλλιώς θα είχε πληρώσει αυτός τη νύφη για όλους. Προτείνω ανεπιφύλακτα ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ προς τους απαράδεκτους επαγγελματιες οδηγους κάθε είδους, ειδικά τους ταξιτζήδες. Και ο νόμος ακόμα μας καλύπτει. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό.
-
Ο χρήστης erou έγραψε:
Κλείνοντας, προχτές παραλίγο να κατέβω κάτω να δείρω ένα ταρίφα ο οποίος έκανε τη μαλακία στο δρόμο και ζήταγε και τα ρέστα μετά. Και είχε και πελάτη μέσα. Ήταν τυχερός που είχα δεμένο χέρι, αλλιώς θα είχε πληρώσει αυτός τη νύφη για όλους. Προτείνω ανεπιφύλακτα ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ προς τους απαράδεκτους επαγγελματιες οδηγους κάθε είδους, ειδικά τους ταξιτζήδες. Και ο νόμος ακόμα μας καλύπτει. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό.Για γίνε λίγο πιό σαφής εδώ.
-
Ο χρήστης erou έγραψε:
Κι εγώ δεν ξέρω αν αντιπαθώ περισσότερο καμμία αλλη ομαδα απο τους ταξιτζήδες, **όμως οφείλω να ομολογήσω ότι από τις ελάχιστες φορές που έχω πάρει ταξί, έχω πέσει και σε νεαρά παιδιά, ευγενέστατα, με ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, πεντακάθαρα που είχαν στα πίσω καθίσματα μέχρι και της εφημερίδες της ημέρας. Παράδειγμα προς μίμηση κυριολεκτικά και μακάρι να ήταν έτσι αν όχι όλοι οι περισσότεροι. **Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι με αυτό τον τρόπο θα βγάλουν και περισσότερα χρήματα και θα έχουν και οι ίδιοι καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι ταξιτζήδες πρέπει να πάψουν να είναι τα αποβράσματα της κοινωνίας που ήταν μέχρι πρόσφατα και να γίνουν ένας επαγγελματικός κλάδος με ευθύνη και σοβαρότητα...Πολύ σωστός. Θα συμφωνήσω κι εγώ με αυτό. Τα νέα παιδιά είναι πολύ καλύτερα ως οδηγοί, ποιο επαγγελματίες, δεν σου πιάνουν με το ζόρι τη κουβέντα ανεξάρτητα σε ποια διάθεση είσαι, τα αυτοκίνητα τους είναι καινούρια και γενικά χαίρεσαι να χρησιμοποιείς ταξί. Το μόνο που μας σώζει είναι να συνταξιοδοτηθούν οι παλιοί για να ξεκαθαρίσει ο κλάδος επιτέλους!
-
Και οι παλιοι θα φροντισουν να περασουν την νοοτροπία τους στους νέους...θελει καιρο για να φυγει ο καρκινος.Μην ξεχναμε οτι για να παρεις αδεια ταξι επρεπε να εισαι καταδοτης της χουντας.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μην ξεχναμε οτι για να παρεις αδεια ταξι επρεπε να εισαι καταδοτης της χουντας.Έχουμε 2007, όχι 1970κάτι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μην ξεχναμε οτι για να παρεις αδεια ταξι επρεπε να εισαι καταδοτης της χουντας.
Έχουμε 2007, όχι 1970κάτι.
Σου φαινεται μακριά;
Αν ήσουν 25 το 1970,ποσο θα ησουν σημερα;Μηπως οσο ο συμπαθης ταξιτζης που ξυλοφορτωσε εξαγριωμενος τον Αγγλο που δεν ηθελε να πεσει θυμα εξοφθαλμης απατης; -
Βασικά, η γιαγιά μου θα μπορούσε να ζητήσει να πάρει άδεια ταξί επειδή γνώριζε τη γυναίκα του Βενιζέλου. Του Ελευθερίου βεβαίως, βεβαίως.
-
Για μικροπράγματα ο νόμος δικαιολογεί την αυτοδικία, δηλαδή αν κάποιος σε βρίσει ή σε σπρώξει (τυπικά, γιατί ουσιαστικά ακόμα και αν σε δείρει ή σε ενοχλήσει), μπορείς να ανταπαντήσεις με κάθε τρόπο. Εδώ δεν είναι Αμερική. Αν κάποιος πάει να σου κλέψει το πορτοφόλι ή στο δρόμο σου κάνει μαγκιές και φάει κανένα σκαμπίλι, είσαι δικαιολογημένος. Γκαραντί. Προσοχή, δε λέω να τον στείλεις στο νοσοκομείο, αλλά να τον 'συνετίσεις' δια χειρός... Άσε που αν φάει μία θα γίνει λαγός... Ρωτήστε και δικηγόρο...
-
Τον έπιασαν τον @ρχιδόμαγκα που έκανε τον νταή σε τουρίστες(!)... εύχομαι να του κόψουν τον κώλο, το καθίκι... Ζήτησε, λέει, 64€... εκτός και αν η Αθήνα δεν ανήκει στην Ελλάδα, και είναι επαρχία της Κίνας, τι στο διάολο τιμή είναι αυτή;
Και αν ο ηλίθιος νόμιζε ότι είχε δίκιο, γιατί δεν φώναζε τουριστική αστυνομία(ή έστω, αστυνομία και το σωματείο του; ) Δεν δικαιολογείται σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση!
Σκεφτείτε μόνο να είσασταν εσείς στη θέση των τουριστών, σε ξένη χώρα, να σου κλέβουν τις αποσκευές και παραλίγο να σου απαγάγουν και τα παιδιά...
Περιμένω ΦΥΛΑΚΙΣΗ για τον μ@λάκα, εκτός από ανάκληση της άδειάς του(η ορίστική ανάκληση της άδειας του ταξί, είναι αυτονόητη για εμένα: αν ΔΕΝ είναι για το σωματείο του, τότε είναι και αυτοί αλήτες)...
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Τον έπιασαν τον @ρχιδόμαγκα που έκανε τον νταή σε τουρίστες(!)... εύχομαι να του κόψουν τον κώλο, το καθίκι...Τις μέρες του τελικού, αυτόν λες; Αν είναι έτσι, +1
-
Μάλλον ναι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τον έπιασαν τον @ρχιδόμαγκα που έκανε τον νταή σε τουρίστες(!)... εύχομαι να του κόψουν τον κώλο, το καθίκι...
Τις μέρες του τελικού, αυτόν λες; Αν είναι έτσι, +1
Ναι, αυτόν.
Απ' ότι άκουσα στις ειδήσεις, η αστυνομία -που έκανε ότι μπορούσε με τις έρευνες- καθώς και οι συνάδελφοί του ταξιτζήδες, βοήθησαν την αστυνομία στις έρευνες, τον εντόπισαν, και παραδώθηκε μόνος του(τον πήραν τηλέφωνο/κινητό ή/και ειδοποίησαν συγγενείς, αν κατάλαβα καλά... ). -
Μπράβο και στην αστυνομία και στους συναδέλφους του!
Κάθε επάγγελμα, πρέπει να αποβάλλει από τους κόλπους του όλους αυτούς πως δεν είναι σωστοί και αμαυρώνουν την εικόνα του συνόλου.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μπράβο και στην αστυνομία και στους συναδέλφους του!Κάθε επάγγελμα, πρέπει να αποβάλλει από τους κόλπους του όλους αυτούς πως δεν είναι σωστοί και αμαυρώνουν την εικόνα του συνόλου.
Για να δούμε θα βοηθήσει και η δικαιοσύνη σε αυτό ή για μια ακόμη φορά ο δράστης θα πέσει στα μαλακά με κανένα πρόστιμο χάδι.
-
Ειπε και ενα ωραιο σεναριο, οτι φοβηθηκε μην τον χτυπησει ο Αγγλος (γι'αυτο τον πλακωσε απο πριν)...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ειπε και ενα ωραιο σεναριο, οτι φοβηθηκε μην τον χτυπησει ο Αγγλος (γι'αυτο τον πλακωσε απο πριν)...Aπο αυριο θα εκτοπιζω καθε αμαξι που ειναι διπλα μου γιατι φοβαμαι μην με κλεισουν αυτοι
Ειλικρινα, θα ηθελα να ηξερα πως γινεται σε αυτο το επαγγελμα να βρισκονται τετοια αποβρασματα
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες